Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Cnm ilk tedavimde söyledim pişman oldum annem geldi yanımda kaldı ama sürekli elinde bez,süpürge temizlik yaptı tabii bende ona kıyamadığım için kalkıp yaptım çok stres oldum yatmam gerekirken sürekli ayaktaydım. Annemde temizlik hastalığı var temiz olan evi yinede temizler.
Çok üzüldüm söylemeye çalıştım anlamadı en son artık bağırdım , kızdım ağlayarak gitti sonra bende ağladım eşimde çok kızdı anneme beni strese soktuğu için.
Of kabus gibi günler geçirmiştim . Bu sefer kimseye söylemeyeceğim bayramda eşim yanımda olacak zaten tatile gidiyoruz diyeceğim. Hala önceki tedaviminde yaşadığım stresi hatırladığımda gözlerim doluyor mafoldumben

Benimde bir aksilik olmazsa bayrama denk geliyor. Evde yatıcam ama aileme nediycem onu düşünüyorum

merhaba

transferin bayramın ilk gününe mi denk geliyor?.transferden sonraki 2 3 gün biraz
istirahat et.ağır kaldırma.fazla eğilip kalkma.sadece yatarak ta geçirme bu 3 günü.arada evde dolaş.sonraki günler normal hayatına dönebilirisin.mutlaka jel ya da progestan iğne vericeklerdir.jeli kullandıktan sonra da kalkar biraz dolanırsın.jelin dağılması gerekiyormuş.çok yatmak ta iyi değilmiş.rahme kan gitmeliymiş.gerisi Allaha kalmış.

olacaksa her şekilde oluyor.ben de bilirim o zamanlardaki evdeki stresi.ama eğer hamile kalırsan daha çok ihtiyacın olacak anneciğine.

hayırlı tedaviler.:ecrin_bebek:

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

Sağol cnm önerilerin için inş aksilik olmazsa bayramda olacak transfer :)) Annem başımın tacı zaten opuyorumnanaktan

Kızlar bugün transferim var sağlıklı çözülürse 2 embriyo yerleşecek 3. Denemem ne olur dua edin ....

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım hadi hayırlısı olsun :)) 2 embriyo harika inş sana sıkı sıkı tutunurlar cnm .
a.s. a.s.

tubaby tedaviyi gizlemeye çalışmak dahada strese sokuyor insanı bilirim.yani söylesen bir dert söylenmesen bir dert.bizdede sadece benim ailem ve eşimin ailesi biliyor.etraftanda tek tük duyan oldu tabi.işyerindekilere bile söylemedim ama gelmediğim gün hemen soruyorlar doktoramı gittin diye.malum 4 yıllık evli olunca herkes bizden önce kaygılara kaldı ne zaman çocuk sahibi olucaz diye.zor işler bunlar.kendi derdimizi bırakıp bide milleti düşünüyoruz.ben antalyada ailemden uzaktayım.annemle babam geldi memleketten.babmda hep evde olacak transferden sonra ama napalım.zor işler bunlar zor

canım ya kendini sitrese sokmuşsun annen kendi evinde de olsa yapmayacakmı temizlik sen ne kıyamıyorsun temizlik hastalarını bilirim ama onlar severek canı gönülden yapıyorlar hiç temizlik yaparken haz alan mutlu olan insan olurmu oluyor sen keyfine baksaydın yatsaydın neyse seni çok iyi anlıyorum bizde de sorun oluyor sorma annem bende olunca abimlerin haberi oluyo niye kalıyo bende günlerce sonra annem bizde diye bana gelmek istiyorlar yada bizim çağırmamız icap ediyo anlıyacağın çevre faktörleri okadar etkiliyorki insanı ilk tedavide başımdan geçenleri anlatsam inanmazsın ama olacağı öyleymiş napıyım rahat ol takma kafana kim ne yaparsa yapsın kim nederse desin.

canım hayırlı olsun inşallah inşallah güzel çözülecekler ve iki tane konacaklar hiç belli olmaz belki Rabbim sana ikiz evlat verir inşallah yarabbim güzel haberlerini bekliyoruz canım bizi habersiz bırakma tatlım.

