kızlar size bişey soracağım.burda okuduğum kadarıyla estrofem bandı kullanmaya adetin 1.günü başlamışsınız.ben doktora 2.gün gittim.ve 2.günün akşamı bandı yapıştırabildim.sizce geçmi oldu.öyle olsa doktor başlatmazdı heralde ama sizce etkilermi bu durum.kafama takıldı
sağol fatmanurcum içimi rahatladı.banada kontrol için 16.gün yazmış doktorum.18.günde transfer olacak inşallah.sanırım dondurulmuşlarda transfer günü hep 18.gün oluyor.eğer 1 gün öne almak etkilemiyorsa aldır tabi kafan rahat olur en azından.inşallah hayırlısyla güzel haberler alırız hepimiz.
ben geçen sefer transferden sonra izinliydim genelde evde dinlendim.evin içinde hep gezindim ama dışarıda çıkmadım.ama olmadı maalesef.bu sefer sırf kafam dağılsın diye 4.günden sonra çalışmaya başlasammı diyorum.ama kararsızım.evde kalınca sürekli aklımda oluyo.
birde sizin şuan dikkat ettiğiniz özel şeyler varmı beslenmde falan.yada transferden sonrasını nasıl geçrimeyi düşünüyorsunuz.hem fiziksel olarak hem beslenme açısınzdan
canım ben ananas suyu içmeye başladım şimdiden hazır meyva suyu içiyorum birde böğürtlen çayı içmaya çalışıyorum ara ara bu sefer çok fazla kendimi hazırlamıyacam
transfere gitmeden bir gün önce izin alıp temizlik yapıp yemeklerimi pişirip hazır olmayı planlıyorum ve malesef istesemde yatamıycam cumartesi transfer pazartesi işbaşı
ama yatmakla hiçbirlakasının olmadığını çok okudum zaten masa başı işim akşama kadar oturuyorum desem abartmış olmam olursa öyle yada böyle olacak dün baktım 5 tane sigara içmişim kızdım kendime napıyosun sen ya dedim ama sonra ilk ikisinde kendini kastın 6 ay evvelinden sigarayı bıraktın ne oldu rahat ol bugün den sonra içmezsin dedim kendime evlat sahibi olana kadar kafayı yemezsem iyidir.
Kızlar estrafemden günde kactane iciyorsunuz?
fatmanurcum 5 sigara ha!!!!hımmm kızıcam sana:))))) diyeceğim ama bende şu sıralar içiyorum valla.yinede transferine az kaldı yavaş yavaş bence kızma sakın azaltmaya başlamalısın canımcım!!!
Kızlar estrafemden günde kactane iciyorsunuz?
ilk günler iyi gidiyordu 5.8 gelince durdu birtürlü 7 geçmedi rahim kalılığı tebokam special diye bir hap verdi doktor ama onunda bir faydası olmadı bu yüzden kesti tedaviyi.Amin canım seninde Allah gölüne göre versin.canım rahim kalınlaşmasına yardımcı olması için ilaç kullanmamışmıydın.ilaca rağmenmi istenilen kalınlığa ulaşmadı.hakkında hayırlısı olsun.üst ütse yaşamak yıpratıcı olmuştur tabi.allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin canım
Ben sadece estrofem tablet ve vitaminlerimi alıyordum rahim kalınlığı artmaya başlamayınca tebokam special diye ginko biloba içerikli bir hap verdi doktor ama olmadı hayırlısı artık vakti zamanı gelmemiş daha demekki diye kendimizi teselli ediyoruz...hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır sıkma sakın canını.
başka topikten bir arkadaşında rahim kalınlığı istenildiği gibi gitmiyordu bi iğne verdiler iki gün içinde istenilen kalınlığa ulaştı hamile şimdi ama kısmet işte senin için böylesi hayırlıymış canım seni listeden silmiycem
yasmiiiinnnnnnnnnnn:dance:seni burda görmek ne güzel canımmm hadi hayırlı olsun inşallah ben geldiğimde seni hamile olarak ziyaret edicem tüm kalbimle diliyorum bunu :Saruboceq:mrb arkadaşlar.sayfanın başlarında yazmıştım bende dondurlmuşlarla bugün başladım tedaviye.
tuğba cım nasılsın.ben başladım darısı sana.
tubaby sende yanılmıyorsam temmuzda denemiştin seninle aynı sayfadaydık temmuzda deneyenler sayfasında.ordan hatırlıyorum sonucunun negatif olduğunu.bende aynı kaderi paylaşmıştım.inşallah bu sayfa bize uğurlu gelir.hepimiz hayırlısyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
maytap bugün adetimin 2.günü doktor bana sadece bant verdi rahmin kalınlaşmasına yardımcı olması için.birde elevit ve coraspin kullanacğım.lucrinden falan bahsetmedi.ama herkein tedavi şekli farklı oluyor.farklı protokollerdir belki.benim tarnsfer adetin 18.günü olacak inşallah.
inşallah canım ya inşallah bu son tedavimizdir.
canım hayırlı olsun galiba bende bugün başladım tedaviye bugün regli oldum akşam ilacımı içicem peşpeşe transfer olucaz inşallah yanlız ben hesapladım senin transfer cumartesi gününe geliyor benim kide pazar gününe benim merkezimde de 18. günü transfer ediliyor ama ben çalışıyorum cumartesi gününe ve hatta cuma gününe aldırabilirmiyim transferi onu merak ediyorum çünki muhakkak pazartesi iş başı yapmam gerekli heralde ara kontrole 12. gün falan gidicem bakalım.
