Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar merhaba ben daha yeni negatif sonuç aldım ama dondurulmuş larım var sizden öğrenmek istediğim taze embriyo ile dondurulmuş arasında bi fark varmı olma şansı açısından çok kararsız kaldım eğer yapılırsa bu 3.denemem olucak bilgisi olan benimle paylaşabilir mi lütfeeen
günaydın kızlar
bugün 6.günüm ve hiçbir belirtim yok. bu normalmi.lütfen mner tutacona ve diğer sonuç alan arkadaşlarım siz nebelirtiler yaşadınız.
günaydın kızlar
bugün 6.günüm ve hiçbir belirtim yok. bu normalmi.lütfen mner tutacona ve diğer sonuç alan arkadaşlarım siz nebelirtiler yaşadınız.
Canım gayet normal, o kadar çabuk değişiklikler farkedilmeyebilir. benim hamileliğin 6. haftasına kadar bir belirtim olmadı.
angel80, herhangi bir ilaç kullandınmı?bende yapıcam tek dondurulmuşumla inşallah tam çözünür...
merhaba angell80. bende sadece kasık ağrısı oldu ara ara hafif batar şeklinde. inan hala daha bi belirti yok. hatta 8 . gün idrar testi yaptım negatif çıktı. sonra kızdım kendime kendi kendimin psikolojisini bozuyorum diyo. inan düşünmemeye çalıştım test gününe dek. sende konsantreni değiştirecek başka şeylerle ilgilen cnm. iyi düşün iyi olsun :))
Merhaba mner
bugün idrar testi yapmayı düşünüyordum.şimdi yapmaktan vazgeçtim. bende kasık ağrısıda yok. ama iyi düşünmeye çalışıyorum. benim için dua et, hamişlerin duası kabul olur.öpüyorum cnm.kaydirigubbakcemile3
Canım ben de taze embriyolarımla negatif sonuç almıştım, hem de üç tane transfer etmişlerdi. 2. reglimden sonra başladığım dondurulmuş tedavisinde tek embriyoyla pozitif sonuç aldım. Bana artık taze ve dondurulmuş arasında fark kalmadığını söylemişlerdi. Benim aynı pakette iki tane 1. kalite embriyom vardı, biri çözülürken kalitesini kaybetti, diğeri yaşadı. Hatta bir gün daha beklettiler, o çözünen embriyo 4. gün embriyosu olduğunda naklettiler. Ben dondurma çözdürme işleminin bir tür seleksiyon olduğuna ve daha kaliteli dolayısıyla tutma şansı daha yüksek olanların canlı kaldığına inanıyorum.
Merhaba arkadaşlar..ben aranıza yeni katıldım..bende 2. transferimi olacağım.adetimin 2.günü ve estrofem 1*3 başladım.perşembe günü rahim röntgeni çekilecek..dr bana tebokan diye bir ilaç verdi..bunu neden verdi bilmiyorum.çok strese girdim..ya tutmazsa diye.ne yemeli ne içmeliyim..her kafadan bir ses çıkıyor..hemoroid sorunum var ve çok sık kabız oluyorum..ne yapacağım..bana yardımcı olun..morale ve pozitif enerjiye ihtiyacım var..
kimse cevap vermeyecek mi çok umutsuz ve mutsuzum
merhaba arkadaşlar,
biliyorsunuz 28nisanda transferim oldu. hala bir belirti yok bende. dayanamadım busabah idrar testi yaptım. 2-3 dk sonra çok silik ikinci çizgiyi gördüm. sizce bu nedemek. p.tesi test günüm. ama okadar bekleyemiyeceğim herhalde. sizce kanda çıkarmı bugün.??