Kızlar sonucum 260 çıktı bugün yani emin olduk nihayet , düşük sonuçlular beni örnek alabilirsiniz .26 dan 47 oldu şimdide 260 ile hamileyim tabi keseyi görmeden içim rahat etmeyecek .
Bu stresli dönemde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize ve en kısa zamanda iyi haberleriniz duymayı diliyorum .
Bu arada bugün saat 14.00 civarında umutta sarı saçlı bir hanım bana dikkatle baktı acaba forumdan mı diye dusundum ama utandım sahip çıkmaya
Kızlar sonucum 260 çıktı bugün yani emin olduk nihayet , düşük sonuçlular beni örnek alabilirsiniz .26 dan 47 oldu şimdide 260 ile hamileyim tabi keseyi görmeden içim rahat etmeyecek .
Bu stresli dönemde yanımda olduğunuz için teşekkür ederim hepinize ve en kısa zamanda iyi haberleriniz duymayı diliyorum .
Bu arada bugün saat 14.00 civarında umutta sarı saçlı bir hanım bana dikkatle baktı acaba forumdan mı diye dusundum ama utandım sahip çıkmaya
Fatmanur transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız, ben adet oldum galiba normal kan gelmiyo hala ama, yine kahverengi siyah yoğun akıntı var, herhalde ilaç kullandığım için bu ayki adetim öyle diye düşünerek doktoru aradım , dondurulmuşlarla tedaviye başlamak için doktor yurt dışına gitmiş ve cuma günü gelecekmiş , cuma günü benim adetimin 5. günü oluyo yani benim bu ay kaldı tedavim , çok üzgünüm , ama Allahtan hayırlısını diliyorum, hep çocuğumun olmasının zamanı var zamanı var diyordum, o zaman benden hep uzaklaşıyo nedense, Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin ama iyiki bu topiği açmışsınız, burda hamile olan arkadaşlarımı okudukça seviniyorum bir nebze olsun rahatlıyorum, umutlanıyorum Allah hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin.
Tebrikler:) gözünüz aydın...bugün benim 7.günüm.Siz ilk testinizi kaçıncı gün yapmıştınız?
CAnım cokkkkkkk sevindim değerin cokk güzel artmissss darısı basımıza Kacinci gunün bugünablacım çok sevindim biz sonucu biliyorduk ama ne yalan söyliyim cumartesi gününden beri senin sonucunu bekliyorum benimde cumartesi transferim oldu hadi ayağını sürüde arkadandan bizde gelelim inşallah.
e emindik biz sen emin olup derin bi nefes almışsındır artık canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza ayağınızı sürmeyi unutmayın taze annecikleropuyorumnanaktanKızlar sonucum 260 çıktı bugün yani emin olduk nihayet , düşük sonuçlular beni örnek alabilirsiniz .26 dan 47 oldu şimdide 260 ile hamileyim tabi keseyi görmeden içim rahat etmeyecek .
hadi senin transfere az kalmış allahın izniye bu liste tamamen hamiş olcak inşallah allah yardımcın olsun canım :Saruboceq:arkadaşlar daha öncede yazmıştım.dondurulmuşlarla başladım tedaviye 5 yada 6 kasım gibi transfer var inşallah..estrofem lucrin ve kansulandırıcı iğne kullanıyorum..ayrıca elevit folibol ve zinco c alıyorum günlük...adetimin 18. yada 19 .günü transfer olacak..bugün 7.günüm.....4dondurulmuşum var.umarım sağlıklı çözülür...eğer kalan olursa tekrar donduracaklar....dualarınızı bekliyorum....Allah yar ve yardımcımız olsun....
canım çok sağol bugün iş başı yaptım transfer gayet iyi geçmiş hemşiremin yalancısıyım bakalım cumartesi ve pazar dinlendim çok fazla yattım sanırım kabızlık sorunu yaşıyorum inşallah biranöce geçer bakalım hem umutluyum hemde kendimi kaptırmak istemiyorum pek düşünmemeye çalışıyorum hakkımızda hayırlısı çok sağol canım.
