saol avarecann daha adet bile olmadan 3.denemeyi düşünüyorum hatta randevu aldım yarın gidiyorum kısmetse.bu kadar panik aceleci olmamın sebebi gerçekten yaşım.36yım gerçi benimle yeni tanışanlar kesinlikle inanmıyo 28 den fazla olamaz sen git bi kemik yaşını ölçtür diolar ama gerçek bu maalesef neyse konumuz bu değilde işte bu yüzden son şansım diyorum çünkü son 3 embriyo.Allahım hepimize yardım etsin hayırlısıyla çok sağlıklı evlatlar versin inşallah
benden nedense hiç e2 istemediler bende bilmişlik yapmiim die neden istemiyosunuz die sormadım ama p4 nedir hiç fikrim yok açıkcası. sadece progesteron testi istendi merkezde de onu yaptırdım.bide bu opu ne acaba?ya ben çok acemiyim üstelik de 2 senedir bu yollarda olmama rağmen. araştırma ihtiyacıda duymamadım ki hiç koyun gibiyim sadece emre itaat.yine sağolun sizlerin sayesinde ne öğreniyosam öğreniyorum çok saolun arkadaşlar.Allah bebişlerinize hayırlı zamanda kavuştursun.her mesajımda bu dileğimi yazıcam olana kadar inşallaaah
:))) canım sağol girerim elbet zaten bağımlılık yapıyor bu topik bence! alıştım size kızlar derdimi paylaşabildiğim tek yer burası sonuçta! sen nasılsın canım kaç gündür giremedim habersizim sizden!!!
fatmanurcum az kaldı transfere iyice heyecan basmaya başladı beni.sen ne durumdasın.benim bugün kontrolüm var.inşallh doktorum güzel şeyler söyler.
canım hiç ümidini yitirme Rabbim çok büyük ve elbet yüzümüz gülecek bak benim tutmuştu ama şimdi diyorum ki aynı şeyi yaşayacaksam tutmasın...ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim erken doğumla ve inan ki yıllarca beklerken akan gözyaşlarım bu kadar acıtmıyor muş yüreğimi...en azından beni bekleyen bir mezarım yoktu ama şimdi bir mezar var ve yüreğimde o mezarın içinde...nefesimde gitti 5 ay önce...şimdi tekrar hayata bağlanmak,karanlık odaya belki küçük bir ışık zerresi doğar diye tekrar başladık bu yola...inan ki bu acı dayanılmayacak kadar zormuş...Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...sakın vazgeçme hayallerinden üzülme canım benim, elbet bir gün bizde tadacağız anneliği buna inan...
Benden başka biri daha sonuç alacaktı bugün kimdi arkadaşlar
ben öğle yemeğinde gideceğim
benim bilidiğim bi sen varsın tatlım başka bi topikten mi aklında kaldı acaba
bende birini hatırlıyorum bugün 10. günüydü birini bekliyordu o tahlil yaptırsın sonucuna göre bende yaptıracam falan demişti ama kafa dolu olunca akılda kalmıyor.
fatmanurcum az kaldı transfere iyice heyecan basmaya başladı beni.sen ne durumdasın.benim bugün kontrolüm var.inşallh doktorum güzel şeyler söyler.
inşallah ikinizinde bebeleri sıkıca tutunucak halaylar çekip kutlamaar yapıcaz burda sakin olmaya çalışın transfer anında sağ elinizi göbeğinizin üzerine koyup ne biliyosanız okuyun alahın izniyle olucak arkadaşlarcanım ben muayene oldum e2 p4 değerleri güzel dediler cumartesi öğlenden sonra transferdim var 3. gün embiriyosu olucak tabi sağlıklı çözülürlerse bana ve yamin07 ye dua edin kızlar ikimizde cumartesi transfere giriyoruz Allahın izniyle bir aksilik olmazsa.
arkadaşlar benim ve emelaydın arkadaşın 10. günümüz ama biz tam günün de yaptırmaya karar verdik.cumartesi sabah vercez kısmet olursa,lekelenmem kesildi ama sol kasığımda 2 gündür ağrı var.bilgisi olan varmı...emel arkadaşımızdan ses yok o ne zaman yaptırcak acaba.biraz güzel haberlerle gülmek istiyorum.inş bugunümüzede çok şükür.öpüldünüz.
