Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

yojimbo nezaman test tarihin???

Hastanenin verdiği tarih 30 ekim.ben 5.gün embriyosu oldukları için acaba diyorum kanda 28 inde baktırsam mı? bilemedim.eğer dikkat etmekle ilgili bir durumsa, benim şansım düşüktür.evde normalde nasılsam öyleyim.embriyolar gaz yaptı başka da bir belirti yok:)

canım hiç ümidini yitirme Rabbim çok büyük ve elbet yüzümüz gülecek bak benim tutmuştu ama şimdi diyorum ki aynı şeyi yaşayacaksam tutmasın...ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim erken doğumla ve inan ki yıllarca beklerken akan gözyaşlarım bu kadar acıtmıyor muş yüreğimi...en azından beni bekleyen bir mezarım yoktu ama şimdi bir mezar var ve yüreğimde o mezarın içinde...nefesimde gitti 5 ay önce...şimdi tekrar hayata bağlanmak,karanlık odaya belki küçük bir ışık zerresi doğar diye tekrar başladık bu yola...inan ki bu acı dayanılmayacak kadar zormuş...Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...sakın vazgeçme hayallerinden üzülme canım benim, elbet bir gün bizde tadacağız anneliği buna inan...

ya bunun karşısında ne denir inan bilemiyorum.inan okurken hıçkırıklara boğuldum zaten çok hassasım bu aralar. çoook ama ççok üzüldüm Allah sabır versin canım sana ama inanıyorumki bunun karşılığında rabbim sana kimbilir katından neler verecektir.imtihan ve sabır dünyası işte burası.sınavdayız ve sabırda en yüksek puan.inşallah en kısa zamanda senin benim diğer arkadaşların ve isteyen herkesin bebekleri olsun inşallah amiiiinnnn

Canım hepimiz geçtik bu dönemden şükürler olsun sadece allaha sığınarak teslim olarak atlattık acın şuan çok taze ama sende atlatacaksın eminim çünkü malesefki dünyanın sonu değil arkadaşımızında dediği gibi ne kayıplar yaşadık ve neler unuttuk.EĞER ÇOK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY OLMUYORSA YA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR YADA EN GÜZELİ OLACAĞI İÇİN OLMAMIŞTIR bununla teselli ettim kendimi bende çünkü eşimde bende ikiz bebek istiyoruz :))))) Sürekli dua et canım tevekkül etmeyi bırakma rabbim hayırlısını verecek inşallah ve sana tavsiyem 2 adet geçir öle başla hem bedenin hem rahimin toparlansın.Bende şuan beklemediyim aralık yada ocakta yaptıracağım hayırlısıyla

çok saol miranda. her bitiş yeni bir başlangıç diye düşünüp ümit olmasa inan hiç katlanılamazdı ya da hemen pes edilirdi diye düşünüyorum ii ki ümit var nimetlerin en büyüğü. bu bekleyişde sabır ve sonunda da hayırlı bebekler dilerim sana canım

şuan üzüntünü anlıyoruz.bilmiyorum belki benden yaşca büyüksün ama ben her yıkılışımdan sonra dahada üstüne düştüm,bu arada olmayacaksa yine olmayacak ama,sadece eşin ve kendin için bu ödülün peşini bırakma,biznekadar başkasına artık bu son desekte,eşimle sonuna kadar mücadele sözü verdik.maş.3 tanede embriyon var,onları içine al ve ısıt sımsıkı bırakma,kafanı toparlayıp güçlü bir şekilde başla.şansın bol olsun....:Saruboceq:

üzüntüm hergeçen gün biraz daha yavaşlıyo çok şükür en azından bütün gün zırlamıyorum o da ii bi adım benim için tabi eşim nedense benden çok çok daha metanetli hayırlısı buymuş deyip geçebiliyo keşke bende onun gibi olabilsem aslında ama nerdee.hani bunu öle böle atlatıyozda bu 3. denememdeki sonuca nasıl dayanıcam acaba diye şimdiden başladım düşünmeye.bugün dr görüştüm hemen başlayabilirsin adetinle dedi ben de atlamazmıyım bu teklife... bekliyorum adetimi bugün yarın başlarım kısmetse neyse cok uzattım cok teşekkürler desteğin için Allah gönlüne göre sağlıklı hayırlı bebekler versin inşallah

canım Allah razı olsun evet tatlım benim transfer 23 ekimde yasmin07 nin de 23 ekimde Allah izin verirse az kaldı bakalım hayırlısı yılmadan yola devam edicez bende bugün merkezdeydim fulya açıldığından beri eskisi kadar yoğun olmuyorlar randevuyu hemen veriyorlar aslında seni niye yalvarttılar anlamadım ben gittiğimde süleyman bey yerinde değildi kesin opusu vardı heralde inşallah canımcım duaların kabul olur seninde e2 p4 tahlilinden ücret aldılarmı canım ?