canım ya al benden de okadar ilk tedavide kimseye söylemedim iş yerinde yanımda çalışan bayana söylemek zorunda kaldım kontroller falan filen beni idare etsin diye okadr pişmanımki söylediğime keşke demeseydim bilerek yapmıyor belki ama ister istemez beni çok kırıyor sabrediyorum dua ediyorum bugün yine yedim lafı birisine kızdı anne olmadığınız için anlamıyorsunuz anne olunca anlarsınız diyo yemekte dedim beni niye katıyorsun lafa ben şimdi sana bişey mi dedim biliyo anne olmadığımı biyerde çocuk resmi gördü bana canın çekmiyormu diye soruyo olmadığını bile bile bana soruyo normalde hiç alttan almayan kendini ezdirmeyen biriyimdir ama beni bu konu boynumu büküyo sadece sabrediyorum yalvarıyorum Allaha kurtar beni diye. benim transferimin olduğu gün yengem doğum yaptı haberleri yok hastaneye gitmem lazım gidemiyorum düşük tehlikesi geçiriyorum dedim ve tutmayıncada düştü dedim. iş yerine annem rahatsız izin kullanıcam dedim bana ulaşamayın gidin abimi arayın abimde onun düşük tehlikesi var desin karıştımı ortalık burnumdan geldi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm şu miletten bi rahat yok bir tedavi olacaz söylesen millet canını yiyecek söylemesen 1000 tane yalan dolan Allah yardım etsin Rabbim acısın halimize ne diyeyim.

aynen canım.zaten insan hassas oluyor bu konuda.çok yakınımızın iyiliğimiz için söylediği sözler bile batıyor.birde böyle art niyetli insanlar var işte bu konuda özellikle sorular soran,laf vuran.bende kucağıma çocuk almaya korkar oldum millet hemen acıma moduna geçiyor allah sanada versin diye.bu toplum baskısı olmasa en zor dönemleri bile daha kolay atlatacağız belki.bende işyerindekilere binbirtürlü yalan söylemek zorunda kalıyorum izin alınca.ilk tedavide çok komik bi olay geldi başımıza.dediğim gibi ailemiz dışında kimse bilmiyor bizim durumu.hastaneye kontrole gitmiştik.eşimle sıramızı beklerken bir baktık karşımızda kocaman bir kamera üstelik show tv nin.hastane yeni açıldığı için röpörtaja gelmişler.eşimle ordan nasıl kaçtığımızı bilemedik ama bir yandanda bu halimize gülmekten karnımız ağrıdı.üç beş kişiden saklayacağız derken tüm türkiyeye reklam olacaktık :))

Ayy kızlar ben onu bunu bilmem bir önceki tedavimde bazı kişilere söyledim diye çok pişman oldum bu tedavimi gizlilik içinde yapmayı planlıyorum :)) herşey yolunda giderse
Sonuç negatif olunca birde bu sonucu söyleme zorluğu oluyor sonra
Şimdi eşim ve ben bileceğiz zaten eşimde istemiyor kimse bilmesin diyor.

Son düzenleme:
:dance::dance: hadi hayırlısı belkide bebelerin sendedir şuan inşallah sımsıkı tutunurda anneciklerini hiç üzmezler bizde hayırlı haberle burda mendil elimizde halaylar çekeriz inşallahh:Saruboceq:canım rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyoruz
canım rahatsızlığınla ilgili bi bilgim yok ama sana edecek bir duam var allahım tez elden hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin ..
inşallah bundan sonraki aşamaların sorunsuz bi şekilde hallolur ve bize güzel haberle dönersin..:Saruboceq:

slm arkadaşlar herkes iyidir umarım listeyi göremedimde fatmanur avercan yasmin sizlerin ve diğer arkadaşların transfer günleri ne zamandı acep bilmiyorumkismilemerak ve heyecanla takip etmeye çalışıyorum ne kadar güzel sonuç benim için o kadar umut demek..

Ben ayak bileğimi incittim diye yattım ilk gunu sonra kalktım ayaga . Iyi numara oluyor ama wc giderken topallamayı unutmayın

Bu arada kendimi tanıtmadım .
8 Ekimde tranferim yapıldı Umutta Çarşamba günü sonucum var
2005 yılında 3.denememde oglum oldu ve aslında ikinci konusunu hep erteledim .Donmuş 4 embriyom vardı ve yaşım şu anda 40 .

