Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

hepmizn hakkında hayırlısı canım dediğin doğru önce nasip etmesi lazım rabbimin olmayınca olmuyo..... inşallah son transferin olsun seninde hayırlısıyla bu sefer yüzün gülsün inşallah...

fatmanurcum al bendende o kadar.yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım.üstelik bugün grip oluyo gibiyim.biraz ateşim var.ne yapsam acaba.katarin gibi bişey içsem bir zararı olurmu ki.kararsız kaldım.inşallah ilerlemez.

arkadaşlar ben sabah tahlil verdim,öğlen sonu 3 te alacam sonucu eve 4 gibi gelirim iyi sonuç veririm inş.öyle böyle derken geçirdik günleri,sıra fatmanur ve yasmin arkadaşımızda dualarımız sizinle strezsiz,şüphesiz 12 gün geçirmenizi diliyorum.

ayrıca benimle transferi olan bi arkadaşım olumsuz sonuç almış,sesinin buğukluğu bile içimi yaraladı.aklıma geldikçe ağlayasım geliyor.artık kısmetimizde ne varsa kabul etcez başka çaremiz yok..........

Hadi kolay gelsin stres yapmayın sakin olun Yasmin ilaç falan alma sakın hatta bilmediğin kremi bile sürme , doktora sor.

Transfer anından sonra rahatlayın beraber bekleyeceğiz 12 gün , dualarım sizinle

Fatmanur ve yasmin allah yar ve yardımcınız olsun inşallahh dualarım sizinle

canım hayırlısyla güzel haberlerini alırız inşallah.zornuç neden o kadar geç çıkıyor.merkezinde yaptırmadınmı testi.heyecanla bekliyoruz sonucunu dularımız seninle.

Hadi kolay gelsin stres yapmayın sakin olun Yasmin ilaç falan alma sakın hatta bilmediğin kremi bile sürme , doktora sor.

Transfer anından sonra rahatlayın beraber bekleyeceğiz 12 gün , dualarım sizinle

sağol canım.şimdiden düşünüyorum 12 gün nasıl geçecek diye.haklısın ilaç almayayım bugün.ne olur ne olmaz.peki transfre giderken özellikle dikkat etmemiz gerekn bişey varmı acaba.ben geçen sefer deodorant,krem kullanmamıştım.ama bunların dışında nelere dikkat etmem lazım.
birde yüzüm yanmaya başladı.iyice hasta olmamak için ne yapbilirim.sabah nane limon içtim,şimdide yemekte tarhana çorbası içtim iyi geldi ama artacak gibi bu hastalık.inşallah yarın kötü olmam.

kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?

hayır sakın içme minoset veya parol iç dinlenmeye çalış birde mandalina ye bol bol c vitamini.

canım güzel haberlerini bekliyoruz canım
bakalım bizim 12 gün nasıl geçicek çok sağolun birbirimize destek olabilmek gerçekten paha biçilemez onlarca insan var çevremde birtek siz biliyorsunuz herşeyi.

canım çok sağol inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz sanırım sende yarın testi yenileyeceksin güzel sonuçlarla gel inşallah dualarınız içinde çok sağolun.
Fatmanur ve yasmin allah yar ve yardımcınız olsun inşallahh dualarım sizinle

miranda canım çok sağol Allah razı olsun gerçekten destek olmanız çok iyi insan bi dayanak arıyor destek arıyor moral vericek birilerini arıyor sağolun arkadaşlar.

sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.desteğiniz bizim için çok önemli.

canım transferinin saati bellimi?
senin 3. gün embiriyosumu 5. gün embiriyosumu?
bakalım nasıl çözülecekler benim 3. gün embiriyosu olacak bakalım kaç hücreli olacak
saat 2den sonra olur benim transfer heralde.

canım benim iki gündür ateşim çıkıyor vücudum sıcacık yanaklarım kırmızı kırmızı oluyor ama nedenini anladım proginex iğne vurunuyorum iki gündür o hafif ateş yapıyor yaptığını daha önce duymuştum ama geçen seferlerde yapmamıştı şimdi yapıyor sabah iğneyi vurunduktan sonra öğlene kadar ateşim oluyo sonra geçiyo korkma belki ilaçlar yapıyordur sanada.

kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?

transfer olduktan sonra kalanalrımı dondurmayı düşünüyorsunuz benim merkezin ayrıca dondurma ücreti almıyor canım ama 300-500 tl arası bir rakam aldıklarını okumuştum topiklerden. bu arada senin de transferin hayırlı uğurlu olsun canım.

HER MERKEZİN FARKLIDIR SANIRIM FİYATI.. TÜP BEBEKTE DE OLDUĞU GİBİ.. BİZDEN DONDURMA İŞLEMİ için 600 TL almışlardı çözündürüp transfer için sadece 1860 TL dediler..

canım transferinin saati bellimi?
senin 3. gün embiriyosumu 5. gün embiriyosumu?
bakalım nasıl çözülecekler benim 3. gün embiriyosu olacak bakalım kaç hücreli olacak
saat 2den sonra olur benim transfer heralde.

canım bize sabah 9 da gelin dediler.son kez kontrol edecekler snaırım.birde onayımızı alıp embriyoları çözdürecekler.transfer kaçta olur hiç bilmiyorum ama öğleyi bulur tahminim.bana geçen sefer 2.gün embriyosu transfer ettiler.bizim merkezin genelde uyguladığı prosedür bu 2.gün tarnsfer yapıyplar.dondurulmuşlarda 2.gün embriyosudr yani.başta tereddüt etmiştim neden 2.gün diye ama merkezin başarısı oldukça iyi o yüzden demekki 2.günle hamile kalanda çok dedim.birde ayrıntılara pek takılmamaya çalışıyorum sende öyle yap.hep söylüyoruz kısmette olduktan sonra ister 2-3-5 kaçıcncı gün olursa olsun,ister çözülürken hücre kaybetsin o embriyo canlılığını yitirmediği sürece tutunma ihtimali var.yeterki allah nasip etsin bizede.sabırla bekleyeceğiz.ama zaman nasıl geçecek bilmiyorum.şimdiden çok heyecanlıyım.işe konsatntre olamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…