Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bana 14 lucrin verdi...2.günü gel dedi dr...bakalım hayırlısı

canım banada lucrin verdi drum ama adetin 21.günü gel ilk dozu biz vuralım sonra devem et dedi kaçgün kullanacağımı bilmiyorum o gün söyler heralde 14 tane var içinde bakalım ne diyecek ben anlamadım ya bu iğne ne işe yarıyo şimdi donmuşlarda???bilmiyorumkismile

yarın umutta dondurulmuş transferim var 4 tane 5. gün donduruldu. rahim içi tabaka kalınlığı en son gittiğimde 18 mm.di ulun bey bu senin karakteristik özelliğin dedi. bilmiyorum şansım bu durmda kaç benim için dua edin ne olur Allah emeğimizi boşa çıkarmasın ellerimiz boş göndermesin. benim gibi durumda olup hamile kalan var mı çok merak ediyorum inşallah isteyen herkesin olur

canım 11 ekimde kontrolum var. tahmini 17-8 ekim diyor doktor ama anlamadığım nokta estrofemi ben yaklaşık 12-13 gündür günde 4 tane alıyorum saatlerini aksatma saat kur dedi doktorum gece uyanıp estrofem içip tekrar yatıyorum.biraz dozu fazla gibi geliyor ama hayırlısı,

hayırlı olsun canım seninde az kalmış peş peşe transfer olucaz kısmetse.
4 tane nin çok olduğunu düşünme merkeze göre değişiyor benim ilk dondurulmuşta 2-4-6 tane şeklinde içmiştim yani 3,5 kutu estrofem içmiştim sonra yine aynı merkezde ilaç sayısının azaltıldığını öğrendim nedenini sordum prosedürü değiştirdik dediler ne derlerse onu yapıyoruz onun için 4 tane yi çok olarak düşünme tatlım.

merhaba arkadaşlar transferden sonra 6. günüm bol bol yatıyorum. evime geldim yol biraz sarstı ama belimin altına yastık koyarak mümkün olduğunca yattım dinlendim. hayırlısı artık bekliyoruz. bana hemşire 14 ekim test tarihin dedi. ilkinde 12 gün sonra istemişlerdi şimdi 10 gün sonra istediler neden acaba? donmuşlarda erken mi yapılıyor test. embriyolarım 3. gün idi.
rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...
AMİN.
sevgiler...

inşallah canım 4 gün sonra güzel haberlerini alıcaz halay çekicez 10 . gün test istemeleri daha iyi benim merkez illa 12. gün istiyor 3. gün olsada 5. gün olsada ama bende 10. günde kanda baktırmayı düşünüyorum
duana canı gönülden katılıyorum ve bende amiiiin diyorum.

canım banada lucrin verdi drum ama adetin 21.günü gel ilk dozu biz vuralım sonra devem et dedi kaçgün kullanacağımı bilmiyorum o gün söyler heralde 14 tane var içinde bakalım ne diyecek ben anlamadım ya bu iğne ne işe yarıyo şimdi donmuşlarda???bilmiyorumkismile

lucrin yumurtaları baskılamak içinmiş...ben sordum dra...için rahat etsin

bak öle düşünme sakın umudunu yitirme yahu!:)))ama çok çokda umutlanmak olmadığında bizlerin yıkımına sebep oluyo o nedenle haklısın kardeşim!herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim beklemek de zor sabretmekde zor bu yolda!!!
bende kullandığım ilaçlar migreni tetikledi diye düşünüyorum sabredebildiğim kadar sabredeceğim ama dayanamazsam doktorla konuşucam bende(bu ay regl olamadım diye doktor doğum kontrolü için kullanılan halkalardan verdi diğre ay tam adet görebileyim diye 3 hafta sonrada lucrine başlıcam ama bu halka beni mahvetti vücudum sanırım tepki veriyor.napıcam bilmiyorum ne zor Allahım yaşadıklarımız çok zor.neyse çenem düştü yine hadi kendine iyi bak canımcım.

aslında çok umutsuz değilim ama ilk 2 de hayal kırıklığı yaşayınca pozitifi görmek şaka gibi geliyor ama daha umutlu olucam inşallah bu sefer olucak.

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş hamişiyim sürekli durumunuzu takip ediyorum yazamasamda hepinize rabbbim bu duyguyu tattırsın inş hepinizi pozitif sonuçlar diliyorum şansınız açık olsun rabbim emekleriniz karşılığını versin

bende seni topiklerden hatırlıyo gibiyim canım belkide ismini benzettim hayırlı olsun Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin bize moral verdin çok sağolasın arada dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlar bi merhaba derlese çok seviniriz yanlız olmadığımızı daha iyi anlarız inşallah bizlerde senin gibi hamile kalırız canım.

