Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

ooo sen çok erken yaptırmışsın.bu dğer çok normal o zaman.çünkü transfer günü sayılmıyor.ve transfer günü hariç 12.günde kan testi isteniyor.sen 2 gün önce yani 10.gün yaptırmışsın ve bu değer allahın izniyle 2 hatta 3 e katlayabilir.
fatmanurcum bence 1970fun ı hamile olark listeye ekle.ilk hamilemiz hayırlı uğurlu olsunnnn

Amannn deme öyle Yasmin kalbim yerinden fırlayacak , ben mevsimi hep kış tutarım yaz çıkarsa bahtıma diye .

Hiç umudum yoktu nedense ben sadece 25 TL vereyim de geleyim diye gittim .

Hadi ben hamileysem darısı hepinizin başına , ben hamile degilsem Allah sizinle güldürsün yüzümü

7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.

7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.

NUR

3 denememde oğlum oldu şimdi Maşallah 5 yaşında . Hiç üzülme , bak biliyormusun birçok kadın yılda birkaç kere hamile kalıyor ve tutmuyor gidiyor birkaç gün içinde ve haberi bile olmuyor annenin adet oluyor .

Bunu da öyle farzet işte .

Kendini üzme , gelecek çocugun ama dogum tarihi farklı imiş işte

Bu iş sabır işi başka birşey değil

canım ya ne desek boş şu durumda biliyorum ama burdaki herkes en az 1 kere yaşadı bu sonucu.ne zor olduğunu biliyoruz hepimiz.bu öyle bir süreçki bu sonucun ardından bir yanın birdaha asla denemeyemem diyor diğer yanında hemen zaman geçsinde yeniden deneyeyim diyor.çok sabır gerektiren bir yolculuk bizimki.ne olur sende bırakma kendini.güçlü ol.allah sevdiklerimizin acısını yaşatmasın.allah önce verip sonra almasın.bunlar daha zor.halimize şükredip kaldığımız yerden devam edeceğiz.ne güzel 3 tane daha dondurulmuşun varmış.inşallah onlarla güler yüzün.

ilk denemem de tutmuştu ama o da dış gebelik oldu laparoskopiyle sol tüpümü ve bebeğimi almışlardı o zamanlar daha kötüydüm 1 sene ara verdi psikolojimi tam düzeltip ümitlenmişken bu sefer de hiç ama hiç tutmamış yıkım üstüne yıkım. Allah beterinden korusun yaşımda çok genç diilki ya bu seferde tutmazsa? acaba tekrar ne zaman başlatırlarkı. bu kadar emek,zaman, maddi giderler,sağlık hepsi boşamı gitti şimdi.belkide dondurulmuşlarda şans çok az?bu konuda da hiç fikrim yokki

ilk denemem de tutmuştu ama o da dış gebelik oldu laparoskopiyle sol tüpümü ve bebeğimi almışlardı o zamanlar daha kötüydüm 1 sene ara verdi psikolojimi tam düzeltip ümitlenmişken bu sefer de hiç ama hiç tutmamış yıkım üstüne yıkım. Allah beterinden korusun yaşımda çok genç diilki ya bu seferde tutmazsa? acaba tekrar ne zaman başlatırlarkı. bu kadar emek,zaman, maddi giderler,sağlık hepsi boşamı gitti şimdi.belkide dondurulmuşlarda şans çok az?bu konuda da hiç fikrim yokki

öyle düşünme canım dondurulmuşlarda şans çok az değil.bir sürü hamile kalan var bu şekilde ama kısmet işte.taze embriyoda olsa donmuşta olsa kımette yoksa olmuyor.doktorların bile çok şans vermediği durumlarda dondurulmuşla hamile kalanlar var.

