Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

AH GÜZEL HABERLER VERMİŞSİN DAHA NE OLSUN.. İÇİMİ RAHATLATTI AÇIKÇASI ŞU YAZDIKLARIN...inşallah öyledir inşallah vesile olur.... bu arada transferi yapılacakları bol şans diliyorum dualar ediyorum Rabbim ellerimizi boş çevirmesin bu kez inşallah.. sonuç bekleyenlere de şu an hamile olmalarını diliyorum... emeklerinizi boş bırakmasın Allahım...

hakkaten bir kısır döngü olmuş :))) sen nerede yaptırdın canım sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim? inşallah hamilseindir :Saruboceq:

artık bende hepimiz adına güzel dileklerdeyim.negatif sonuç alındığı zaman içim parçalanıyor.ben ilk defa umut tüp bebekte yaptırıyorum.normal tedaviye başlamıştık 5. güne gidiliyordu 5. gün aranıp embriyoların gelişiminin durduğunu öğrendik.elde bitane kalmıştı rahim kalınlığı arasında uyumsuzluk olduğu için embriyom donduruldu hemen ertesi ay yapılmasını istedim artık ne olacaksa dedim ve başladım.şimdi 4 gün sonra sonuç alcam öncesinde kötü bişeyle karşılaşmazsam.:Saruboceq:

ya çok heycanlıyım bil başından kalkamıyorum 1970fun cevabını bekliyoruz allahım oğluşuna bir kardeş nasip eder inş.......

canım umutta doktorun kim tatlım.
benimde transfer için beklerken ohss oldum embiriyolar donduruldu bende çok üzülmüştüm bu duruma taze embiriyo transfer olamıyacam diye ve 3.gün dondurulduğu için üzülmüştüm sonra iki transferde de 5. gidip koydular ama tutmadı malesef.

inşallah senin nasibin bu embriyodur canım.. umarım sana sımsıkı tutunmuş olsun.... aklına kötü şeyler getirme.. anne olmana belki bu dondurulmuş tek kalan parçan vesile olacak.. kimbilir.. inşallah berabersinizdir şu an :Saruboceq:

süleyman bey.bende okadar ağladımki gözlerim kıpkırmızı oldu çünkü çok umutluydum.süleyman beyde okadar çok hastamız varki dondurulmuşla tutan içini rahat tut ne zaman hazırsan başlıyalım ddi ben hemen istedim başladık.dondurulumuş emriyonun taransferinde çok kişiyle konuştuk burası dondurulmuş konusundada çok başarılı deyince rahatladım.bide bizim erkek problemi hareketlilik ve morfoloji sizin problem ne canım.

nekadar zor dimi işte bu gerçek bir sınav
kimileri çocuk olmasın diye deli gibi korunurken yada hamile kalıcam diye aklı çıkarken hatta ben buna bakamam diyip kürtaj yaptırırken bizler varımızı yoğumuzu ortaya koyup bütüm önceliğimizi bu işe ayırıp bütün dış faktörlere katlanıp bebek özlemi çekiyoruz inşallah bu sınavların sonucunu başarıyla tamamlarız bizi çok seven Rabbim mükafatımızı verir bizide annelikle taçlandırır.

aynen bizde de ekek infertisi sayı az şekil bozuk hareketlilik düşük heralde siperm kalitesi düşük buda embiriyonun kalitesini düşürüyo gerçi ne dersen de olacağı varsa olur olmayacaksa 1. kalitedeki de olmuyo öylede olmuyo böylede olmuyo yeterki Allah yaratsın embiriyosuz olur kendiliğinden olur olurda olur dua edicez bacım başka çaremiz yok.

sorma şu vakte kadar neler yaşadım.yaşadıklarımız birbirbirinden farklı değil muhakkak.bu seferde olmazsa kendime nasıl bir yol çizcem onu düşünüyorum.anlatmakla bitmiycek arkadaşım o yüzden allahıma olmazsa bana direnme gücü hayata isyan etmeden yaşama gücü nasip etsin diyorum.

arkadaşlar bu saydıklarınız sebep olsun olmasın tüp işin içine girince kalkıyor zaten ortadan.. sonuçta döllenmiş hatta donmuş bile bu embiriyolar.. yani sorun yok.. artık tek şey kalıyor geriye o da tutunmasını beklemek... banada çok uzak geliyordu tazeye kıyasla ama okuduklarımı gördükçe demekki hiç de yabana atılası değilmiş bu olay.. tıpkı doktorumun dediği gibi.. dondurulmuşları yabana atmayın demişti.. şans oldukça yüksek dedi... hatta az evvel okudum bir yerde kadın tüp denemesiyle önce oğlunu doğuruyor sonra o işlemden kalan dondurulmuşlarıyla kaç yıl sonra kızlarına ikiz olarak sahip oluyor gazete haberi bu.... biyolojik olarak aynı yaştalar ama doğum olarak farklılar.. ne garip....

Geldim geldim ama haberler enteresan

sonuc 26 çıktı . Süleyman bey bu bir hamilelik bir bebek

kayıp oluyor sonlanan hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik

hangisi olduğunu söyleyemem dedi . Ilaca devam perşembe tekrar tahlil

en azından en korktugum sonucu bertaraf ettik : Ikiz

şimdi sabırla heyecanla bekleyişe devam .

26 dan devam eden varmı hic

evet benim mesela ilk ikisi 5.gün 1. kalite bolastas ama olmadı.öyüzden gerçekten hiç belli olmuyor.

26 düşük bir değer diye bilirdim.. demek hamilelik bile düşünülebiliniyor.. inşallah da öyledir... kaçıncı gününde bakıldı peki bu ??

ya bu şekilde düşükken atağa geçen çift çift değeri katlanan arkadaşlar oldu 3. gün embiriyosu ve 12. günden erken tahlil yaptırdıysan sonucun böyle çıkması normal ama 12. gün değerinse hiç belli olmaz doktorun dediği gibi 2 gün sonra çıkan değerden belli olur canım ama düşük çıkıpta katlananlar var ben bu topiklerde şahit oldum.

bu değerin kaçıncı günde olduğuda önemli.hiç belli olmuyor,yükselebiliyor.inşallah sımısıkı tutunur.ama şu bir gerçekki artık hamilesiin.allahım tamamına erdirsin inşallah değerin çifter çifter katlanır.sağlıkla kucağına alırsın bebişini.

Transfer günü dahil 11.günde yaptırdım tahlili

keşke en azından yarını bekeseydim bu kadar karışmazdım bari

suleyman bey oglumdaki degerime baktı 15. Günde 183 çıkmış o zaman

eskiden 15 gün bekletiyorlardı .

2 günde bu rakamın 2 ye katlaması lazım

ooo sen çok erken yaptırmışsın.bu dğer çok normal o zaman.çünkü transfer günü sayılmıyor.ve transfer günü hariç 12.günde kan testi isteniyor.sen 2 gün önce yani 10.gün yaptırmışsın ve bu değer allahın izniyle 2 hatta 3 e katlayabilir.
fatmanurcum bence 1970fun ı hamile olark listeye ekle.ilk hamilemiz hayırlı uğurlu olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…