merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı
merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
merhaba bugün dondurulmuşla 8. günüm sabah 2 damla kahverengi leke geldi tutmadı mı acaba lütfen cevap yazın
canım sakın öyle düşünme.belki yerleşme kanamsıdır.belki tutunduğu için lekelenme olmuştur.yinede için rahat etmeyecekse doktoruna danış ama olumsuz bişey olduğunu sanmam.hayırlısyla inşallah güzel haberler alırsın.
canım merhaba nasılsın heyecan varmı tatlım malüm az kaldı.
sana bişi sorcam sen sigara kullanıyormusun ben yine kaçamak yaptım diğer transferlerimde çok sakınmıştım olmadı şimdi sakınmıyacam der gibi inadınamı içiyorum ne anlamadım çok içmiyorum tabi arada bir tane falan ama sonrada kızıyorum kendime çok karışık dugular içine girmeye başladım yine.
Valla Fatmanur aynen bende öyle yapıyorum hatta bazen unutuyorum içiyorum . Kendimi bazen normal hamile kalsaydım haberim mi olacaktı bu kadar erken diye tesselli ediyorum . Çok feci çok kendimden utanıyorum
arkadaşlarım ben aranıza yeni katıldım.bütün bilgilerimi paylaşcam ama alışmaya çalışıyorum.benim 5. denemem dondurulmuş 5.gün blostat,11 ekim öğlem sonu transferim gerçekleşti.çarşamba gününden itibaren kahverengi lekelenmem devam ediyo.hep bi korkuyla bekliyorum acaba şu anlatılan mucize gelip beni bulacakmı diye.eğer hesaplamamla hastalanacaksam yani 27. gün yarına dek geliyor.2.dememde dondurulmuştu tahlil günüme kadar hiç lekelenme olmamıştı çok fazla umutlanmıştım malesef negetif sonucu almıştım ve onda 31.gün hastalandım.yani nekadar hesaplasamda boş.beklemekten başka çarem yok.23 ekim tahlil günüm içimde oluşan sıkıntılı nefeslerle bekliyorum.inş hepimizin hasreti biter allahım sağlıcakla kucaklarımaza almayı nasip eder.
Merhaba arkadaşlar,
bugün 16.30 da transferim olacak.Hastaneye gidince embriyonun durumunu, kaçı çözüldü, ne oldu öğreneceğiz.3 ten sonra wc ye gitmeyin ve 7-8 bardak su için dediler.Az kaldı, umarım iyi geçer...
yojimbo inşallah sağlıkla çözülürler.12 gün sonundada hayırlı haberleri alıraın inşallah.
yaramaz84 demek senin içinde 23 ekim önemli bir gün olacak.inşallah senin hamile habern alırızda bizde transefere senden aldığımız moralle gideriz.
fatmanurcum ben sigara kullanmıyorum ama ne yalan söyleyim bende ilk tedavimde yediğime içtiğime daha çok dikkat etmiştim.sağlıklı beslnemye özen göstermiştim.tedaviye başladığım andan itibaren çay kahve gazlı içecek hiç içmemiştim.ama bu sefer dondurulmuş tedavisninde verdiği rahatlıkla bide ilkinde dikkat ettimde ne oldu düşüncesiyle daha rahatım.hatta bazen unutuyorum.kızıyorum kendime.
ben ilk tedavimde psikolojik olarak çok rahattım.ama birkez olumsuzluk yaşayınca ya yine olmazsa korkusunu içimden atamıyorum.rahatlamaya çalışıyorum tedavim olumsuz etkilenmesin diye ama elimde değil.sizler ne durumdasınız kızlar.geçen sefer bebeğime yaklaşmış hissediyordum kendimi ama bu sefer hiç içimde öyle bir his yok.
MERHABA
ben K.K nın eskilerinden sayılırım... bu yılın haziran ayında ilk tüp bebek denememi yaptırdım ancak sonuç negatif oldu.. 4 dondurulmuşum kalmıştı.. onların yedekte kalmasydı istediğim nasılsa garanti diye ama maalesef ilaçlarında etkisiyle iyice büyümüş myomum olduğundan doktorumun da önerisiyle dondurulmuşlarımla devam etmeyi düşünüyorum.. sıfırdan başlamama halinde myomum daha da büyütecek çünkü.. ameliyat olup denesem zaman kaybı benim için yaş dolayısıyyla böyle bir riski göze alamıyorum.. zamanla yarışır durumdayım ne yazıkki... beni listeye isterseniz ekleyin.. sizleri takip etmek bilgi almak istiyorum bu süreçte.. içinizde dondurulmuşlarıyla hamile kalan varmı?? sona kadar giden varmı merak ediyorum... neler yaşadınız, ne gibi önerileriniz olabilir.. yazarsanız sevinirim.. teşekkürler...
S.tugba
haaa ne kadar zor soylemişsin oyle negatif lafını , yok oyle seye takmam ben kısmet bu işin sonu sadece hayırsa olur bence o yuzden lafa soze uzulmem
allah içimi biliyor ya öyle ilk 2 seferdeki gibi yıkılmam ( aylarca kendime gelememiştim ) bu sefer .
Allah bana saglıklı bir evlat verdi 3.denememde çok şükür . Göreceksiniz sizde bebişleri kucağınıza alınca ve koca sıpalar olunca bile heergun şükür edeceksiniz varlığına ve verene
bu nedenle çok çok düşündüm tek çocukta kalmayı maddı manevi daha iyi şartlar sunmayı ama donmuş embriyoları çöpe atın diyemedim . Yaşayacak hayatı varsa ben sebep olmak istemedim . Sonuçta onlarda benim parçam ve evladım işte bir bakımdan .
Kıyamadım onlara
hayırlısıysa olur dedim . Bu nedenle sonuç negatif olursa üzülürüm ama yıkılmam eskisi gibi
hatta negatif olursa eşime hiç söylemem galiba ,
canım inşallah 23 ekim 23 nisan gibi kutlayarak geçer anlattıklarını okuyunca içimden bi ses bu kız hamile dedi inşallah güzelim senin sonuç alacağın gün benim transferim var 23 ekim bize uğur getirsin tabi yasmin07 ye de oda 23 de transfer olucak.