ayrıca desteğiniz için de çok saolun kusura bakmayın bu moralle teşekkürü bile unuttum.Allahım bu saate kadar hep bir ümit vardı şimdi günler geceler nasıl geçicek belkide daha haberi yeni aldığım için bööleyimdir inşallah çokçabuk normale dönerim.üstelik donmuşların şansının daha bile fazla olduğunu duymuştum.şimdi acaba ilk adetimle birlikte hemen başlayabilirmiyim yoksa bi kaç ay bekleniyomu

ayrıca desteğiniz için de çok saolun kusura bakmayın bu moralle teşekkürü bile unuttum.Allahım bu saate kadar hep bir ümit vardı şimdi günler geceler nasıl geçicek belkide daha haberi yeni aldığım için bööleyimdir inşallah çokçabuk normale dönerim.üstelik donmuşların şansının daha bile fazla olduğunu duymuştum.şimdi acaba ilk adetimle birlikte hemen başlayabilirmiyim yoksa bi kaç ay bekleniyomu

Galiba 2 adet dönemi bekletiliyor emin değilim

Donmuşlarla şansın aynı eğer çözüldüklerinde saglam kalırlarsa ve üstelik tedavi çok daha kısa

Dur daha neler gelecek başına bebegin olunca böyle hemen yıkılma , evet biraz zor ve bayagı pahalı geliyor ama gelecek göreceksin

Ben Eylülde 40 yaşımı bitirdim ve denedim bu ay

yok tatlım ilk adetinle başlayabilirsin seninle aynı durumdayız sakın kendini yanlız zannetme bak ben 3. tedavimdeyim ucunda ölüm yok yıkılmadım ayaktayım.
benim de sona kalan 3 embiriyom ve asla birdaha tedavi olmayacam demedim daha 2. dememde geiyo 3 tane kaldı buda olmazsa kalan 3 kullanırız dedim ve şimdide buda olmazsa seneye sıfırdan tüp bebeğe başlarız diyorum.
ben 2. negatiften sonra doktorum hemen reglimle 3. süne başlayabileceğimi söyledi ama maddi açıcan biraz sıkıştığımız için biz bir ay beklemek istedik ağustosta yaptırmıştım şimdi ekimde yaptırıyorum onun için herşey bizim için hemen koyvermek yok yıkılmak yok çok fazla ağlamak yok herşey Allahtan isyan etmek yok sabredicez olacak inşallah bende fun un dediği gibi mevsimi kış tutup yaz gelirse bahtıma demek isteyenlerdenim çünki herşey bizim için.

gerçektenmi fatmanur yani hemen şimdiki adetimle başlayabilirmiyim?ya buna çok sevindim bakalım perşembe gidicem kısmetse doktorla konuşmaya doktorum süleyman bey benim sen de umuttanmışsın belkide karşılaşmışızdır yada karşılaşırız bellimi olur.yine rapor al yollara düş sil baştan yani.Ah Allahım ya bu seferde olmazsa.nolur dua edelim birbirimize inanın ben hepinize ediyorum ben bide 2,5 senedir tedavideyim hormonlardan davul gibiyim 20 kg kadar aldım bu zaman zarfında bide bu arada sorun ne deseniz sebebsiz infertilite. bitek geçen yıl mecburen tüp alındı tek tüplüyüm en büyük sorun bu sorunsa tabii.çok uzattım farkındayım ama sizle dertleşmesem kendime zarar vericek noktaya geldim artık o yüzden lütfen bu süreçte bağımızı koparmayalım.

gerçektenmi fatmanur yani hemen şimdiki adetimle başlayabilirmiyim?ya buna çok sevindim bakalım perşembe gidicem kısmetse doktorla konuşmaya doktorum süleyman bey benim sen de umuttanmışsın belkide karşılaşmışızdır yada karşılaşırız bellimi olur.yine rapor al yollara düş sil baştan yani.Ah Allahım ya bu seferde olmazsa.nolur dua edelim birbirimize inanın ben hepinize ediyorum ben bide 2,5 senedir tedavideyim hormonlardan davul gibiyim 20 kg kadar aldım bu zaman zarfında bide bu arada sorun ne deseniz sebebsiz infertilite. bitek geçen yıl mecburen tüp alındı tek tüplüyüm en büyük sorun bu sorunsa tabii.çok uzattım farkındayım ama sizle dertleşmesem kendime zarar vericek noktaya geldim artık o yüzden lütfen bu süreçte bağımızı koparmayalım.