inşallah canım 4 kasım bizim için hayırlı bir gün olur inşallah ben dayanamam 3 kasımda yaptırırım diyordum ama 3 kasım çarşambaya geliyor hep çarşamba gününe dikkat edin derler onun için perşembe günü yaptırıcam hakkımızda hayılısı olsun canım.
canım tedaviye start vermişsiniz hayırlı olsun şimdiden inşallah herşey yolunda gidicek beraberce gün sayıcaz benim bugün 2. günüm.
canım nnurla beraber başladınız tedaviye ikinizede bol şans diliyorum Allahım yar ve yardımcınız olsun.
1970fun ablacım hayırlı olsun.ne güzel çocuğuna bi kardeş gelecek benim de tek tuttu.sonucum bugün 313.56 çıktı ama hafta sonu ömrümden ömür gitti diyebilirim,yükselmesi için. ilk başta 64 çıkmıştı sonradan bulup kaybetme korkusu mahvetti bizi.benim 8 kasımda kese için kont var.istanbulda değilim ben burda gözükcem.ilaçlara devam dediler.bundan sonrası da hep umutlu mutlu geçer inş senin nezaman.hayırlı sonuçlar alırız inş hepimizzzzzzz.
1970fun ablacım hayırlı olsun.ne güzel çocuğuna bi kardeş gelecek benim de tek tuttu.sonucum bugün 313.56 çıktı ama hafta sonu ömrümden ömür gitti diyebilirim,yükselmesi için. ilk başta 64 çıkmıştı sonradan bulup kaybetme korkusu mahvetti bizi.benim 8 kasımda kese için kont var.istanbulda değilim ben burda gözükcem.ilaçlara devam dediler.bundan sonrası da hep umutlu mutlu geçer inş senin nezaman.hayırlı sonuçlar alırız inş hepimizzzzzzz.
canım çok sağol Allah razı olsun.
gittiğin merkezde bir tanemi doktor var bu dondurulmuş tedavisi çok basit tatlım hemşirene danışarak bile başlayabilirsin ben regli oldum ve ne kullanacağımı bildiğim için merkeze gitme gereği bile duymadım bırak gitmeyi aramadım bile sonra reglinin 15. gününe birkaçgün kala aradım doktorumu ben regli oldum tedaviye başladım estrofem içiyorum çarşamba günü 15. günün geliyorum kontrole dedim çok iyi bekliyorum dedi 18. günü transfer oldum ama tabi belki side protokol farklıdır lucrin falan kullananlar oluyor arada ama yinede hemşirene danış derim ben.
Kızlar ben geldim öncelikle tedavim iptal edildi .
Nedeni ise nisan ayıında çektirmiş olduğum HSG filminde sol tüpümde ki sıvının geçişi. Biliyorsunuz ben Memorial hastanesinde bu şekilde tüp bebek denemesi yaptım ve ben istediğim halde laparoskopi yapmadılar ( 2. tüp bebeğide deneyelim tutmazsa sonra laparoskopi yaparız paranıza yazık dediler )
Anlamadığım birşey var filmi size versem siz bile anlarsınız sol tüpte sorun olduğunu
:çok üzgünüm:
Bugün doktor bana eğer bu şekilde dondurulmuşu denersek normalde şansımız %40 ama şans %20 den de aşağıda olacak.
Ben laparoskopi yaptırıcam zaten istediğim birşeydi. Ne var ne yok ortaya çıkacak ama yazık değil mi bizim cebimize yaklaşık 6 bin 1. tedavime verdim.
Bu laparoskopi fiyatıda az buz birşey değilmiş 1.500 dan başlıyor.
Tedavim ertelendiği için üzgün değilim sadece bir ihmal kurbanı olduğum için kızgınımlmaz:
Herşeyde vardır bir hayır diyorum ve perşembe günü Mustafa beyle görüşme gününü bekliyorum :1no2: