Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

seni anlıyorum gerçekten helede insan etrafını izlemeye başlayınca çok geç kaldığını düşünüyor bebek için.etrafımdaki arkadaşlarımın hepsinin bebeği var Allah uzun ömür versin hepsine beraberce ama yinede insan eksikleniyor bu durumda e yaşınıda düşününce panik oluyorsun tabiki ama sakın ve sakın yaşına takma ,aldırma. bak ne güzel kaç yaş genç görünüyorsun hem önemli olan yaş değil ki:))) göründüğün yaş önemli bence yani insan 30 unu geçince böyle düşünüyor işte:)))son şansında değil üstelik bak gör bir dahaki denemende bebeğini kucağına alacaksın hem de genç anne olarak:))) sevgiler.....

canım daha yeni başladım msj okumaya belki arkadaşlar sorularını yanıtlamışlardır ben yinede yazayım tatlım p4-progesteron tahlili canım yani senden p4 istemişler.
opuda yumurta toplama işlemine deniyor canım.
aslında araştırmamak bi bakıma iyi çünki herşeyi bilince insan daha fazla evham yapıyor daha fazla kurcalıyo taha çok kafaya takıyo buda hiç iyi değil tatlım.

canım ben muayene oldum e2 p4 değerleri güzel dediler cumartesi öğlenden sonra transferdim var 3. gün embiriyosu olucak tabi sağlıklı çözülürlerse bana ve yamin07 ye dua edin kızlar ikimizde cumartesi transfere giriyoruz Allahın izniyle bir aksilik olmazsa.

fatmanurcum az kaldı transfere iyice heyecan basmaya başladı beni.sen ne durumdasın.benim bugün kontrolüm var.inşallh doktorum güzel şeyler söyler.

aklıma geldikçe ellerim terliyo kalbim çarpıyo heyecan dorukta ama aklıma gelmezse bir sorun yok sanki hiç transfer olmayacakmışım gibi hayatıma devam ediyorum karışığım yani bunların hepsi şaka gibi geliyor bazen bazen çok umutlanıyorum bazende yine olmayacak kendini hazırla diyorum gel gitler işte az kaldı geri sayım başlasın:lepi:

canım başın sağolsun seni daha önce okumuştum ama okuyunca nekadar zor günler geçirdiğini bir kez daha anladım ama meleğin senin ahirette şefaatçin olacak ahirette yavrunla beraber olacaksın öldükten sonra gerçek varoluşa inanlardanız biz elbet kavyşacaksın güzelim.

Benden başka biri daha sonuç alacaktı bugün kimdi arkadaşlar

ben öğle yemeğinde gideceğim

benim bilidiğim bi sen varsın tatlım başka bi topikten mi aklında kaldı acaba
bende birini hatırlıyorum bugün 10. günüydü birini bekliyordu o tahlil yaptırsın sonucuna göre bende yaptıracam falan demişti ama kafa dolu olunca akılda kalmıyor.

arkadaşlar benim ve emelaydın arkadaşın 10. günümüz ama biz tam günün de yaptırmaya karar verdik.cumartesi sabah vercez kısmet olursa,lekelenmem kesildi ama sol kasığımda 2 gündür ağrı var.bilgisi olan varmı...emel arkadaşımızdan ses yok o ne zaman yaptırcak acaba.biraz güzel haberlerle gülmek istiyorum.inş bugunümüzede çok şükür.öpüldünüz.

fatmanurcum az kaldı transfere iyice heyecan basmaya başladı beni.sen ne durumdasın.benim bugün kontrolüm var.inşallh doktorum güzel şeyler söyler.

inşallah ikinizinde bebeleri sıkıca tutunucak halaylar çekip kutlamaar yapıcaz burda sakin olmaya çalışın transfer anında sağ elinizi göbeğinizin üzerine koyup ne biliyosanız okuyun alahın izniyle olucak arkadaşlar
bugün bi arkadaşımızın tahlil yenilemesi vardı haber varmı ben göremedimdebilmiyorumkismile

canım başka bi topikte aynı senin gibi 8.gün lekelenme yaşayan bi arkadaş vardı.oda korkuyordu.hatta yerleşme kanamsı için çok geç falan diyorsu umudu yoktu.bugün baktım hamileymiş.bence seninkide öyle.çünkü bu lekelenmeler kanamaya dönüşmediği sürece bunu yaşayanların hemen hemen hepsi hamile olduğunu öğreniyor.inşallah seninkide öyledir canım.

bende içindeyim ama deşifre olmamak adına daha fazla bilgi sormayacağım hemşehrim.... tekrar söyleyim sana o halde sabır et çabuk toparlanmaya bak ve kaldığın yerden devam et.. yaşını takma diyorum çünkü bende 37 oldum ama bak hala tık yok.. bana da kimse inanmıyor ama dış görüntü ne olursa olsun kafa kağıdı öyle demiyor :)) doktorum yaş olark sınırdasın dedi üstelik yumurtaların azalıyor kalitesi düşüyor dedi.. ne yapayım canım ben elimden geldiğince zamana karşı da yarışarak çabamı sarf ediyorum.. sende eminim elinden geleni yapıyorsun yapacaksın da.. gerisi Allahın taktiri... en azından elimiz kolumuz bağlı bir şey yapmadık deyip bide onun pişmanlığını yaşamayacağız.. imkanları zorluyoruz her şekilde.. eh daha fazlası elimizden gelmiyor artık ne yapalım.... sabırla o sonu bekleyeceğiz..

