bunu daha bana yeni söylediler donm7uşlarla negatif sonuç alınca belki bu tam temizlemeyen tüp yüzünden olumsuz sonuç almışızdır dedi doktor ve geride kalan 3 embriyoyu da önce ameliyat yapıp sonra transfer edelim dedi sonrada neyse bunu da bööyle ameliyatsız deniyelim yine negatif olursa taze embriyoya başlamadan ameliyat yaparız dedi beni de çok ikilem de bıraktı. deneme tahtası ve karalama kağıtlarıyız ya biz ama boyun eğmekten başka varmı bi çaremiz. Allahım ne olur hepimize katından hayırlı nesiller ver. ammiiinnnn. o yüzden canım gerçekten işimiz Allaha kalmış ol demesini beklemekten başka şansımız yok
Zaten ben anlamıyorum bu doktorlar neden dondurulmuşları denemeden hemen ağızlarına yeni tedaviyi doluyorlar alsanaalsanasmile
Ben bu ameliyatı yaptırıp dondurulmuşumu denersem toplamda 11 bin elimden gitmiş olacak olmadı diyelim sıfır tedavi yapıcaz 6 bin onu eklersek 17 bin gitmiş olacak bunlar az buz paralar değil ki...
Ayrıca milyoner de değiliz.
Dondurulmuşu denemeden Laparoskopiyi olucam inş :çok üzgünüm: yarın belli olacak herşey Allah'ın izniyle :Saruboceq:
gerçektenmi...üç kişi olduk..bayramda kan testi yaptırabilecekmiyiz bakalımCADIARZUAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:
ablacım normal olmana öyle sevindim ki anlatamam hiç belirtim yokru hamile kaldım yazılarını okuyunca içim rahatlıyor.
kolay değil be abla üst üste negatifleri görünce insan ister istemez acaba yinemi diyor ama moralim yüksek ve kendimi şimdiden alıştırıyorum eğer sonuç negatif çıkarsa üzülmiycem üzmiycem kendimi her şeyde vardır bir hayır böylesi hayırlıymış diyip yoluma devam edicem vardır her işte bir hikmet her işte bir hayır.
abla eşinin tepkisi nasıl oldu eminim çok sevinmiştir ama şaşkınlık geçirdimi acaba 2. kez baba olmaya nail olacak inşallah. bu arada çocukların biyolojik olarak ikizmi olacak şimdi.
anlıyorum ..hep yanında hisset bizleri olurmu güzel şeyler düşün...rabbim beterinden korusun bunada çok şükür deyip devam etmeli yapıcak bişey yok ne yazıkki...sağol cnm. tesellinin can yaktığı dönemdeyim zaten..
canım inşallah yarınki görüşmen senin için en hayırlı görüşme olur ve bundan sonra herşey daha güzel olur allah yardımcın olsun:Saruboceq: bozma moralini iyi şeyer düşün:1hug:Zaten ben anlamıyorum bu doktorlar neden dondurulmuşları denemeden hemen ağızlarına yeni tedaviyi doluyorlar alsanaalsanasmile
Ben bu ameliyatı yaptırıp dondurulmuşumu denersem toplamda 11 bin elimden gitmiş olacak olmadı diyelim sıfır tedavi yapıcaz 6 bin onu eklersek 17 bin gitmiş olacak bunlar az buz paralar değil ki...
Ayrıca milyoner de değiliz.
Dondurulmuşu denemeden Laparoskopiyi olucam inş :çok üzgünüm: yarın belli olacak herşey Allah'ın izniyle :Saruboceq:
jel iğne kadar etkili olmuyomu yani jel kulanınca kanama riski dahamı yüksekFatmanurcum bende de belirti yoktu.Sadece gögüslerde hassasiyet o kadar.Ama hiç onu düşünme bol bol dua et canım.Benim hamilelik biraz zor hala progynex iğneye devam ediyorum.Jele geçmiştim ama kanama olunca iptal ettiler.Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım.Bol bol dinlen.
