canım eğer izin alman zor olmayacaksa al tabi dinlenirsin ama izin hakkından yiyeceksen 2 gün izin alman yeterli pazartesi salı gitmesen olur bence.
ailendemi bilmiyor transfer olacağını en yakınlarına söylemen lazım bence yoksa baya zorlanırsın canım. bende ilk tedavide anneme hiçbirşey söylememiştim tabi baya zor oldu sonra transfere çok yakın söyledim.
Benimde bir aksilik olmazsa bayrama denk geliyor. Evde yatıcam ama aileme nediycem onu düşünüyorum
merhaba
transferin bayramın ilk gününe mi denk geliyor?.transferden sonraki 2 3 gün biraz
istirahat et.ağır kaldırma.fazla eğilip kalkma.sadece yatarak ta geçirme bu 3 günü.arada evde dolaş.sonraki günler normal hayatına dönebilirisin.mutlaka jel ya da progestan iğne vericeklerdir.jeli kullandıktan sonra da kalkar biraz dolanırsın.jelin dağılması gerekiyormuş.çok yatmak ta iyi değilmiş.rahme kan gitmeliymiş.gerisi Allaha kalmış.
olacaksa her şekilde oluyor.ben de bilirim o zamanlardaki evdeki stresi.ama eğer hamile kalırsan daha çok ihtiyacın olacak anneciğine.
hayırlı tedaviler.:ecrin_bebek:
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
Cnm ilk tedavimde söyledim pişman oldum annem geldi yanımda kaldı ama sürekli elinde bez,süpürge temizlik yaptı tabii bende ona kıyamadığım için kalkıp yaptım çok stres oldum yatmam gerekirken sürekli ayaktaydım. Annemde temizlik hastalığı var temiz olan evi yinede temizler.
Çok üzüldüm söylemeye çalıştım anlamadı en son artık bağırdım , kızdım ağlayarak gitti sonra bende ağladım eşimde çok kızdı anneme beni strese soktuğu için.
Of kabus gibi günler geçirmiştim . Bu sefer kimseye söylemeyeceğim bayramda eşim yanımda olacak zaten tatile gidiyoruz diyeceğim. Hala önceki tedaviminde yaşadığım stresi hatırladığımda gözlerim doluyor mafoldumben
Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
tubaby tedaviyi gizlemeye çalışmak dahada strese sokuyor insanı bilirim.yani söylesen bir dert söylenmesen bir dert.bizdede sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.etraftanda tek tük duyan oldu tabi.işyerindekilere bile söylemedim ama gelmediğim gün hemen soruyorlar doktoramı gittin diye.malum 4 yıllık evli olunca herkes bizden önce kaygılara kaldı ne zaman çocuk sahibi olucaz diye.zor işler bunlar.kendi derdimizi bırakıp bide milleti düşünüyoruz.ben antalyada ailemden uzaktayım.annemle babam geldi memleketten.babmda hep evde olacak transferden sonra ama napalım.zor işler bunlar zor
canım ya al benden de okadar ilk tedavide kimseye söylemedim iş yerinde yanımda çalışan bayana söylemek zorunda kaldım kontroller falan filen beni idare etsin diye okadr pişmanımki söylediğime keşke demeseydim bilerek yapmıyor belki ama ister istemez beni çok kırıyor sabrediyorum dua ediyorum bugün yine yedim lafı birisine kızdı anne olmadığınız için anlamıyorsunuz anne olunca anlarsınız diyo yemekte dedim beni niye katıyorsun lafa ben şimdi sana bişey mi dedim biliyo anne olmadığımı biyerde çocuk resmi gördü bana canın çekmiyormu diye soruyo olmadığını bile bile bana soruyo normalde hiç alttan almayan kendini ezdirmeyen biriyimdir ama beni bu konu boynumu büküyo sadece sabrediyorum yalvarıyorum Allaha kurtar beni diye. benim transferimin olduğu gün yengem doğum yaptı haberleri yok hastaneye gitmem lazım gidemiyorum düşük tehlikesi geçiriyorum dedim ve tutmayıncada düştü dedim. iş yerine annem rahatsız izin kullanıcam dedim bana ulaşamayın gidin abimi arayın abimde onun düşük tehlikesi var desin karıştımı ortalık burnumdan geldi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm şu miletten bi rahat yok bir tedavi olacaz söylesen millet canını yiyecek söylemesen 1000 tane yalan dolan Allah yardım etsin Rabbim acısın halimize ne diyeyim.
:dance::dance: hadi hayırlısı belkide bebelerin sendedir şuan inşallah sımsıkı tutunurda anneciklerini hiç üzmezler bizde hayırlı haberle burda mendil elimizde halaylar çekeriz inşallahh:Saruboceq:canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....
canım rahatsızlığınla ilgili bi bilgim yok ama sana edecek bir duam var allahım tez elden hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin ..merhaba arkadaşlar benimde transferim kasımda görünüyor.bende rahimde yapışıklık olduğu için önce ameliyat olmak zorunda kaldım.bakalım inşallah hayırlısıyla pozitifimizi alırız artık.aranızda benim gibi rahimde yapışıklıktan ameliyat olan varmı ?
tuğbacığım benim transfer 23 ekimde.fatmanurunkide öyle aynı güne den geliyor ikimizinki.
1970fun aileden eşten dosttan saklayan çokta eşinden habersiz ilk defa duydum.çok hoşuma gitti.eşine sürpriz yapmak istiyorsun heralde.inşallah ikinci bebeğinide hayırlısyla kucağına alırsın.az kalmış test gününe.gaztede bi yazı okumuştum.aynı senin gibi ilk bebeğini doğurduktan sonra donmuş embriysunuda 5 yıl sonra kullanmış ve ikinci bebeğini dünyaya getirmiş.yazının başlığında ikizi 5 yıl sonra dünyaya geldi yazıyordu.seninkide inşallah öyle olur.birde bu sitede tüp bebekte ikinci çocuk için uğraşanı duymamıştım.bizlerede çok güzel bir örnek olacaksın.