Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

S.tugba, Avarecan, Maytap hepinize iyi dilekleriniz ve kutlamalarınız için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda tedavideki tüm arkadaşların güzel haberlerini almayı umuyorum:)

pasta.jpg

TUPBABY BU PASTA SENİN İÇİN
MUTLU YILLAR DİLİYORUM SAĞLIK,HUZUR VE MUTLULUK İÇİNDE
YENİ YAŞIN SANA UĞUR GETİRSİN HAYIRLI BİR EVLATLA KUCAĞIN DOLSUN İNŞALLAH:Saruboceq:
MUTLU YILLARcokacimcoook

ahhh cnm benim çok teşekkür ederim alkisalkisalkis pastamda çok güzelmiişş num num num alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Nice yaşlara, umarım bu yıl dilediğiniz her şey gerçekleşir:)

çok teşekkür ederim arkadaşım bende seni kutluyorum bebişin seninleymiş umarım sorunsuz bir 9 ay geçirip miniğini sağlıklı şekilde kucağına alırsın canım :Saruboceq: :nazar: a.s. a.s.

Son düzenleme:
Yojimbo öncelike tebrik ederim,. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Yalnız senin ilk transferin değil miydi nasıl iki tane transfer ettiler? Yaşın da küçük galiba. Bu hastaneleri anlamıyorum. Kimi tek kimi çift transfer yapıyor. Tek transfer yapılanların suçu ne?

Son düzenleme:
S.tugba, Avarecan, Maytap hepinize iyi dilekleriniz ve kutlamalarınız için çok teşekkür ederim.En kısa zamanda tedavideki tüm arkadaşların güzel haberlerini almayı umuyorum:)
rica ederim canım büyük bi zevle katıldıö kutlamaya..hamiş hamiş bizede dua ettin alah razı olsun hayırlısıyla bebeerini kucağına al tez zamanda
ahhh cnm benim çok teşekkür ederim alkisalkisalkis pastamda çok güzelmiişş num num num alkisalkisalkisalkisalkisalkis
afiiyet bal şeker olsunda bizim payımız nerde yaaabilmiyorumkismile:KK1:
Yojimbo öncelike tebrik ederim,. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Yalnız senin ilk transferin değil miydi nasıl iki tane transfer ettiler? Yaşın da küçük galiba. Bu hastaneleri anlamıyorum. Kimi tek kimi çift transfer yapıyor. Tek transfer yapılanların suçu ne?
35 yaş üzeri olanlara 2 tane transfer yapıyolar ve en az iki deneme yapılmış olmak şartı ile yojimbonun yaşını bilmiyorum ama bazı yerler uygun bulduğu şartlara göre yapabiliyo yani çiftin evlilik süresi ve sorununun ciddiyetine göre galiba..tek transfer edilenlerin tabiki ne suçu nede günahı var ama yaşadığımız ükede ne yazıkki yasa pek bişey ifade etmiyor:çok üzgünüm: ( bazı merkezer için tabi)
üzülme canım allah nasip ettikten sonra öyle mucizeler varki tek embriyonun bölünerek
ikiz olduğunuda gördüm 2.kalite tek transfer edilen embriyonunda tuttuğunu gördüm allah büyüktür sıkma canını:Saruboceq:

fatmanur canım yasminle görüştüm slm var izin almış bir hafta evde dinleniyomuş perşembe test yaptırcakmış..evdeki nette problem olduğu için aramıza katılamıyo ama yeni hamişleri tebrik etti sevindiğini söledi...

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı (gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)

canım gözün aydın yaşasın bir hamilemiz daha oldu hemen listeye seni ekliyecem ama liste malesef şirketteki bilgisayarda kaldı pazartesi yayınlarım Allah izin verirse.
sana bişey sormak istiyorum hiç belirti yaşadın mı lekelenmen olmamış diğer belirtiler oldumu canım benim de bugün 6. günüm ve çok normalim onun için sordum canım.

fatmanur canım yasminle görüştüm slm var izin almış bir hafta evde dinleniyomuş perşembe test yaptırcakmış..evdeki nette problem olduğu için aramıza katılamıyo ama yeni hamişleri tebrik etti sevindiğini söledi...

aleyküm selam sağol arkadaşım haber verdiğin için
bende yeni açtım bilgisayarı bugün evdeyim tatil
yojimbonun haberini okudum çok sevindim darısı başımıza inşallah canım.

şekerler nbrsiniz bakalımm
arada bakıorum kımlernapıo dıye bugun yazayım artık dedim
benımde ıkı donmusum var zaman kolluoruz tarnsfer ıcın ama aynı zamanda
bana aşılamada yapılacak bu sekılde transferı olan varmı merak ettim
ılk ay gıttığımde dr 20 mm lık 2 tane kıst görmüştü bu 3. reglım olacak ınsallah gitmiştir ıkısıde yaa bu ay 3.gun bakılacak bakalım
sizlerden nbr

iyiyiz güzelim bildiğin gibi
topiğe girdikçe slm vermeden çıkma kuşum bayadır yazmıyorsun hakkaten biz birbirimize destek oluyoruz inşallah reglilerinle beraber kislerde gitmiştir sorunsuz tedaviye başlarsın canım.şimdiden tedavin hayırlı olsun cnm

fatmanur rahim duvarı kalınlığın transfer de kaçtı??*

rahim kalınlığını kafa takma canım eğer ideal kalınlıta olmazsa tedaviyi iptal ederler eğer transfer edilecekse emin ol konulabilecek kalınlıktatır onun için için rahat olsun.
herşey yolunda gidecek Allahın izniyle

canım transferden 3 gün önce 9mm di transfer günü kaç milim oldu bilmiyorum muayeneye almadan direk transfere çıktım bişi demediler canım.

