:dance::dance: hadi hayırlısı belkide bebelerin sendedir şuan inşallah sımsıkı tutunurda anneciklerini hiç üzmezler bizde hayırlı haberle burda mendil elimizde halaylar çekeriz inşallahh:Saruboceq:canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım rahatsızlığınla ilgili bi bilgim yok ama sana edecek bir duam var allahım tez elden hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin ..
inşallah bundan sonraki aşamaların sorunsuz bi şekilde hallolur ve bize güzel haberle dönersin..:Saruboceq:
aynen canım.zaten insan hassas oluyor bu konuda.çok yakınımızın iyiliğimiz için söylediği sözler bile batıyor.birde böyle art niyetli insanlar var işte bu konuda özellikle sorular soran,laf vuran.bende kucağıma çocuk almaya korkar oldum millet hemen acıma moduna geçiyor allah sanada versin diye.bu toplum baskısı olmasa en zor dönemleri bile daha kolay atlatacağız belki.bende işyerindekilere binbirtürlü yalan söylemek zorunda kalıyorum izin alınca.ilk tedavide çok komik bi olay geldi başımıza.dediğim gibi ailemiz dışında kimse bilmiyor bizim durumu.hastaneye kontrole gitmiştik.eşimle sıramızı beklerken bir baktık karşımızda kocaman bir kamera üstelik show tv nin.hastane yeni açıldığı için röpörtaja gelmişler.eşimle ordan nasıl kaçtığımızı bilemedik ama bir yandanda bu halimize gülmekten karnımız ağrıdı.üç beş kişiden saklayacağız derken tüm türkiyeye reklam olacaktık :))
slm arkadaşlar herkes iyidir umarım listeyi göremedimde fatmanur avercan yasmin sizlerin ve diğer arkadaşların transfer günleri ne zamandı acep bilmiyorumkismilemerak ve heyecanla takip etmeye çalışıyorum ne kadar güzel sonuç benim için o kadar umut demek..
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
canım ya walla canım sıkkındı bu anlattığım bayandan dolayı beni güldürdün Allahım senide güldürsün hakkaten şaka gibi hemde kamera şakası sırnaşık şey
Yasmin Sanırım aynı yazıyı bende okudum , şu ikiz fikri hoşuma gitti yani 5 yaşında ogluma ikiz gelecek fikri . Eşime söylemedim çünkü hem o bu 15 günlük süreye dayanamıyor kendini yiyor beni de stres yapıyor hemde o hala yapalım mı yapmayalım mı diyip duruyordu. En sonunda yapacağım sana da söylemeyeceğim tutarsa söylerim dedim . O da olur dedi .
Şu sıralar yapmaya hazırlandığımı sanıyor , inşallaj güzel surpriz olur .
Bende 2.çocuk yapanı çok görmedim bu sitede . Çok uğraştım Emir için çooook gözü yaşlı günler geceler geçirdim . Son denememdi eşim hatta artık vazgeçmişti. Eğer tutmasaydı eger Emir gelmeseydi ben sırt çantamla dünya turuna çıkıyordum yürüyerek veya bazen çalışıp bazen gezerek yıllar sürecek bir tura , bu kadar vazgeçmiştim herşeyden
Ama işte Allahım herkesin doğumgününü biliyor , illa o tarihte veriyor .
slm arkadaşlar herkes iyidir umarım listeyi göremedimde fatmanur avercan yasmin sizlerin ve diğer arkadaşların transfer günleri ne zamandı acep bilmiyorumkismilemerak ve heyecanla takip etmeye çalışıyorum ne kadar güzel sonuç benim için o kadar umut demek..
merhaba
transferin bayramın ilk gününe mi denk geliyor?.transferden sonraki 2 3 gün biraz
istirahat et.ağır kaldırma.fazla eğilip kalkma.sadece yatarak ta geçirme bu 3 günü.arada evde dolaş.sonraki günler normal hayatına dönebilirisin.mutlaka jel ya da progestan iğne vericeklerdir.jeli kullandıktan sonra da kalkar biraz dolanırsın.jelin dağılması gerekiyormuş.çok yatmak ta iyi değilmiş.rahme kan gitmeliymiş.gerisi Allaha kalmış.
olacaksa her şekilde oluyor.ben de bilirim o zamanlardaki evdeki stresi.ama eğer hamile kalırsan daha çok ihtiyacın olacak anneciğine.
hayırlı tedaviler.:ecrin_bebek:
sağol cnm önerilerin için inş aksilik olmazsa bayramda olacak transfer :)) annem başımın tacı zaten opuyorumnanaktan
öncelikle merhabalar aramıza hoşgeldin.
bende umutta tedavi görüyorum doktorum ulun bey.
hayırlı olsun transferin inşallah gözaydınlığı da dileyecez.
ilk tedavinide umutta mı yaptırmıştın? kaçıncı gün embiriyosu bilmiyorum ama 12 gün beklemeye gerek yok 10. gün kanda baktırabilirsin çüni umutta 3. gün embiriyosunada 12 gün veriyorlar 5. gün embiriyosunada hatta 2. gün embiriyosuna bile 12 gün veriyo sabit 12 de fixlemişler olayı ama o iğneleri 12 gün vurunmak nedemek ben çok iyi biliyorum birde hemşirem illa iki ayrı vurulsun dedi salaklığıma geldi kalçalarımda kistler meydana geldi ve aradan 1,5 ay geçti bu benim 3. donmuş tedavim hala kistlerim duruyor Allah yardım etsin işin o kısmı çok zor yediğim iğnenin haddi hesabı yok.
merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .
merhaba bugün dondurulmuşlarla 6. günüm adet sancısı var bu normal mi yoksa tutmadı mı çarşamba test yaptırıcam 10.gün oluyor. tabii o zamana adet olamzsam . .
merhaba benimde bu ayki adetimle transferimi yaptıracaz inşallah.Benim de umut tüp bebek merkeznde dondurulmuşlarım var.bayrama denk gelirse ne olurki acaba transfer tarihi?Bilginiz varmı.
