yojimbo inşallah sağlıkla çözülürler.12 gün sonundada hayırlı haberleri alıraın inşallah.
yaramaz84 demek senin içinde 23 ekim önemli bir gün olacak.inşallah senin hamile habern alırızda bizde transefere senden aldığımız moralle gideriz.
fatmanurcum ben sigara kullanmıyorum ama ne yalan söyleyim bende ilk tedavimde yediğime içtiğime daha çok dikkat etmiştim.sağlıklı beslnemye özen göstermiştim.tedaviye başladığım andan itibaren çay kahve gazlı içecek hiç içmemiştim.ama bu sefer dondurulmuş tedavisninde verdiği rahatlıkla bide ilkinde dikkat ettimde ne oldu düşüncesiyle daha rahatım.hatta bazen unutuyorum.kızıyorum kendime.
ben ilk tedavimde psikolojik olarak çok rahattım.ama birkez olumsuzluk yaşayınca ya yine olmazsa korkusunu içimden atamıyorum.rahatlamaya çalışıyorum tedavim olumsuz etkilenmesin diye ama elimde değil.sizler ne durumdasınız kızlar.geçen sefer bebeğime yaklaşmış hissediyordum kendimi ama bu sefer hiç içimde öyle bir his yok.
canım tabiki seni listeye eklerim tedavi sürecin nezaman başlayacak onu yazarsan iyi olur tatlım şuan daha sonuçlar gelmeye başlamadı bakalım ekim sonu kasım aralık gibi listenin durumu netleşir umarım herkez hamile olarak tamamlar bu serüveni listedeki herkez hamile kalır inşallah.
oldu inşallah oldu bu yerleşme,tutunma kanaması bak görürsün tüp bebe yaptırdığım merkezden iki arkadaş böyle olmuştu ikiside hamiş çıktı hadi inşallah halay çekmemize çok az kaldı son 4 gün:lepi:merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
canım allah gönlüne göre versin şansın bol olsun bebelerin sımsıkı tutunsun :Saruboceq:inşallah:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar,
bugün 16.30 da transferim olacak.Hastaneye gidince embriyonun durumunu, kaçı çözüldü, ne oldu öğreneceğiz.3 ten sonra wc ye gitmeyin ve 7-8 bardak su için dediler.Az kaldı, umarım iyi geçer...
canım hoşgeldin anladığım kadarıyla ik defa lekeenmen oluyor dimş yani daha çönceki trabsferlerde böle bişey olmamıştı demi yanlış anlamamışımdır umarım..eğer öyleyse bence bu iyiye işaret ama az daha rahat olmaya çalış günlerin önüne geçemiyoruz öyle yada böyle bitiyor günler... sabırlı ve sakin ol test gününün gelmesini zorlaştırma kendine hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:arkadaşlarım ben aranıza yeni katıldım.bütün bilgilerimi paylaşcam ama alışmaya çalışıyorum.benim 5. denemem dondurulmuş 5.gün blostat,11 ekim öğlem sonu transferim gerçekleşti.çarşamba gününden itibaren kahverengi lekelenmem devam ediyo.hep bi korkuyla bekliyorum acaba şu anlatılan mucize gelip beni bulacakmı diye.eğer hesaplamamla hastalanacaksam yani 27. gün yarına dek geliyor.2.dememde dondurulmuştu tahlil günüme kadar hiç lekelenme olmamıştı çok fazla umutlanmıştım malesef negetif sonucu almıştım ve onda 31.gün hastalandım.yani nekadar hesaplasamda boş.beklemekten başka çarem yok.23 ekim tahlil günüm içimde oluşan sıkıntılı nefeslerle bekliyorum.inş hepimizin hasreti biter allahım sağlıcakla kucaklarımaza almayı nasip eder.
evet bende sizlerdenimmm bırakmak istiyor başaramıyoruuuum gitmeden bırakmam lazım :çok üzgünüm:aynen walla yeterki içicem de yani bahane bulmak kolay bizden çok var buna eminim.
ben ilk tedavimde psikolojik olarak çok rahattım.ama birkez olumsuzluk yaşayınca ya yine olmazsa korkusunu içimden atamıyorum.rahatlamaya çalışıyorum tedavim olumsuz etkilenmesin diye ama elimde değil.sizler ne durumdasınız kızlar.geçen sefer bebeğime yaklaşmış hissediyordum kendimi ama bu sefer hiç içimde öyle bir his yok.
evet çok zorlandım söylerken sonuçta tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılabilirim endişesi vardı açıkcası yan, konuşmakla yazışmak arasından dağlar kadar fark var konuşsam ses tonum,mimiklerim jestlerim bi şekilde rahatça ifade ederdim kendimi ama burdan yazınca ter döker gibi oldum yaniS.tugba
haaa ne kadar zor soylemişsin oyle negatif lafını , yok oyle seye takmam ben kısmet bu işin sonu sadece hayırsa olur bence o yuzden lafa soze uzulmem
allah içimi biliyor ya öyle ilk 2 seferdeki gibi yıkılmam ( aylarca kendime gelememiştim ) bu sefer .