son olarak merak ediyorum acaba dondurulmuştamı şans yüksek yoksa taze embriyodamı senin kaçıncı dondurulmuş denemendi canım çok sordum farkındayım inan o kadar evhamlı,o kadar heyecanlıyımki kendimi tanıyamıyorum desem yeridir endişeli karmakarışık bişeyim yaaa:bbo:

canım benim sende evham yapma olacağı varsa gerçekten bi şekilde olur aslında araştırarak boşuna kafamızı yoruyoruz ben ilk tedavimde okadar araştırdım didikledim ince hesaplar yaptımki tarihlerle alakalı ama olmadı inan bazen merkeze gittiğimde hamile bayanlarla muhabbet ediyoruz kısa protokolmü uzun mu diyorum hiçbir bilgileri yok bilmelerini bırak ne olduğu konusunda hiçbir fikirleri yok protokol de ne yada kaçıncı gün embiriyosuydu diye soruyorum kaç hücreliydi falan haberleri yok yada unuttum diye cvp veriyorlar 1,5 ayda unutmak enterasan yani bir şekilde olur ve tepkilerine şaşırıp kalıyorum ben neredeyse yarı doktor oldum araştıra araştıra ama herşey olacağına varıyor işte
onun için hiç evham yapma tatlım. olucak inşallah ben inanıyorum buna.

kızlarrrrrrr transfer olanlar ve bekleyenler MERYEM SURESİNİ okuyun hergünn ben okumuştum ilk transferimde ve bebeğim tutunmuştu...şimdi yine başlayacağım okumaya birde günde 3 ltre su için...

selati tefriciye okumayı da öneriyorlar ben başladım 1444 tane okuyabildim trnasfere kadar bitiricem inşallah sizlerde başlayın istersenin ezberleyince insan daha çabuk okunuyo

yarın umutta dondurulmuş transferim var 4 tane 5. gün donduruldu. rahim içi tabaka kalınlığı en son gittiğimde 18 mm.di ulun bey bu senin karakteristik özelliğin dedi. bilmiyorum şansım bu durmda kaç benim için dua edin ne olur Allah emeğimizi boşa çıkarmasın ellerimiz boş göndermesin. benim gibi durumda olup hamile kalan var mı çok merak ediyorum inşallah isteyen herkesin olur

canım aramıza hoşgeldin benim doktorumda ulun bey.
sana yarın için bol şans bizi habersiz bırakma.
dualarımız seninle canım kaç tane transfer edilecek canım 1 mi 2 mi hayırlısı olsun sıkı sıkı sana tutunsun yada tutunsunlar.

dondurulmuş konusunda tecrübesiz olduğum için sorun benden yana cevapsız kalacak amaaaa senin için dua ediyorum arkadaşım inşallah bi özlem daha sona erecek inşallah hayırlı müjdeli bi haber vericeksin bizlere allah emeklerimizi boş çıkarmasın müjdeli haberi alınca ayağını sürersen bizlerde peşinden geliriz inşallah hadi bakalım :dance:

tuğbacım teşekkür ederim canım. tabii ki ben size her zaman dua ediyorum inşallah bundan sonra bebeklerimizin sağlığı için ve arkadan gelen arkadaşlara umut olabilmek için paylaşımlarımıza devam edeceğiz.
hepinizi çok seviyor çok öpüyorum...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım 4 gün sonra güzel haberlerini alıcaz halay çekicez 10 . gün test istemeleri daha iyi benim merkez illa 12. gün istiyor 3. gün olsada 5. gün olsada ama bende 10. günde kanda baktırmayı düşünüyorum
duana canı gönülden katılıyorum ve bende amiiiin diyorum.

vay be zaman azalıyor. bol bol su içiyorum. dua ediyordum. meryem suresi demiş arkadaşlar hemen okuyacağım inşallah tutundular yavrucaklarım annelerine. ben de transferden önce hangi gün derse desin 9. gün baktıracağım kanda demiştim, gerek kalmadı aslında 11. güne denk geliyor test gününü 4 ekim transfer 14 ekim test günü 11. gün oluyor değilmi?!:bbo: hayırlısı artık. belki sabredemez yarın baktırırım kaydirigubbakcemile3 allah ım inşallah tutunmuştur o kadar çok istiyorum ki. hiçbir belirti olmamasına rağmen hamile olduğuma o kadar çok inanıyorum ki! tabii ki olanı ancak allah bilir. hayırlısıyla nasip et allah ım... :Saruboceq:

gülsumay inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur canım.bize güzel haberler verirsin inşallah.
kızlar dondorulmuşta transfer sırasında rahmin kaç mm kalınlığa ulaşmış olması gerekiyo.birde benim transfer inşallah 23 ekimde olacak.şuan çay kahve içmemşn bir sakıncası olurmu çok abartmam ama günde 1 fincan nescafe ve 2-3 fincan çayın bir zararı olurmu sizce.

slm kızlar yasminde aynı soruyu sormuş bende soruyım transferde rahim kaç mm olmalı e2 ne düzeyde olmalı progesteron ne düzeyde olmalı bilen varmı ?

