Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

inşallah :ecrin_bebek: duruyordur. çarşamba büyük gün. Rabbim bana ve herkese hayırlısını nasip etsin :Saruboceq:

amin canım amiiiiinnnnnnnn........ çarşamba güzel haberlerle geleceksin inanıyorum ben.. ilk donmuş denemen mi?? tüp de ilkmiydi??

3 tane 1. kalite kalmıştı. 3 üde çözüldü yaşımdan dolayı 1 tane transfer edildi. embriyolog 2 tanesi iyi durumda ancak 1 tane tansfer ediyoruz dedi.

dondurulmuşda da mı yasa çıkıyor yine sahneye.. offf ne saçma yaaa. o halde neden 3 ünü de tek tüpte donduruyorlar ki ziyanlık değilmi şimdi bu.. bizim gibi zor yakalayan insanlar için onca masraf emek yazık valla.... psikolojimizi de düşünen yok.. devlete ne ki bu embiryo sayısından..sanki çok üretkenizde bu yolu seçtik.. zaten kısırlık nedeniyle zor şartlarda yapılan işlemler bunlar.. bu ne saçmalık valla çok kızıyorum şu engellere... amaçları iyice neslimizi yok etmek galiba

dondurulmuşda da mı yasa çıkıyor yine sahneye.. offf ne saçma yaaa. o halde neden 3 ünü de tek tüpte donduruyorlar ki ziyanlık değilmi şimdi bu.. bizim gibi zor yakalayan insanlar için onca masraf emek yazık valla.... psikolojimizi de düşünen yok.. devlete ne ki bu embiryo sayısından..sanki çok üretkenizde bu yolu seçtik.. zaten kısırlık nedeniyle zor şartlarda yapılan işlemler bunlar.. bu ne saçmalık valla çok kızıyorum şu engellere... amaçları iyice neslimizi yok etmek galiba

ben marttaki tüp bebeği yaptırırken çıktı bu yasa 1 hafta sonra transferim oldu çok stres yaptım 1 tane diye.
hiç düşünmüyorlar zaten zorla yaptırıyoruz.

ben marttaki tüp bebeği yaptırırken çıktı bu yasa 1 hafta sonra transferim oldu çok stres yaptım 1 tane diye.
hiç düşünmüyorlar zaten zorla yaptırıyoruz.

onların çok umrundaydı sanki biz ne çekiyoruz maddi manevi, psikoljik neler yaşıyoruz... saçma sapan bir yasa bu.. ki Türkiyede başlı başına bir sorun son yıllarda kısırlık.. bunların amacı ne Allahaşkına... bari elimizde kalanları ziyan ettirmeyin dimi... verin bakalım ne tutarsa hazır oluşmuşlar.. çok sinir oluyorum şu yasaya... kim çocuğu varken kolay yoldan elde edebilirken bu yola başvursun zaten... belliki sıkıntılı bir durum... yazıklar olsun bu yasayı çıkartanlara...

ben şu an estrofem, estroderm bant, progynex, coraspirin, folbiol kullanıyorum. siz neler kullanıyorsunuz.
progynex benim adetimi engellemiyor. daha önceden öyle olmuştu.
prospektüsününde öyle bi bilgiye rastlamadım.

canım progesteron kanama engelleyici diye biliyorum düşük riskine karşı vurunuyoruz galiba ben iğneyi bıraktıktan 4 gün sonra falan regli oluyordum.

canım progesteron kanama engelleyici diye biliyorum düşük riskine karşı vurunuyoruz galiba ben iğneyi bıraktıktan 4 gün sonra falan regli oluyordum.

beni engellemiyor pembe pembe gelmeye başlar. bırakınca tamamen sökülürüm. benim dr. da engeller demiyordu.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

1 aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

2 1970fun -----------------hamiş tebrikler (süleyman hoca öyle demiş sen hamilesin) :teytey::teytey::teytey::nazar:

3 yaramaz84-----------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1 bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

2 melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

3 emelaydın---------------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

4 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

5 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

6 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

7 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

8 nnur-------------------------25 ekimde başladı :Saruboceq:

9 kybele82------------------15 ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

10 tupbayby------------------25 ekim de başladı :Saruboceq:

11 geshenk-------------------kasımın başı transfer :Saruboceq:

12 sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

13 avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

14 pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

15 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

16 asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

17 s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

18 özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

19 pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

20 boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

21 ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

22 ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

23 zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

24 herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25 miranda--------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

26 mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

27 gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

28 maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

29 delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

benim şüphe ettiğim ilk defa estrofem, estroderm bant kullanıyorum bunlar yaparmı? progynex engellemiyor beni.