heralde bugün için çok yoğunlardı o yüzden zor aldım randevuyu ama gittim görüştüm neyseki. gecen denememde benden sadece bu p4 tahlilini istediler ve 35 lira ödedik bunun içinde

zaman herşeyin ilacı diye boşa demeişler canım.insanoğlu herşeye alışıyor.iyikide alışıyor yoksa mümkünmü her an o acıyla yaşamak.inşallah hepimiz kısa zamanda bu zor günlerimizi unutturacak güzel şeyler yaşarız.

inşallah canım inşallah.en yakın sizin transferiniz olduğu için özellikle fatmanurla sana çok dua ediyorm. bu son denemeniz olur ve müjdeli hayırlı haberlerle kalırsınız inşallah

seni anlıyorum gerçekten helede insan etrafını izlemeye başlayınca çok geç kaldığını düşünüyor bebek için.etrafımdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeği var Allah uzun ömür versin hepsine beraberce ama yinede insan eksikleniyor bu durumda e yaşınıda düşününce panik oluyorsun tabiki ama sakın ve sakın yaşına takma ,aldırma. bak ne güzel kaç yaş genç görünüyorsun hem önemli olan yaş değil ki:))) göründüğün yaş önemli bence yani insan 30 unu geçince böyle düşünüyor işte:)))son şansında değil üstelik bak gör bir dahaki denemende bebeğini kucağına alacaksın hem de genç anne olarak:))) sevgiler.....

saol canım teşekkür edrim bugün doktorada bu konuyu gündeme getirdim Allahtan o da yoo yumurta rezervlerin gayet ii hiç bi problem yok bu en son düşüneceğin şey olsun dedi o da beni çok rahatlattı. allah gönlüne göre hayırlı sağlıklı bebekler versin en kısa zamanda inşallah

Hastanenin verdiği tarih 30 ekim.ben 5.gün embriyosu oldukları için acaba diyorum kanda 28 inde baktırsam mı? bilemedim.eğer dikkat etmekle ilgili bir durumsa, benim şansım düşüktür.evde normalde nasılsam öyleyim.embriyolar gaz yaptı başka da bir belirti yok:)

Canım aynen bence kullandığımız ilaçlar gaz yapıyor hiç böyle olmamıştım bnce kanda baktirabilirsin hemen hemEn belli olur

bende içindeyim ama deşifre olmamak adına daha fazla bilgi sormayacağım hemşehrim.... tekrar söyleyim sana o halde sabır et çabuk toparlanmaya bak ve kaldığın yerden devam et.. yaşını takma diyorum çünkü bende 37 oldum ama bak hala tık yok.. bana da kimse inanmıyor ama dış görüntü ne olursa olsun kafa kağıdı öyle demiyor :)) doktorum yaş olark sınırdasın dedi üstelik yumurtaların azalıyor kalitesi düşüyor dedi.. ne yapayım canım ben elimden geldiğince zamana karşı da yarışarak çabamı sarf ediyorum.. sende eminim elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da.. gerisi Allahın taktiri... en azından elimiz kolumuz bağlı bir şey yapmadık deyip bide onun pişmanlığını yaşamayacağız.. imkanları zorluyoruz her şekilde.. eh daha fazlası elimizden gelmiyor artık ne yapalım.... sabırla o sonu bekleyeceğiz..

yoo sorabilirsin hatta tanışabiliriz bile bence hiç bi sakıncası yok hatta memnun bile olurum tabi sende aynı şeyleri hissediyosan.ne güzel benimle aynı olan birisiyle karşılıklı olmak çok mutlu eder beni çünkü benim çevremde bu sıkıntıları yaşayan kimse yok olmasında zaten.burasıda olmasa konuşabileceğim birisi biyerde yok.durumumu bilenlerde olur olur yada vah vah gibi tepkilerde bulunuyolar daha sinir bozucu bi durum anlıcağın eşim desen o da hayırlısı buymuş diye geçiştiren bi insan (aslında en güzeli)

Nnur

okumadan gitmişim yazını çevreme hiç bakmadım . Sen beni görmüş olabilirmisin . Yanımda kardeşim vardı çok uzun boylu beyaz t-shirtlü erkek , gülüp duruyorduk oralarda zaten deli düyorlardır kızlar orda bize .

Madoda oturduk 1 saat sonucu alana kadar

11 ile 12:15 arası ordaydık ben sürekli bakındım etrafıma şu olabilrmi bu olabilirmi hatta eşime bile baktırttım verdiğin tarife göre ama yoktun sanırım ama bigün kesin karşılaşırız gibi geliyo hatta bi çift vardı ikiz bebekleriyle gelmişler sordum hemşireye onlar bizim bebeklerimiz dedi belki bizde birgün bebeklerimizle karşılaşırız orda ah ah ah

Nnur

okumadan gitmişim yazını çevreme hiç bakmadım . Sen beni görmüş olabilirmisin . Yanımda kardeşim vardı çok uzun boylu beyaz t-shirtlü erkek , gülüp duruyorduk oralarda zaten deli düyorlardır kızlar orda bize .

