hayırlı günler arkadaşlarım.merak ettim emelaydın arkadaşımın bugun 10.günü yaptırcaktı diye hatırlıyorum.benimde yarın bakalım o yaptırırsa çıkan sonuca göre bende yaptırmak istiyorum.hep kafamın içinden neler geçiriyorum adetimi ilaçlar enngelliyomuş gibi.hep bi korkuyla bekliyorum...kızlar bizi bu heycan bitircek.
Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır internetimde problemim vardı siteye giremedim.nasılsınız kızlar!!! Test yaptıran arkadaşlarımız var sanırım yoğunluktan çok okuyamıyorum iletileri umarım sonuçlar pozitif çıkar!!
Fatmanur benimde baştan beri doktorum Süleyman Bey , çok iyi doktordur . Bende yarın 12.00 de orada olazagım belki karşılasırız . 170 boyundayım esmer kumral arasıyım sacım kesin topludur herzaman , gorursen sahip çıkta tanışalım .12-13 arası orada olacağım tahlil sonucum için
canım senin 3. gün embiriyosumuydu 10. günde kanda çıkar ya çok var yaptıran sonucu alan.
benim iki transferimde 5. gün embiriyosu konmuştu ben 9. gün test yaptırmıştım ikiside negatifti ve sonuç hiç değişmedi bu sefer 3. gün konacak inşallah ya 10. gün yada en geç 11. gün yaptırıcam testi ama idrar testi yapmanı tavsiye etmem canım.
Geldim geldim ama haberler enteresan
sonuc 26 çıktı . Süleyman bey bu bir hamilelik bir bebek
kayıp oluyor sonlanan hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik
hangisi olduğunu söyleyemem dedi . Ilaca devam perşembe tekrar tahlil
en azından en korktugum sonucu bertaraf ettik : Ikiz
şimdi sabırla heyecanla bekleyişe devam .
26 dan devam eden varmı hic
Şanssızlık olmuş.Üzülmeyin, hayat devam ediyor.Bebek olmasa da yaşamak, nefes almak güzel:)7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.
7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.
kızlar heyecanınızı paylaşıyoruz.yarın inşallah yaramazda 1970 de güzel haberlerle gelirsiniz.bende yarın kontrole gideceğim.bakalım ne diyecek.yaramazcım olumsuz düşünmemeye çalış.ilaçlara rağmen adeti test gününden önce gelenler var.yani adet olacak olsan ilaçta kullansan gelebilirdi.inşallah sonuçlarınız gönlünüzdeki gibi olur.
7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
hayırlı olsun tahlil sonucun ,inşallah 2 ye katlanmıştır değerin canım.
bişey sorcam sizden e2-p4 tahlili için ücret aldılarmı bizden 74 tl aldılar geçen seferde benim donmuş tedavisiydi ozaman almamışlardı sordum atlanmış demekki dediler.
Bende ödedim , hadi o başlarda ama 1500 TL veripte sonuç tahliline de para ödemek bence ayıp oldu.
Bende ilk sonuç kan tahlilini almamaları lazım .
kızlar aranızda estraderm bant kullanan varmı.ben ilk başta koluma yapıştırmıştım.ama sayıyı giderek artırmamız gerekiyordu.son olarak 4 tane yapıştırıyorum.koluma alerji yapmaya başladı.bende dünden itibaren kalçaya yapıştırmaya başladım.sizce farkedermi önce koluma yapıştırdığım için terddüüt ettim.birde hareket ettikçe bant açılma yapıyor.çok bastırarak yapıştırıyorum ama komple olmasada bir kısmı açılıyo.bende tedirgin oluyorum işe yaramıyormu bu şekilde diye.kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.