Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlarrrrrrr transfer olanlar ve bekleyenler MERYEM SURESİNİ okuyun hergünn ben okumuştum ilk transferimde ve bebeğim tutunmuştu...şimdi yine başlayacağım okumaya birde günde 3 ltre su için...
allah razı olsun canım bi sorumolucak bu surenin belli bi sayısı varmı acaba bilmiyorumkismile
allah yardımcın olsun inşallah bu son tedavin olur ve bizlere müjdeli haberle dönersin inşallahhh:Saruboceq:
inanbana ben bazen kendimi tanıyamıyorum neydim ne oldum misali...aslında haklısın olacağı varsa birşey vesile olur bizi bulur,yada olmıcağı varsa bişey bahane olur...olur yada olmaz hayırlısı herşeyden önce ama insanız meraklarımız var endişelerimiz var bilinçsiz olmak istemiyorum daha temkinli daha dikkatli olayım istiyorum bu defaa..inşallah herşey inandığın gibi olur herşey :Saruboceq:
selati tefriciye okumayı da öneriyorlar ben başladım 1444 tane okuyabildim trnasfere kadar bitiricem inşallah sizlerde başlayın istersenin ezberleyince insan daha çabuk okunuyo
canım istersen bende alabilirim farklı nefeslerde etkili olurmuş bildiğim kadarıyla diğer topikte birbirimiz için her hafta okurduk 1 ay öncesine kadar yaz istersen kaç tane okuduğunu bend eyardım edeyim sana
canımcım rahim kalınlığının 8-9 mm olması gerektiğinden bahsetmişsin şimdi raporlarıma baktım tüp bebek denememde rahim kalınlığı 11mm yazıyo bu normalmi acaba ayyy şimdide buna takıldım bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

s.tugba canım çok sağol Allah razı olsun farklı nedes dersen nekadar okuyabilirsen tatlım 50 tane 100 tane şukadar okuyabilirim de ben okadar eksik okurum canım senin transferede beraber okuruz Allah izin verirse.
rahim kalınlığına gelince ben emin değilim tatlım dediğim gibi benim doktor pek bu şekilde bilgi vermeyi sevmiyor sorduğunda da herşey yolunda kafanı kurcalama diyor artık bende sormuyorum ama 9mm le 11 mm yakın birbirine zaten ama takılacak bişi yok güzelim gerekli kalınlığa ulaşır inşallah.

kızlar birde ben bişey duymuştum yapmayı düşünüyorum ama birtürlü fırsat olmadı.3 tane kumbaraya hergün sabah öğle ve akşam bozuk para atayormuşsunuz.atarken istediğiniz şeyi içinizden geçirerek.sonunda duanız kabul olduğunda bu biriken parayı ihtiyacı olan birine veriyormuşsunuz.ne kadar atabilirseniz.5-10 kuruş bile olur.denemekte fayda var.sonuçta bir nevi sadaka oluyor.ben denemeyi düşünüyorum.sizinlede paylaşayım dedim.
tuğbacığım rahim kalınlığının tek bir standardı olduğunu sanmıyorum.9-10-11 mm normal olan.bundan az yada çok kalın olursa transferi gerçekleiştirmzler zaten.kafanı hiç takma buna.

canım bir şey dikkatimi çekti benim.biliyosun benimde üçüncü dondurulnuş denemem olacak fakat bu e2 değeri bende sadece ilk tüp bebek tedavimde bakıldı.bir dahada kimse e2 değerimi sormadıki bana.sadece adetin ikinci günü muayne oluyorum ve transfer günü belirleniyor.acaba yanlış ya da eksik bir şeyler mi var benim tedavimde?
Kızlar!!!!! lütfen sizde cevap yazarmısınız sizlerin transferden önceki aşamaları neler oluyor? acaba eksik bir şeyler mi yaşanıyor tedavilerimizde tecrübelerimizi lütfen paylaşalım çok panik yaptım şimdi ben...(

nasıl yani sadece tedavinin ikinci günümü muayene oluyorsun yani adetliyken.

benim tedavimin başladığı bugün 8. gün ve ben daha muayeneye gitmedim çünki gerek yok 4. gün gidicem doktor hem rahim kalınlığına bakıcak hem e2 değerime bakılacak hemde yumurtalıklarda kist oluşmuşmu oluşmamışmı temizmi ona bakıcak eğer herşey yolunda gidersen kontrolden 3 gün sonra transfer.

ya benim bakılmıyoki e2 değerime!dediğim gibi ilk tüp bebek tedavimde bakılmıştı o kadar.şimdi moralim bozuldu benim ya.