öncelikle merhabalar aramıza hoşgeldin.
bende umutta tedavi görüyorum doktorum ulun bey.
hayırlı olsun transferin inşallah gözaydınlığı da dileyecez.
ilk tedavinide umutta mı yaptırmıştın? kaçıncı gün embiriyosu bilmiyorum ama 12 gün beklemeye gerek yok 10. gün kanda baktırabilirsin çüni umutta 3. gün embiriyosunada 12 gün veriyorlar 5. gün embiriyosunada hatta 2. gün embiriyosuna bile 12 gün veriyo sabit 12 de fixlemişler olayı ama o iğneleri 12 gün vurunmak nedemek ben çok iyi biliyorum birde hemşirem illa iki ayrı vurulsun dedi salaklığıma geldi kalçalarımda kistler meydana geldi ve aradan 1,5 ay geçti bu benim 3. donmuş tedavim hala kistlerim duruyor Allah yardım etsin işin o kısmı çok zor yediğim iğnenin haddi hesabı yok.
canım inşallah sende hamie listesinde geçicen allahın izniyle inanıyorum ben tüm yaşadığımız acılara değecek bu defaKendi ilaç ve süreç tecrübelerimi de anlatayım
Adetin ilk günü Estrofem tablete başladım hergun artan sayılarda 12.gün muayene oldum ve rahim kalınlığım 7 nin altında çıktı
Estrafem hem agızdan hem alttan devam ettim
1 hafta daha bekledik ve rahim kalınlıgı istenen seviyeye çıktı
3 gün sonrada transfer yapıldı .
Malesef 4 embriyo aynı tupteydi ve 2 sini kullandık diğer 2 si gelişselerdi tekrar dondurulacaktı ama gelişmediler malesef .
Transferde sonra bir güzel ayağımı sardırdım tup bebek servisinde ve ilk gun annemde butun gun yattım ertesi gun normal yasamıma dondum ama evden çıkmadım ve ayagım sakat ya agır kaldırmadan falan . Evde 5 yaşında bir erkek çocuk olunca pek yatılmıyor .Emirde de yatmamıştım zaten
Bu arada Prognex ignem var gunde 2 ampul 1 seferde ( feci agrıyor feciiiiiii ) , 2 adet 2 kez Estrafem devam , gobekten kan sulandırıcı iğnem var
ve Elevit vitaminle Coraspirin alıyorum .
Bazen gidip tahlil yaptırasım var ama bekletiyorum kendimi
tuğbacığım benim transfer 23 ekimde.fatmanurunkide öyle aynı güne den geliyor ikimizinki.
oooh desene aynı gün iki haberle yıkılıcak topik çifte mutluluk yaşıcaz hadi hayırlısıyla inşallaaahhh:Saruboceq:
.
kesinlikle hemde kaydirigubbakcemile3:roflol:bu arada ayağını sardırman iyi fikir :))
"
ses82-----------------------15-ekim transfer 27 ekim sonuç :Saruboceq:
bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:
melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:
nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:
kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:
yojimbo--------------------18 ekim transfer 30 ekim sonuç :Saruboceq:
emelaydın----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:]
MERAK VE HEYECANLA GÜZEL SONUÇLARINIZI BEKLİYORUZZZ ARKADAŞLARRRdelikafadulden
a.s.sen hala olmadınmııı kafamçokkarıştıhadi vardır bunda mutlaka bi hayır inşallah gönlünce olsun herşey:Saruboceq:tatlım selam
benim transferim daha belli değil sadece kasım ayında olacağını ben biliyorum ama tahmini 5 6 kasım olabilir.adet olmayı bekliyorum yine:)))10 gün sonra lucrin iğnelere başlayacağım sonra adet olurum inşallah.
FİKİR İSTEMİŞSİN YA EMEL ARKADAŞIMIZNKİ EN UYGUN FİKİR DESEM YANLIŞ OLMAZ HERALDEkaydirigubbakcemile3 O AYAK SARDIRMIŞ BENCE SEN TEK BACAĞINI TÜMDEN SARDIR HİÇ KALDIRMASINLAR YERİNDEN HEM GELEN OLURSADA FAZLA KALMAZLAR E HASTA ZİYARETİ SONUÇTA :roflol:SELAM canım seninde bayrama denk geliyor dimi transfer:)))ya benim bir tek annemler biliyor tedavimi hadi onlardan saklamıyorum rahatım ama bayrama gelmesi çok fena oldu.geleni gideni derken ben nasıl bir bahane uydrupda bayram telaşından kurtulacağım düşünüyorum:))) senin değişik fikirlerin varsa banada söyler msisin?aklıma hiç bir şey gelmiyor valla:)))))))HADİ HAYIRLISI OLSUN BAKALIM BİZİM İÇİN:)))