Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Çok saol canım bu ay hepimiz mujdeli haberler vereceğiz insallllah!!!

canım ya walla canım sıkkındı bu anlattığım bayandan dolayı beni güldürdün Allahım senide güldürsün hakkaten şaka gibi hemde kamera şakası sırnaşık şey

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim beklemede 16 ekim sonuç :Saruboceq:

4- fatmanur------------------22-23 ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

20- herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

21- özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:

22- mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

23- tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24- gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25- yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:

26- maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

27- delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

28- yasmin07----------------23-ekim transfer 4 kasım sonuç :Saruboceq:

29- emelaydın----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

öncelikle merhabalar aramıza hoşgeldin.
bende umutta tedavi görüyorum doktorum ulun bey.
hayırlı olsun transferin inşallah gözaydınlığı da dileyecez.
ilk tedavinide umutta mı yaptırmıştın? kaçıncı gün embiriyosu bilmiyorum ama 12 gün beklemeye gerek yok 10. gün kanda baktırabilirsin çüni umutta 3. gün embiriyosunada 12 gün veriyorlar 5. gün embiriyosunada hatta 2. gün embiriyosuna bile 12 gün veriyo sabit 12 de fixlemişler olayı ama o iğneleri 12 gün vurunmak nedemek ben çok iyi biliyorum birde hemşirem illa iki ayrı vurulsun dedi salaklığıma geldi kalçalarımda kistler meydana geldi ve aradan 1,5 ay geçti bu benim 3. donmuş tedavim hala kistlerim duruyor Allah yardım etsin işin o kısmı çok zor yediğim iğnenin haddi hesabı yok.

tatlım selam
benim transferim daha belli değil sadece kasım ayında olacağını ben biliyorum ama tahmini 5 6 kasım olabilir.adet olmayı bekliyorum yine:)))10 gün sonra lucrin iğnelere başlayacağım sonra adet olurum inşallah.

SELAM canım seninde bayrama denk geliyor dimi transfer:)))ya benim bir tek annemler biliyor tedavimi hadi onlardan saklamıyorum rahatım ama bayrama gelmesi çok fena oldu.geleni gideni derken ben nasıl bir bahane uydrupda bayram telaşından kurtulacağım düşünüyorum:))) senin değişik fikirlerin varsa banada söyler msisin?aklıma hiç bir şey gelmiyor valla:)))))))HADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM BİZİM İÇİN:)))

fatmanurcum kistler için mi iğne oluyordun sen?

kızlar günaydın
avarecanım şimdiden ayarlamaya çalış bi bahne bul canım ayağım burkuldu diyebilirsin belki
eşimde bana kızıyo şimdiden planlamaya çalışıyorsun o gün gelsin düşünürüz diyo erkekler işte ama planlamadan olurmu hiç tabiki herşey olacağına varıyor ama insan düşünmeden edemiyor.

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .

merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .

korkma canım benimde ilk dememde çok ağrım olmuştu kasıklarımda adet olacağım diye beklemiştim ama meleğim benimleymiş...inşallah seninledir hiç bırakmaz zamanı gelene kadar ve sağlıklı,hayırlı şekilde alırsın...

canım inşallah çarşamba günü güzel haberler alacaksın sana sabır diliyorum çarşamba gününe kadar ama sabrın sonu selamettir bizleri habersiz bırakma inşallah güzel haberini alıp halay çekicez.

merhaba benimde bu ayki adetimle transferimi yaptıracaz inşallah.Benim de umut tüp bebek merkeznde dondurulmuşlarım var.bayrama denk gelirse ne olurki acaba transfer tarihi?Bilginiz varmı.

merhaba benimde bu ayki adetimle transferimi yaptıracaz inşallah.Benim de umut tüp bebek merkeznde dondurulmuşlarım var.bayrama denk gelirse ne olurki acaba transfer tarihi?Bilginiz varmı.

canım ikimizinde aynı zaman transferi drum bayrama denk geldiği için bayramdan sonra yaparız bekleriz dedi bakalım bi o gün gelsinde dedi bakalım hayırlısı...bi terslik olmazsa inşallah kavuşuruz hepimiz bebeklerimize...

Merhaba Fatmanur
Ilk 2 denememin medicalpark Fatihte yapmıştım çok ama çok başarısızlardı ve tabi tutmadı
3denememin o zaman Alman-Bahceci grubunda yaptım oglum oldu , bu seferki de onların dondurdugu embriyolardı.Umutta gecmisler
Valla kacıncı gun embriyosu bilmiyorum ama galiba 3.gün olması lazım . Çarşambayı bekleyemeyecegim Salı ogleden sonra gideceğim herhalde . Şu iğne işi benide mahvediyor iki tarafında oturulmaz halde , hemşireler bile şaşırıyor gorunce topları popoda

merhaba bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın transfer yapıldığında rahim içi tabaka kalınlığı fazlaydı. bu durumda olup hamile kalan var mı

canım inşallah sende hamie listesinde geçicen allahın izniyle inanıyorum ben tüm yaşadığımız acılara değecek bu defa
bu arada ayak sardırma fikri süpermişşş şaka gibisin yaniaffına sığınarak bişey sormak istiyorum eşin kısmende olsa bilmiyorya trabsferini allah korusun,ulu sözüm değil,deli sözüm olsun. eğer negatifi alırsan o stresin içinden yalnız başına çıkabilecek gücü bulabiliyomusun kendinde yani desteğe ihtiyacın olabilir diye soruyorum af buyur(tabi inşallah öyle bişey yaşamıcan allahın izniyle farzı misal sadece )

bu arada ayağını sardırman iyi fikir :))
kesinlikle hemde kaydirigubbakcemile3:roflol:

mrb kızlar.sonuç bekleyen arkadaşlar inşallah güzel haberler alırsınız.bizlerede umut olurusnuz.hiç negatif sonuç duymak istemiyorum.herkesinki pozitif olsun.herkes mutlu olsun inşallah. o isimlerimiz karşısına transfer tarihi,sonuç tarihi değilde kocaman hamile yalazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…