Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlar size bişey soracağım.burda okuduğum kadarıyla estrofem bandı kullanmaya adetin 1.günü başlamışsınız.ben doktora 2.gün gittim.ve 2.günün akşamı bandı yapıştırabildim.sizce geçmi oldu.öyle olsa doktor başlatmazdı heralde ama sizce etkilermi bu durum.kafama takıldı

hiç kafana takılmasın hiçbişey olmaz merak etme
bende transferi bir gün öne aldırıcam bir günün hiç öenmi yok şurdan biliyorum ben geçen seferde bir gün öne aldırmıştım rahim kalınlığımda hiçbir sorun yoktu onun için hiiiiç kafana takma hatta 15. günü kontrol yazıyo kağıtta ben 14. gün gittim işten dolayı birgün erken geldim dedim sıkıntı olurmu yok dedi hemşirem arakontrolden 3 gün sonra transfer 15+3 olması gerekirken benim 14+3 olmuştu yani estrofeme 1 gün geç başlamanda hiçbir sakınca yok.

sağol fatmanurcum içimi rahatladı.banada kontrol için 16.gün yazmış doktorum.18.günde transfer olacak inşallah.sanırım dondurulmuşlarda transfer günü hep 18.gün oluyor.eğer 1 gün öne almak etkilemiyorsa aldır tabi kafan rahat olur en azından.inşallah hayırlısyla güzel haberler alırız hepimiz.
ben geçen sefer transferden sonra izinliydim genelde evde dinlendim.evin içinde hep gezindim ama dışarıda çıkmadım.ama olmadı maalesef.bu sefer sırf kafam dağılsın diye 4.günden sonra çalışmaya başlasammı diyorum.ama kararsızım.evde kalınca sürekli aklımda oluyo.
birde sizin şuan dikkat ettiğiniz özel şeyler varmı beslenmde falan.yada transferden sonrasını nasıl geçrimeyi düşünüyorsunuz.hem fiziksel olarak hem beslenme açısınzdan

canım ben ananas suyu içmeye başladım şimdiden hazır meyva suyu içiyorum birde böğürtlen çayı içmaya çalışıyorum ara ara bu sefer çok fazla kendimi hazırlamıyacam
transfere gitmeden bir gün önce izin alıp temizlik yapıp yemeklerimi pişirip hazır olmayı planlıyorum ve malesef istesemde yatamıycam cumartesi transfer pazartesi işbaşı
ama yatmakla hiçbirlakasının olmadığını çok okudum zaten masa başı işim akşama kadar oturuyorum desem abartmış olmam olursa öyle yada böyle olacak dün baktım 5 tane sigara içmişim kızdım kendime napıyosun sen ya dedim ama sonra ilk ikisinde kendini kastın 6 ay evvelinden sigarayı bıraktın ne oldu rahat ol bugün den sonra içmezsin dedim kendime evlat sahibi olana kadar kafayı yemezsem iyidir.

fatmanurcum 5 sigara ha!!!!hımmm kızıcam sana:))))) diyeceğim ama bende şu sıralar içiyorum valla.yinede transferine az kaldı yavaş yavaş bence kızma sakın azaltmaya başlamalısın canımcım!!!

fatmanurcum işe başlamak belki daha iyi gelir.tabi transfer günü ve ertesi günü dinlenmek koşuluyla.sigara konusundada bıraksan iyi olur tabi.ama önce kendi sağlılığın için.geçen sefer bırakmışsın keşke tekrar başlamasaydın.ben hayatım boyu hiç içmediğim için belki kolay geliyrodur ama inşallah bu sefer bırakır ve birdaha başlamzsın.sen sağlıklı olki,doğacak bebişlerinde senden güç alsın.
ses82 arkadaşım ben estrofemin bandını kullanıyorum.demek oral yoldan kullanılanıda varmış.ben bandını adetin 2.günü 1 tane yapıştırdım.birkaç gün sonra 2 adet yapıştırmaya başlayacağım.sonra 4 adet olacak.

Kızlar estrafemden günde kactane iciyorsunuz?

canım bendeki kağıda bakarak yazıyorum ikl 5 gün 1 adet estrofem 5. günden 10. güne kadar 2 estrofem 10. günden 14. güne kadar 4 estrofem 15. gün 2 estrofem proginex amp 50 mg bir doz monodoks cap. prednol ve corasprin 18. gününe kadar 18. günü de zaten transfer canım ben hala dokorumu aamadım yapacaklarım zaten kağıtta yazıyor 14. günü kontrolo gidicem randevu alıp okadar.

fatmanurcum 5 sigara ha!!!!hımmm kızıcam sana:))))) diyeceğim ama bende şu sıralar içiyorum valla.yinede transferine az kaldı yavaş yavaş bence kızma sakın azaltmaya başlamalısın canımcım!!!

niye kızayım güzelim haklısın cahilde değiliz ama işte yaptım bi hata bugünden itibaren içmiycem tutacam kendimi dediğin gibi çok az kaldı gerçi hiç umutlu değilim olacağına ama kısmet tabiki çokta umutsuz olmamak lazım.

ilk günler iyi gidiyordu 5.8 gelince durdu birtürlü 7 geçmedi rahim kalılığı tebokam special diye bir hap verdi doktor ama onunda bir faydası olmadı bu yüzden kesti tedaviyi.Amin canım seninde Allah gölüne göre versin.