Aslında hepiniz yani daha bebeklerini kucağına almamışlar bile anne bence çünkü o donmuş embriyoları anne yüreğim " atın çöpe kullanmayacağım " diyemedi .
Eşim benimle dalga geçiyordu donmuş embriyoların annesi olarak , ehh tabi erkeklerden aynı hissiyat beklenemez .
Neyse heyecanla bekliyorum şimdi , herkese bekleyişinin sonucunda gülümsemeler dilerim
Bu arada çok başınızı ağrıtabilirim bu aralar çünkü transferden beni götürüp getiren kardeşim haricinde hiçkimsenin EŞİMİN bile haberi yok

Kendi ilaç ve süreç tecrübelerimi de anlatayım
Adetin ilk günü Estrofem tablete başladım hergun artan sayılarda 12.gün muayene oldum ve rahim kalınlığım 7 nin altında çıktı
Estrafem hem agızdan hem alttan devam ettim
1 hafta daha bekledik ve rahim kalınlıgı istenen seviyeye çıktı
3 gün sonrada transfer yapıldı .
Malesef 4 embriyo aynı tupteydi ve 2 sini kullandık diğer 2 si gelişselerdi tekrar dondurulacaktı ama gelişmediler malesef .
Transferde sonra bir güzel ayağımı sardırdım tup bebek servisinde ve ilk gun annemde butun gun yattım ertesi gun normal yasamıma dondum ama evden çıkmadım ve ayagım sakat ya agır kaldırmadan falan . Evde 5 yaşında bir erkek çocuk olunca pek yatılmıyor .Emirde de yatmamıştım zaten
Bu arada Prognex ignem var gunde 2 ampul 1 seferde ( feci agrıyor feciiiiiii ) , 2 adet 2 kez Estrafem devam , gobekten kan sulandırıcı iğnem var
ve Elevit vitaminle Coraspirin alıyorum .
Bazen gidip tahlil yaptırasım var ama bekletiyorum kendimi

tuğbacığım benim transfer 23 ekimde.fatmanurunkide öyle aynı güne den geliyor ikimizinki.
1970fun aileden eşten dosttan saklayan çokta eşinden habersiz ilk defa duydum.çok hoşuma gitti.eşine sürpriz yapmak istiyorsun heralde.inşallah ikinci bebeğinide hayırlısyla kucağına alırsın.az kalmış test gününe.gaztede bi yazı okumuştum.aynı senin gibi ilk bebeğini doğurduktan sonra donmuş embriysunuda 5 yıl sonra kullanmış ve ikinci bebeğini dünyaya getirmiş.yazının başlığında ikizi 5 yıl sonra dünyaya geldi yazıyordu.seninkide inşallah öyle olur.birde bu sitede tüp bebekte ikinci çocuk için uğraşanı duymamıştım.bizlerede çok güzel bir örnek olacaksın.

Yasmin Sanırım aynı yazıyı bende okudum , şu ikiz fikri hoşuma gitti yani 5 yaşında ogluma ikiz gelecek fikri . Eşime söylemedim çünkü hem o bu 15 günlük süreye dayanamıyor kendini yiyor beni de stres yapıyor hemde o hala yapalım mı yapmayalım mı diyip duruyordu. En sonunda yapacağım sana da söylemeyeceğim tutarsa söylerim dedim . O da olur dedi .
Şu sıralar yapmaya hazırlandığımı sanıyor , inşallaj güzel surpriz olur .

Bende 2.çocuk yapanı çok görmedim bu sitede . Çok uğraştım Emir için çooook gözü yaşlı günler geceler geçirdim . Son denememdi eşim hatta artık vazgeçmişti. Eğer tutmasaydı eger Emir gelmeseydi ben sırt çantamla dünya turuna çıkıyordum yürüyerek veya bazen çalışıp bazen gezerek yıllar sürecek bir tura , bu kadar vazgeçmiştim herşeyden

Ama işte Allahım herkesin doğumgününü biliyor , illa o tarihte veriyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…