Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım transfere kadar rahat oluyosun sonra stresten çıkamıyosun.kim nedese boş.allahım çevremizdeki kendini bilmezlerden bize yalandan da olsa teselli verenlerden korusun.artık okadar iyi anladımki herkesin düşüncesini bide negatif sonuçtan sonra onlara ne diycem diye düşünüyoruz.bütün dualarımız bir olsun sizlerleyim hep.:Saruboceq:

adetimşn gelmesini bekliyoorum... ilk kez dondurulmuşla deneyeceğim için diğer süreçleri henüz bende bilmiyorum...

merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
oldu inşallah oldu bu yerleşme,tutunma kanaması bak görürsün tüp bebe yaptırdığım merkezden iki arkadaş böyle olmuştu ikiside hamiş çıktı hadi inşallah halay çekmemize çok az kaldı son 4 gün:lepi:

canım allah gönlüne göre versin şansın bol olsun bebelerin sımsıkı tutunsun :Saruboceq:inşallah:Saruboceq:
canım hoşgeldin anladığım kadarıyla ik defa lekeenmen oluyor dimş yani daha çönceki trabsferlerde böle bişey olmamıştı demi yanlış anlamamışımdır umarım..eğer öyleyse bence bu iyiye işaret ama az daha rahat olmaya çalış günlerin önüne geçemiyoruz öyle yada böyle bitiyor günler... sabırlı ve sakin ol test gününün gelmesini zorlaştırma kendine hadi hayırlı haberlerini bekliyoruzz:Saruboceq:
aynen walla yeterki içicem de yani bahane bulmak kolay bizden çok var buna eminim.
evet bende sizlerdenimmm bırakmak istiyor başaramıyoruuuum gitmeden bırakmam lazım :çok üzgünüm:
lmaz:lmaz:lmaz:allah'ın izniyle o laa caaak böyle düşün lütfen canım
evet çok zorlandım söylerken sonuçta tanımıyoruz birbirimizi yanlış anlaşılabilirim endişesi vardı açıkcası yan, konuşmakla yazışmak arasından dağlar kadar fark var konuşsam ses tonum,mimiklerim jestlerim bi şekilde rahatça ifade ederdim kendimi ama burdan yazınca ter döker gibi oldum yani
anladım inşallah üzülmiceksin inşallah seninle ve diğer arkadaşlarımızla birlikte hepimiz sevinenlerden olucaz allah'ın izniyle:Saruboceq:
alkisalkisalkisalkisalkisalkis

lmaz:lmaz:lmaz:allah'ın izniyle o laa caaak böyle düşün lütfen canım

canım inşallah dediğin gibi olur.sana müjdeyi veririmde sende antalyaya daha çok umutla gelrisin.perşembe kontrole gideceğim.c.tesi inşallah transfer olacak.

günaydın dünkü mesajıma bir kişiden de olsa cevap aldım sağolsun... ben bugün adet oldum yarın için randevu alacağım ondan sonrası bakalım neler olacak.. dondurulmuşlardan daha zor tutması gibi düşüncem vardı hep kafamda ama gittiğim hastanede hatta burada da gördüm kendini bir tanesi var yani burada... böyle örnek olunca ümidim var oldu işte.. inşallah iyi sonuç olur...

gözün aydın canım reglinin ilk günü gitmen gerekebilir tatlım çünki estrofem reglinin ilk günü içilmeye başlanıyor gerçi 2. günü de başlayanlar var tedavi süreci çok kısa canım
herşey yolunda giderse 18. gün transferin olur canım seninde hayırlı olsun şimdiden.

1 bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

2 melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq: haber yok

3 emelaydın----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

4 yaramaz84-----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

5 ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

6 yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

7 fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

8 yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

9 nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

10 geshenk-------------------kasımın başı transfer :Saruboceq:

11 sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

12 avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

13 pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

14 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

15 asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

16 s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

17 özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

18 pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

19 boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

20 ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

21 ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

22 zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

23 kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

24 herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25 özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:

26 mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

27 tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

28 gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

29 maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

30 delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

teşekkür ederim canım sağol.. yerın için randevu aldım doktorum Amerikaya gidiyormuş yarın zaten zor yakaladım... 1 kasımda dönecekmiş yetişir belki transfere.. bunda devamlı kontrol olacakmı peki ovülasyondaki gibi...

