- 19 Nisan 2010
- 1.770
- 2
bunu daha bana yeni söylediler donm7uşlarla negatif sonuç alınca belki bu tam temizlemeyen tüp yüzünden olumsuz sonuç almışızdır dedi doktor ve geride kalan 3 embriyoyu da önce ameliyat yapıp sonra transfer edelim dedi sonrada neyse bunu da bööyle ameliyatsız deniyelim yine negatif olursa taze embriyoya başlamadan ameliyat yaparız dedi beni de çok ikilem de bıraktı. deneme tahtası ve karalama kağıtlarıyız ya biz ama boyun eğmekten başka varmı bi çaremiz. Allahım ne olur hepimize katından hayırlı nesiller ver. ammiiinnnn. o yüzden canım gerçekten işimiz Allaha kalmış ol demesini beklemekten başka şansımız yok
Zaten ben anlamıyorum bu doktorlar neden dondurulmuşları denemeden hemen ağızlarına yeni tedaviyi doluyorlar alsanaalsanasmile
Ben bu ameliyatı yaptırıp dondurulmuşumu denersem toplamda 11 bin elimden gitmiş olacak olmadı diyelim sıfır tedavi yapıcaz 6 bin onu eklersek 17 bin gitmiş olacak bunlar az buz paralar değil ki...
Ayrıca milyoner de değiliz.
Dondurulmuşu denemeden Laparoskopiyi olucam inş :çok üzgünüm: yarın belli olacak herşey Allah'ın izniyle :Saruboceq: