öğlen yemeğinde kan tahliline gidiyorum , hayırlısı gelir yazarım size de
Sonucunuzu merakla bekliyoruz, umarım pozitif sonuç alırsınız...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileheyecan yaptım şimdi hadi inşallah ben gelince seni tebrik ederim minikte bi patik hediye ederim inşallaaaaah:Saruboceq:
canım ben mesajını okudum fakat dondurulmuş konusunda tecrübesiz hatta bigisiz olduğum için kafadan sırf yazmak için tahmini yorum yapmayayım dedim ..
sadece şunu söyleyebilirim bunu yasmin arkadaşımada söledim ben geçen hafta kontrol için dr gittim bana dediki yumurta toplamada rahim ister istemez yıpranıyo kendi iç tbakasında ufak yaralar oluşabiliyo dedi düşünki dedi etten et koparılıyo (tabi tıp okuyup bilmediğimiz için dr bey anlayacağımız dilden konuştu)
neyse bu gibi durumlarda bazen tutmayabiliyo zedeli olduğu için rahim dedi bünyeylede alakalı tabi ben çok zayıfım ama dondurulmuş kalitesi iyise başka bi sorun yoksa dinlenmş,toparlanmış rahime tutunma şansı yüksek dedi yani demek istediğim kafana çok takmamaya çalış allahın izniyle olucak :Saruboceq:
kandurduru olan iğne prognex yani hani jel kullanıyoruz ya onun iğnesiymiş.kan sulandırıcıda clexcen her ihtimale karşı dok veriyor hamilelik olursa kanda pıhtılaşma varsa ona önlem olarak,bide kan sulandırıcı coraspirin hap alıyorum günde 1 tane.bildiğim kadarıyla bütün arkadaşlarım kullanıyor.o yüzden ne hamileyim ne de o diğer kötü söz varya öylemiyim diyebiliyorum anlıycan...
AH GÜZEL HABERLER VERMİŞSİN DAHA NE OLSUN.. İÇİMİ RAHATLATTI AÇIKÇASI ŞU YAZDIKLARIN...inşallah öyledir inşallah vesile olur.... bu arada transferi yapılacakları bol şans diliyorum dualar ediyorum Rabbim ellerimizi boş çevirmesin bu kez inşallah.. sonuç bekleyenlere de şu an hamile olmalarını diliyorum... emeklerinizi boş bırakmasın Allahım...
hakkaten bir kısır döngü olmuş :))) sen nerede yaptırdın canım sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim? inşallah hamilseindir :Saruboceq:
artık bende hepimiz adına güzel dileklerdeyim.negatif sonuç alındığı zaman içim parçalanıyor.ben ilk defa umut tüp bebekte yaptırıyorum.normal tedaviye başlamıştık 5. güne gidiliyordu 5. gün aranıp embriyoların gelişiminin durduğunu öğrendik.elde bitane kalmıştı rahim kalınlığı arasında uyumsuzluk olduğu için embriyom donduruldu hemen ertesi ay yapılmasını istedim artık ne olacaksa dedim ve başladım.şimdi 4 gün sonra sonuç alcam öncesinde kötü bişeyle karşılaşmazsam.:Saruboceq:
artık bende hepimiz adına güzel dileklerdeyim.negatif sonuç alındığı zaman içim parçalanıyor.ben ilk defa umut tüp bebekte yaptırıyorum.normal tedaviye başlamıştık 5. güne gidiliyordu 5. gün aranıp embriyoların gelişiminin durduğunu öğrendik.elde bitane kalmıştı rahim kalınlığı arasında uyumsuzluk olduğu için embriyom donduruldu hemen ertesi ay yapılmasını istedim artık ne olacaksa dedim ve başladım.şimdi 4 gün sonra sonuç alcam öncesinde kötü bişeyle karşılaşmazsam.:Saruboceq:
canım umutta doktorun kim tatlım.
benimde transfer için beklerken ohss oldum embiriyolar donduruldu bende çok üzülmüştüm bu duruma taze embiriyo transfer olamıyacam diye ve 3.gün dondurulduğu için üzülmüştüm sonra iki transferde de 5. gidip koydular ama tutmadı malesef.
süleyman bey.bende okadar ağladımki gözlerim kıpkırmızı oldu çünkü çok umutluydum.süleyman beyde okadar çok hastamız varki dondurulmuşla tutan içini rahat tut ne zaman hazırsan başlıyalım ddi ben hemen istedim başladık.dondurulumuş emriyonun taransferinde çok kişiyle konuştuk burası dondurulmuş konusundada çok başarılı deyince rahatladım.bide bizim erkek problemi hareketlilik ve morfoloji sizin problem ne canım.
nekadar zor dimi işte bu gerçek bir sınav
kimileri çocuk olmasın diye deli gibi korunurken yada hamile kalıcam diye aklı çıkarken hatta ben buna bakamam diyip kürtaj yaptırırken bizler varımızı yoğumuzu ortaya koyup bütüm önceliğimizi bu işe ayırıp bütün dış faktörlere katlanıp bebek özlemi çekiyoruz inşallah bu sınavların sonucunu başarıyla tamamlarız bizi çok seven Rabbim mükafatımızı verir bizide annelikle taçlandırır.
aynen bizde de ekek infertisi sayı az şekil bozuk hareketlilik düşük heralde siperm kalitesi düşük buda embiriyonun kalitesini düşürüyo gerçi ne dersen de olacağı varsa olur olmayacaksa 1. kalitedeki de olmuyo öylede olmuyo böylede olmuyo yeterki Allah yaratsın embiriyosuz olur kendiliğinden olur olurda olur dua edicez bacım başka çaremiz yok.
Geldim geldim ama haberler enteresan
sonuc 26 çıktı . Süleyman bey bu bir hamilelik bir bebek
kayıp oluyor sonlanan hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik
hangisi olduğunu söyleyemem dedi . Ilaca devam perşembe tekrar tahlil
en azından en korktugum sonucu bertaraf ettik : Ikiz
şimdi sabırla heyecanla bekleyişe devam .
26 dan devam eden varmı hic
dıs gebelik
ileleyen hamilelik
dıs gebelik
ileleyen hamilelik
26 düşük bir değer diye bilirdim.. Demek hamilelik bile düşünülebiliniyor.. Inşallah da öyledir... Kaçıncı gününde bakıldı peki bu ??
Transfer günü dahil 11.günde yaptırdım tahlili
keşke en azından yarını bekeseydim bu kadar karışmazdım bari
suleyman bey oglumdaki degerime baktı 15. Günde 183 çıkmış o zaman
eskiden 15 gün bekletiyorlardı .
2 günde bu rakamın 2 ye katlaması lazım