Revizyon fotograflari gormek istiyorum, lutfen
Canım , arkadaşlığını kabul ettim benim revizyon fotograflarımı bol bol görebilirsin
zaten ankarada doğru dürüst doktor kalmamış.
Abdulkadir Göksel Beyin yaptığı burunları merak edenlere, sihirli ellerden çıkan muhteşem sonuç, işte ben
Canım , arkadaşlığını kabul ettim benim revizyon fotograflarımı bol bol görebilirsin
Dr abdülkadir göksel hasta yorumları linkinden esas hastaları o linkten yazıyor,orda revizyon olan diğer memnun hastalada sana yardımcı olur canm elbette ben de
Canim cok tesekkur ediyorum,sitede yeniyim, resimleri nasıl gorucemi bile bilemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım o linke nasıl giricem, nerden ve nasıl?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bnde doktor araştırıyorum acaba resimlerini bana atabilirmisin özeldenBen de tam olarak 1ay önce Göksel Bey'e ameliyatımı yaptırdım. Hayatımda şimdiye kadar aldığım en doğru karadı bu. Göksel Bey'in hastası olup da keşke diyenini görmedim zaten :)... Nefes alma problemimle birlikte burun estetiği de oldum. 1ayda bir insanın düşünceleri duruşu bakışı ne kadar değişebilirse bunu yaşıyorum. Mutluyum, kendimden eminim. Tavsiye ederim :) isteyen olursa özel mesajla fotoğraflarımıda atabilirim :)
Abdulkadir Göksel Beyin yaptığı burunları merak edenlere, sihirli ellerden çıkan muhteşem sonuç, işte ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?