QUOTE]
hayırlı olsuuun bana öyle geliyorki yeni yıla herkes hamile giricek inşallah :Saruboceqoo sen şimdiden kendini sıkıntıya soktun olurmu hiiç öylemi yapsam böçylemi yapsam diye yorma kendini migrenin tutucak allah esirgesinn :Saruboceq:bulunur bi orta yolu allah büyüktür
canım benim haklısın yorulmuşsundur üst üste yaşayınca kolay değildir eminim ama inanııyorum bunda mutlaka bi hayır varBenim tedavi yine ertelendi beni listeden çıkarabilirsiniz.Bir öncekinde yumurta oluştu dedi kesti tedaviyi doktor,şimdide endometrıum istenilen kalınlıkta değil dedi yine kesti,Temmuzun ortasından bu yana ilaç almaktan yoruldum artık bende 15 tatile erteledim yola devam eden arkadaşlara başarılar allah herşeyi gönlünüze göre versin:))
hayırlısı olsun herşeyin canım
fatmam yasmine aynen katılıyorum tabi aklında kallmasın için rahat edecekse sor yinede ama riske atma derimfatmanurcum transferi bir ikigün öne çekme şansının olduğunu sanmıyorym canım.çünkü rahim kalınlığı çok önemli.eğer istenilen kalınığa geldiyese zaten doktorun transferi gerçekleştirelim diyecektir.ama gelmediyse beklemek zorunda kalabilirsin.bunu düşünüp stres yapma kendine.inşallah istedğiğin gibi seni zorda bırakmadan gelişir tedavi sürecin.
ya nedir sizlerin bu çektiği peki allah korusun transferden sonrada tıtaarsa ne yapcaksınız ilaçmı alıcaksınızz masaj filan faydalı olmuyomuuYa kızlar migrenim tuttu ve dünden beri malesef ilaç kullanıyorum umarım bu süre içinde bir sorun yaratmaz bana((
offf ne diyimki ya şifanızı versin allahım
umutsuz olmazzz umut varsa olurniye kızayım güzelim haklısın cahilde değiliz ama işte yaptım bi hata bugünden itibaren içmiycem tutacam kendimi dediğin gibi çok az kaldı gerçi hiç umutlu değilim olacağına ama kısmet tabiki çokta umutsuz olmamak lazım.
bazen dilimizden dökülenler kaderimiz olurmuş o yüzden sanmıyorum demek yerine olucak inşallah de ki ben inanıyorum oooo----laaaaaaa-----cakkkkkkkk:Saruboceq:
dondurulmuş konusunda tecrübesiz olduğum için sorun benden yana cevapsız kalacak amaaaa senin için dua ediyorum arkadaşım inşallah bi özlem daha sona erecek inşallah hayırlı müjdeli bi haber vericeksin bizlere allah emeklerimizi boş çıkarmasın müjdeli haberi alınca ayağını sürersen bizlerde peşinden geliriz inşallah hadi bakalım :dance:merhaba arkadaşlar transferden sonra 6. günüm bol bol yatıyorum. evime geldim yol biraz sarstı ama belimin altına yastık koyarak mümkün olduğunca yattım dinlendim. hayırlısı artık bekliyoruz. bana hemşire 14 ekim test tarihin dedi. ilkinde 12 gün sonra istemişlerdi şimdi 10 gün sonra istediler neden acaba? donmuşlarda erken mi yapılıyor test. embriyolarım 3. gün idi.
rabbim peygamber efendimizin yüzü suyu hürmetine hepimize anne olmayı nasip etsin inşallah...
AMİN.
sevgiler...
niye kızayım güzelim haklısın cahilde değiliz ama işte yaptım bi hata bugünden itibaren içmiycem tutacam kendimi dediğin gibi çok az kaldı gerçi hiç umutlu değilim olacağına ama kısmet tabiki çokta umutsuz olmamak lazım.
ah tubacım keşke kesin çözümü olsa,bizde fatmanurla geçen bunu konuşuyorduk ve genelde hamile kalanlarda migren gerilediğini falan anlattık.Şimdi duam hamile kalırsam bu atakların gerçekten denilen gibi gerilemesi.
inşallah hamile kalırsınız ve kurtulursunuz bu dayanılmaz ağrılardan canım ya
hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almlayı nasip etsin inşallah bizlere biraz bilgi verirmisin mesela transferden sonrasını nasıl geçirdin nelere dikkat ettin yatmakmı gerekli yatmamakmı ne yiyip ne içicez vs.??merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş hamişiyim sürekli durumunuzu takip ediyorum yazamasamda hepinize rabbbim bu duyguyu tattırsın inş hepinizi pozitif sonuçlar diliyorum şansınız açık olsun rabbim emekleriniz karşılığını versin
son olarak merak ediyorum acaba dondurulmuştamı şans yüksek yoksa taze embriyodamı senin kaçıncı dondurulmuş denemendi canım çok sordum farkındayım inan o kadar evhamlı,o kadar heyecanlıyımki kendimi tanıyamıyorum desem yeridir endişeli karmakarışık bişeyim yaaa:bbo:merhaba arkadaşlar bende dondurulmuş hamişiyim sürekli durumunuzu takip ediyorum yazamasamda hepinize rabbbim bu duyguyu tattırsın inş hepinizi pozitif sonuçlar diliyorum şansınız açık olsun rabbim emekleriniz karşılığını versin