Allah bana saglıklı bir evlat verdi 3.denememde çok şükür . Göreceksiniz sizde bebişleri kucağınıza alınca ve koca sıpalar olunca bile heergun şükür edeceksiniz varlığına ve verene
bu nedenle çok çok düşündüm tek çocukta kalmayı maddı manevi daha iyi şartlar sunmayı ama donmuş embriyoları çöpe atın diyemedim . Yaşayacak hayatı varsa ben sebep olmak istemedim . Sonuçta onlarda benim parçam ve evladım işte bir bakımdan .
Kıyamadım onlara
hayırlısıysa olur dedim . Bu nedenle sonuç negatif olursa üzülürüm ama yıkılmam eskisi gibi
hatta negatif olursa eşime hiç söylemem galiba ,
günaydın dünkü mesajıma bir kişiden de olsa cevap aldım sağolsun... ben bugün adet oldum yarın için randevu alacağım ondan sonrası bakalım neler olacak.. dondurulmuşlardan daha zor tutması gibi düşüncem vardı hep kafamda ama gittiğim hastanede hatta burada da gördüm kendini bir tanesi var yani burada... böyle örnek olunca ümidim var oldu işte.. inşallah iyi sonuç olur...
gözün aydın canım reglinin ilk günü gitmen gerekebilir tatlım çünki estrofem reglinin ilk günü içilmeye başlanıyor gerçi 2. günü de başlayanlar var tedavi süreci çok kısa canım
herşey yolunda giderse 18. gün transferin olur canım seninde hayırlı olsun şimdiden.
teşekkür ederim canım sağol.. yerın için randevu aldım doktorum Amerikaya gidiyormuş yarın zaten zor yakaladım... 1 kasımda dönecekmiş yetişir belki transfere.. bunda devamlı kontrol olacakmı peki ovülasyondaki gibi...
hayır canım sürekli kontorle gitmiyorsun.transfere kadar 2 defa gidiyorsun.3.gidişindede transfer yapıyorlar.dondurulmuş tedavisinde rahim kalınlığı önemli.genelde adetin 18.günü transfer yapılıyor tabi rahmin durumuna bakılarak.ilaç olarakta sadece östrojen içerikli bant yada hap kullanıyorsun.vitamin ve coraspinle birlikte.tabi merkeze göre ufak tefek değişiklikller olabailir.
günaydın dünkü mesajıma bir kişiden de olsa cevap aldım sağolsun... ben bugün adet oldum yarın için randevu alacağım ondan sonrası bakalım neler olacak.. dondurulmuşlardan daha zor tutması gibi düşüncem vardı hep kafamda ama gittiğim hastanede hatta burada da gördüm kendini bir tanesi var yani burada... böyle örnek olunca ümidim var oldu işte.. inşallah iyi sonuç olur...
öğlen yemeğinde kan tahliline gidiyorum , hayırlısı gelir yazarım size de
öğlen yemeğinde kan tahliline gidiyorum , hayırlısı gelir yazarım size de
canım kaçıncı gün iyi haberlerini bekliyoruz hiç belirtin oldumu lekelenme gibi benim oluyorda,çok heycanlıyım bugun benim8. günüm hadi hayırlı haberlerle dönersin inş.:Saruboceq:
canım önce 1970fun dan sonra senden güzel haberler alırız inşallah
ahhhhhh....... inş canım,artık eşimle delilikten gülüyoruz,birtaraftan kandurdurucu iğne kullanıyorum acaba adetimimi engelliyor,bir taraftanda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum lekelenmeyi o mu yapıyor diye şaştık kaldık.hadi hayırlısı.kafamçokkarıştı
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileheyecan yaptım şimdi hadi inşallah ben gelince seni tebrik ederim minikte bi patik hediye ederim inşallaaaaah:Saruboceq:lmaz: lmaz: lmaz:allah'ın izniyle o laa caaak böyle düşün lütfen canım
canım inşallah dediğin gibi olur.sana müjdeyi veririmde sende antalyaya daha çok umutla gelrisin.perşembe kontrole gideceğim.c.tesi inşallah transfer olacak.
bunların yapılması şartmı senin tedavine özgü bir durummu bu???