yazdıklarını içim burularak okudum.. sanırım ya hemşehriyiz ya da sen burada görevlisin... her neyse.. canım bende ilk denememi haziranın 10 unda A.S.M de yaptırmıştım... negatifi aldığımda resmen dünya başıma geçmişti.. haftalarca topiclere girmedim.. bir daha asla düşünmek istemedim... çok çok kötüydüm.. eve döndüğümde hastaneden duşa girdim ve bağıra bağıra ağladım duş sularında kayboldu gözyaşlarım.. içim yandı kavruldu.. çaresiz hissettim kendimi... taa ki bende oluşan myomun büyümesi ile başlayan endişem ile ameliyat için son kez görüşmeye gittiğimde ameliyat yapmayalım dondurulmuşlarınla tekrar dene eğer tutarsa bu kez birlikte sezeryanla alalım diyene kadar doktorum....... ve bugün adetimin ilk günüydü yarın görüşmem var yine.. kısmetse başlıyorum yeniden.... yani zaman ilaç oluyor insana... inşallah sende bu anı atlatacaksın ve yeniden şansını deneyeceksin Rabbimin izniyle tutacak inşallah.. umudunu kaybetme...

AH GÜZEL HABERLER VERMİŞSİN DAHA NE OLSUN.. İÇİMİ RAHATLATTI AÇIKÇASI ŞU YAZDIKLARIN...inşallah öyledir inşallah vesile olur.... bu arada transferi yapılacakları bol şans diliyorum dualar ediyorum Rabbim ellerimizi boş çevirmesin bu kez inşallah.. sonuç bekleyenlere de şu an hamile olmalarını diliyorum... emeklerinizi boş bırakmasın Allahım...

umarım öyledir açıkcası bana mantıklı gelmedi desme yalan olur
gerçekten istemeyi bilelim bence yüce yaradan inanıyorumki asla geri çevirmicek bu yakarışlarımızı...
bende aynı dilekler,ve dualardayım tüm arkadaşlarımızla birlikte hep birlikte burda hamişlik aylarımızı konuşualım inş

:Saruboceq:

artık bende hepimiz adına güzel dileklerdeyim.negatif sonuç alındığı zaman içim parçalanıyor.ben ilk defa umut tüp bebekte yaptırıyorum.normal tedaviye başlamıştık 5. güne gidiliyordu 5. gün aranıp embriyoların gelişiminin durduğunu öğrendik.elde bitane kalmıştı rahim kalınlığı arasında uyumsuzluk olduğu için embriyom donduruldu hemen ertesi ay yapılmasını istedim artık ne olacaksa dedim ve başladım.şimdi 4 gün sonra sonuç alcam öncesinde kötü bişeyle karşılaşmazsam.:Saruboceq:
inşallah gönlünden geçen sonucu alırda bizlerede umut olursun hayırlı haberler al canımm
aynen bizde de ekek infertisi sayı az şekil bozuk hareketlilik düşük heralde siperm kalitesi düşük buda embiriyonun kalitesini düşürüyo gerçi ne dersen de olacağı varsa olur olmayacaksa 1. kalitedeki de olmuyo öylede olmuyo böylede olmuyo yeterki Allah yaratsın embiriyosuz olur kendiliğinden olur olurda olur dua edicez bacım başka çaremiz yok.
fatmam bizim sorunu bana okumuş gibi oldun ve o kadarda doğru söylemişsinki olmayacalsa 1.kalitedede olmuyoo benim 39 yumoş toplandı 11 1.kalite ama ne yazıkki negatif sonuç allahın gönlüne güç gitmesin zaten benim beynimi kemiren sorunda bu ya bende hiçbir sorun yokken yumoşlar 1.kalite embriyo oluşmuşken neden tutunmadı:KK43:(( hayırlısı diyor duayla gün sayıyorum bakalım bu defa inanmak istiyorum olacak diye
arkadaşlar bu saydıklarınız sebep olsun olmasın tüp işin içine girince kalkıyor zaten ortadan.. sonuçta döllenmiş hatta donmuş bile bu embiriyolar.. yani sorun yok.. artık tek şey kalıyor geriye o da tutunmasını beklemek... banada çok uzak geliyordu tazeye kıyasla ama okuduklarımı gördükçe demekki hiç de yabana atılası değilmiş bu olay.. tıpkı doktorumun dediği gibi.. dondurulmuşları yabana atmayın demişti.. şans oldukça yüksek dedi... hatta az evvel okudum bir yerde kadın tüp denemesiyle önce oğlunu doğuruyor sonra o işlemden kalan dondurulmuşlarıyla kaç yıl sonra kızlarına ikiz olarak sahip oluyor gazete haberi bu.... biyolojik olarak aynı yaştalar ama doğum olarak farklılar.. ne garip....
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Geldim geldim ama haberler enteresan

