• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr. Abdülkadir göksel hakkında Bilgi paylaşım

merhaba, bende 2012 yılında bilinçsizce yanlış doktor tercihim sonucu çok kötü bir sonuc elde ettim. üstelik ilk ameliyatımdı ve sonu hüsran oldu burnum son derece yamuk ve sivriydi ameliyat sonrası hayata kustum tum sosyal cevremeden kendımı soyutladım, sonra bu böyle gitmez dedim arastırmalarım sonucu abdulkadır göksel bey ile tanıştım ve iyi ki tanışmışım kendisi çok mutevazı guleryuzlu pozitif guven veren bır ınsan ve işinde cok başarılı , kendisi bana yuzumle uyumlu yuzume ortalı kıbar bır burun yaptı ,revizyon ve deviasyon işlemini başarı ile sonuclandırdı, kendisine minnettarım çok mutluyum kendisi ile tanıştıgım için, bu yazıyı yazmamın sebebı ameliyat olacak hastalar Abdulkadir Göksel bey ile muhakkak görüşsün kendisi alanında profesyonel ve ülkemizin sayılı başarılı doktorlarından biri , kimsenin yanlış sesimler yaparak üzülmesini istemem, ben cok acılar cektım insanların yuzune bakamıyordum fakat şimdi çok mutluyum, iyiki diyorum . iyi ki varsınız Abdulkadir Göksel. Allah sizin gibi başarılı hekimlerimizi başımızdan eksik etmesin .
Merhaba! Abdulkadir beye bende revizyon olmayı düşünüyorum rica etsem öncesi ve sonrası fotoğraflarınızo yollarmısınız şu an ne durumdasınız hala memnunmusunuZ

Hanımlar herkese merhaba , gece gece aklıma düştü ameliyat günüm cok yaklaşti tek dr la görüştüm ve gün aldim hemen Abdülkadir Göksel e ameliyat olmaya karar verdim umarim doğru karardir. Iyi - kötü tecrübelerinizi benimle paylaşırmısiniz hem cesaretlenmek hem de uyari niyetine..
Teşekkürler şimdiden :)

Abdulkadir goksel benzeri rinoplasti yapan var mi bugun 4.500 euro dendi fiyat olarak ilk kez ameliyat olacagim sizce de biraz ucuk degil mi turkiyedeyim yurtdisindan da gelmiyorum☹️

Selamlar kelebekhande ben de aynı fiyatı aldım, ben parayı vermeye de razıyım ama randevuyu bir sene sonraya verdiler. gerçekten bir sene bekleyecek miyim? anlamadım iptal olan randevu olursa öne alın dedim ama alacaklarına pek güvenmiyorum

Back