Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bana doktorum 1 günlük gecikme hatta 2 günlük gecikmenin bile hiç bir sakıncası olmadığını söylemişti onun için kendini üzme ama her drun yöntemi farklı olabilir sen içini ferahlatmak için bi sor istersen. hatta sana şööle söyliim ben de dün adet oldum ama dün 1.günümdü ve ben bugün başlayabildim yani 1 gün gecikmeli.dediğim gibi doktorumun bana bu konuda verdiği güvenle böyle rahat davrandım o yüzden sıkma canını ama genede bi sor.

Sağol cnm seninde mi tedavin yeni başladı ? O zaman bende yarn 1 . gün olarak kabul ediyim di mi ? İlacı mı yarın alıyım of ama ben o bant nasıl kullanılıyor bilmiyorum ki ( Sen bant kullanıyor musun cnm ? Umarım hepimiz hamile kalır sağlıkla bebişlerimizi kucağımııza alırız :Saruboceq:

canım değerim düşer diye korkuyorum,yarınıda bi atlatsam sonrası allahın izniyle iyi olur inş.bence bu 12 günden sonrası zor geliyor bize insan sonradan görünce öyle oluyor heralde,kan değeri,kesesi,kalp atışı aklımız çıkıyo inanın,eşimle diyoruz allahımın tek hediyesi olcak belki bunu bile kaçıncıda bulduk inş onu bize bağışlar yarın öğlen sonu bildiririm öptüm.opuyorumnanaktan

Canım değerin çok çok iyi merak etme endişelenmeee

evet canım ben öyle yaptım dün adet oldum bugün başladım yalnız benimki bant değil estrofem tablet ama sonuçta ne farkederki mantık olarak aynı geliyo bana.yinede emin olmak için yarın hemen bi dr ve hemşireyi ara.yine söylüyorum korkulacak bi durum gelmiyo bana içini ferah tut

inşallah katlanıcak bak görüceksin sen yeterki sakin olmaya çalış içini ferah tut olumluyu çağır olumlu olsun inşaallah sonucu da sabırsızlıkla bekliyorum herşey çok güzel olucak Rabbimin izniyle

CANIM O DAHA BİŞEY YAZMADI GALİBA BENDE MERAK EDİYORUMİNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR...
İNŞALLAH HAYIRLI GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN CANIMM
canımm neden kendini strese sokuyosun normalde 5 in üzeri hamilelik sayışlıyor ve 100 hatta 130 üzeri ikiz sayılıyor seni,n değer gayet normal şuan o sayıyı görmek için inan bana nelerden vazgeçmez,neleri feda etmezdim anlıyosun sen beni biliyorum lütfen sakin ol herşey younda bence inşallah
oyy canım hazırlıksız anidenmi geldi kıyamamm ama bir günden çok etkilenmez galiba benim tedavide iğnelerimin birini yaptı sanmış hemş sonra farkettimki yapmamış dr sordum bir günde bişey olmaz demişti buda öle bişeydr umarım ki daha kanaman açılmamış bile ama arayp bilgi edinmende fayda var canımm

nasıl yani hemenmiii :bbo::1shok:
hay maşallah sendeki azme bravoo :lepi:
canım benimm bu defa olucak inşallah bu süre içinde kendini çok iyi hazırla psikolojini beslenmeni diğerinde dinlenmediysen bu defa dinlen bol bol dua et canım

Selam kızlar
transferi olan arkadaşlar!
Nasılsınız transfer nasıl geçti,umarım herşey yolundadır,10 gün sonra hayırlı haberlerinizi alırız inşallah canlarım.herşey gönlünüzce olsun:))
canım çok sağol bugün iş başı yaptım transfer gayet iyi geçmiş hemşiremin yalancısıyım bakalım cumartesi ve pazar dinlendim çok fazla yattım sanırım kabızlık sorunu yaşıyorum inşallah biranöce geçer bakalım hem umutluyum hemde kendimi kaptırmak istemiyorum pek düşünmemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı çok sağol canım.
inşallah canım 4 kasım bizim için hayırlı bir gün olur inşallah ben dayanamam 3 kasımda yaptırırım diyordum ama 3 kasım çarşambaya geliyor hep çarşamba gününe dikkat edin derler onun için perşembe günü yaptırıcam hakkımızda hayılısı olsun canım.
canım tedaviye start vermişsiniz hayırlı olsun şimdiden inşallah herşey yolunda gidicek beraberce gün sayıcaz benim bugün 2. günüm.

canım nnurla beraber başladınız tedaviye ikinizede bol şans diliyorum Allahım yar ve yardımcınız olsun.