1970fun tahlil sonucu demişsin? normal rutin tahlillermi yoksa bhcg mi?muhtemelen karsılasabiliriz gerçi çok yoğunlarmis ama yalvar yakar aldım randevuyu walla kendinden geçmiş bi tip görürsen işte o benim kumral orta boylardayım bende.hadi bakalım karşılaşabilmek dileğiyle.
bu arada gesk ben adapazarının içinde ilköğretimdeyim
:dance::dance::dance:kızlar bende kontrole gttim yeni geldim.herşey yolundaymış şükürler olsun.embriyolar sağlıklı çözülrse c.tesi transferim olacak.sabah 9 da gideceğim son kez kontrol edeceklermiş,ve sonrasında transfer inşallah.hayırlısyla kaliteleri bozulmadan çözülürler inşallah
kızlar bende kontrole gttim yeni geldim.herşey yolundaymış şükürler olsun.embriyolar sağlıklı çözülrse c.tesi transferim olacak.sabah 9 da gideceğim son kez kontrol edeceklermiş,ve sonrasında transfer inşallah.hayırlısyla kaliteleri bozulmadan çözülürler inşallah
geshenkcim öncelikle çok teşekkür ederim.
dondurulan embriyolar sağlıksız diye düşünme kaliteleri iyi olmasa dondurmuyorlar zaten.birde embriyoları parti parti donduruyorlar.yani 5erli gruplarda sanırım yada merkeze göre değişiyordur belki grup sayısı.senin kaç dondurulmuşun vardır.hepsi tek partimiydi.benim zaten 2 taneydi o yüzden tek seferde ikiside çözülecek.nolur şansının az olduğunu düşünme.bende tedirginlikler yaşıyorum ama kötü düşünmeyelim.özlem80 diye bi arkadaş vardı. embriyosu çözülürken çok hücre kaybetmiş,doktoru bile çok ümüt vermemiş.ama şimdi maşallah hamile.yeterki zamanı gelmiş olsun.neden bizde bir mucize yaşamayalımki.
canım başka bi topikte aynı senin gibi 8.gün lekelenme yaşayan bi arkadaş vardı.oda korkuyordu.hatta yerleşme kanamsı için çok geç falan diyorsu umudu yoktu.bugün baktım hamileymiş.bence seninkide öyle.çünkü bu lekelenmeler kanamaya dönüşmediği sürece bunu yaşayanların hemen hemen hepsi hamile olduğunu öğreniyor.inşallah seninkide öyledir canım.
arkadaşlar benim dün randevum vardı hatırlayan varsa ilk başlangıç için hemen bilgi vereyim..rahime bakıldı biraz kalın buldu doktorum 2. Güne göre.. Normali 2-3 oluyormuş benim 5 cm lik ölçüldü 7-8 olsaydı hiç başlanmayacaktı.. Neyse başlandı ilaçlarımı aldım içmeye başladım fakat biraz ummadığım şeyler de duymuş oldum ben dondurulmuşların hepsinin çözüleceğini bilmiyordum mesela.. Tek tüpte dondurulmuşlar ve aynı anda çözündürülecekler tekrar dondurulmayacaklar(( yani ne varsa gidecek... Ilk yani tazeyken en kalitelileri verildiği için geriye kalanlar kalite olarak oldukça düşük bu da ikinci kötü haber... Allah yardımcım olsun dualarınızı esirgemeyin.. Bende herkes için duacıyım.. Yani şansım gittikçe azalıyor her bakımdan kendimi iyice sona yaklaşmış hissediyorum sanki.. Neyse başından su koyvermeiyorum yanlış anlaşılmasın.. Iyiyim sakinim :)) inşallah bu şartlarda bile şansım olur.. Rabbim yardım etsin hepimize...
Ayrıca ben dün uykusuzluktanmıdır heyecandanmıdır nedir hemşire anlattı o kadar ama ilacı yanlışmı anladım bana bir yardımcı olun lütfen içinde 3 adet bulunan zıtromax antibiyotiği şu an içecekmiydim sonlara doğrumuydu sanki ilk tüp bebek transferimde sonlarda içtim ben bunu kafam karıştı... Hemde estrofem olan ilaç günde 3 tok denildi eczacı da öyle yzmış ama takvimli üzeri yanlışmı alıyorum onu da.. Bide bu ilaç grubu elevit dahil karında şilik yaptımı sizde benim ilkinde de böyleydi şimdi yine böyle oldu çok şişiyorum nedense... Jeli en son alıcam sanırım o doğru olmalı... Coraspin 36 saatte bir... Bu daha önce de böyletdi zaten...
arkadaşlar benim ve emelaydın arkadaşın 10. Günümüz ama biz tam günün de yaptırmaya karar verdik.cumartesi sabah vercez kısmet olursa,lekelenmem kesildi ama sol kasığımda 2 gündür ağrı var.bilgisi olan varmı...emel arkadaşımızdan ses yok o ne zaman yaptırcak acaba.biraz güzel haberlerle gülmek istiyorum.inş bugunümüzede çok şükür.öpüldünüz.