canım aslında doktorun dediği doğru ve mantıklı benimde aynı şekilde ilk ikide 5. güne gidildi ondan sonra transfer edildi ama olmayaınca olmuyor işte şimdi son 3 tane kaldığı için ben kendim 3. gün konulmasını istedim doktor başta kabul etmedi belki 5. güne gitmeyecek boşuna transfer etmeyelim sizin için ayrı bir maliyet dedi ama zaten son 3 tane kaldı zaten ben öyle diyince doktorum da kabul etti. 5. gün embiriyosu olması daha iyi ama dediğim gibi benim 5 lerde tutmayınca bari bu sefer 3 olsun dedim.
kızlar yarın yasmin_07 ile transfere giriyoruz bizim için dua edin bu mubarek gün de dularınız kabul olur inşallah heyecanlıyım korkuyorum karışık duygular içindeyim bu 3. transfer inşallah 3 uğurlu gelirde muradımıza ereriz Allah yardımcımız olsun.
fatmanurcum al bendende o kadar.yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım.üstelik bugün grip oluyo gibiyim.biraz ateşim var.ne yapsam acaba.katarin gibi bişey içsem bir zararı olurmu ki.kararsız kaldım.inşallah ilerlemez.
arkadaşlar ben sabah tahlil verdim,öğlen sonu 3 te alacam sonucu eve 4 gibi gelirim iyi sonuç veririm inş.öyle böyle derken geçirdik günleri,sıra fatmanur ve yasmin arkadaşımızda dualarımız sizinle strezsiz,şüphesiz 12 gün geçirmenizi diliyorum.[/QUOTE
Neden o kadar uzun 45 dk da çıkıyor sonuç ???
arkadaşlar ben sabah tahlil verdim,öğlen sonu 3 te alacam sonucu eve 4 gibi gelirim iyi sonuç veririm inş.öyle böyle derken geçirdik günleri,sıra fatmanur ve yasmin arkadaşımızda dualarımız sizinle strezsiz,şüphesiz 12 gün geçirmenizi diliyorum.
Hadi kolay gelsin stres yapmayın sakin olun Yasmin ilaç falan alma sakın hatta bilmediğin kremi bile sürme , doktora sor.
Transfer anından sonra rahatlayın beraber bekleyeceğiz 12 gün , dualarım sizinle
Fatmanur ve yasmin allah yar ve yardımcınız olsun inşallahh dualarım sizinle
fatmanurcum al bendende o kadar.yaklaştıkça iyice heyecanlanmaya başladım.üstelik bugün grip oluyo gibiyim.biraz ateşim var.ne yapsam acaba.katarin gibi bişey içsem bir zararı olurmu ki.kararsız kaldım.inşallah ilerlemez.
arkadaşlar ben sabah tahlil verdim,öğlen sonu 3 te alacam sonucu eve 4 gibi gelirim iyi sonuç veririm inş.öyle böyle derken geçirdik günleri,sıra fatmanur ve yasmin arkadaşımızda dualarımız sizinle strezsiz,şüphesiz 12 gün geçirmenizi diliyorum.
canım çok sağol inşallah seninde güzel haberlerini alıcaz sanırım sende yarın testi yenileyeceksin güzel sonuçlarla gel inşallah dualarınız içinde çok sağolun.Hadi kolay gelsin stres yapmayın sakin olun Yasmin ilaç falan alma sakın hatta bilmediğin kremi bile sürme , doktora sor.
Transfer anından sonra rahatlayın beraber bekleyeceğiz 12 gün , dualarım sizinle
Fatmanur ve yasmin allah yar ve yardımcınız olsun inşallahh dualarım sizinle
sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.desteğiniz bizim için çok önemli.
sağol canım.şimdiden düşünüyorum 12 gün nasıl geçecek diye.haklısın ilaç almayayım bugün.ne olur ne olmaz.peki transfre giderken özellikle dikkat etmemiz gerekn bişey varmı acaba.ben geçen sefer deodorant,krem kullanmamıştım.ama bunların dışında nelere dikkat etmem lazım.
birde yüzüm yanmaya başladı.iyice hasta olmamak için ne yapbilirim.sabah nane limon içtim,şimdide yemekte tarhana çorbası içtim iyi geldi ama artacak gibi bu hastalık.inşallah yarın kötü olmam.
kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?
kızlar nekadara donduruyorsunuz benimde pazartesi transferim olacak dondurmayı düşünüyoruz ama fiyat olarak bi bilgimiz yok bu şekilde denemek şansımızı azaltır mı ?
canım transferinin saati bellimi?
senin 3. gün embiriyosumu 5. gün embiriyosumu?
bakalım nasıl çözülecekler benim 3. gün embiriyosu olacak bakalım kaç hücreli olacak
saat 2den sonra olur benim transfer heralde.