sonuc 26 çıktı . Süleyman bey bu bir hamilelik bir bebek

kayıp oluyor sonlanan hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik

hangisi olduğunu söyleyemem dedi . Ilaca devam perşembe tekrar tahlil

en azından en korktugum sonucu bertaraf ettik : Ikiz

şimdi sabırla heyecanla bekleyişe devam .

26 dan devam eden varmı hic
CADIARZUCADIARZUCADIARZU
canım sonuç her ne oursa olsun hayırlısını diliyorum ve diliyorum inşallah kat kat artacak değerin allahın izniyle inşallah:Saruboceq:
:teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:canımsın lütfen üzüntünü kendini yıpratmadan yaşa eşininde daha kötü etkilenmeyeceği şekilde yaşa herşeyden önce allah canınıza sağlık ersin ve sabır versin gerçekten sen güçlü bi bayansın öle hissediyorum görünende o zaten kalan 3 taneyi şimdiden düşünmeye başladığına göre tebrik ediyorum pes etmek yok mesajını verdin bizlere :teselli:bu bir sınav isyan etmeden kendini harap etmeden acını yaşa,hep sölerim acı yaşamadan azalmaz yeterki canını acıtmadan yaşaŞeniz

sizle dertleşmesem kendime zarar vericek noktaya geldim artık o yüzden lütfen bu süreçte bağımızı koparmayalım.
:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:sen hiç oklava gördünmü arkadaşım :eek:klava:hiç yakışmadı hiiiiççççç şaka yaptın biliyorum opuyorumnanaktan

arkadaşar bi arkadaşımı tüp bebek yaptırdığım merkeze yönlendirmiştim onlarında olmuyodu 3 yıldır bugün sonuç alındı ve 480.2 çıkmış sizce bu değer ikiz bille olsa normami bana oldukça yüksek gedide morali bozulup kafasına tamasın diye söemedim ona ama endişeiyim açıkcası dış gebeik vs gibi bişey olabilirmi bilmiyorumkismile

arkadaşar bi arkadaşımı tüp bebek yaptırdığım merkeze yönlendirmiştim onlarında olmuyodu 3 yıldır bugün sonuç alındı ve 480.2 çıkmış sizce bu değer ikiz bille olsa normami bana oldukça yüksek gedide morali bozulup kafasına tamasın diye söemedim ona ama endişeiyim açıkcası dış gebeik vs gibi bişey olabilirmi bilmiyorumkismile

canım bence normal bir gebeliktir.bu sitede birkaç kez okumuştum çoğul gebeliklerde böyle yüksek değerler olabiliyo.belkide yumurtaların biri bölünmüştür üçüz olabailir.dış gebelik olduğunu sanmam çünkü ben normal yolla hamile kalıp dış gebelik geçirdim.ve dış gebelikte değer birden yüksek çıkmıyor.düşükle başlayıp düzensiz artıyor.o yüzden allahın izniyle normal bir gebeliktir diye düşünüyorum

