inşallah gönlünden geçen sonucu alırda bizlerede umut olursun hayırlı haberler al canımm fatmam bizim sorunu bana okumuş gibi oldun ve o kadarda doğru söylemişsinki olmayacalsa 1.kalitedede olmuyoo benim 39 yumoş toplandı 11 1.kalite ama ne yazıkki negatif sonuç allahın gönlüne güç gitmesin zaten benim beynimi kemiren sorunda bu ya bende hiçbir sorun yokken yumoşlar 1.kalite embriyo oluşmuşken neden tutunmadı
(( hayırlısı diyor duayla gün sayıyorum bakalım bu defa inanmak istiyorum olacak diye
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
canım sonuç her ne oursa olsun hayırlısını diliyorum ve diliyorum inşallah kat kat artacak değerin allahın izniyle inşallah:Saruboceq:
:teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:canımsın lütfen üzüntünü kendini yıpratmadan yaşa eşininde daha kötü etkilenmeyeceği şekilde yaşa herşeyden önce allah canınıza sağlık ersin ve sabır versin gerçekten sen güçlü bi bayansın öle hissediyorum görünende o zaten kalan 3 taneyi şimdiden düşünmeye başladığına göre tebrik ediyorum pes etmek yok mesajını verdin bizlere :teselli:bu bir sınav isyan etmeden kendini harap etmeden acını yaşa,hep sölerim acı yaşamadan azalmaz yeterki canını acıtmadan yaşaŞeniz
lmaz:
lmaz:
lmaz:sen hiç oklava gördünmü arkadaşım
klava:hiç yakışmadı hiiiiççççç şaka yaptın biliyorum opuyorumnanaktan