Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

fatmanur bana birden fazla transfer edilemezmi die sormuşun..yasa gereği bi tane edilmiyormu zaten...yasa olmasa bile ben tek istiyorum..çünkü ikiz olduğu için iki oğlumu kaybettim(buarada transferinz olmuş...inşallah hayırlı haberler alırız buradan....

Peki sen ne yaptın cnm ameliyat olmadan mı elinde kalmış embriyoları denedin ??

bunu daha bana yeni söylediler donmuşlarla negatif sonuç alınca belki bu tam temizlemeyen tüp yüzünden olumsuz sonuç almışızdır dedi doktor ve geride kalan 3 embriyoyu da önce ameliyat yapıp sonra transfer edelim dedi sonrada neyse bunu da bööyle ameliyatsız deniyelim yine negatif olursa taze embriyoya başlamadan ameliyat yaparız dedi beni de çok ikilem de bıraktı. deneme tahtası ve karalama kağıtlarıyız ya biz ama boyun eğmekten başka varmı bi çaremiz. Allahım ne olur hepimize katından hayırlı nesiller ver. ammiiinnnn. o yüzden canım gerçekten işimiz Allaha kalmış ol demesini beklemekten başka şansımız yok

Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı

Allah Allah o değerle dış gebelik oluyomuymuş? ben geçe sene yaşadım dış gebelik sol tüpüm alınmıştı laporoskopiyle hatta tam alamadılar bile yarısını içerde bıraktı şimdi o sıkıntıyla da uğraşıyorum maalesef neyse 12.gün değerim de 53 çıkmıştı 14.gün 90 öyle gidiyodu diğer günlerde de çok hatırlamıyorum ama yükselerek devam ediyodu fakat katlayarak diil.Allah kimseye yaşatmasın senin değerin oyüzden bana çok düşük geldi inşallah katlayarak devam eder bizimlede müjdeli haberleri paylaşırsın

inan daha bundan 1 hafta kadar önce de ben aldım 3.negatif sonucumu. sabahlara kadar ağladım geceleri uyuyamadım en zor olanı sonucu aldığındaki 2 günü geçirmek sonra yine umutlarla ümitlerle yeni bekleyişler içine giriyosun böyle yapmak pes etmemek durumundayız yok çünkü başka alternatifimiz. Allah burdaki tüm arkadaşlara sana bana ve isteyenlere en kısa zamanda katından hayırlı evlatlar versin inşallah amin

aklinialirimsmile
canım çok sağolasın Allah razı olsun.
bugün 4. günüm ama hiçbir belirtim yok hiçbir değişiklik yok bende göğüslerimin hassaslaşması dışında ki ilk transfer de de hassaslaşmıştı zaten ama negatifti yine olmadı galiba demekten alıkoyamıyorum kendimi iki kez negatif yaşayınca 3. bir negatif insana daha yakın geliyor.

hatırlatıp üzmek istemem ama niçin kaybettiniz bebeklerinizi? Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah bundan sonra gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursunuz. şu an tedavidemisiniz peki

fatmanurcum nasıl gidiyo? lütfen ama bak lütfen her ne olursa olsun moralini yüksek tut şu aşamada zaten -negatif bana daha yakın- gibi sözler sarfetme buları düşünme anma bile. olumluyu çağır olumlu gelsin ben inanıyorum Rabbimin izniyle olucak bu sefer. senin gününü bende sayıyorum ben de bekliyorum heyecanla coşkuyla ümitle ve dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla ver bize bekliyoruz aminnn

erken doğdular..5gün yaşadılar...hiçbir sebep bulunamadı..ikiz olduğu için olabilir denildi..4tane dondurulmuşum var...iyarın dr randevum var transfer tarihim belli olcak..kasım 5 yada 6 gibi demişti drum..şuan ialç ve iğne kullanıyorum...şuan herşey yolunda bakalım birde embriyolar sağlıklı çözülürse geriye beklemek kalıyor

bende hiç bir belirti olmamıştı..12.güne kadarda hşiç bişekilde test yapmamıştım..hatta öyle çok dinlenmedimde..okula gitiim nbt tuttum...merdiven indim çıktım...olacaksa olur zaten..belirti aramak kendimizi dinlemek bizi daha çok yıpratır bence..siz elinizden geleni yapmışınız..gerisi allaha kalmış..boşverin düşünmeyin...başka işlerle meşgul olun bence...Allah hayırlısını versin:Saruboceq:

tedavin hayırlı olsun aynı günlerde transfer olucaz kısmet olursa bide geshenk var kasımın ilk haftasına denk gelen inşallah busefer hayırlısıyla müjdeli haberler alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah sağlıklı çözünürler hepimizden duacıyım

gerçektenmi...üç kişi olduk..bayramda kan testi yaptırabilecekmiyiz bakalımCADIARZUAllah hepimizin yardımcısı olsun inşallah:Saruboceq:

kızlar beni listeden silin sonucum negatif senağlama
:çok üzgünüm:canım allah sabrını versin inan şuan ne desek teselliye yetmicek biliyorum lütfen kendini yıpratma allah eşinede sanada can sağlığı versin sağlık olduktan sonra yine denersiniz inşallah :çok üzgünüm:
Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı

tebrikler canım allah tamanına erdirsin darısı başımıza inşallah :teytey:
lmaz:lmaz:hayır olucak allahın izniyle rabbim o duaları asla boş çıkarmıcak :Saruboceq:

canım çok sağol Allah razı olsun bekleme sürecinde insanın pskolojisi biraz garip oluyor ama kötü düşünmemek lazım çok haklısın duların için Allah razı olsun benimde dualarımdasınız RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN

canım çok sağol bana moral verdin inanki belirti aramak doğru değil sanırım içimi rahatlattın canım sağol RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN

lmaz:lmaz:hayır olucak allahın izniyle rabbim o duaları asla boş çıkarmıcak :Saruboceq:

canım desteğiniz ve verdiğiniz moral için çok teşekkür ederim Allahım hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİN

aminn...cümlemize aminnn... iyi dileklerin için teşekkürler...
geçicek elden gelen bişey yok...

sağol cnm. tesellinin can yaktığı dönemdeyim zaten..

Fatmanur

Benim gibi yapıyorsun galiba sen mevsimi kış tut yaz çıkarsa bahtına diye , bende hala belirti yok , ne gogus ne baska bir sey . Öyle normalim ki

Fatmanur

Benim gibi yapıyorsun galiba sen mevsimi kış tut yaz çıkarsa bahtına diye , bende hala belirti yok , ne gogus ne baska bir sey . Öyle normalim ki

ablacım normal olmana öyle sevindim ki anlatamam hiç belirtim yokru hamile kaldım yazılarını okuyunca içim rahatlıyor.
kolay değil be abla üst üste negatifleri görünce insan ister istemez acaba yinemi diyor ama moralim yüksek ve kendimi şimdiden alıştırıyorum eğer sonuç negatif çıkarsa üzülmiycem üzmiycem kendimi her şeyde vardır bir hayır böylesi hayırlıymış diyip yoluma devam edicem vardır her işte bir hikmet her işte bir hayır.
abla eşinin tepkisi nasıl oldu eminim çok sevinmiştir ama şaşkınlık geçirdimi acaba 2. kez baba olmaya nail olacak inşallah. bu arada çocukların biyolojik olarak ikizmi olacak şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…