Kızlar bana yardım edin lütfen :1no2: Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
Ama biraz önce regli oldum( çamaşırımda kahverengi leke vardı (
ve bana verdikleri çizelgede reglinin 1. günü -1 bant estraderm TTS 100 Uygulayın yazıyooor( evde yok reglime daha var diye almamıştım ( Ben napıcam şimdi yaaaaa çok sinirim bozuldu . Yarın başlasam olmaz mı ? Sadece çamaşırım da leke var of of of of yarın 2. günü mü olacak doktora mı gitmrem lazım ne olur yardım ediiiiiiin ne olur ( mafoldumben mafoldumben
bana doktorum 1 günlük gecikme hatta 2 günlük gecikmenin bile hiç bir sakıncası olmadığını söylemişti onun için kendini üzme ama her drun yöntemi farklı olabilir sen içini ferahlatmak için bi sor istersen. hatta sana şööle söyliim ben de dün adet oldum ama dün 1.günümdü ve ben bugün başlayabildim yani 1 gün gecikmeli.dediğim gibi doktorumun bana bu konuda verdiği güvenle böyle rahat davrandım o yüzden sıkma canını ama genede bi sor.
canım niye bu kadar endişelendin ki değerin gayet iyi ben cok ii biliyorumki 10.gün 20 lerde çıkıp diğer günlerde ikiye katlanıp sonundada dünyaya gelen sapasağlam bebekler lütfen içini ferah tut. keşke benimde olsa da değerim öyle çıksa tavanlara zıplarım heralde. ben seni yine çok tebrik ediyorum canım. sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve hayırlıyısıyla kucağına almanı diliyorum yüce Rabbimden
alalh aşkına açık olan arkadaşlar.cuma günü olumlu sonucumu aldım çok şükür,ama 2 gündür kalbim ağzımda gibi.değerim 64.65 çıktı 11. gün hemşire hamilelik var dedi,sonucumuda faxladım yanlız int okuyorum değrler çok yüksek niye böyle çıktı.yarın yine yaptıcam sonucu alana kadar uyku yok.içim çok kötü..analmadım..benim değer düşükmü.bu arada 5. gün embriyosu ve tek 1 tane.nasıl çıkmalıydı....
Canım değerin çok çok iyi merak etme endişelenmeee
Sağol cnm seninde mi tedavin yeni başladı ? O zaman bende yarn 1 . gün olarak kabul ediyim di mi ? İlacı mı yarın alıyım of ama ben o bant nasıl kullanılıyor bilmiyorum ki( Sen bant kullanıyor musun cnm ? Umarım hepimiz hamile kalır sağlıkla bebişlerimizi kucağımııza alırız :Saruboceq:
canım değerim düşer diye korkuyorum,yarınıda bi atlatsam sonrası allahın izniyle iyi olur inş.bence bu 12 günden sonrası zor geliyor bize insan sonradan görünce öyle oluyor heralde,kan değeri,kesesi,kalp atışı aklımız çıkıyo inanın,eşimle diyoruz allahımın tek hediyesi olcak belki bunu bile kaçıncıda bulduk inş onu bize bağışlar yarın öğlen sonu bildiririm öptüm.opuyorumnanaktan
CANIM O DAHA BİŞEY YAZMADI GALİBA BENDE MERAK EDİYORUMİNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR...Merhaba arkadaşlar,
1970fun'dan haberiniz var mı? dün testi tekrar yaptıracaktı.Umarım artmıştır.Benim bugün 6. günüm. Gaz ve sağ kasığımda ağrı dışında belirti vs. yok. Perşembe günü test yaptıracağım.10.günüm olacak. transferi olan arkadaşlara da bol şans dilerim:)
canımm neden kendini strese sokuyosun normalde 5 in üzeri hamilelik sayışlıyor ve 100 hatta 130 üzeri ikiz sayılıyor seni,n değer gayet normal şuan o sayıyı görmek için inan bana nelerden vazgeçmez,neleri feda etmezdim anlıyosun sen beni biliyorum lütfen sakin ol herşey younda bence inşallahalalh aşkına açık olan arkadaşlar.cuma günü olumlu sonucumu aldım çok şükür,ama 2 gündür kalbim ağzımda gibi.değerim 64.65 çıktı 11. gün hemşire hamilelik var dedi,sonucumuda faxladım yanlız int okuyorum değrler çok yüksek niye böyle çıktı.yarın yine yaptıcam sonucu alana kadar uyku yok.içim çok kötü..analmadım..benim değer düşükmü.bu arada 5. gün embriyosu ve tek 1 tane.nasıl çıkmalıydı....
oyy canım hazırlıksız anidenmi geldi kıyamamm ama bir günden çok etkilenmez galiba benim tedavide iğnelerimin birini yaptı sanmış hemş sonra farkettimki yapmamış dr sordum bir günde bişey olmaz demişti buda öle bişeydr umarım ki daha kanaman açılmamış bile ama arayp bilgi edinmende fayda var canımmKızlar bana yardım edin lütfen :1no2: Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
ve bana verdikleri çizelgede reglinin 1. günü -1 bant estraderm TTS 100 Uygulayın yazıyooor( evde yok reglime daha var diye almamıştım ( Ben napıcam şimdi yaaaaa çok sinirim bozuldu . Yarın başlasam olmaz mı ? Sadece çamaşırım da leke var of of of of yarın 2. günü mü olacak doktora mı gitmrem lazım ne olur yardım ediiiiiiin ne olur ( mafoldumben mafoldumben
nasıl yani hemenmiii :bbo::1shok:artık ben Allaha bıraktım şimdilik olmamaya karar verdim zaten.napiim çok zor geldi bi daha bi ameliyat masası. zaten dün adetimle birlikte tekrar estrofem coraspirin ve tebokana başladım kısmetse 12 gün sonra kontrol ve transfer tarihi 4 kasım gibi yani sizin müjdeli sonucu aldığınız gün bende transfere giricem inşallah.nasıl geçti transferiniz? umarım herşey yolunda gitmiştir haberlerinizi bekliyorum
canım çok sağol bugün iş başı yaptım transfer gayet iyi geçmiş hemşiremin yalancısıyım bakalım cumartesi ve pazar dinlendim çok fazla yattım sanırım kabızlık sorunu yaşıyorum inşallah biranöce geçer bakalım hem umutluyum hemde kendimi kaptırmak istemiyorum pek düşünmemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı çok sağol canım.Selam kızlar
transferi olan arkadaşlar!
