Kızlar bana yardım edin lütfen :1no2: Dondurulmş tedavisine başlamak için gün sayıyordum normal şartlarda 27 ekim çarşamba günü reglimin 1. günü olarak hesaplamıştım çünkü hep düzenli olur. Doktordan perşembe günü yani reglimin 2. günü için randevu aldım .
Ama biraz önce regli oldum ( çamaşırımda kahverengi leke vardı (
ve bana verdikleri çizelgede reglinin 1. günü -1 bant estraderm TTS 100 Uygulayın yazıyooor ( evde yok reglime daha var diye almamıştım ( Ben napıcam şimdi yaaaaa çok sinirim bozuldu . Yarın başlasam olmaz mı ? Sadece çamaşırım da leke var of of of of yarın 2. günü mü olacak doktora mı gitmrem lazım ne olur yardım ediiiiiiin ne olur ( mafoldumben mafoldumben
bana doktorum 1 günlük gecikme hatta 2 günlük gecikmenin bile hiç bir sakıncası olmadığını söylemişti onun için kendini üzme ama her drun yöntemi farklı olabilir sen içini ferahlatmak için bi sor istersen. hatta sana şööle söyliim ben de dün adet oldum ama dün 1.günümdü ve ben bugün başlayabildim yani 1 gün gecikmeli.dediğim gibi doktorumun bana bu konuda verdiği güvenle böyle rahat davrandım o yüzden sıkma canını ama genede bi sor.