Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ewet cnm iyi zamana denk geldi. Mustafa Bey normalde cuma günü hasta almayacakmış ama ben işimde izin sorunu yaşıyorum dedim diye sabahtan ameliyata girecek sağolsun . Pazartesi günü arayıp detaylı bilgi verecekler :1rolleyes:

şekerler nbrsiniz bakalımm
arada bakıorum kımlernapıo dıye bugun yazayım artık dedim
benımde ıkı donmusum var zaman kolluoruz tarnsfer ıcın ama aynı zamanda
bana aşılamada yapılacak bu sekılde transferı olan varmı merak ettim
ılk ay gıttığımde dr 20 mm lık 2 tane kıst görmüştü bu 3. reglım olacak ınsallah gitmiştir ıkısıde yaa bu ay 3.gun bakılacak bakalım
sizlerden nbr

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı (gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)

Son düzenleme:

Çok ama çok sevindim..allah tamamına erdirir inşallah.....

Aradan 2 ay geçti hala iğne yerlerime dokunamıyorum..Bacağıma doğru ağrısı kaldı...Ne zaman geçer acaba?

oda çaışıcaktı ama belkide izin almıştır yarın bi arayayım bakaım neler yapıyo anne adayımız
hadi hayırlı osun şimdiden ...dr iyi demiş yan, oumsuz bi durum yok şükür inşaah sağıkla çözünen embbriyon annesine sımsıkı tutunur :dance:

arkadaşlar ben 4-5 gün yokum Karadenize tura gidiyorum tatil dolayısıyla.. umarım dönüşümde müjdelerle dolu bulurum burayı.. hoşçakalın..
iyi tatiler
galiba iğne jelden daha etkili değilmi daha öncede sormuştum ama sanırım mesajım gözden kaçtı..ıımmm bend ebu defa iğne talep edicem bakalım dr amcam kabul edicekmibilmiyorumkismile
maşallah tebrikler şimdiden senin adına sevindim ve her hamiş haberi benim umutlarımı katlıyor:lepi:amaaa
dondurulmuş olduğu için düşük riskinin yğksek olduğundan bahsetmişsin anlaşılan send ebenim gibi hareketli brisin yinede bu riskin farkındaysan azıcık sakın derim affına sığınarak e bi halay çekelim dimi, bu güzel haberin hatırına
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Ay kızlar bugün benim doğum günüm sırnaşık şey ve birazdan doktora gidicem alkisalkisalkis umarım güzel şeyler söyler doktor alkisalkisalkis

TUPBABY BU PASTA SENİN İÇİN
MUTLU YILLAR DİLİYORUM SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDE
YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRSİN HAYIRLI BİR EVLATLA KUCAĞIN DOLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:
MUTLU YILLARcokacimcoook

VEEEEEE HAMİŞLERİMİZ İÇİN MİNİ BİR KUTLAMAYA NE DERSİNİZ HANIMLAAAR
BUNARDA HAMİLE ANNECİKLERİMİZ İÇİNN:teytey:

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

:teytey::teytey::teytey:

ARAL

1970FUN

YARAMAZ84

B
UKİM

YOJİMBO

İNŞALAH BU LİSTEYE GEÇMEK BURADAKİ TÜM ARKADAŞLARIMLA BİRİKTE BANADA NASİP OLUR HAYIRLI SAĞLIKLI ANALI BABALI BÜYÜTEBİLECEĞİMİZ EVLATLAR NASİP EYE RABBİM HAYIRLISIYLA "OL" DE OLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:

canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden sizinde test tarihi 12 gün sonrayamı listeye ona göre yazıcam sonuç diye.

çok sağol.....dra hiç sormadım test tarihini...5.gün domndurulmuşları benimkiler..test tarihi değişirmi ona göre....ama geçen sefer 12 gün yada 11 sonra belli olmuştu...18kasıma geliyor büyük ihtimal..ama oda bayrama denk geliyor...bayramdan sonraya kalabilir...bayramda yaptrabilirsem muhakkak payaşırım...dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar:Saruboceq:

tebrik ederimmmmm....maşallah...ikiz bebeklere hazırlıklı ol..değerin yüksekmiş....allah tamamaına erdirsin imşallah

çok sevindim bu habere,bende eskisi kadar giremiyorum topiğe böyle arada bir girip kim napıyo diye bakıyorum vcakit buldukça,deminden beridir iletilri okuyorum en güzel haber şu an seninkisi ve inan okuduklarımdan sonra senin iletini okuyunca derinnn bir nefes aldığımı farl ettim.ilk güzel haber bu oldu valla,inşallah darısı benim ve diğer arkadaşlarımın başına olsun.tahlil sonucu bekleyenler tahlil tarihini bekleyenler yeniden tedaviye başlayan tüm arkadaşlarımıza Allah sabır ve huzur versin inşallah.Çok uzun ve zor bir yoldan geçiyoruz inşallah böyle güzel haberler alırız bizlerde.
Allah bebeklerini kucağına almayıda nasip etsin canım tebrikler...

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr:)))) inşallah bu seneki doğum günün hediyen bebişin olur canım.

aminnnnnnnnnnnnnnnnn!!! Inaşşallahhhhh hepimize nasip olur!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…