canım benim iki gündür ateşim çıkıyor vücudum sıcacık yanaklarım kırmızı kırmızı oluyor ama nedenini anladım proginex iğne vurunuyorum iki gündür o hafif ateş yapıyor yaptığını daha önce duymuştum ama geçen seferlerde yapmamıştı şimdi yapıyor sabah iğneyi vurunduktan sonra öğlene kadar ateşim oluyo sonra geçiyo korkma belki ilaçlar yapıyordur sanada.
kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?
canım bize sabah 9 da gelin dediler.son kez kontrol edecekler snaırım.birde onayımızı alıp embriyoları çözdürecekler.transfer kaçta olur hiç bilmiyorum ama öğleyi bulur tahminim.bana geçen sefer 2.gün embriyosu transfer ettiler.bizim merkezin genelde uyguladığı prosedür bu 2.gün tarnsfer yapıyplar.dondurulmuşlarda 2.gün embriyosudr yani.başta tereddüt etmiştim neden 2.gün diye ama merkezin başarısı oldukça iyi o yüzden demekki 2.günle hamile kalanda çok dedim.birde ayrıntılara pek takılmamaya çalışıyorum sende öyle yap.hep söylüyoruz kısmette olduktan sonra ister 2-3-5 kaçıcncı gün olursa olsun,ister çözülürken hücre kaybetsin o embriyo canlılığını yitirmediği sürece tutunma ihtimali var.yeterki allah nasip etsin bizede.sabırla bekleyeceğiz.ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum.şimdiden çok heyecanlıyım.işe konsatntre olamıyorum.
Kızlar acil cevap verin bana lütfen kafayı yemek üzereyim. Hatırlıyorsanız bende kist vardı ve kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum, doğum kontrol hapı bitip ilk adetimde doktora gidecektim, ve dondurulmuşlarla tekrar denenecekti, çarşamba günü hapım bitti fakat benim hap bitmeden 2 , 3 gün öncesinden beri kahverengi akıntım var, bugün bu biraz daha fazlalaştı. Kahverengi siyah gibi ama çok fazla değil , yani adet kanı gibi değil, acaba adetmi oldum bilemiyorum, doktorumu aradım oda yurt dışındaymış bilgide alamadım, ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaş varmı.
canım sakin ol stres yapma ragli olmaya başlıyorsundur muhtemelende kistini atıyorsun şuan çukulata kistimiydi onun için koyu kahverengi siyahımsı geliyordur devamında normal kanamaya döner canım merak etme hap bittikten sonra normal regli olursun.
Kızlar acil cevap verin bana lütfen kafayı yemek üzereyim. Hatırlıyorsanız bende kist vardı ve kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum, doğum kontrol hapı bitip ilk adetimde doktora gidecektim, ve dondurulmuşlarla tekrar denenecekti, çarşamba günü hapım bitti fakat benim hap bitmeden 2 , 3 gün öncesinden beri kahverengi akıntım var, bugün bu biraz daha fazlalaştı. Kahverengi siyah gibi ama çok fazla değil , yani adet kanı gibi değil, acaba adetmi oldum bilemiyorum, doktorumu aradım oda yurt dışındaymış bilgide alamadım, ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan arkadaş varmı.
Normal kanamaya dönüncemi doktora gideyim. Yani adetimin birinci günü o gün mü olacak dondurulmuş tedavisi için ilaçlara adetin birinci günü başlanıyo herhalde. ya kafam çok karışık doktorada soramıyorum yok çünkü tam da gidecek zamanı buldu. ne şanssızım.
Normal kanamaya dönüncemi doktora gideyim. Yani adetimin birinci günü o gün mü olacak dondurulmuş tedavisi için ilaçlara adetin birinci günü başlanıyo herhalde. ya kafam çok karışık doktorada soramıyorum yok çünkü tam da gidecek zamanı buldu. ne şanssızım.
canımm tebrikk ederimm çok sevindimmm inşallah 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınn duanı eksik etme
canım arkadaşlarım size bunu ağlayarak yazıyorum kendimi tutamıyorum.HAMİLEYİMMMMMMMM.SONUCUM 64.65 böyle bi sonucu almak anlatamıyorum 5. dememdi artık yorulmuştum.allahıma şükürler olsun MUTLULUĞUMUZ DAİM OLSUN ALLAHIM SONUNU GÖSTERMEYİ NASİP ETSİN...
biliyodum biliyodum biliyodummmmm canımya ben dememişmiydim.bu lekeler hamileliğe işaret diye. gözün aydın nasıl sevindim anlatamam.allah sağ sağlim kuycağına almayı nasip etsin.banada çok moral oldu.inşallah bizde yarını sorunsuz atlatıp 12 gün sonra müjdeyi alırız.inşallah en kısa zamanda keseyi görür kalp atışını dyrasın canın.
canım arkadaşlarım size bunu ağlayarak yazıyorum kendimi tutamıyorum.HAMİLEYİMMMMMMMM.SONUCUM 64.65 böyle bi sonucu almak anlatamıyorum 5. dememdi artık yorulmuştum.allahıma şükürler olsun MUTLULUĞUMUZ DAİM OLSUN ALLAHIM SONUNU GÖSTERMEYİ NASİP ETSİN...
gözünüz aydın seninde eşininde , güzel mutlu sağlıklı bir hamilelik geçirir , bebegini kuacağınızı alırsınız inşallah güle oynaya
Tekrar tekrar tebrikler , darısı da tüm isteyenlerin başına