CANIM sakin ol bence.arkadaşlarında dediği gibi lekelenme adet olarak sayılmaz.ne zaman yoğun gelirse o zaman adetin birinci günü kabul edilir.panik yapma dicem ama dün akşam yazmışsın iletini şimdiye rahatlamışsındır zaten:)))) bugün de ihtiyaçlarını tedarik edebilirsin rahatça ve doktorunla görüşüp başlarsın tedavine...

günaydın kızlar,
fatmanur transferin hayırlı olsun...
yaramaz inşallah hamişsin...
size bi sorum olucak estrofem estroderm adet geciktirir mi? bilginiz varmı?

ee gayet güzel işte.. demek hamilesin sorun yok.. harika haber almışsın.. tebrik ederim maşallah... çok çok iyi daha ne olsun hihoyyyt :CüvCüv:

sanırım gerek kalmamıştır artık yazmaya ama derhal doktoru aramış olmanı umarım.. çünkü her merkezin tadavi şekli farklı buradan anladığım kadarıyla..

Kızlar günaydın ewet dün akşam çok panik yaptım :çok üzgünüm: ama Allahtan arkadaşlar yetiştiler biraz da olsa rahatladım .
Hemşireyle konuştum sizinde dediğiniz gibi ne zaman yoğun kanamam başlarsa o zaman reglimin 1. günü olarak kabul ediliyor. Yarın kontrole gidicem eğer bugün yoğun olmazsa bant yapıştırma dedi yarın başlarsın dedi. Bende tamam dedim :))
Ama nedense içim çok buruk.
Ben bizim eczaneden estraderm siparişi verdim 1 kutusu 14,5 içinden 8 tane çıkıyormuş.

Son düzenleme:
günaydın kızlar,
fatmanur transferin hayırlı olsun...
yaramaz inşallah hamişsin...
size bi sorum olucak estrofem estroderm adet geciktirir mi? bilginiz varmı?

canım çok sağol.
progesteron regliyi engelliyor ama estrofem engellermi hiç bilmiyorum canım zaten 21 tanemi 28 tanemi ne bittikten sonra regli olunuyor prospektüsünü okumak lazım.

canım çok sağol.
progesteron regliyi engelliyor ama estrofem engellermi hiç bilmiyorum canım zaten 21 tanemi 28 tanemi ne bittikten sonra regli olunuyor prospektüsünü okumak lazım.

ben şu an estrofem, estroderm bant, progynex, coraspirin, folbiol kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz.
progynex benim adetimi engellemiyor. daha önceden öyle olmuştu.
prospektüsününde öyle bi bilgiye rastlamadım.

transferin oldumu peki??? bende elevit, coraspin, estrofem kullanıyorum daha 1 hafta oldu başladığım.. 1 kasımda kontrolüm var..

canım çok sağol.

progynex tüp transferimden sonra verilmişti evet engeller sonuçta progesteron hormonu o iğne... onu bırakınca 2 gün sonra adet geliyor çevremdeki herkesde de öyle olmuştu...

transferin oldumu peki??? bende elevit, coraspin, estrofem kullanıyorum daha 1 hafta oldu başladığım.. 1 kasımda kontrolüm var..

trasferim oldu çarşamba günü test günüm.
ya benim merakım aslında test günüm gelmeden adet olurum her zaman bu sefer olmadım ondan şüphe ettim.

trasferim oldu çarşamba günü test günüm.
ya benim merakım aslında test günüm gelmeden adet olurum her zaman bu sefer olmadım ondan şüphe ettim.

umarım hamilelik nedeniyle gelmemiştir bu ay.. ilaçtan falan değil :Saruboceq: bu estrofem sadece rahimi güçlendiren gebeliğe hazırlayan östrojen yüklü bir ilaç ki östrojen değil progesteron adeti engeller çünkü rahmi kalınlaştırır daima ki gebelik kalıcı olsun diye verilir o da.. yani adeti geciktirdiğini sanmıyorum bu ilacın... galiba oldu kybele82 bebişin seninle inşallah yerimseniben

inşallah :ecrin_bebek: duruyordur. çarşamba büyük gün. Rabbim bana ve herkese hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…