3 tane 1. kalite kalmıştı. 3 üde çözüldü yaşımdan dolayı 1 tane transfer edildi. embriyolog 2 tanesi iyi durumda ancak 1 tane tansfer ediyoruz dedi.

canım peki kalan iki tanesini tekrardan dondurdularmı
ne oldu kalan iki embiriyoya?
benimde 3 tane çözündü ikisini koydular kalan bir tanesi gelişimi durmuş durmasaydı yeniden donduracaklardı.

canım peki kalan iki tanesini tekrardan dondurdularmı
ne oldu kalan iki embiriyoya?
benimde 3 tane çözündü ikisini koydular kalan bir tanesi gelişimi durmuş durmasaydı yeniden donduracaklardı.

yok cnm atıldı. bana öyle bişey demediler donduralım falan. benimde tecrübesizliğim.

yok cnm atıldı. bana öyle bişey demediler donduralım falan. benimde tecrübesizliğim.

aslında benim 3 transferim de de 5. gününe kadar bekliycez durumları iyiyse yeniden donduracaz demişlerdi ama malesef durumları iyiye gidemedi bu son transferde de kalan bir tanesi gitti malesef.

aslında benim 3 transferim de de 5. gününe kadar bekliycez durumları iyiyse yeniden donduracaz demişlerdi ama malesef durumları iyiye gidemedi bu son transferde de kalan bir tanesi gitti malesef.

Cnm güzel habeerlerini bekliyoruz :))
Benim tedavimde ani yakaladı beni bu akşam şu bantları yapıştırıcam ama nereme nasıl uygulamam gerektiği konusunda bilgim yok.
Birde ben ilaçlarımı çözdürmeye kadar alıcam çünkü iyi çözülmezse iptal olacak ( benim 1 tane var dondurulmuşum) ilaçlar elimde kalmasın diye 18 günlük ilaçları alıcam ...

hayırlısı olsun inşallah transfer olan güzelce annesine tutunur...

arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dondurulmuşlarla başladım tedaviye 5 yada 6 kasım gibi transfer var inşallah..estrofem lucrin ve kansulandırıcı iğne kullanıyorum..ayrıca elevit folibol ve zinco c alıyorum günlük...adetimin 18. yada 19 .günü transfer olacak..bugün 7.günüm.....4dondurulmuşum var.umarım sağlıklı çözülür...eğer kalan olursa tekrar donduracaklar....dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun....

arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dondurulmuşlarla başladım tedaviye 5 yada 6 kasım gibi transfer var inşallah..estrofem lucrin ve kansulandırıcı iğne kullanıyorum..ayrıca elevit folibol ve zinco c alıyorum günlük...adetimin 18. yada 19 .günü transfer olacak..bugün 7.günüm.....4dondurulmuşum var.umarım sağlıklı çözülür...eğer kalan olursa tekrar donduracaklar....dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun....

hayırlı olsun.. muhtemelen benimde o tarihlerde olacak.. 1 kasımda kontrolüm var o zaman belli olur zaten.. bana tekrar dondurma işlemi olmayacağı söylendi ve çok canım sıkıldı hatta o gün bu konuya.. ne güzel çoğu merkez tekrar donduruyor demekki... şansın bol olsun.. inşallah başarılı bir işlem olur..

Fatmanur transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız, ben adet oldum galiba normal kan gelmiyo hala ama, yine kahverengi siyah yoğun akıntı var, herhalde ilaç kullandığım için bu ayki adetim öyle diye düşünerek doktoru aradım , dondurulmuşlarla tedaviye başlamak için doktor yurt dışına gitmiş ve cuma günü gelecekmiş , cuma günü benim adetimin 5. günü oluyo yani benim bu ay kaldı tedavim , çok üzgünüm , ama Allahtan hayırlısını diliyorum, hep çocuğumun olmasının zamanı var zamanı var diyordum, o zaman benden hep uzaklaşıyo nedense, Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin ama iyiki bu topiği açmışsınız, burda hamile olan arkadaşlarımı okudukça seviniyorum bir nebze olsun rahatlıyorum, umutlanıyorum Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.

Kızlar sonucum 260 çıktı bugün yani emin olduk nihayet , düşük sonuçlular beni örnek alabilirsiniz .26 dan 47 oldu şimdide 260 ile hamileyim tabi keseyi görmeden içim rahat etmeyecek .

Bu stresli dönemde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize ve en kısa zamanda iyi haberleriniz duymayı diliyorum .

Bu arada bugün saat 14.00 civarında umutta sarı saçlı bir hanım bana dikkatle baktı acaba forumdan mı diye dusundum ama utandım sahip çıkmaya

X