Ben sadece estrofem tablet ve vitaminlerimi alıyordum rahim kalınlığı artmaya başlamayınca tebokam special diye ginko biloba içerikli bir hap verdi doktor ama olmadı hayırlısı artık vakti zamanı gelmemiş daha demekki diye kendimizi teselli ediyoruz...

canım 11 ekimde kontrolum var. tahmini 17-8 ekim diyor doktor ama anlamadığım nokta estrofemi ben yaklaşık 12-13 gündür günde 4 tane alıyorum saatlerini aksatma saat kur dedi doktorum gece uyanıp estrofem içip tekrar yatıyorum.biraz dozu fazla gibi geliyor ama hayırlısı,

merhaba arkadaşlar transferden sonra 6. günüm bol bol yatıyorum. evime geldim yol biraz sarstı ama belimin altına yastık koyarak mümkün olduğunca yattım dinlendim. hayırlısı artık bekliyoruz. bana hemşire 14 ekim test tarihin dedi. ilkinde 12 gün sonra istemişlerdi şimdi 10 gün sonra istediler neden acaba? donmuşlarda erken mi yapılıyor test. embriyolarım 3. gün idi.
rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...
AMİN.
sevgiler...

yasmiiiinnnnnnnnnnn:dance:seni burda görmek ne güzel canımmm hadi hayırlı olsun inşallah ben geldiğimde seni hamile olarak ziyaret edicem tüm kalbimle diliyorum bunu :Saruboceq:

ya nedir sizlerin bu çektiği peki allah korusun transferden sonrada tıtaarsa ne yapcaksınız ilaçmı alıcaksınızz masaj filan faydalı olmuyomuu
offf ne diyimki ya şifanızı versin allahım
ah tubacım keşke kesin çözümü olsa,bizde fatmanurla geçen bunu konuşuyorduk ve genelde hamile kalanlarda migren gerilediğini falan anlattık.Şimdi duam hamile kalırsam bu atakların gerçekten denilen gibi gerilemesi.
fatmanur kullanıcısından alıntı
niye kızayım güzelim haklısın cahilde değiliz ama işte yaptım bi hata bugünden itibaren içmiycem tutacam kendimi dediğin gibi çok az kaldı gerçi hiç umutlu değilim olacağına ama kısmet tabiki çokta umutsuz olmamak lazım.
fatmanurcum bende acayip grip oldum bu bana bi bahane olacak iki gündür içmiyorum bakalım içmicem bundan sonra.destek olalaım birbirimizie bari:)))

bak öle düşünme sakın umudunu yitirme yahu!:)))ama çok çokda umutlanmak olmadığında bizlerin yıkımına sebep oluyo o nedenle haklısın kardeşim!herşeyin hayırlısı olsun ne diyeyim beklemek de zor sabretmekde zor bu yolda!!!
bende kullandığım ilaçlar migreni tetikledi diye düşünüyorum sabredebildiğim kadar sabredeceğim ama dayanamazsam doktorla konuşucam bende(bu ay regl olamadım diye doktor doğum kontrolü için kullanılan halkalardan verdi diğre ay tam adet görebileyim diye 3 hafta sonrada lucrine başlıcam ama bu halka beni mahvetti vücudum sanırım tepki veriyor.napıcam bilmiyorum ne zor Allahım yaşadıklarımız çok zor.neyse çenem düştü yine hadi kendine iyi bak canımcım.

merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş hamişiyim sürekli durumunuzu takip ediyorum yazamasamda hepinize rabbbim bu duyguyu tattırsın inş hepinizi pozitif sonuçlar diliyorum şansınız açık olsun rabbim emekleriniz karşılığını versin

son olarak merak ediyorum acaba dondurulmuştamı şans yüksek yoksa taze embriyodamı senin kaçıncı dondurulmuş denemendi canım çok sordum farkındayım inan o kadar evhamlı,o kadar heyecanlıyımki kendimi tanıyamıyorum desem yeridir endişeli karmakarışık bişeyim yaaa:bbo:

kızlarrrrrrr transfer olanlar ve bekleyenler MERYEM SURESİNİ okuyun hergünn ben okumuştum ilk transferimde ve bebeğim tutunmuştu...şimdi yine başlayacağım okumaya birde günde 3 ltre su için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…