kızlar bende kontrole gttim yeni geldim.herşey yolundaymış şükürler olsun.embriyolar sağlıklı çözülrse c.tesi transferim olacak.sabah 9 da gideceğim son kez kontrol edeceklermiş,ve sonrasında transfer inşallah.hayırlısyla kaliteleri bozulmadan çözülürler inşallah

:dance::dance::dance:

arkadaşlar benim dün randevum vardı hatırlayan varsa ilk başlangıç için hemen bilgi vereyim..rahime bakıldı biraz kalın buldu doktorum 2. güne göre.. normali 2-3 oluyormuş benim 5 cm lik ölçüldü 7-8 olsaydı hiç başlanmayacaktı.. neyse başlandı ilaçlarımı aldım içmeye başladım fakat biraz ummadığım şeyler de duymuş oldum ben dondurulmuşların hepsinin çözüleceğini bilmiyordum mesela.. tek tüpte dondurulmuşlar ve aynı anda çözündürülecekler tekrar dondurulmayacaklar (( yani ne varsa gidecek... ilk yani tazeyken en kalitelileri verildiği için geriye kalanlar kalite olarak oldukça düşük bu da ikinci kötü haber... Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin.. bende herkes için duacıyım.. yani şansım gittikçe azalıyor her bakımdan kendimi iyice sona yaklaşmış hissediyorum sanki.. neyse başından su koyvermeiyorum yanlış anlaşılmasın.. iyiyim sakinim :)) inşallah bu şartlarda bile şansım olur.. Rabbim yardım etsin hepimize...

ayrıca ben dün uykusuzluktanmıdır heyecandanmıdır nedir hemşire anlattı o kadar ama ilacı yanlışmı anladım bana bir yardımcı olun lütfen içinde 3 adet bulunan ZITROMAX antibiyotiği şu an içecekmiydim sonlara doğrumuydu sanki ilk tüp bebek transferimde sonlarda içtim ben bunu kafam karıştı... hemde estrofem olan ilaç günde 3 tok denildi eczacı da öyle yzmış ama takvimli üzeri yanlışmı alıyorum onu da.. bide bu ilaç grubu elevit dahil karında şilik yaptımı sizde benim ilkinde de böyleydi şimdi yine böyle oldu çok şişiyorum nedense... jeli en son alıcam sanırım o doğru olmalı... coraspin 36 saatte bir... bu daha önce de böyletdi zaten...

maşallah.. hayırlısıyla olur umarım.. sağlıkla güzel haberlerle sürsün inşallah...

geshenkcim öncelikle çok teşekkür ederim.
dondurulan embriyolar sağlıksız diye düşünme kaliteleri iyi olmasa dondurmuyorlar zaten.birde embriyoları parti parti donduruyorlar.yani 5erli gruplarda sanırım yada merkeze göre değişiyordur belki grup sayısı.senin kaç dondurulmuşun vardır.hepsi tek partimiydi.benim zaten 2 taneydi o yüzden tek seferde ikiside çözülecek.nolur şansının az olduğunu düşünme.bende tedirginlikler yaşıyorum ama kötü düşünmeyelim.özlem80 diye bi arkadaş vardı. embriyosu çözülürken çok hücre kaybetmiş,doktoru bile çok ümüt vermemiş.ama şimdi maşallah hamile.yeterki zamanı gelmiş olsun.neden bizde bir mucize yaşamayalımki.

İŞTE ŞU AN OKUMAK İSTEDİĞİM DUYMAK İSTEDİĞİM BİR YAZI OLMUŞ BU.. ELLERİNE SAĞLIK.. sağol canım doğru diyorsun neden olmasın... 4 taneydi benim ayrı ayrı sanıyordum açıkçası o zaman sormadım hiç bilgimde yoktu bunu da öğrenmiş olduk... inşallah hayırlısıyla gelirler artık...

ya inş canım artık daraldım inan sonuç neyse alayımda artık.beklemek çok zor.bu arada cumartesi sizede bolca dua edeceğiz hayırlırlı haberlerle evinize dönersiniz inş.artık size burdan destek vercez 12 günü beraber atlatırız inş ve sonunda mutluluk haberlerimizi alalaım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

benimde 4 donmuş vardı hepsi aynı tupte . Hepsini çözdüler 2 nakil 2 si de eğer 2 gün sağlıklı çoğalırsa tekrar donduracağız dediler ama olmadı onlar atıldı . şimdi 5 yıllık o embriyolarla galiba hamileyim .

Merak etme sen gelecekse gelir

ilaçlarda sanırım herkesin dozajı başka , ben reglle birlikte hergun

1 elevit 1 oraspın
estrofem de ilkgün 1 ikinci gün 2 ücüncü günden sonra 3 diye gittim .

Mesela bana antibiyotik verilmedi nedense

evet seni ve emelaydını bekliyorum merakla bende , aman gününde yaptırın sonra benim gibi sürünmeyin hergün stresten

bugünkü sonuç 47 yani 26dan 47 ye çıkmış . Ben inanamadım ama suleyman bey ısrarla gebesin gebesin gebesin deyip durdu .

Ama gebelik rahimdemi devam edecekmi yoksa başka bir yerdemi onu bilemeyeceğiz 15 gün boyunca .

Salı günü tekrar tahlil var yükselmeye göre daha netleşecek .

Bu bebek benimle oynuyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…