Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım ya ben iğne kullanmıyorum ama ilaçlarda yapıyor olabilir dediğin gibi.ayrıca iyiki uyardınız nerdeyse içecektim ilaç.en iyisi meyve falan yiyim.vücut toparlansın biraz.

kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?

canem her merkezin uyguladığı yöntemde fiyatıda farklı.benim merkezim dondurma için 300 tl alıyor.donumuş transferi içinde 1200 civarı bişey alıyor.donmuş embriyoda taze kadar şans veriyorlar.şansın azalmıyor yani.ve tedavi yıpratıcı olmuyor.

Kızlar acil cevap verin bana lütfen kafayı yemek üzereyim. Hatırlıyorsanız bende kist vardı ve kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum, doğum kontrol hapı bitip ilk adetimde doktora gidecektim, ve dondurulmuşlarla tekrar denenecekti, çarşamba günü hapım bitti fakat benim hap bitmeden 2 , 3 gün öncesinden beri kahverengi akıntım var, bugün bu biraz daha fazlalaştı. Kahverengi siyah gibi ama çok fazla değil , yani adet kanı gibi değil, acaba adetmi oldum bilemiyorum, doktorumu aradım oda yurt dışındaymış bilgide alamadım, ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaş varmı.

canım çok haklısın ayrıntılara takılmamak gerekli yarın ola hayrola herşey yolunda gider inşallah bakalım akşam yemeklerimi yapıp hazırlanayım evi toparlayayım diyorum inşallah o gücü kuvveti bulurum kendimde akşam 7:30 da eve gidince iş yapmaya zaman kalmıyor.

canım sakin ol stres yapma ragli olmaya başlıyorsundur muhtemelende kistini atıyorsun şuan çukulata kistimiydi onun için koyu kahverengi siyahımsı geliyordur devamında normal kanamaya döner canım merak etme hap bittikten sonra normal regli olursun.

Çarşamba günü hap bitti canım ya, bu gün iki gün oldu biteli.

Normal kanamaya dönüncemi doktora gideyim. Yani adetimin birinci günü o gün mü olacak dondurulmuş tedavisi için ilaçlara adetin birinci günü başlanıyo herhalde. ya kafam çok karışık doktorada soramıyorum yok çünkü tam da gidecek zamanı buldu. ne şanssızım.

demek kistini atıyorsun.. panik yapma bence.. herhangi bir kadın doğumcu bul ara hemen illa doktorun şart değil madem ulaşamıyorsun.. durumu anlat.. ama başka ne olabilirki belliki erken gelmiş ilaç bitince 2 gün sonra adet gelityor aslında.. kistle alakalı bencede.. koyu renk oluşu .. yavaş yavaş artacaktır .. hamilelik desek doğ. kont hapı kullandın..

1 yada 2. gün 3 de bakılmıyor biliyorum ben... rahim kalınlığına göre başlıyorlar... doktorun kim çok merak ettim benim doktorda şu an yurt dışında ama cevap veriyor nerde olursa olsun... yerine bakan kimse yokumu cevap verebilecek olan.. sorumsuzluk değilmi böyle hastaları bırakmak ulaşılmamak irtibat yok ..ilginç...

canım yarın ola hayrola biraz bekle yarın normal kanamaya döner belki ama stres yapma biliyorsun nasıl etkilediğini eğer bir iki hatta üç gün ilaca geç başlaman bişeyi değiştirmez tatlım evet doktorunun yerine bakacak başka bir doktor yokmu benim gitiğim merkezde iki doktor var birinin işi çıkınca diğeri ilgileniyor transfere bile giriyorlar birbirlerinin yerine.

canım arkadaşlarım size bunu ağlayarak yazıyorum kendimi tutamıyorum.HAMİLEYİMMMMMMMM.SONUCUM 64.65 böyle bi sonucu almak anlatamıyorum 5. dememdi artık yorulmuştum.allahıma şükürler olsun MUTLULUĞUMUZ DAİM OLSUN ALLAHIM SONUNU GÖSTERMEYİ NASİP ETSİN...

canımm tebrikk ederimm çok sevindimmm inşallah 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınn duanı eksik etme

canımm tebrikk ederimm çok sevindimmm inşallah 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınn duanı eksik etme

çok sağol canım sanki çenem kilitlendi.bundan sonraki aşamalardaçok önemli allahım sonumuzu hayır etsin sağlıcakla hepimizin kucağında nasip etsin.sen ne durumdasın yarınmı yaptırcan.iyi haberlerini bekliyoruz.

biliyodum biliyodum biliyodummmmm canımya ben dememişmiydim.bu lekeler hamileliğe işaret diye. gözün aydın nasıl sevindim anlatamam.allah sağ sağlim kuycağına almayı nasip etsin.banada çok moral oldu.inşallah bizde yarını sorunsuz atlatıp 12 gün sonra müjdeyi alırız.inşallah en kısa zamanda keseyi görür kalp atışını dyrasın canın.

canım benim yine olumsuz sonuç alcam diye aklım çıktı.bende ilk tedaviye başladığımda donrulumuş diye ağlamıştım çok umudum yoktu.sizde önce allaha sonra doktorlara güvenerek hayırlı sonuçlarımızı paylaşalım.

gözünüz aydın seninde eşininde , güzel mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirir , bebegini kuacağınızı alırsınız inşallah güle oynaya

Tekrar tekrar tebrikler , darısı da tüm isteyenlerin başına

ablacım çok sağol muhtemelen aynı zamanlatda kontrol olacak.tel aradım sonucu faxlayın size gün vercez dediler.ben istalbul dışındayımda.Allahım kimsenin gözünde bırakmasın kucağında nasip eylesin:Saruboceq:

Cnm tebrik ederim bu sonucu fazlasıyla haketmişsiniz :teytey: 9 ay boyunca sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. dualarını eksik etme olur mu ??
Tek dondurulmuşun vardı di mi cnm sağlıklı çözüldü mü ? ( gerçi bu sonuç sağlıklı çözüldüğünü gösteriyor benimkide soru kaydirigubbakcemile3 yani kalite kaybetti mi olacaktı kaydirigubbakcemile3 )

Allah tamamına erdirsin bizlere umut oldun. kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

canım çok sevindim yaşasınnnnnnn
ağlamamak için zor tutuyorum kendimi canım benim bu armağanı haketin sabrınla inancınla Rabbim kucağına almak nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.
morale çok ihtiyacım olduğu anda bu haberinle beni çok mesud ettin darısı inşallah tüm iteyenlerin başına darısı benim başıma inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…