Fatmanurcum bende de belirti yoktu.Sadece gögüslerde hassasiyet o kadar.Ama hiç onu düşünme bol bol dua et canım.Benim hamilelik biraz zor hala progynex iğneye devam ediyorum.Jele geçmiştim ama kanama olunca iptal ettiler.Allahım hepimizin yardımcısı olsun canım.Bol bol dinlen.
arkadaşlar yasmin arkadaşımızdan haberi oan varmı acaba ne yaptı transfer günü hayırlı olsun mesajı atmıştım iyi olduğunu embriyonun iyi çözüdüğünü ve dinlendiğini sölemişti daha sonrada aramadım rahatsız etmemek için ama gelmiyo galiba dimi? merak ettim iyidir inşallahbilmiyorumkismile
ya demin sana başınsağolsun demeye dilim varmadı sonrada keşke deseydim sanki önemsememiş gibi oldu diye içim içimi yedi. insan zaten ne diceğini nasıl davranacağını bilemez oluyo resmen kilitleniyosun. yüce mevlam hiçbişeyi karşılıksız bırakmaz sana meleklerini gönderen rabbim inşallah yine gönderecektir yeterki rızasına uygun olsun hayırlısı olsun. diliyorumki bayram arefesi olan şu günlerde hepimize katından hayırlı nesiller nasip etsin. bu arada aynı tarihlerde 3lü kutlama yaparız inşallah
proginex nekadar zor bir iğne Allahım yardım etsin bizlere sabah vurundum ama önceki vurulan yerler bile öyle acıyoki dokunamıyorum napalım yeterki miniklerimiz gelsin insan herşeye katlanır bu günler geçicek inşallah.
benimde göğüslerimde hassasiyet var 2 gündür başkada hiçbir problem yok herşey normal hayırlısı artık. bu arada ben doktoruma bu sefer jel kullanmak istiyorum kalçamdaki kistler dağılmadı daha demiştim tedavinin başında kabul etmedi sonucu alana kadar sen bir vurun sonra bakarız dedi demekki daha etkili.
içimi rahatlattın çok sağol canım. sana hayırlı hamilelikler diliyorum 9 ay sorunsuz geçsin inşallah 9 ay 10 gün sonra sağlıklı kucağına almak nasip olsun.
canım çok sevindim hayırlı olsun şimdiden sizinde test tarihi 12 gün sonrayamı listeye ona göre yazıcam sonuç diye.teşekkür ederim...bende böyle durumlarda hiç bişi söyleyemem..sizi anlıyorummm....ben bugün kontrole gttimmm..kist filan yok çok şükür...pazertesi proogestan a başlıyorum..veeee 6kasım cmtsi transferim var.....rahim kalınlığım12mm olmuş...dr ii dedi..ama bana kalın geldisempatiksalakcinni hormonlar için kan verdim bide bugün...işte öylehihoyyythihoyyythihoyyytbakalım hayırlısı
Ay kızlar bugün benim doğum günüm sırnaşık şey ve birazdan doktora gidicem alkisalkisalkis umarım güzel şeyler söyler doktor alkisalkisalkis
Ay kızlar bugün benim doğum günüm sırnaşık şey ve birazdan doktora gidicem alkisalkisalkis umarım güzel şeyler söyler doktor alkisalkisalkis
aaaaaaaa nice yıllara inşallah birdahaki doğum günü hediyen bebişin olucak Allahın izniyle a.s.
nice yıllara inşallah 2011 deki doğum gününde bebişin kucağında olur birlikte üflersiniz mumları.... hihoyyyt
Kasımın 12 sin de Laparoskopiyi oluyorum kızlar . Sabahtan olucam akşam yada ertesi gün çıkarmışım hastaneden.
Hem bayramda dinlenirim evde işten izin alma durumum da olmaz hayırlısı bakalım