Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım senin 3. gün embiriyosumuydu 10. günde kanda çıkar ya çok var yaptıran sonucu alan.
benim iki transferimde 5. gün embiriyosu konmuştu ben 9. gün test yaptırmıştım ikiside negatifti ve sonuç hiç değişmedi bu sefer 3. gün konacak inşallah ya 10. gün yada en geç 11. gün yaptırıcam testi ama idrar testi yapmanı tavsiye etmem canım.

bende nezamandır avarecann girmiyo topiğe nelerde bu kız diyordum
internetin yapılmasına sevindim canım sık sık gir tatlım topiğe.

hayırlı olsun tahlil sonucun ,inşallah 2 ye katlanmıştır değerin canım.
bişey sorcam sizden e2-p4 tahlili için ücret aldılarmı bizden 74 tl aldılar geçen seferde benim donmuş tedavisiydi ozaman almamışlardı sordum atlanmış demekki dediler.

Offf Duramıyorum yerimde yarın olsun bir an önce , dun mecburen bir kutu daha iğne aldım , negatif çıkarsa lobide isteyene veririm artık orda

5.gün embriyosu,son güne yaklaştıkca her tuvalete gittiğimde kötü bişeyle karşılaşcam diye aklım çıkıyor.bilgin varmı bizim bu kullandığımız ilaçlar,estrofem,prognex,adetin olmasını engelliyomudur,yoksa olacaksa olurmu.ben ilk dondurulmuşumda transfer sonrası sadece estrofemle,jel varya onu kullanmıştım,12.gün test yaptırıp negatif çıkınca ilaçları bıraktıktan 2 gün sonra hastalandım.bilmiyorumkismile

kızlar heyecanınızı paylaşıyoruz.yarın inşallah yaramazda 1970 de güzel haberlerle gelirsiniz.bende yarın kontrole gideceğim.bakalım ne diyecek.yaramazcım olumsuz düşünmemeye çalış.ilaçlara rağmen adeti test gününden önce gelenler var.yani adet olacak olsan ilaçta kullansan gelebilirdi.inşallah sonuçlarınız gönlünüzdeki gibi olur.

İnşallah sonucun pozitiftir ve umudumuz olursun bence 10. gün değerine göre normal belki geç tutunma olmuştur diye düşünüyorum.İnşallah rabbim hayırlısını versin duamdasın allahım kabul etsin.AMİNN opuyorumnanaktan

Şanssızlık olmuş.Üzülmeyin, hayat devam ediyor.Bebek olmasa da yaşamak, nefes almak güzel:)

Canım hepimiz geçtik bu dönemden şükürler olsun sadece allaha sığınarak teslim olarak atlattık acın şuan çok taze ama sende atlatacaksın eminim çünkü malesefki dünyanın sonu değil arkadaşımızında dediği gibi ne kayıplar yaşadık ve neler unuttuk.EĞER ÇOK İSTEDİĞİNİZ BİRŞEY OLMUYORSA YA GERÇEKTEN OLMAMASI GEREKTİĞİ İÇİN OLMUYORDUR YADA EN GÜZELİ OLACAĞI İÇİN OLMAMIŞTIR bununla teselli ettim kendimi bende çünkü eşimde bende ikiz bebek istiyoruz :))))) Sürekli dua et canım tevekkül etmeyi bırakma rabbim hayırlısını verecek inşallah ve sana tavsiyem 2 adet geçir öle başla hem bedenin hem rahimin toparlansın.Bende şuan beklemediyim aralık yada ocakta yaptıracağım hayırlısıyla

Son düzenleme:

inş sende olumlu haberlerle dönersin.ya yine ben sizden bilgi aldıkça içim rahatlıyor.aslında hiçbizaman için bu herşey dahil.olacak varsaoluyor sen farlında olmadanda.sonucu alınca görceğiz artık.ben atlatcam sizin serüveniniz başlıycak,olumsuzda alsam hep size destek olcam.

FAtmanurcum ben nickimi değiştirttim özlemyalçinkaya idi önceden listede beni değiştirebilirsen sevinirim canım

Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...

şuan üzüntünü anlıyoruz.bilmiyorum belki benden yaşca büyüksün ama ben her yıkılışımdan sonra dahada üstüne düştüm,bu arada olmayacaksa yine olmayacak ama,sadece eşin ve kendin için bu ödülün peşini bırakma,biznekadar başkasına artık bu son desekte,eşimle sonuna kadar mücadele sözü verdik.maş.3 tanede embriyon var,onları içine al ve ısıt sımsıkı bırakma,kafanı toparlayıp güçlü bir şekilde başla.şansın bol olsun....:Saruboceq:

ben kendi yaşadığıma göre bende son ana kadar hep geldi jel.olumsuz olduğunu sanmıyorum.daha günün var şimdiden yıpratma kendini...

bedede jeli kullandıktan bir süre sonra azda olsa geri gedi topak şeklinde.zaten bu jeli kullanan kime sorsan aynısını yaamıştır.doktorlarda uyarıyor jel kahverengi olarak geri çıkabilir telaşlanmayın diye.hiç korkma.herkeste olan bişey bu

Bende ödedim , hadi o başlarda ama 1500 TL veripte sonuç tahliline de para ödemek bence ayıp oldu.

Bende ilk sonuç kan tahlilini almamaları lazım .

Bende ödedim , hadi o başlarda ama 1500 TL veripte sonuç tahliline de para ödemek bence ayıp oldu.

Bende ilk sonuç kan tahlilini almamaları lazım .

walla bizde eşimle yolda gelirken onu konuştuk ne biçim para kazanıyorlar hiç müdanaları yok hasta kaygıları yok muhasebeye test paralarını ödemeye girdik masanın üzerinde balyalarla paralar vardı kimbilir kaç tane transfer olacak zaten dünyanın parasını kazanıyorsun tahlillere para almakta nesi.
paroniçe var yasemin hanım çok hoş bi bayan accayip güzel giyiniyor dünyanın parasını kazanıyorlar ben bu 3. tedavim biraz indirim yapın diye ne diller döktüm nuh dedi peygamber demedi. düştük birkere ellerini kaz gibi yoluyorlar Allahım daha fazla yoldurtmasın son tedavilerimiz olsun.

kızlar aranızda estraderm bant kullanan varmı.ben ilk başta koluma yapıştırmıştım.ama sayıyı giderek artırmamız gerekiyordu.son olarak 4 tane yapıştırıyorum.koluma alerji yapmaya başladı.bende dünden itibaren kalçaya yapıştırmaya başladım.sizce farkedermi önce koluma yapıştırdığım için terddüüt ettim.birde hareket ettikçe bant açılma yapıyor.çok bastırarak yapıştırıyorum ama komple olmasada bir kısmı açılıyo.bende tedirgin oluyorum işe yaramıyormu bu şekilde diye.kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1 bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

2 melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

3 emelaydın----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

4 yaramaz84-----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

5 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

6 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

7 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

8 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

9 nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

10 geshenk-------------------kasımın başı transfer :Saruboceq:

11 sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

12 avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

13 pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

14 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

15 asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

16 s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

17 özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

18 pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

19 boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

20 ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

21 ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

22 zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

23 kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

24 herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25 miranda--------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

26 mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

27 tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

28 gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

29 maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

30 delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

canım emin değilim ben hiç kullanmadım ama karnına yapıştıran duymuştum
sen yinede bir merkezini ara sor onlar daha iyi bilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…