Nasılsınız transfer nasıl geçti,umarım herşey yolundadır,10 gün sonra hayırlı haberlerinizi alırız inşallah canlarım.herşey gönlünüzce olsun:))
inşallah canım 4 kasım bizim için hayırlı bir gün olur inşallah ben dayanamam 3 kasımda yaptırırım diyordum ama 3 kasım çarşambaya geliyor hep çarşamba gününe dikkat edin derler onun için perşembe günü yaptırıcam hakkımızda hayılısı olsun canım.artık ben Allaha bıraktım şimdilik olmamaya karar verdim zaten.napiim çok zor geldi bi daha bi ameliyat masası. zaten dün adetimle birlikte tekrar estrofem coraspirin ve tebokana başladım kısmetse 12 gün sonra kontrol ve transfer tarihi 4 kasım gibi yani sizin müjdeli sonucu aldığınız gün bende transfere giricem inşallah.nasıl geçti transferiniz? umarım herşey yolunda gitmiştir haberlerinizi bekliyorum
canım tedaviye start vermişsiniz hayırlı olsun şimdiden inşallah herşey yolunda gidicek beraberce gün sayıcaz benim bugün 2. günüm.evet canım ben öyle yaptım dün adet oldum bugün başladım yalnız benimki bant değil estrofem tablet ama sonuçta ne farkederki mantık olarak aynı geliyo bana.yinede emin olmak için yarın hemen bi dr ve hemşireyi ara.yine söylüyorum korkulacak bi durum gelmiyo bana içini ferah tut
Sağol cnm seninde mi tedavin yeni başladı ? O zaman bende yarn 1 . gün olarak kabul ediyim di mi ? İlacı mı yarın alıyım of ama ben o bant nasıl kullanılıyor bilmiyorum ki( Sen bant kullanıyor musun cnm ? Umarım hepimiz hamile kalır sağlıkla bebişlerimizi kucağımııza alırız :Saruboceq:
Kızlar bana yardım edin lütfen :1no2: Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
ee gayet güzel işte.. demek hamilesin sorun yok.. harika haber almışsın.. tebrik ederim maşallah... çok çok iyi daha ne olsun hihoyyytalalh aşkına açık olan arkadaşlar.cuma günü olumlu sonucumu aldım çok şükür,ama 2 gündür kalbim ağzımda gibi.değerim 64.65 çıktı 11. gün hemşire hamilelik var dedi,sonucumuda faxladım yanlız int okuyorum değrler çok yüksek niye böyle çıktı.yarın yine yaptıcam sonucu alana kadar uyku yok.içim çok kötü..analmadım..benim değer düşükmü.bu arada 5. gün embriyosu ve tek 1 tane.nasıl çıkmalıydı....
günaydın kızlar,
fatmanur transferin hayırlı olsun...
yaramaz inşallah hamişsin...
size bi sorum olucak estrofem estroderm adet geciktirir mi? bilginiz varmı?
canım çok sağol.
progesteron regliyi engelliyor ama estrofem engellermi hiç bilmiyorum canım zaten 21 tanemi 28 tanemi ne bittikten sonra regli olunuyor prospektüsünü okumak lazım.
ben şu an estrofem, estroderm bant, progynex, coraspirin, folbiol kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz.
progynex benim adetimi engellemiyor. daha önceden öyle olmuştu.
prospektüsününde öyle bi bilgiye rastlamadım.
canım çok sağol.
progesteron regliyi engelliyor ama estrofem engellermi hiç bilmiyorum canım zaten 21 tanemi 28 tanemi ne bittikten sonra regli olunuyor prospektüsünü okumak lazım.
ben şu an estrofem, estroderm bant, progynex, coraspirin, folbiol kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz.
progynex benim adetimi engellemiyor. daha önceden öyle olmuştu.
prospektüsününde öyle bi bilgiye rastlamadım.
transferin oldumu peki??? bende elevit, coraspin, estrofem kullanıyorum daha 1 hafta oldu başladığım.. 1 kasımda kontrolüm var..
trasferim oldu çarşamba günü test günüm.
ya benim merakım aslında test günüm gelmeden adet olurum her zaman bu sefer olmadım ondan şüphe ettim.
umarım hamilelik nedeniyle gelmemiştir bu ay.. ilaçtan falan değil :Saruboceq: bu estrofem sadece rahimi güçlendiren gebeliğe hazırlayan östrojen yüklü bir ilaç ki östrojen değil progesteron adeti engeller çünkü rahmi kalınlaştırır daima ki gebelik kalıcı olsun diye verilir o da.. yani adeti geciktirdiğini sanmıyorum bu ilacın... galiba oldu kybele82 bebişin seninle inşallah yerimseniben