yojimbo nezaman test tarihin???
canım hiç ümidini yitirme Rabbim çok büyük ve elbet yüzümüz gülecek bak benim tutmuştu ama şimdi diyorum ki aynı şeyi yaşayacaksam tutmasın...ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim erken doğumla ve inan ki yıllarca beklerken akan gözyaşlarım bu kadar acıtmıyor muş yüreğimi...en azından beni bekleyen bir mezarım yoktu ama şimdi bir mezar var ve yüreğimde o mezarın içinde...nefesimde gitti 5 ay önce...şimdi tekrar hayata bağlanmak,karanlık odaya belki küçük bir ışık zerresi doğar diye tekrar başladık bu yola...inan ki bu acı dayanılmayacak kadar zormuş...Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...sakın vazgeçme hayallerinden üzülme canım benim, elbet bir gün bizde tadacağız anneliği buna inan...
Canım hepimiz geçtik bu dönemden şükürler olsun sadece allaha sığınarak teslim olarak atlattık acın şuan çok taze ama sende atlatacaksın eminim çünkü malesefki dünyanın sonu değil arkadaşımızında dediği gibi ne kayıplar yaşadık ve neler unuttuk.EĞER ÇOK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY OLMUYORSA YA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR YADA EN GÜZELİ OLACAĞI İÇİN OLMAMIŞTIR bununla teselli ettim kendimi bende çünkü eşimde bende ikiz bebek istiyoruz :))))) Sürekli dua et canım tevekkül etmeyi bırakma rabbim hayırlısını verecek inşallah ve sana tavsiyem 2 adet geçir öle başla hem bedenin hem rahimin toparlansın.Bende şuan beklemediyim aralık yada ocakta yaptıracağım hayırlısıyla
Şanssızlık olmuş.Üzülmeyin, hayat devam ediyor.Bebek olmasa da yaşamak, nefes almak güzel:)
şuan üzüntünü anlıyoruz.bilmiyorum belki benden yaşca büyüksün ama ben her yıkılışımdan sonra dahada üstüne düştüm,bu arada olmayacaksa yine olmayacak ama,sadece eşin ve kendin için bu ödülün peşini bırakma,biznekadar başkasına artık bu son desekte,eşimle sonuna kadar mücadele sözü verdik.maş.3 tanede embriyon var,onları içine al ve ısıt sımsıkı bırakma,kafanı toparlayıp güçlü bir şekilde başla.şansın bol olsun....:Saruboceq:
canım Allah razı olsun evet tatlım benim transfer 23 ekimde yasmin07 nin de 23 ekimde Allah izin verirse az kaldı bakalım hayırlısı yılmadan yola devam edicez bende bugün merkezdeydim fulya açıldığından beri eskisi kadar yoğun olmuyorlar randevuyu hemen veriyorlar aslında seni niye yalvarttılar anlamadım ben gittiğimde süleyman bey yerinde değildi kesin opusu vardı heralde inşallah canımcım duaların kabul olur seninde e2 p4 tahlilinden ücret aldılarmı canım ?
zaman herşeyin ilacı diye boşa demeişler canım.insanoğlu herşeye alışıyor.iyikide alışıyor yoksa mümkünmü her an o acıyla yaşamak.inşallah hepimiz kısa zamanda bu zor günlerimizi unutturacak güzel şeyler yaşarız.
seni anlıyorum gerçekten helede insan etrafını izlemeye başlayınca çok geç kaldığını düşünüyor bebek için.etrafımdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeği var Allah uzun ömür versin hepsine beraberce ama yinede insan eksikleniyor bu durumda e yaşınıda düşününce panik oluyorsun tabiki ama sakın ve sakın yaşına takma ,aldırma. bak ne güzel kaç yaş genç görünüyorsun hem önemli olan yaş değil ki:))) göründüğün yaş önemli bence yani insan 30 unu geçince böyle düşünüyor işte:)))son şansında değil üstelik bak gör bir dahaki denemende bebeğini kucağına alacaksın hem de genç anne olarak:))) sevgiler.....