gülsumay bebeğin inşallah seninledir.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey::nazar:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim beklemede 16 ekim sonuç :Saruboceq:

4- fatmanur------------------22-23 ekim transfer :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

20- herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

21- özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:

22- mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

23- tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24- gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25- yojimbo--------------------15 gün sonra transfer :Saruboceq:

26- maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

27- zenur-----------------------çok yakında :Saruboceq:

28- delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

29- yasmin07----------------23-ekim transfer :Saruboceq:

30- emelaydın----------------11-ekim transfer 23 ekim sonuç :Saruboceq:

gülsumay inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunmuştur canım.bize güzel haberler verirsin inşallah.
kızlar dondorulmuşta transfer sırasında rahmin kaç mm kalınlığa ulaşmış olması gerekiyo.birde benim transfer inşallah 23 ekimde olacak.şuan çay kahve içmemşn bir sakıncası olurmu çok abartmam ama günde 1 fincan nescafe ve 2-3 fincan çayın bir zararı olurmu sizce.

canım Allah izin verirse seninle aynı gün transfer olucaz.
rahim kalınlığı ve e2 değeri ile tambir bilgim yok sağolsunlar merkezim pek bu konularda bilgi vermiyor ama rahim kalınlığı 8-9 mm olması lazım sanırım.
ben çok fazla kahve içmiyorum zaten ama çaya devam içiyorum walla ama transfer olduktan sonra dikkat etmek gerekliymiş zaten bana verdikleri kağıtta yazıyordu kahve içmeyiniz diye.

slm kızlar yasminde aynı soruyu sormuş bende soruyım transferde rahim kaç mm olmalı e2 ne düzeyde olmalı progesteron ne düzeyde olmalı bilen varmı ?

gülsumay bebeğin inşallah seninledir.

canım kontrole gittin mi gidecekmisin senin transfer 4 gün sonra dimi 15 ekimde?
peşpeşe transfer olucaz peşpeşe kutlayalım birbirimizi inşallah.

canım kontrole gittin mi gidecekmisin senin transfer 4 gün sonra dimi 15 ekimde?
peşpeşe transfer olucaz peşpeşe kutlayalım birbirimizi inşallah.

yarın kontrole gidicem bakalım baştan 15 ekim demişti ama rahim kalınlığım e2 değerim progesteron kaç çıkıcak bunlara bağlı. ve benim bunlar hakkında hiç bi fikrim yok. senin kontrol haftaya heralde. hakkımızda hayırlısı....

Kızlar bende bugun başka bir yere görüşmeye gittim kararımı verdim :)) Yeni yerde denemeye
bayramın 2. günü transfer olmuş olur bir aksilik olmazsa ve herşey iyi giderse
ilaçlarım
bant estraderm
crinone jel
tetradox
prednol
babyprin
hayırlısı
Allah'ım hepimize katından temiz hayırlı bir evlat nasib etsin inşallah :Saruboceq:

yarın kontrole gidicem bakalım baştan 15 ekim demişti ama rahim kalınlığım e2 değerim progesteron kaç çıkıcak bunlara bağlı. ve benim bunlar hakkında hiç bi fikrim yok. senin kontrol haftaya heralde. hakkımızda hayırlısı....

canım benim kontrol 13 ekimde olucak benim bu 3. donmuş tedavim daha birkere e2 sonucunu söylemediler çoğu zaman tahlilin çıkmasını bile beklemiyorum doktor muayeneye alıyor bakıyo sorun yok ama diyo yinede tahlil sonucuna göre karar verelim siz beklemeyin zaman kaybetmeyin biz size telefonda haber vericez diyorlar 2 dir böyle oluyo sonra arıyorlar sorun yok 3 gün sonra transfer diyorlar onun için rakamlara takılma güzelim herşey iyi gidicek inşallah bu sefer hepimiz anne olucaz Allahın izniyle.

Kızlar bende bugun başka bir yere görüşmeye gittim kararımı verdim :)) Yeni yerde denemeye
bayramın 2. günü transfer olmuş olur bir aksilik olmazsa ve herşey iyi giderse
ilaçlarım
bant estraderm
crinone jel
tetradox
prednol
babyprin
hayırlısı
Allah'ım hepimize katından temiz hayırlı bir evlat nasib etsin inşallah :Saruboceq:

canım sakıncası yoksa söyleybilirmisin hangi merkezi seçtin merak ettim tatlım.
birde embiriyo transferini nasıl yapacaksın anladığım kadarıyla sen merkez değiştiriyorsun ve ilk tedavini yaptırdığın yerde embiriyolar sana ayrı bi maliyete mal olucakmı bu işlemler
hakkımızda hayırlısı olsun tedavin hayırlı olsun gülüm
kullanıcağımız ilaçlar hemen hemen aynı sadece bende bant değil hap var jel değil iğne var ama jel kullanmayı tercih ederim iğne çok zooooooor.

X