- 19 Nisan 2010
- 1.770
- 2
canım eğer izin alman zor olmayacaksa al tabi dinlenirsin ama izin hakkından yiyeceksen 2 gün izin alman yeterli pazartesi salı gitmesen olur bence.
ailendemi bilmiyor transfer olacağını en yakınlarına söylemen lazım bence yoksa baya zorlanırsın canım. bende ilk tedavide anneme hiçbirşey söylememiştim tabi baya zor oldu sonra transfere çok yakın söyledim.
Cnm ilk tedavimde söyledim pişman oldum annem geldi yanımda kaldı ama sürekli elinde bez,süpürge temizlik yaptı tabii bende ona kıyamadığım için kalkıp yaptım çok stres oldum yatmam gerekirken sürekli ayaktaydım. Annemde temizlik hastalığı var temiz olan evi yinede temizler.
Çok üzüldüm söylemeye çalıştım anlamadı en son artık bağırdım , kızdım ağlayarak gitti sonra bende ağladım eşimde çok kızdı anneme beni strese soktuğu için.
Of kabus gibi günler geçirmiştim . Bu sefer kimseye söylemeyeceğim bayramda eşim yanımda olacak zaten tatile gidiyoruz diyeceğim. Hala önceki tedaviminde yaşadığım stresi hatırladığımda gözlerim doluyor mafoldumben