ya benim bakılmıyoki e2 değerime!dediğim gibi ilk tüp bebek tedavimde bakılmıştı o kadar.şimdi moralim bozuldu benim ya.

moralini bozma belki bakmışlardır tatlım hatırlamıyorsun dur
e2 yide rahim kalınlığından emin olmak için abkıyorlar sanırım çünki ultrasonda yanlış görme ihtimaline kalşı belli bir değere gelince rahim hazır demektir ama kaç çıkması gerekiyor benimde ondan haberim yok çünki hiç bilgi vermiyorlar.
sen şimdi canını sıkma belki gittiğin hasnenin prosedürü farklıdır ama bu tedavinde sor canım neden bakılmadığını.

Cnm maliyetini sormadım ama merkez değiştiriyorum 1 tane dondurulmuşum var yeni merkez dondurulmuşumu kullanmam konusunda ısrar etti . Güvendiklerini söylediler bakalım
2000 tl dondurulmuş transferi ilaçlar ne kadar tutar bilmiyorum ( senin ne kadar tuttu cnm ilaçların

kızlar bende adetin 2.günü muayeneye gittim.tedaviye engel birim durum olup olamdığını konrol ettirmek için.2.gün ilaçlara başladım.birde 16.gün gideceğim.ama banada e2 değerinden kimse bahsetmedi.sadece ultrason kontrolü yapılacak sanırım.18.günde transfer.
fatmanurcum birde kist oluşma ihtimaimi var dondurulmuş tedavisinde.bunu bilmiyordum.birde kızlar rahmin yeterli kalınlığa ulaşmaması sık karşılaşılan bir durummu acaba.öyle bir risk olabilirmiki.birde ben normalde 7-8 gün adet olurdum.yoğun değildi ama tam bitmesi 7.günü bulurdu.şimdi 5.gün bitti adet.siz böyel bişey yaşadınızmı.

canım dondurulmuşta kistleşme diye birşey yok ama oraya bissürü hasta gidiyor sonuçta yumurtlama problemi olan fazla tumurtlayan pko su olan falan falan ondan dolayı her hastayı kontrol ediyorlar bazende kullanılan ilaçlardan solayı kist olabiliyormuş ama için rahat olsun bu küçük bir ihtimal. açıkçası ben topiklerde çok fazla rahim kalınlığı yüzünden problem yaşayan kişi okumadım vardır ama çok değildir Rabbim bilir onun elinde.

canım seninle ilaçlarımız farklı sen jel ve bant kullanıcaksın o jelin fiyatı galina 70-80 tl arasında bişey ama kaç tane alınıyor bir kutusu yetiyormu ben hiç kullanmadım canım
ama benim dondurulmuş ilaçlarım taş çatlasın 100 tl tutar.

cnm ben geçen ay dondurulmuş tedavisine başladım bazı sağlık durumlarından (benimle alakalı olmayan) dolayı moral bozukluğu yaşadım o sebepten tedaviyi yarım bıraktım adetimden 20 gün sonra ilaçlardan dolayı adet oldum bu yeni adetin 3. günü dr.a gittim e2 istedi ona bağlı olarak tedaviye başladı. bugün 14. günüm kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm. dedi e2 istemedi p4 istedi. şimdi sonuç bekliyorum.

fatmanurcum ilgin için teşekkürler... rabbim isteyen kimseyi boş çevirmesin... aminnn..

kızlar istanbulda fiyatlar çok pahalı.ben antalya tüp bebek merkeinde tedavi görüyorum.burda dondurulmuş tedavisi 1200 tl.dondurma işlemi içinde ayıca 300 tl vermiştik.ama istanbulda fiyatlar uçmuş

canım sahi bendende e2 p4 tahlili istiyorlar p4 dü unutmuşum biri yumurtlamayla alakalı olması lazım diğeride rahim kalınlığı için
kızlar içiniz rahat olsun her merkezin bir bildiği vardır olmasa yöntem değiştirirler demekki bu şekilde de gebelik elde adiyorlarki böyle bir tedavi süreci çizmişler kendilerine onun için takmayın kafanıza özelllikle avarecanım.

kızlar istanbulda fiyatlar çok pahalı.ben antalya tüp bebek merkeinde tedavi görüyorum.burda dondurulmuş tedavisi 1200 tl.dondurma işlemi içinde ayıca 300 tl vermiştik.ama istanbulda fiyatlar uçmuş

canım ben 1500 tl veriyorum dondurulmuş tedavisinde ve herhangibir dondurma ücreti ödemedim canım istanbul da da dondurulmuş transferi 1500-2000 arasında değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…