kızlar aranızda estraderm bant kullanan varmı.ben ilk başta koluma yapıştırmıştım.ama sayıyı giderek artırmamız gerekiyordu.son olarak 4 tane yapıştırıyorum.koluma alerji yapmaya başladı.bende dünden itibaren kalçaya yapıştırmaya başladım.sizce farkedermi önce koluma yapıştırdığım için terddüüt ettim.birde hareket ettikçe bant açılma yapıyor.çok bastırarak yapıştırıyorum ama komple olmasada bir kısmı açılıyo.bende tedirgin oluyorum işe yaramıyormu bu şekilde diye.kullanan varsa bilgi verirse sevinirim.
herkese selamlar. tesellileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edip dua ediyorum.Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin. dün gerçekten çok enkaz durumdaydım ve sadece kendi derdimle uğraşıp teşekkürleri unutmuşum. çok şükür bugün daha normalim dün gece hiç uyamadım gerçi ama en azından şimdi normalim.okuldan gelir gelmez ilk işim sizlerle iletişime geçmek oluyo o kadar dua aldınızki benden kabul olursa yaşadınız:))) yarın gittiğimde tamamen doktora teslimim ne zaman başla derse o zaman.tabi bana kalsa hemende... fatmanur 23 ekimde trasferin yanlış hatırlamıyosam.Allah yar ve yardımcın olsun.bu arada tabi hepinize de iyi dileklerim ve dualarım.yavaş yavaş tanımaya başladığım için kim ne durumda bilmiyorum kusura bakmayın
herkese selamlar. tesellileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edip dua ediyorum.Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin. dün gerçekten çok enkaz durumdaydım ve sadece kendi derdimle uğraşıp teşekkürleri unutmuşum. çok şükür bugün daha normalim dün gece hiç uyamadım gerçi ama en azından şimdi normalim.okuldan gelir gelmez ilk işim sizlerle iletişime geçmek oluyo o kadar dua aldınızki benden kabul olursa yaşadınız:))) yarın gittiğimde tamamen doktora teslimim ne zaman başla derse o zaman.tabi bana kalsa hemende... fatmanur 23 ekimde trasferin yanlış hatırlamıyosam.Allah yar ve yardımcın olsun.bu arada tabi hepinize de iyi dileklerim ve dualarım.yavaş yavaş tanımaya başladığım için kim ne durumda bilmiyorum kusura bakmayın
canım Allah razı olsun evet tatlım benim transfer 23 ekimde yasmin07 nin de 23 ekimde Allah izin verirse az kaldı bakalım hayırlısı yılmadan yola devam edicez bende bugün merkezdeydim fulya açıldığından beri eskisi kadar yoğun olmuyorlar randevuyu hemen veriyorlar aslında seni niye yalvarttılar anlamadım ben gittiğimde süleyman bey yerinde değildi kesin opusu vardı heralde inşallah canımcım duaların kabul olur seninde e2 p4 tahlilinden ücret aldılarmı canım ?
zaman herşeyin ilacı diye boşa demeişler canım.insanoğlu herşeye alışıyor.iyikide alışıyor yoksa mümkünmü her an o acıyla yaşamak.inşallah hepimiz kısa zamanda bu zor günlerimizi unutturacak güzel şeyler yaşarız.
:))) canım sağol girerim elbet zaten bağımlılık yapıyor bu topik bence! alıştım size kızlar derdimi paylaşabildiğim tek yer burası sonuçta! sen nasılsın canım kaç gündür giremedim habersizim sizden!!!bende nezamandır avarecann girmiyo topiğe nelerde bu kız diyordum
internetin yapılmasına sevindim canım sık sık gir tatlım topiğe.
