Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ne olur bozma mmoraliniii bende kan verdim atlayarak sonuc bekliyorum biliyorum çok zor ama elbet bir Gùn kavuşacağız

az ewel aklıma geldin ses82 naptı acaba dedim
inşallah bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım nezaman çıkacakmış tahlilin sonucu.
birde hiç belirti yaşadın mı canım.

kızlar beni listeden silin sonucum negatif senağlama

üzülme desemde boş şu saatte biliyorum ama çok üzülme bari :teselli: Rabbim doğal yolla versin inşallah canım benim... maddi manevi zorda kalıyoruz gittikçe ki zorda kalanın Allah yardımcısıdır.. her şey gönlünce olsun.. umudunu kaybetme olurmu.. zaman en iyi ilaç bunu defalarca yaşadık hepimiz.. bu da geçer ve sen yine arayışına hayırlısı ile devam edersin... her şey gönlünce olsun.. listeden silinmekle buradan silinme olurmu yine uğra bize... birbirimize umut destek olalım her zaman..

az ewel aklıma geldin ses82 naptı acaba dedim
inşallah bugün güzel haberlerini bekliyoruz canım nezaman çıkacakmış tahlilin sonucu.
birde hiç belirti yaşadın mı canım.

Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı

Kızlar degerim 5,2 çıktı erum hicbirsey diyemeyiz ilaçlara devam Cumartesi kan bakicaz dedi. Gebelikte olabilir dış gebelikte hersey olabilir dedi . Hayırlısı

inşallah içeride sımsıkı tutunmuş sağlıklı bir gebeliktir... hayırlısı olsun..

ses82 hakıında hayırlısı kendini sıkma stres yapma oluruna bırak inan daha iyi olucak...

kızlar destek ve dualarınız için teşekkür ederim. akşam kan testi yapmıştım sonucu öğrenince tabi çook kötü oldum. ama şimdi iyiyim. Allahım vermiyorsa vardır bi sebebi. inançlı insanlar olmasak kafayı sıyırmıştık zaten şimdiye.

ses82 hakıında hayırlısı kendini sıkma stres yapma oluruna bırak inan daha iyi olucak...

kızlar destek ve dualarınız için teşekkür ederim. akşam kan testi yapmıştım sonucu öğrenince tabi çook kötü oldum. ama şimdi iyiyim. Allahım vermiyorsa vardır bi sebebi. inançlı insanlar olmasak kafayı sıyırmıştık zaten şimdiye.

elbette öyle... zamanı geldiğinde engel bile koysan dinlemez... sağlıklısıyla en yakın zamanda olur inşallah.. her şeyi bilen işiten kalplerdekini bilen Rabbim bizlerinde gönlüne göre versin ....

kızlar listede düzeltmem gereken bişey varsa gözden kaçan haber verin opuyorumnanaktan

Merhaba canım uzun zamandır giremedim bende.Transferin hayırlı olsun bebişin sıkıca tutunsun sana.Ben 7 haftalık hamileyim.Allahın izniyle inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder.Allahım isteyen herkese nasip etsin canım.

Merhaba canım uzun zamandır giremedim bende.Transferin hayırlı olsun bebişin sıkıca tutunsun sana.Ben 7 haftalık hamileyim.Allahın izniyle inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder.Allahım isteyen herkese nasip etsin canım.

aşkolsun insan böyle güzel bir haberi hemen vermezmi ne yalan söyliyim cvp çıkmadığına göre galiba negatif aldı diye düşündüm senin için ve hatta bugün listeden sildim meğer hamileler tarafına yazacakmışım ondan silmişim.
çok sevindim canım gözün aydın darısı bizim başımıza neden girmiyorsun topiğe tatlım hamilelik zor mu geçiyor sana birşey sormak istiyorum hiç belirti yaşamışmıydın.

canım inşallah seninde fun70 gibi değerin katlanarak artar.
ayrıca ukalalık yapmak istemem ama benim bildiğim kadarıyla dış gebelik te rakam çok yüksek çıkıyor ve hızlı şekilde yükselmeye devam ediyor 4 katı 5 katı gibi bence dış gebelik değil bu içini ferah tutmaya çalış.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

1 aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

2 1970fun -----------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

3 yaramaz84--------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

4 bukim----------------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1 emelaydın---------------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

2 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

3 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

4 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

5 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

6 nnur------------------------kasımın ilk haftası transfer :Saruboceq:

7 tupbayby------------------25 ekim de başladı :Saruboceq:

8 geshenk-------------------5 kasımı transfer (tahmini) :Saruboceq:

9 maytap---------------------5-6 kasım transfer (tahmini) :Saruboceq:

10 sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

11 avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

12 pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

13 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

14 asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

15 s.tugba--------------------- aralık transfer :Saruboceq:

16 özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

17 pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

18 boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

19 ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

20 ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

21 zenur ----------------------aralık transfer :Saruboceq:

22 herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

23 miranda--------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24 mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25 gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

26 delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

gerçekten büyük bi ihmal.sorunumuz aynı gibi benimde laparoskopide tüpün tamamı alınmamış yarısı bırakılmış (dış gebelik geçirmiştim) şimdi de doktorum bu yüzden negatif sonuç almış olabilirsin dedi ve son donmuşlarla de deneyelim olmazsa ameliyat yapıp sıfırdan taze embriyolarla başlarız diye de ekledi.tabi biz para basıyoruz zamanımız istemedikleri kadar sağlığımız taş gibi başka da hiç işimiz gücümüz yok keyiflerine göre operasyonlar denemeler uğraşlar sorma gitsin.Allah yardımcımız olsun demekten başka çare yok

Peki sen ne yaptın cnm ameliyat olmadan mı elinde kalmış embriyoları denedin ??

X