transfere 9gün kala yani dün 12mm di.dr asordum iyi deedi ama bana kalınmış gibi geldi...estrofeme daha devam etcekmişim...dahada artar ozaman...

transfere 9gün kala yani dün 12mm di.dr asordum iyi deedi ama bana kalınmış gibi geldi...estrofeme daha devam etcekmişim...dahada artar ozaman...

güzelim doktorun iyi diyorsa sorun yok demektir biliyorsun onlar yüzlerce hastaya transfer yapıyorlar için rahat olsun ama içini rahatlatmak için 2. muayenede yine sor kalınlık ideal dimi diye için daha rahat eder demek transfere 8 gün kaldı hadi hayırlısı canım.

güzelim doktorun iyi diyorsa sorun yok demektir biliyorsun onlar yüzlerce hastaya transfer yapıyorlar için rahat olsun ama içini rahatlatmak için 2. muayenede yine sor kalınlık ideal dimi diye için daha rahat eder demek transfere 8 gün kaldı hadi hayırlısı canım.

evet haklısın...galiba ben abarrtıyorum...transfere az kaldı...sonucuda bayramda alcaz galiba....hakkımızda hayırlısı olsun...senin 5 günmü kaldı sonuca???????*

evet haklısın...galiba ben abarrtıyorum...transfere az kaldı...sonucuda bayramda alcaz galiba....hakkımızda hayırlısı olsun...senin 5 günmü kaldı sonuca???????*

salı günü test yaptırmayı düşünüyorum aslında test tarihim perşembe ünü ama okadar beklemiyecem önceki transferlerim de de erken yaptırmıştım sonuç çıkıyor nasıl olsa erken yaptırmak istememin sebebi meraktan ziyada şu proginex iğne kalçamın üzerine oturamıyorum negatifse eğer sonuç boşuna iki gün daha vurunmıyım önceki tedavilerimde de erkenden kesmiştim iğneyi bakalım hiç bir belirtim yok ondan dolayı galiba yine tutmadı diye düşünüyorum bakalım nasip kısmet.

teşekkür ederim...bende böyle durumlarda hiç bişi söyleyemem..sizi anlıyorummm....ben bugün kontrole gttimmm..kist filan yok çok şükür...pazertesi proogestan a başlıyorum..veeee 6kasım cmtsi transferim var.....rahim kalınlığım12mm olmuş...dr ii dedi..ama bana kalın geldisempatiksalakcinni hormonlar için kan verdim bide bugün...işte öylehihoyyythihoyyythihoyyytbakalım hayırlısı

maşallah kalınlık çok iyi kaçıncı günde bu kadar oldu. bende de kalınlaşmama sorunu var ilk denemede dış gebelik bu yüzden olmuş olabilir demişti doktor. yer bulamazsa kendine göre bi yere gider oraya yerleşir seninkide tüpe yerleşmiş dedi. 6.9mm ile ilk transferim olmuştum gerçi ikincisi 8mm di ama neyazıkkı o da tutmadı. bu sefer ise adetin ilk gününden itibaren günde 3 kez estrofem tablet 1 coraspirin ve 1 tanede tebokan kullanıyorum aslında tebakon 3 tane dedi ama çok başağrısı yapıo beynim zonkluyo resmen.Allahım inşallah bu sefer gerekli kalınlığa ulaşır ya çok uzun yazmışım kusura bakma

Arkadaşlar merhaba, bugün benim 10.günüm.öğlen hastaneye gittik ve kan verdim.B-hcg değerim 177 çıktı :) Cumartesi yeniden baktıracağız.Şimdilik tutmuş gibi görünüyor (lar).Bana dondurulmuş, 2 embriyo transfer edildi. Eşimle çok heyecanlandık.Bugüne kadar hiç kanama, lekelenme olmadı (gerçi olup da tutan da çok var).Umarım sorunsuz devam eder.En büyük korkum dondurulmuş olduğu için düşük tehlikesinin daha yüksek olması.Tranferimin ertesi günü ayağa kalktım ve hayatıma devam ettim.Hiç sakınmadım.Merdiven de indim çıktım, uzun saatler ayakta da kaldım, yürüdüm vs. Pişman değilim.Eğer bugün negatif sonucu almış olsaydık yıkım yaşamak istemediğim ben böyle bir yönem bulmuştum ama bu kadar harekete rağmen tutmuş.UMarım katlanarak devam eder.Tedavideki herkese ve kendime bol şans diliyorum:)

tebriiiiiiiiiiiiiikleeeeeeeeeeerrrrrr çok çok ama çok sevindim böyle haberleri almak insana yeni bir ümit yeni bir adım ve umutlu bekleyişler için yetiyo da attıyo bile. Allah tamamına erdirsin katlayarak hayırlı bir şekilde devam etmesini nasip etsin sağlıklı bir gebelik geçirmeni va sağlıkla kucağına almanı diliyorum ve de en kısa zamanda bizim de böyle haberleri burdan duyurabilmemizi de umuyorum inşaaallllaaaahhhh

X