merhabaherkese selamlar. tesellileriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür edip dua ediyorum.Allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı hayırlı bebekler versin. dün gerçekten çok enkaz durumdaydım ve sadece kendi derdimle uğraşıp teşekkürleri unutmuşum. çok şükür bugün daha normalim dün gece hiç uyamadım gerçi ama en azından şimdi normalim.okuldan gelir gelmez ilk işim sizlerle iletişime geçmek oluyo o kadar dua aldınızki benden kabul olursa yaşadınız:))) yarın gittiğimde tamamen doktora teslimim ne zaman başla derse o zaman.tabi bana kalsa hemende... fatmanur 23 ekimde trasferin yanlış hatırlamıyosam.Allah yar ve yardımcın olsun.bu arada tabi hepinize de iyi dileklerim ve dualarım.yavaş yavaş tanımaya başladığım için kim ne durumda bilmiyorum kusura bakmayın
merhaba
uzun zamandır siteye giremediğim için ne olup bitti haberim olmadı malesef.adına gerçekten üzüldüm çünkü hepimiz böyle şeylerle karşılaşıyoruz ve duygularını anlayabiliyorum canım ama üzülme sakın hayat devam ediyor ederkende umutlarımızda beraberinde yürüyor bu yolda değil mi??? sıkma canını çünkü moral çok önemli biliyorsun ki.denemeye devam ediceksin tabiki canım hepimiz birbirimize dualar ediyoruz burada.bu beni dahada sevindirip huzur veriyor aslında yani birilerinin beni burada anlaması iyi dileklerde bulunması çok özel bir şey bence.Dualarım seninle seninde şansın bol olsun....
7ekim de umutta transferim vardı hatırlarsanız,listede varım hatta. biraz önce bhcg sonucunu aldım 2. çok kötüyüm çoook çoook.bu kadar enkaz olamazdım heralde.derse gittim ders bile anlatamadım gözümden gelen yaşlarla zavallı çocuklar noldu öğretmenim deyip durdular ama kime ne anlatırsın.keza okuldaki arkadaşlarda öyle yani bu 2. denememdi.1.si tüp, 2.si donmuşlardı.şimdi geride 3 tane daha var napmalıyım sizce nolur bi fikir.teselliye okadar çooook ihtiyacım varki.
Merhaba arkadaşlar,
Benim 18 ekim pazartesi transferim oldu dondurulmuş embriyolarla.Tecrübelerinize ihtiyacım var. Transferden önce crinone jele başlamıştım.Hiçbir sıkıntım olmamıştı.Bugün biraz önce wc ye gittiğimde pelte şeklinde jel dışarı çıktı, minik kahverengi gibi leke vardı iki yerinde.Acaba embriyo dışarı mı atıldı? anlamadım...
Geldim geldim ama haberler enteresan
sonuc 26 çıktı . Süleyman bey bu bir hamilelik bir bebek
kayıp oluyor sonlanan hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik
hangisi olduğunu söyleyemem dedi . Ilaca devam perşembe tekrar tahlil
en azından en korktugum sonucu bertaraf ettik : Ikiz
şimdi sabırla heyecanla bekleyişe devam .
26 dan devam eden varmı hic
arkadaşar bi arkadaşımı tüp bebek yaptırdığım merkeze yönlendirmiştim onlarında olmuyodu 3 yıldır bugün sonuç alındı ve 480.2 çıkmış sizce bu değer ikiz bille olsa normami bana oldukça yüksek gedide morali bozulup kafasına tamasın diye söemedim ona ama endişeiyim açıkcası dış gebeik vs gibi bişey olabilirmi bilmiyorumkismile
inşallah amin.seninde çok az kalmış kimbilir nekadar heyecanlısındır yüce Allahım 23 Ekimde sizin yanınızda yar ve yardımcınız olsun tabi diğer tüm arkadaşlara ve banada.seninde mi dondurulmuş bu kaçıcı olacak dondurulmuşlarla? benim 2.olcak tabi ilk mikroenjeksiyonu saymıyorum onunla üç ve bide aşılamalar falan neyse. bide 2 gün oldu negatif sonuç alalı hala adet olmadım halbuki hiç gecikmez acaba ilaçların etkisi olabilirmi?
canım hiç ümidini yitirme Rabbim çok büyük ve elbet yüzümüz gülecek bak benim tutmuştu ama şimdi diyorum ki aynı şeyi yaşayacaksam tutmasın...ben bebeğimi 6 aylıkken kaybettim erken doğumla ve inan ki yıllarca beklerken akan gözyaşlarım bu kadar acıtmıyor muş yüreğimi...en azından beni bekleyen bir mezarım yoktu ama şimdi bir mezar var ve yüreğimde o mezarın içinde...nefesimde gitti 5 ay önce...şimdi tekrar hayata bağlanmak,karanlık odaya belki küçük bir ışık zerresi doğar diye tekrar başladık bu yola...inan ki bu acı dayanılmayacak kadar zormuş...Allah'ım bu acıyı kimseye yaşatmasın ve tüm isteyenlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin...sakın vazgeçme hayallerinden üzülme canım benim, elbet bir gün bizde tadacağız anneliği buna inan...