Madoda oturduk 1 saat sonucu alana kadar

ah bu arada çok özür dilerim unuttum tebrik etmeyi. canım çook sevindim Allah sağlıklı bir gebelik geçirip hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. gözün aydın kocaman tebriikleeeerrr

11 ile 12:15 arası ordaydık ben sürekli bakındım etrafıma şu olabilrmi bu olabilirmi hatta eşime bile baktırttım verdiğin tarife göre ama yoktun sanırım ama bigün kesin karşılaşırız gibi geliyo hatta bi çift vardı ikiz bebekleriyle gelmişler sordum hemşireye onlar bizim bebeklerimiz dedi belki bizde birgün bebeklerimizle karşılaşırız orda ah ah ah

Bir dakika ya senneredesin ben kosuyoluna gidiyorum baska sube yok dimi ben bebek gormedim . Gerci direkt vezneye gittik sonra 2 kata kana ve madoya bunlar olurken 12-12.15 idi ve 13.15 de geri gelip sonuc aldik

Tesekkurler ederim ama dur bakalim daha erken tebrik hersey muallak ben bu sefer nedense emin olamiyorum hala . Suleyman bey sali dedi ama bir testte cumartesi yaptiracagim

Tebrikler umarım doğru yere tutunmuştur ve sizi bırakmaz.Benim bugün 3. günüm.İşe gittim, spor ve çok ağır kaldırmak dışında hayatıma devam ediyorum.Eşim biraz daha dikkat etmemi söylyor ama eğer tutacağı varsa tutar,bunun dikkat etmekle ilgili olmadığın düşünüyorum.Eğer tutmazsa hayatımda bi değişiklik olmamış olacak...

Tesekkurler ederim umarim bende .

Bu arada sizinki de as kaldi 9 gun , tezkere gibi say say bitmiyor sanki .sakinlik en iyisi yorulmadan normal hayat insani stressizde yapiyor ben ilk denememde evde yatip herkese duyurdugum icin tebrik ziyaretlerini kabul etmistim yakinda es dost bebek esyasi getirmislerdi sonra onlara bakip bakip agladim . Ve bir daha hic oyle davranmadim ve bunu bir tedavim olarak gordum. Ilahi bir sey gibi degil .

Sonra sevinci cok buyuk allah korusun hayal kirikligi daha az oluyor.

Guzel haberleri bekliyoruz insallah

yok arkadaşım boğulmadım da iş yerindeyim ya bakamadım işim çıktı.
aynı senaryo ulun bey nedense bütün hastalarından histeroskopi istiyor ulun beye gidipte ilk tedaviden negatif alıpta histeroskopi çekilmeyen yok gibi kimi duysam histereskopi istemiş vardır bi nedeni bende çekindim 1250 tl maliyetide bişey çıkmadı
aynen benimde histeroskopi oldutan sonraki ay 2. denemem oldu bu 3. denemem 3 embiriyo kaldı geriye.

peki kaçıncı gün embiryosu kondu 2. ve bu denemede

canım benim ilk iki transferimde 5. gün embiriyosudu ama bu son dondurulumuş 3. gün embiriyosu olacak Allah izin verirse.

canım benim ilk iki transferimde 5. gün embiriyosudu ama bu son dondurulumuş 3. gün embiriyosu olacak Allah izin verirse.

benmimki ilk 3. gündü 9 hücreliydi
şimdi donmuşları 5. güne bırakalım diyo eğer 5. güne giderse transfer yapalım gitmezse yapmayalım tekrar yeniden yumurta oluşturucaz öle olursa

kızlar yarın yasmin_07 ile transfere giriyoruz bizim için dua edin bu mubarek gün de dularınız kabul olur inşallah heyecanlıyım korkuyorum karışık duygular içindeyim bu 3. transfer inşallah 3 uğurlu gelirde muradımıza ereriz Allah yardımcımız olsun.

benmimki ilk 3. gündü 9 hücreliydi
şimdi donmuşları 5. güne bırakalım diyo eğer 5. güne giderse transfer yapalım gitmezse yapmayalım tekrar yeniden yumurta oluşturucaz öle olursa

canım aslında doktorun dediği doğru ve mantıklı benimde aynı şekilde ilk ikide 5. güne gidildi ondan sonra transfer edildi ama olmayaınca olmuyor işte şimdi son 3 tane kaldığı için ben kendim 3. gün konulmasını istedim doktor başta kabul etmedi belki 5. güne gitmeyecek boşuna transfer etmeyelim sizin için ayrı bir maliyet dedi ama zaten son 3 tane kaldı zaten ben öyle diyince doktorum da kabul etti. 5. gün embiriyosu olması daha iyi ama dediğim gibi benim 5 lerde tutmayınca bari bu sefer 3 olsun dedim.

X