Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

Merhabalar,

Ben 13.03.2013 de revize burun estetiği ve çeneme pilatin takıldı. 25.03.2013 ptesi işe başladım.Hiç korkmayın ağrı sızı yoktu.Ameliyata karar verdiğimde doktorumu çok iyi araştırdım.Doktorum Abdülkadir Göksel beyle ilk tanışmamızda bana verdiği güven ve yaptığı o güzel ameliyatların sonuçlarını resimlerden de gayet iyi gördüm.Benim ameliyatımda her gün resim çektim sizler o resimlerden daha iyi görebileceksiniz.

Şu anda 13 gün geçti ama ben yeni yüzüme alışmaya başladım bile. Herkesten gelen tepkiler ne kadar doğal olmuş söylemesen anlaşılmayacak ama yüzüne çok güzellik gelmiş dediler.Zaten en önemlisi de o değil mi doğal ama hoş olmak.Mandal burunlu olmamak.
1 ay sonra burnumdaki şişlik tamamen inecekmiş.Sabırla bekliyorum.

Ameliyat olmak isteyenlere öncelikle şunu söyleyebilirim. Doktorunuza güvenirseniz gerisinden korkmayın.

Ellerine sağlık sevgili doktorum Abdülkadir Göksel Bey.

Merhaba Fulyacım

Çok geçmiş olsun. Gayet güzel olmuş. Morlukların da ne kadar hızla iyileşmiş. Şişliklerin inmeye başladıgında çok daha güzel ve doğal olacak eminim. Ben ameliyat olalı 1 yıl oldu. Alnın orası aynen şişti ama kısa sürede eser kalmıyor. şimdi çok mutluyum :) ama Göksel bey olunca sonuçtan şaşmamak lazım. Bugüne kadar memnun olmayan hiç görmedim.. Tekrar geçmiş olsun

Heyecanla şişliklerin ineceği anı bekliyorum.Şu anda bile aynaya bakınca kendimi çok güzel görüyorum :) Önden bakılınca şişlik daha belirgin. Abdülkadir Göksel Bey gerçekten de işini çok güzel yapan bir doktor.Doğallığı yakalamak çok önemli ve çoğu doktor maalesef bunu yakalayamıyor.

canım öncelikle senin adına çok sevindim rica etsem bana da resmini gönderebilirmisin naz-alp@hot

canım ben sitede yeniyim ve abdülkadir beyin yaptığı burunları çok merak ediyorum rica etsem bana resimlerini gönderebilir misin? naz-alp@hotmail.com

canım ben sitede yeniyim ve abdülkadir beyin yaptığı burunları çok merak ediyorum rica etsem bana resimlerini gönderebilir misin? naz-alp@hotmail.com

Burdada buldum göksel bey in mutlu hastalarını:)))
Kendisine 18 ay önce ameliyat oldum revizyon.
Sonuçlardan çok memnunum hem burnum yüzüme çok uyumlu hem de nefes problemim ortadan kalktı
Çok ilgili dürüst ve işinde çok iyi. Profilimden resimlerine bakabilirsiniz

Abdulkadir Göksel Beyin yaptığı burunları merak edenlere, sihirli ellerden çıkan muhteşem sonuç, işte ben

Eklentiler

• $dgn.jpg
    22,7 KB · Görüntüleme: 1.026
  • $yeni2.jpg
    27,2 KB · Görüntüleme: 1.003
  • $yeni.jpg
    14,9 KB · Görüntüleme: 1.001
  • $seyma3.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 975

bu da benim burnuşum:) Göksel Bey imzalı:))

Son düzenleme:

Merhaba Fulya

Yeni resimlerini yayinladana. MErak ettim nasil oldu. Sislikler coktan inmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…