Hastanenin verdiği tarih 30 ekim.ben 5.gün embriyosu oldukları için acaba diyorum kanda 28 inde baktırsam mı? bilemedim.eğer dikkat etmekle ilgili bir durumsa, benim şansım düşüktür.evde normalde nasılsam öyleyim.embriyolar gaz yaptı başka da bir belirti yok:)
bende içindeyim ama deşifre olmamak adına daha fazla bilgi sormayacağım hemşehrim.... tekrar söyleyim sana o halde sabır et çabuk toparlanmaya bak ve kaldığın yerden devam et.. yaşını takma diyorum çünkü bende 37 oldum ama bak hala tık yok.. bana da kimse inanmıyor ama dış görüntü ne olursa olsun kafa kağıdı öyle demiyor :)) doktorum yaş olark sınırdasın dedi üstelik yumurtaların azalıyor kalitesi düşüyor dedi.. ne yapayım canım ben elimden geldiğince zamana karşı da yarışarak çabamı sarf ediyorum.. sende eminim elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da.. gerisi Allahın taktiri... en azından elimiz kolumuz bağlı bir şey yapmadık deyip bide onun pişmanlığını yaşamayacağız.. imkanları zorluyoruz her şekilde.. eh daha fazlası elimizden gelmiyor artık ne yapalım.... sabırla o sonu bekleyeceğiz..
Nnur
okumadan gitmişim yazını çevreme hiç bakmadım . Sen beni görmüş olabilirmisin . Yanımda kardeşim vardı çok uzun boylu beyaz t-shirtlü erkek , gülüp duruyorduk oralarda zaten deli düyorlardır kızlar orda bize .
Madoda oturduk 1 saat sonucu alana kadar
Nnur
okumadan gitmişim yazını çevreme hiç bakmadım . Sen beni görmüş olabilirmisin . Yanımda kardeşim vardı çok uzun boylu beyaz t-shirtlü erkek , gülüp duruyorduk oralarda zaten deli düyorlardır kızlar orda bize .
Madoda oturduk 1 saat sonucu alana kadar
11 ile 12:15 arası ordaydık ben sürekli bakındım etrafıma şu olabilrmi bu olabilirmi hatta eşime bile baktırttım verdiğin tarife göre ama yoktun sanırım ama bigün kesin karşılaşırız gibi geliyo hatta bi çift vardı ikiz bebekleriyle gelmişler sordum hemşireye onlar bizim bebeklerimiz dedi belki bizde birgün bebeklerimizle karşılaşırız orda ah ah ah
Tebrikler umarım doğru yere tutunmuştur ve sizi bırakmaz.Benim bugün 3. günüm.İşe gittim, spor ve çok ağır kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.Eşim biraz daha dikkat etmemi söylyor ama eğer tutacağı varsa tutar,bunun dikkat etmekle ilgili olmadığın düşünüyorum.Eğer tutmazsa hayatımda bi değişiklik olmamış olacak...
yok arkadaşım boğulmadım da iş yerindeyim ya bakamadım işim çıktı.
aynı senaryo ulun bey nedense bütün hastalarından histeroskopi istiyor ulun beye gidipte ilk tedaviden negatif alıpta histeroskopi çekilmeyen yok gibi kimi duysam histereskopi istemiş vardır bi nedeni bende çekindim 1250 tl maliyetide bişey çıkmadı
aynen benimde histeroskopi oldutan sonraki ay 2. denemem oldu bu 3. denemem 3 embiriyo kaldı geriye.
canım benim ilk iki transferimde 5. gün embiriyosudu ama bu son dondurulumuş 3. gün embiriyosu olacak Allah izin verirse.
benmimki ilk 3. gündü 9 hücreliydi
şimdi donmuşları 5. güne bırakalım diyo eğer 5. güne giderse transfer yapalım gitmezse yapmayalım tekrar yeniden yumurta oluşturucaz öle olursa