lucrin yumurtaları baskılamak içinmiş...ben sordum dra...için rahat etsin
allah razı olsun canım bi sorumolucak bu surenin belli bi sayısı varmı acaba bilmiyorumkismilekızlarrrrrrr transfer olanlar ve bekleyenler MERYEM SURESİNİ okuyun hergünn ben okumuştum ilk transferimde ve bebeğim tutunmuştu...şimdi yine başlayacağım okumaya birde günde 3 ltre su için...
allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur ve bizlere müjdeli haberle dönersin inşallahhh:Saruboceq:yarın umutta dondurulmuş transferim var 4 tane 5. gün donduruldu. rahim içi tabaka kalınlığı en son gittiğimde 18 mm.di ulun bey bu senin karakteristik özelliğin dedi. bilmiyorum şansım bu durmda kaç benim için dua edin ne olur Allah emeğimizi boşa çıkarmasın ellerimiz boş göndermesin. benim gibi durumda olup hamile kalan var mı çok merak ediyorum inşallah isteyen herkesin olur
inanbana ben bazen kendimi tanıyamıyorum neydim ne oldum misali...aslında haklısın olacağı varsa birşey vesile olur bizi bulur,yada olmıcağı varsa bişey bahane olur...olur yada olmaz hayırlısı herşeyden önce ama insanız meraklarımız var endişelerimiz var bilinçsiz olmak istemiyorum daha temkinli daha dikkatli olayım istiyorum bu defaa..inşallah herşey inandığın gibi olur herşey :Saruboceq:canım benim sende evham yapma olacağı varsa gerçekten bi şekilde olur aslında araştırarak boşuna kafamızı yoruyoruz ben ilk tedavimde okadar araştırdım didikledim ince hesaplar yaptımki tarihlerle alakalı ama olmadı inan bazen merkeze gittiğimde hamile bayanlarla muhabbet ediyoruz kısa protokolmü uzun mu diyorum hiçbir bilgileri yok bilmelerini bırak ne olduğu konusunda hiçbir fikirleri yok protokol de ne yada kaçıncı gün embiriyosuydu diye soruyorum kaç hücreliydi falan haberleri yok yada unuttum diye cvp veriyorlar 1,5 ayda unutmak enterasan yani bir şekilde olur ve tepkilerine şaşırıp kalıyorum ben neredeyse yarı doktor oldum araştıra araştıra ama herşey olacağına varıyor işte
onun için hiç evham yapma tatlım. olucak inşallah ben inanıyorum buna.
canım istersen bende alabilirim farklı nefeslerde etkili olurmuş bildiğim kadarıyla diğer topikte birbirimiz için her hafta okurduk 1 ay öncesine kadar yaz istersen kaç tane okuduğunu bend eyardım edeyim sanaselati tefriciye okumayı da öneriyorlar ben başladım 1444 tane okuyabildim trnasfere kadar bitiricem inşallah sizlerde başlayın istersenin ezberleyince insan daha çabuk okunuyo
canımcım rahim kalınlığının 8-9 mm olması gerektiğinden bahsetmişsin şimdi raporlarıma baktım tüp bebek denememde rahim kalınlığı 11mm yazıyo bu normalmi acaba ayyy şimdide buna takıldım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilecanım Allah izin verirse seninle aynı gün transfer olucaz.
rahim kalınlığı ve e2 değeri ile tambir bilgim yok sağolsunlar merkezim pek bu konularda bilgi vermiyor ama rahim kalınlığı 8-9 mm olması lazım sanırım.
ben çok fazla kahve içmiyorum zaten ama çaya devam içiyorum walla ama transfer olduktan sonra dikkat etmek gerekliymiş zaten bana verdikleri kağıtta yazıyordu kahve içmeyiniz diye.
canım benim kontrol 13 ekimde olucak benim bu 3. donmuş tedavim daha birkere e2 sonucunu söylemediler çoğu zaman tahlilin çıkmasını bile beklemiyorum doktor muayeneye alıyor bakıyo sorun yok ama diyo yinede tahlil sonucuna göre karar verelim siz beklemeyin zaman kaybetmeyin biz size telefonda haber vericez diyorlar 2 dir böyle oluyo sonra arıyorlar sorun yok 3 gün sonra transfer diyorlar onun için rakamlara takılma güzelim herşey iyi gidicek inşallah bu sefer hepimiz anne olucaz Allahın izniyle.
canım bir şey dikkatimi çekti benim.biliyosun benimde üçüncü dondurulnuş denemem olacak fakat bu e2 değeri bende sadece ilk tüp bebek tedavimde bakıldı.bir dahada kimse e2 değerimi sormadıki bana.sadece adetin ikinci günü muayne oluyorum ve transfer günü belirleniyor.acaba yanlış ya da eksik bir şeyler mi var benim tedavimde?
