Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

1 aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

2 1970fun -----------------hamiş tebrikler (süleyman hoca öyle demiş sen hamilesin) :teytey::teytey::teytey:

3 yaramaz84-----------------hamiş tebrikler :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1 bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

2 melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

3 emelaydın---------------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

4 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

5 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

6 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

7 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

8 nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

9 geshenk-------------------kasımın başı transfer :Saruboceq:

10 sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

11 avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

12 pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

13 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

14 asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

15 s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

16 özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

17 pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

18 boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

19 ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

20 ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

21 zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

22 kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

23 herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24 miranda--------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25 mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

26 tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

27 gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

28 maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

29 delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

ne güzel bir haber.akşam bir anda içim sıkıldı.negatif bir enerjiyle dolmuştum.Eşime de olmadı bu iş sanki dedim, tutmadı gibi hissediyorum.Bugün benim 4. günüm...hiçbir belirti yok.hiç yatmıyorum, gündelik rutinlerim devam ediyor...
Ama sizin hamileyim demeniz moral verdi.Umarım sorunsuz ilerler:)

slm kızlar çok yazamasam da takipediyorum. bu ara yoğun ev taşıyoruz.. ne iğrenç iş. hamile olan butün anne adaylarına güzel huzurlu hamilelik geçirmelerini dilerim. benim sadece 1 embryom var blokist aşamasında donduruldu. böyle sadece bir taneyle hamiş kalan varmı dostlar. bu konuda bilenler bilgisi olanlar deneyimi olanların cevabını bekliyorum ve hepinizi öpüyorum. yol arkadaşlarım

çok sağol canım.bende hep bir başkasını okuyarak umut ediyordum,neden olmasın diyordum,allahım bu gün hep hayalimeydi.işte şimdiden sonraki aşamalara bakcaz,herşey inş yolunda gider.dualarım sizinle umudumuz hiç bitmesin.

öyle davranman bence çok doğal çünkü karmakarışık duygulardayız.belki inanmayacaksınız ama negatif alcam diye odaya girdim.şeker bi bayan doktorum hemşireside öyleydi.şaka yapmayın dedim bunun şakasımı olur dedi sarıldı.bi taraftanda peçete veriyolar.kendime geldim odadan öyle çıktım.allahın en kısa zamanda bütün isteyenlere nasi etsin.yattım kalktım bütün boş anımda dua ettim içini öyle rahatlatırsın.allamın yardımcın olsun....:Saruboceq:

ohhh!!! Sonunda harika bir haber alabildik günlerdir beklemedeyiz değil mi kızlar!!! Yaramaz84 seni canı gönülden tebrik ederim.allah kucağınada almayı nasip etsin inşallah canım.allah gönlüne göre verdi sonunda.çok güzel bir haber bu çooookkk!!!!! Tebrikler

Yasmin07 ve fatmanurcum
yarın için kalbim ve dualarım sizinle.inşallah sizinde böyle güzel haberlerinizi alacağız 12 gün sonra:))) allah yardımcınız olsun kızlar.transferden sonra haberlerinizi bekliyorum.hadi hayırlısı olsun.

Canım Allah tamamına erdirsin...Kucağına aldığını da görürsün inşallah...

Ewt benimde dualarım sizinle inş 13. gün sonra mutlu haberle sevincimiizz katlanacak :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aman ne güzel bi haber bu. tüm içtenliğimle tbrik ediyorum seni Allah öncelikle sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve 9 ay sonrada kucağına almayı nasip etsin canım

fatmanur ve yasmin 7 dualarım sizinle.Allah yanınızda ve yardımcınız olsun sonucun da hayırlı ve müjdeli olmasını nasip etsin inşallah. bu arada bişi danışmak istiyorum.dün dr rahim filmimi tekrar inceledi ve başka bi merkezde olduğum laparoskopi sonucu sol tüp tamamen alınmamış yani bi kısım bırakılmış belki bu da engel olmuş olabilir dedi sonucun negatif olmasına ve de istersen tekrar bi laparoskopi yapıp temizleyelim öle deneyelim dedi ama sonradanda neyse tekrar bi operasyon yapmayalım dedi yani beni ikide bıraktı bi daha bi ameliyat çok zor malum. nasıl karar vereceğimi bilemiyorum

yinede dikkat et canım ya içmemeye gayret et onu içinde düşün o an içmeyeceğindne eminim