Arkadaşlar merhaba
uzun zamandır internetimde problemim vardı siteye giremedim.nasılsınız kızlar!!! Test yaptıran arkadaşlarımız var sanırım yoğunluktan çok okuyamıyorum iletileri umarım sonuçlar pozitif çıkar!!

benim doktorum ulun bey bana başlayabileceğimi söylemişti sende başlarsın muhtemelen ama iğne yerlerin iyileşsin diye bir ay bekleyebilirsinde ama insan sabredemiyor dimi biran önce ne olacaksa olsun istiyor inşallah 3 ve son olur tatlım biliyorsun 3. tedavi olduğu için 2 tane yerleştirecekler belki nasibinde ikiz vardır ondan beklemiştir bebişlerin.

hayırlı günler arkadaşlarım.merak ettim emelaydın arkadaşımın bugun 10.günü yaptırcaktı diye hatırlıyorum.benimde yarın bakalım o yaptırırsa çıkan sonuca göre bende yaptırmak istiyorum.hep kafamın içinden neler geçiriyorum adetimi ilaçlar enngelliyomuş gibi.hep bi korkuyla bekliyorum...kızlar bizi bu heycan bitircek.

inşallah gönlünden geçen sonucu alırda bizlerede umut olursun hayırlı haberler al canımm

fatmam bizim sorunu bana okumuş gibi oldun ve o kadarda doğru söylemişsinki olmayacalsa 1.kalitedede olmuyoo benim 39 yumoş toplandı 11 1.kalite ama ne yazıkki negatif sonuç allahın gönlüne güç gitmesin zaten benim beynimi kemiren sorunda bu ya bende hiçbir sorun yokken yumoşlar 1.kalite embriyo oluşmuşken neden tutunmadı:KK43:(( hayırlısı diyor duayla gün sayıyorum bakalım bu defa inanmak istiyorum olacak diye

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

CADIARZUCADIARZUCADIARZU
canım sonuç her ne oursa olsun hayırlısını diliyorum ve diliyorum inşallah kat kat artacak değerin allahın izniyle inşallah:Saruboceq:

:teselli::çok üzgünüm::çok üzgünüm:canımsın lütfen üzüntünü kendini yıpratmadan yaşa eşininde daha kötü etkilenmeyeceği şekilde yaşa herşeyden önce allah canınıza sağlık ersin ve sabır versin gerçekten sen güçlü bi bayansın öle hissediyorum görünende o zaten kalan 3 taneyi şimdiden düşünmeye başladığına göre tebrik ediyorum pes etmek yok mesajını verdin bizlere :teselli:bu bir sınav isyan etmeden kendini harap etmeden acını yaşa,hep sölerim acı yaşamadan azalmaz yeterki canını acıtmadan yaşaŞeniz

:eek:lmaz::eek:lmaz::eek:lmaz:sen hiç oklava gördünmü arkadaşım :eek:klava:hiç yakışmadı hiiiiççççç şaka yaptın biliyorum opuyorumnanaktan

canım benim kendini hırpalama neden olmadı diye yıpratma biliyorsun bazı şeylerin cevapları yok yada bizim bilemeceğimiz şeyler insanlar çok yakınlarını kaybederlerya mesela babalarını benim babam 15 yıl önce vefat etti ozamanlar çocuktum ve aklım ermiyordu hep kendime neden benim babam Allahım niçin benim babam diye soruyordum büyüyünce öğredimki ne ben ilk ve tektim nede bu sorunun cevabı vardı buda şuan bizim durumumuza bir örnek aslında kader denilen ince çizgi varya işte o arkadaşım onun için kimse neden bu benim başıma geldi demesin böyle olması gerekiyormuş demekki bunu yaşayıp görmemiz gerekiyormuş.

Fatmanur benimde baştan beri doktorum Süleyman Bey , çok iyi doktordur . Bende yarın 12.00 de orada olazagım belki karşılasırız . 170 boyundayım esmer kumral arasıyım sacım kesin topludur herzaman , gorursen sahip çıkta tanışalım .12-13 arası orada olacağım tahlil sonucum için

X