hayır canım sürekli kontorle gitmiyorsun.transfere kadar 2 defa gidiyorsun.3.gidişindede transfer yapıyorlar.dondurulmuş tedavisinde rahim kalınlığı önemli.genelde adetin 18.günü transfer yapılıyor tabi rahmin durumuna bakılarak.ilaç olarakta sadece östrojen içerikli bant yada hap kullanıyorsun.vitamin ve coraspinle birlikte.tabi merkeze göre ufak tefek değişiklikller olabailir.

teşekkür ederim.. A.S.M de yaptırıyorum ben.. tüp denemem orda olmuştu dondurulmuşlarada orada devam ediyoruz başka şansımız yok zaten.. memnununda ayrıca doktorum ve ekipten... bakalım hayırlısı öyleyse.. yarın belli olur diğer aşamalar.. 2. gidiş hangi zamanlarda olabilir.. bunu doktorum burada olmayacak ya ondan soruyorum.. muhtemelene başka doktor bakar 2. de öyle sanıyorum...

hayırlı uğurlu olur inş. ben kendimde ikinci dondurulmuşu denedim beklemedeyim.okadar yazı okudum,duyumlar doktorun,yani dondurulmuşunada bence güven gerçeği gibi iyi oluyor.senin sürecinde iyi geçer inş.iyi haberlerini alırız,iki normal tedavim hep 5. güne gitti 1.kalite oldu,ama olmadı,oyüzden içini ferah tutarak bu tedavine başla.ben yine embriyoma güvendim ama hala niye olmadığını anlayamıyorum.bizim sorunumuz erkek hareketlilik ve morfoloji,yaptırdığın ekibede güven şansın bol olsun.........:lepi:

öğlen yemeğinde kan tahliline gidiyorum , hayırlısı gelir yazarım size de

canım kaçıncı gün iyi haberlerini bekliyoruz hiç belirtin oldumu lekelenme gibi benim oluyorda,çok heycanlıyım bugun benim8. günüm hadi hayırlı haberlerle dönersin inş.:Saruboceq:

canım önce 1970fun dan sonra senden güzel haberler alırız inşallah

ahhhhhh....... inş canım,artık eşimle delilikten gülüyoruz,birtaraftan kandurdurucu iğne kullanıyorum acaba adetimimi engelliyor,bir taraftanda kan sulandırıcı iğne kullanıyorum lekelenmeyi o mu yapıyor diye şaştık kaldık.hadi hayırlısı.kafamçokkarıştı

bunların yapılması şartmı senin tedavine özgü bir durummu bu???

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileheyecan yaptım şimdi hadi inşallah ben gelince seni tebrik ederim minikte bi patik hediye ederim inşallaaaaah:Saruboceq:

canım ben mesajını okudum fakat dondurulmuş konusunda tecrübesiz hatta bigisiz olduğum için kafadan sırf yazmak için tahmini yorum yapmayayım dedim ..
sadece şunu söyleyebilirim bunu yasmin arkadaşımada söledim ben geçen hafta kontrol için dr gittim bana dediki yumurta toplamada rahim ister istemez yıpranıyo kendi iç tbakasında ufak yaralar oluşabiliyo dedi düşünki dedi etten et koparılıyo (tabi tıp okuyup bilmediğimiz için dr bey anlayacağımız dilden konuştu)
neyse bu gibi durumlarda bazen tutmayabiliyo zedeli olduğu için rahim dedi bünyeylede alakalı tabi ben çok zayıfım ama dondurulmuş kalitesi iyise başka bi sorun yoksa dinlenmş,toparlanmış rahime tutunma şansı yüksek dedi yani demek istediğim kafana çok takmamaya çalış allahın izniyle olucak :Saruboceq:

arkadaşlar 1970fun hcg tahlilimi yaptırıcak??bilmiyorumkismile

bunların yapılması şartmı senin tedavine özgü bir durummu bu???

kandurduru olan iğne prognex yani hani jel kullanıyoruz ya onun iğnesiymiş.kan sulandırıcıda clexcen her ihtimale karşı dok veriyor hamilelik olursa kanda pıhtılaşma varsa ona önlem olarak,bide kan sulandırıcı coraspirin hap alıyorum günde 1 tane.bildiğim kadarıyla bütün arkadaşlarım kullanıyor.o yüzden ne hamileyim ne de o diğer kötü söz varya öylemiyim diyebiliyorum anlıycan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…