Kızlar!!!!! lütfen sizde cevap yazarmısınız sizlerin transferden önceki aşamaları neler oluyor? acaba eksik bir şeyler mi yaşanıyor tedavilerimizde tecrübelerimizi lütfen paylaşalım çok panik yaptım şimdi ben...(
nasıl yani sadece tedavinin ikinci günümü muayene oluyorsun yani adetliyken.
benim tedavimin başladığı bugün 8. gün ve ben daha muayeneye gitmedim çünki gerek yok 4. gün gidicem doktor hem rahim kalınlığına bakıcak hem e2 değerime bakılacak hemde yumurtalıklarda kist oluşmuşmu oluşmamışmı temizmi ona bakıcak eğer herşey yolunda gidersen kontrolden 3 gün sonra transfer.
ya benim bakılmıyoki e2 değerime!dediğim gibi ilk tüp bebek tedavimde bakılmıştı o kadar.şimdi moralim bozuldu benim ya.
canım sakıncası yoksa söyleybilirmisin hangi merkezi seçtin merak ettim tatlım.
birde embiriyo transferini nasıl yapacaksın anladığım kadarıyla sen merkez değiştiriyorsun ve ilk tedavini yaptırdığın yerde embiriyolar sana ayrı bi maliyete mal olucakmı bu işlemler
hakkımızda hayırlısı olsun tedavin hayırlı olsun gülüm
kullanıcağımız ilaçlar hemen hemen aynı sadece bende bant değil hap var jel değil iğne var ama jel kullanmayı tercih ederim iğne çok zooooooor.
kızlar bende adetin 2.günü muayeneye gittim.tedaviye engel birim durum olup olamdığını konrol ettirmek için.2.gün ilaçlara başladım.birde 16.gün gideceğim.ama banada e2 değerinden kimse bahsetmedi.sadece ultrason kontrolü yapılacak sanırım.18.günde transfer.
fatmanurcum birde kist oluşma ihtimaimi var dondurulmuş tedavisinde.bunu bilmiyordum.birde kızlar rahmin yeterli kalınlığa ulaşmaması sık karşılaşılan bir durummu acaba.öyle bir risk olabilirmiki.birde ben normalde 7-8 gün adet olurdum.yoğun değildi ama tam bitmesi 7.günü bulurdu.şimdi 5.gün bitti adet.siz böyel bişey yaşadınızmı.
Cnm maliyetini sormadım ama merkez değiştiriyorum 1 tane dondurulmuşum var yeni merkez dondurulmuşumu kullanmam konusunda ısrar etti . Güvendiklerini söylediler bakalım
2000 tl dondurulmuş transferi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum( senin ne kadar tuttu cnm ilaçların
ya benim bakılmıyoki e2 değerime!dediğim gibi ilk tüp bebek tedavimde bakılmıştı o kadar.şimdi moralim bozuldu benim ya.
cnm ben geçen ay dondurulmuş tedavisine başladım bazı sağlık durumlarından (benimle alakalı olmayan) dolayı moral bozukluğu yaşadım o sebepten tedaviyi yarım bıraktım adetimden 20 gün sonra ilaçlardan dolayı adet oldum bu yeni adetin 3. günü dr.a gittim e2 istedi ona bağlı olarak tedaviye başladı. bugün 14. günüm kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm. dedi e2 istemedi p4 istedi. şimdi sonuç bekliyorum.
fatmanurcum ilgin için teşekkürler... rabbim isteyen kimseyi boş çevirmesin... aminnn..
kızlar istanbulda fiyatlar çok pahalı.ben antalya tüp bebek merkeinde tedavi görüyorum.burda dondurulmuş tedavisi 1200 tl.dondurma işlemi içinde ayıca 300 tl vermiştik.ama istanbulda fiyatlar uçmuş