canım yaa tabiki bütün gün ağlamıcaksın maşallah daha dirayetlisin bu çok iyi..
canım biliyomusun aslında eşlerim,iz biden daha çok üzülüyolar ama sırf bize hissettirmemek adına içleirnde yaşıyolar sende onun gibi olaya çalış üzme eşinide kkendinide
hadi bak şimdiden hazırlıklı gördüm seni bundan sonra herşeyin en hayırlısı inşallah olucak moralini yüksek tut sabır sınavımız bu inanç ve duayla devam opuyorumnanaktan
canlarımm allah yardımcınız olsun minikler anneciklerine sımsıkı tutunsun 9 ay bırakmasılar allah yardımcınız olsun dualarımdasınız ikinizde :Saruboceq:
ilaçiçmemişsindir umarım sakın sakın bitkisel çay ve ilaçlardan uzak dur canım meyve ye bolca
sorma bende çok heyecanlıyım sizin adınızaa :sm_cool::sm_cool:
canım panik yapma benimde aşılama tedavimden sonra öyle oldu kahve ve çamur gibi bişeydi ve iki üç gün sonra kanamaya çevirdi ilaçtan olabilir yani ama yinede içine sinmicekse uygun bi dr bulup görüşeblirsin bilgi al kafan rahatlasın
:teytey::teytey::teytey::teytey:
:dance::dance::dance::dance::dance:
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
BU MUHTEŞEM Bİ HABER ÇOK ÇO ÇOK TEBRİK EDERİM ALLAH SAĞLIKLA 9 AY SORUNSUZ HAMİLELİK NASİP ETSİN KUCAĞINA ALIP EN GÜZEL GÜNERİNİ GÖRMEK NASİP OLSUN İNŞALLAH..
İNŞALLAH KISA ZAMANDA BİZDE BU YAZININ BENZERİNİ YAZARIZ DARISI BAŞIMIZA
ÇOK TEBRİKLER
ya anlamıyorum bu nasıl bi sistem ya bizlerin yaşadıkları düşünülmüyomu maddi manevi mahvoluyoruz ve bu durumda adamlar belkilerle hesap yapıyo anlam veremiyorum ayrıca tüplere bakmak için yada tekrar bi operasyon için geç değilmi şu aşamada pek bilmem ama öle düşünüyorum yani
istersen iyi bi hekim bulup kafandaki herşeyi açık ve net sor canım b
hangisi daha iyi olurmuş yada tekrar bi operasyon etkili olumu sana faydası zararı herşeyi öğren bilinçli yaklaş bizde erkek infertilitesi olduğu için ço anlamam aslında ama yorumumu yapmak istedim yinedeopuyorumnanaktan

tebrik ederim.. dünyalar senin olmuştur şimdi.. işte hepimizin görmeyi hayal ettiği o an.. doya doya yaşa bu anı.. gün senin günün.. sağlıkla sürsün inşallah....:lepi: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :CüvCüv:

çok teşekkür ederim yorumun için ya işte maalesef insanı nasıl zorda bırakıyolar.Rabbim ol dedikten sonra öyle de olur böylede olur o yüzden tekrar bi ameliyat fikri çok korkutuyo beni. Allah hepimizin yardımcısı olsun

hayırlı olsun canım transferin inşallah 12 gün su gibi geçer ve meleğinin seninle olduğunu öğrenirsin...ve inşallah rabbim sorunsuz bi 9 ay ve kucacağına alayı nasip eder...

canım güzel haberlerini bekliyoruz canım
bakalım bizim 12 gün nasıl geçicek çok sağolun birbirimize destek olabilmek gerçekten paha biçilemez onlarca insan var çevremde birtek siz biliyorsunuz herşeyi.

seninde hayırlı olsun transferin canım hadi geçsin şu 12 gün ve mutlu haberle dön rabbim nasip etsin hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...:Saruboceq:

seni üzmek istemezdim canımmm...sağol inşallah hepimiz bu mutluluğu yaşarız...evet canım zaten inançlı insanlar olmasak bizler kafayı yerdik...

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis :sm_cool::sm_cool::teytey: veee hamişlerimiz :CüvCüv::CüvCüv:varmışşşşşşşşş süperrrrrrrrrrr....kızlarrrr Allah HAYIRLI VE SAĞLIKLI KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİNNN... İNŞALLAHHH VE BİZLEREDE NASİP ETSİN....:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

tabiki var canım olmazmı tam şimdi isim veremem hatırımda değil ama hatta yeni hami arkadaşlardab birinin tek embiriyoydu diye hatırlıyorum. herzaman umut vardır tek te olsa yarım da olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…