Yasmin07 ve fatmanurcum
yarın için kalbim ve dualarım sizinle.inşallah sizinde böyle güzel haberlerinizi alacağız 12 gün sonra:))) allah yardımcınız olsun kızlar.transferden sonra haberlerinizi bekliyorum.hadi hayırlısı olsun.
Ewt benimde dualarım sizinle inş 13. gün sonra mutlu haberle sevincimiizz katlanacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
fatmanur ve yasmin 7 dualarım sizinle.Allah yanınızda ve yardımcınız olsun sonucun da hayırlı ve müjdeli olmasını nasip etsin inşallah. bu arada bişi danışmak istiyorum.dün dr rahim filmimi tekrar inceledi ve başka bi merkezde olduğum laparoskopi sonucu sol tüp tamamen alınmamış yani bi kısım bırakılmış belki bu da engel olmuş olabilir dedi sonucun negatif olmasına ve de istersen tekrar bi laparoskopi yapıp temizleyelim öle deneyelim dedi ama sonradanda neyse tekrar bi operasyon yapmayalım dedi yani beni ikide bıraktı bi daha bi ameliyat çok zor malum. nasıl karar vereceğimi bilemiyorum
canlarımm allah yardımcınız olsun minikler anneciklerine sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasılar allah yardımcınız olsun dualarımdasınız ikinizde :Saruboceq:
seninde hayırlı olsun transferin canım hadi geçsin şu 12 gün ve mutlu haberle dön rabbim nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:
amin canım amin allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah bu günlerde son bulucak anladığım kadarıyla sen çok güçlü bi bayansın...umudun ve inancınla bu günleri geride bırakıcaksın inşallah...çok teşekkür ederim yorumun için ya işte maalesef insanı nasıl zorda bırakıyolar.Rabbim ol dedikten sonra öyle de olur böylede olur o yüzden tekrar bi ameliyat fikri çok korkutuyo beni. Allah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah tek temennim bu bunca uğraş bunca istek dua inşalah karşılıksız kalmıcak allah hepimize katından hayırlısağlıklı evlatlar nasip etsin gayet rahat ol transferden sonra ilk 24 saat dikkat et derim dr lara bakarsan normal hayatına dön diyor ama azda olsa dikkat etmekte fayda var bencecanım sağolasın Alah razı olsun inşallah güzelim ya bu sefer beni bırakmazlar inşallah.
canımm anlıyorum seni ama artık kendini inandırsan yi olur sen artık HA Mİ LE SİNNNNN :sm_cool:bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ederim.allahım bu anı bu haberi hepimize yaşatsın.sonumuz hayır olsun.zorla bulduğumuzdanmıdır içimde hep bir korku var allahım onu bana bağışlar inş.hepinizi çok öpüyorum şansınız bol olsun allahım içinizi huzurla doldursun.
canım arkadaşlarım size bunu ağlayarak yazıyorum kendimi tutamıyorum.HAMİLEYİMMMMMMMM.SONUCUM 64.65 böyle bi sonucu almak anlatamıyorum 5. dememdi artık yorulmuştum.allahıma şükürler olsun MUTLULUĞUMUZ DAİM OLSUN ALLAHIM SONUNU GÖSTERMEYİ NASİP ETSİN...
Kızlar bana yardım edin lütfen :1no2: Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
Ama biraz önce regli oldum( çamaşırımda kahverengi leke vardı (
ve bana verdikleri çizelgede reglinin 1. günü -1 bant estraderm TTS 100 Uygulayın yazıyooor( evde yok reglime daha var diye almamıştım ( Ben napıcam şimdi yaaaaa çok sinirim bozuldu . Yarın başlasam olmaz mı ? Sadece çamaşırım da leke var of of of of yarın 2. günü mü olacak doktora mı gitmrem lazım ne olur yardım ediiiiiiin ne olur ( mafoldumben mafoldumben
canım içini ferah tut adetin yogun geldiği gün 1. gündürrr
cnım benim çok sağol Allah razı olsun.
buda nerden çıktı şimdi eminlermi acaba bence sen ilk laporoskopi yaptırdığın yere git böyle böyle tam alınmadığı söyleniyor yapılan işlem doğrumudur yarım mı aldınız aldıysanız neden eğer yok tamamı alındı diyorsanız neden bana yarısının alındığını söylediler seni tekrar kendileri muayene etsin ben aksi halde sizden şikayetçi olucam raporlarımı almak istiyorum de bu sana belki bişey kazandırmaz ama belkide şimdiki doktorun yanılıyordur herzaman bir sonucu en az iki doktorun görmesinde fayda vardır canım malüm ailede birisine amiliyat dendidiğinde en az 3 doktora danışıyoruz 3 üde amiliyat derse amiliyat olunuyor temkinli olmak lazım.
alalh aşkına açık olan arkadaşlar.cuma günü olumlu sonucumu aldım çok şükür,ama 2 gündür kalbim ağzımda gibi.değerim 64.65 çıktı 11. gün hemşire hamilelik var dedi,sonucumuda faxladım yanlız int okuyorum değrler çok yüksek niye böyle çıktı.yarın yine yaptıcam sonucu alana kadar uyku yok.içim çok kötü..analmadım..benim değer düşükmü.bu arada 5. gün embriyosu ve tek 1 tane.nasıl çıkmalıydı....