cnm ben geçen ay dondurulmuş tedavisine başladım bazı sağlık durumlarından (benimle alakalı olmayan) dolayı moral bozukluğu yaşadım o sebepten tedaviyi yarım bıraktım adetimden 20 gün sonra ilaçlardan dolayı adet oldum bu yeni adetin 3. günü dr.a gittim e2 istedi ona bağlı olarak tedaviye başladı. bugün 14. günüm kontrole gittim rahim kalınlığı 11 mm. dedi e2 istemedi p4 istedi. şimdi sonuç bekliyorum.
fatmanurcum ilgin için teşekkürler... rabbim isteyen kimseyi boş çevirmesin... aminnn..
ben teşekkür ederim canım nedemek.
duana canı gönülden katılıyorum Rabbim bu sefer kapılardan boş çevirmesin bizi sağlıklı evlat nasip etsin kurban adadım inşallah kesmek dağıtmak nasip olur.
Vallahi herşey para adım atıyorsunuz "a" diyorsunuz hemen para diyorlar.
Bende dün muayene ücreti 210 tl verdim. Bazı hastaneler almıyor bazıları alıyor. Sadece dua ediyorum artık olur mu olmaz mı buna kafamı takmak istemiyorum. Sadece dua edeceğim :)) ekim 28 gelmek bilmez şimdi arkadaşlar ilaçlarıma başlamam için
Vallahi herşey para adım atıyorsunuz "a" diyorsunuz hemen para diyorlar.
Bende dün muayene ücreti 210 tl verdim. Bazı hastaneler almıyor bazıları alıyor. Sadece dua ediyorum artık olur mu olmaz mı buna kafamı takmak istemiyorum. Sadece dua edeceğim :)) ekim 28 gelmek bilmez şimdi arkadaşlar ilaçlarıma başlamam için
canım donmuş tedavisinde yaparlarmı bilmiyorum ama normal tüp bebek tedavisinde ödediğin muayene ücretini toplam ücretten düşüyorlar çünki tedavini orada yaptırmış oluyorsun sende bir konuş bence 1200 tl den belki düşerler 200 tl yi.
zaman çabuk geçiyor tatlım bir bakmışsın bayram gelmiş transferin olmuş bile.
para konusunda haklısın bir çok şeyi ertelik önceliğimiz bebek napalım insanın yavrusu paha biçilemez.
bizim kaderimiz böyleymiş Allaha şükür varda mücadele ediyoruz ya hiç imkanımız olmasa çok şükür.
Yok cnm nerdeee :)) düşmüyorlarmış 2000 tl benim dondurulmuş tedavim ilaçlarda 150-200 tutsa bakalım dua etmekten ve beklemekten başka şansımız maalesef yok. Ama merkez değiştirdim diye hiç huzursuz değilim bekleyip göreceğiz inş .
Sen hangi merkezdeydin cnm
kızlar devam ediyorum 0,48 çıktı P4 sonucum....
kızlar devam ediyorum 0,48 çıktı P4 sonucum....
Harika cnm :)) İnş sonu çok güzel olur a.s.
canım ben umut tüp bebekteyim. senin hangi merkez.
Bahçeciye geçtim cnm
Bilmiyorum ama içim ısındı oraya umarım bu tedavilerimizden sonuç alırız.
iyi yapmışsın doktorun kim biliyorsun umutta bahçeciye bağlı önceden bahçecinin bütün toplama ve transferleri umutta yapılıyordu ama fulyadaki yeni merkez açılınca artık fulyada yapılıyor işlemler yanlız umtta ilk muayene ücreti düşülüyo haberin olsun bahçeci umuta göre biraz fiyatlı. hakkında hayırlı olsun arkadaşım iyi bir merkez seçmişsin.
Evet Bahçeci biraz tuzlu :)) Memorial hastanesinden bile pahalı :))
ama ne yapalım bu yola başkoyduk ben çok kararsızdım acaba dondurulmuşumu mu denesem yoksa sıfır tedavi mi olsam diye .
Mustafa bey yardımcı oldu. Elinde dondurulmuşun varken bunu değerlendirmen lazım dedi eğer kalitesi düşükse zaten transfer etmeyiz ama ben sana yeni tedaviye başlamam bunu deniyelim dedi.
Çoğu kişinin 2-3-4 dondurulmuşu varken benim 1 tane var dedim ya iyi çözülmezse dedim sonra o 2-3-4 dondurulmuşun içinde de sadece 1 tane kaliteli oluyor dedi.
Çok hastam var dedi 1. 2. kalitede gebe kalan :)) Mutlu oldum tabii.
Şansımı denemek istiyorum muayeneye doğum günümde gidicem umarım şans benden ve hepimizden yana olur hihoyyyt
canım çok sevindim mustafa bahçeci çok başarılı bir doktor ama çok yoğun oluyor haberin olsun dua et transferine mustafa bey girsin sana umut vermesi çok güzel moral çok önemki ve dediklerinde haklı kalitesi düşükse transfer etmezler canım bizdede aynı şey söz konusu çözülürken sorun yaşarda şansı düşerse tedaviyi iptal ediyorlar.
tubaby hayırlı olsun inşallah ordan güzel sonuçlarla ayrılırsın canım.
kybele seninde gözün aydın.tarnsferinde hayırlıysla gerçekleşir ve bize güzel haberi veririsin inşallah.tabi arkandanda sırayla bizler geliriz.bu kadar adapte olmuşken inşallah hepimizde sorunsuz tüm aşamaları geçer test günündede müjdeyi alırız.