Peki sen ne yaptın cnm ameliyat olmadan mı elinde kalmış embriyoları denedin ??
Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı
ses82 hakıında hayırlısı kendini sıkma stres yapma oluruna bırak inan daha iyi olucak...
kızlar destek ve dualarınız için teşekkür ederim. akşam kan testi yapmıştım sonucu öğrenince tabi çook kötü oldum. ama şimdi iyiyim. Allahım vermiyorsa vardır bi sebebi. inançlı insanlar olmasak kafayı sıyırmıştık zaten şimdiye.
fatmanur bana birden fazla transfer edilemezmi die sormuşun..yasa gereği bi tane edilmiyormu zaten...yasa olmasa bile ben tek istiyorum..çünkü ikiz olduğu için iki oğlumu kaybettim(buarada transferinz olmuş...inşallah hayırlı haberler alırız buradan....
fatmanur bana birden fazla transfer edilemezmi die sormuşun..yasa gereği bi tane edilmiyormu zaten...yasa olmasa bile ben tek istiyorum..çünkü ikiz olduğu için iki oğlumu kaybettim(buarada transferinz olmuş...inşallah hayırlı haberler alırız buradan....
aklinialirimsmile
canım çok sağolasın Allah razı olsun.
bugün 4. günüm ama hiçbir belirtim yok hiçbir değişiklik yok bende göğüslerimin hassaslaşması dışında ki ilk transfer de de hassaslaşmıştı zaten ama negatifti yine olmadı galiba demekten alıkoyamıyorum kendimi iki kez negatif yaşayınca 3. bir negatif insana daha yakın geliyor.
hatırlatıp üzmek istemem ama niçin kaybettiniz bebeklerinizi? Allah sabır versin çok üzüldüm inşallah bundan sonra gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlat sahibi olursunuz. şu an tedavidemisiniz peki
aklinialirimsmile
bugün 4. günüm ama hiçbir belirtim yok hiçbir değişiklik yok bende göğüslerimin hassaslaşması dışında ki ilk transfer de de hassaslaşmıştı zaten ama negatifti yine olmadı galiba demekten alıkoyamıyorum kendimi iki kez negatif yaşayınca 3. bir negatif insana daha yakın geliyor.
erken doğdular..5gün yaşadılar...hiçbir sebep bulunamadı..ikiz olduğu için olabilir denildi..4tane dondurulmuşum var...iyarın dr randevum var transfer tarihim belli olcak..kasım 5 yada 6 gibi demişti drum..şuan ialç ve iğne kullanıyorum...şuan herşey yolunda bakalım birde embriyolar sağlıklı çözülürse geriye beklemek kalıyor
tedavin hayırlı olsun aynı günlerde transfer olucaz kısmet olursa bide geshenk var kasımın ilk haftasına denk gelen inşallah busefer hayırlısıyla müjdeli haberler alırız Allah hepimizin yardımcısı olsun. inşallah sağlıklı çözünürler hepimizden duacıyım
:çok üzgünüm:canım allah sabrını versin inan şuan ne desek teselliye yetmicek biliyorum lütfen kendini yıpratma allah eşinede sanada can sağlığı versin sağlık olduktan sonra yine denersiniz inşallah :çok üzgünüm:kızlar beni listeden silin sonucum negatif senağlama
Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı
tebrikler canım allah tamanına erdirsin darısı başımıza inşallah :teytey:Merhaba canım uzun zamandır giremedim bende.Transferin hayırlı olsun bebişin sıkıca tutunsun sana.Ben 7 haftalık hamileyim.Allahın izniyle inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder.Allahım isteyen herkese nasip etsin canım.
aklinialirimsmile
canım çok sağol Allah razı olsun bekleme sürecinde insanın pskolojisi biraz garip oluyor ama kötü düşünmemek lazım çok haklısın duların için Allah razı olsun benimde dualarımdasınız RABBİM BANA KATINDAN TERTEMİZ BİR SOY ARMAĞAN ET.ŞÜPHESİZKİ SEN DUALARI İŞİTENSİNfatmanurcum nasıl gidiyo? lütfen ama bak lütfen her ne olursa olsun moralini yüksek tut şu aşamada zaten -negatif bana daha yakın- gibi sözler sarfetme buları düşünme anma bile. olumluyu çağır olumlu gelsin ben inanıyorum Rabbimin izniyle olucak bu sefer. senin gününü bende sayıyorum ben de bekliyorum heyecanla coşkuyla ümitle ve dua ediyorum. Allahım hayırlısıyla ver bize bekliyoruz aminnn
bende hiç bir belirti olmamıştı..12.güne kadarda hşiç bişekilde test yapmamıştım..hatta öyle çok dinlenmedimde..okula gitiim nbt tuttum...merdiven indim çıktım...olacaksa olur zaten..belirti aramak kendimizi dinlemek bizi daha çok yıpratır bence..siz elinizden geleni yapmışınız..gerisi allaha kalmış..boşverin düşünmeyin...başka işlerle meşgul olun bence...Allah hayırlısını versin:Saruboceq:
lmaz: lmaz:hayır olucak allahın izniyle rabbim o duaları asla boş çıkarmıcak :Saruboceq:
kızlar beni listeden silin sonucum negatif senağlama
inan daha bundan 1 hafta kadar önce de ben aldım 3.negatif sonucumu. sabahlara kadar ağladım geceleri uyuyamadım en zor olanı sonucu aldığındaki 2 günü geçirmek sonra yine umutlarla ümitlerle yeni bekleyişler içine giriyosun böyle yapmak pes etmemek durumundayız yok çünkü başka alternatifimiz. Allah burdaki tüm arkadaşlara sana bana ve isteyenlere en kısa zamanda katından hayırlı evlatlar versin inşallah amin
:çok üzgünüm:canım allah sabrını versin inan şuan ne desek teselliye yetmicek biliyorum lütfen kendini yıpratma allah eşinede sanada can sağlığı versin sağlık olduktan sonra yine denersiniz inşallah :çok üzgünüm:
tebrikler canım allah tamanına erdirsin darısı başımıza inşallah :teytey:
lmaz: lmaz:hayır olucak allahın izniyle rabbim o duaları asla boş çıkarmıcak :Saruboceq:
Olsun canım üzülme , Allah sana ve eşine sağlık versin , inşaallah en kısa zamanda yine denersiniz ve allah anne olmayı nasip eder.
aklinialirimsmile
Fatmanur
Benim gibi yapıyorsun galiba sen mevsimi kış tut yaz çıkarsa bahtına diye , bende hala belirti yok , ne gogus ne baska bir sey . Öyle normalim ki