Amin cnm hepimiz :))
Ya yeni bir topik mi açsak ekim-kasımda dondurulmuş transferi deneyecek arkadaşlar diye
Hem fatma listede yapmış o listeyi oraya ekleriz.
valla gittiğimde soracağım da bakalım daha neler çıkacak böyle.iyiki bu site varda buradan ne kadar tecrübe kazanıyoruz ya! Allahım kötü ellere bırakmasın bizleri.ufak bir dikkatsizlik bizim için ne kadar önemli ama doktorlara göre hava hoş,bir daha deneriz nasılsa!!!!!kolaydı sanki.moralini bozma belki bakmışlardır tatlım hatırlamıyorsun dur
e2 yide rahim kalınlığından emin olmak için abkıyorlar sanırım çünki ultrasonda yanlış görme ihtimaline kalşı belli bir değere gelince rahim hazır demektir ama kaç çıkması gerekiyor benimde ondan haberim yok çünki hiç bilgi vermiyorlar.
sen şimdi canını sıkma belki gittiğin hasnenin prosedürü farklıdır ama bu tedavinde sor canım neden bakılmadığını.
valla gittiğimde soracağım da bakalım daha neler çıkacak böyle.iyiki bu site varda buradan ne kadar tecrübe kazanıyoruz ya! Allahım kötü ellere bırakmasın bizleri.ufak bir dikkatsizlik bizim için ne kadar önemli ama doktorlara göre hava hoş,bir daha deneriz nasılsa!!!!!kolaydı sanki.
Allahım yardım et bize.Buradaki arkadaşlarım ve ben senin gücüne sığınıyoruz ne olur dualarımızı geri çevirme,bizi kötü ellere bırakma ve bize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı en kısa zamanda nasip et Yarabbim!!!
allah razı olsun canım bi sorumolucak bu surenin belli bi sayısı varmı acaba bilmiyorumkismile
canım öyle belli bi sayı yok hergün oku inşallah dualarımız kabul olur...
valla gittiğimde soracağım da bakalım daha neler çıkacak böyle.iyiki bu site varda buradan ne kadar tecrübe kazanıyoruz ya! Allahım kötü ellere bırakmasın bizleri.ufak bir dikkatsizlik bizim için ne kadar önemli ama doktorlara göre hava hoş,bir daha deneriz nasılsa!!!!!kolaydı sanki.
Allahım yardım et bize.Buradaki arkadaşlarım ve ben senin gücüne sığınıyoruz ne olur dualarımızı geri çevirme,bizi kötü ellere bırakma ve bize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı en kısa zamanda nasip et Yarabbim!!!
şimdi genelde cuma başlayıp cumaya kadar bitiriyoruz senne zaman başladın cumaya yetiştirelim isterim 300 aldım bitirip yardım ederim yine tek seferde fazla alırsam okuyamayabilirim vebalinde kalmak istemem çünkü kendimede 10.000 ihlas başladım gündüz sana gece bana okurum hemen başlıyorumm allah kabul eder inşallah :Saruboceq:s.tugba canım çok sağol Allah razı olsun farklı nedes dersen nekadar okuyabilirsen tatlım 50 tane 100 tane şukadar okuyabilirim de ben okadar eksik okurum canım senin transferede beraber okuruz Allah izin verirse.
rahim kalınlığına gelince ben emin değilim tatlım dediğim gibi benim doktor pek bu şekilde bilgi vermeyi sevmiyor sorduğunda da herşey yolunda kafanı kurcalama diyor artık bende sormuyorum ama 9mm le 11 mm yakın birbirine zaten ama takılacak bişi yok güzelim gerekli kalınlığa ulaşır inşallah.
inşallah yasmin ama tereddütlerim var.merkezle alakalı o nedenle evham halindeyim süekli hatta inan bana ertelesemmi dediğim oluyo korkuyorum içim rahat değil yani bunların tek nedeni merkezimle yaşadığım ufak tefek problemler hatta merkezimin bana yaşattığı desem daha doğru olur neyse özelden yazarım canımtuğbacığım rahim kalınlığının tek bir standardı olduğunu sanmıyorum.9-10-11 mm normal olan.bundan az yada çok kalın olursa transferi gerçekleiştirmzler zaten.kafanı hiç takma buna.
aynı stres içindeyim canım bende.ben uzakta olduğum için sadece adetin ilk günü bizi arayın ilaç ismi vericez 15 gün kullanıcaksın transfer için bir günlüğüne geliceksin dediler bu çok anlamsız geldi bana muayene kontrol takip edilmeden nasıl bunu yapabiliyolar senin gibi benimde kafamda cevapsız sorular var yani acaba eksik bişeylermi var ihmalmi var demekten alamıyorum kendimicanım bir şey dikkatimi çekti benim.biliyosun benimde üçüncü dondurulnuş denemem olacak fakat bu e2 değeri bende sadece ilk tüp bebek tedavimde bakıldı.bir dahada kimse e2 değerimi sormadıki bana.sadece adetin ikinci günü muayne oluyorum ve transfer günü belirleniyor.acaba yanlış ya da eksik bir şeyler mi var benim tedavimde?
Kızlar!!!!! lütfen sizde cevap yazarmısınız sizlerin transferden önceki aşamaları neler oluyor? acaba eksik bir şeyler mi yaşanıyor tedavilerimizde tecrübelerimizi lütfen paylaşalım çok panik yaptım şimdi ben...(
canım inşallah bu neşen böylece devam eder veeeee transferden sonra kat,kat artarr allah gönlüne göre versin:Saruboceq:Evet Bahçeci biraz tuzlu :)) Memorial hastanesinden bile pahalı :))
ama ne yapalım bu yola başkoyduk ben çok kararsızdım acaba dondurulmuşumu mu denesem yoksa sıfır tedavi mi olsam diye .
Mustafa bey yardımcı oldu. Elinde dondurulmuşun varken bunu değerlendirmen lazım dedi eğer kalitesi düşükse zaten transfer etmeyiz ama ben sana yeni tedaviye başlamam bunu deniyelim dedi.
Çoğu kişinin 2-3-4 dondurulmuşu varken benim 1 tane var dedim ya iyi çözülmezse dedim sonra o 2-3-4 dondurulmuşun içinde de sadece 1 tane kaliteli oluyor dedi.
Çok hastam var dedi 1. 2. kalitede gebe kalan :)) Mutlu oldum tabii.
Şansımı denemek istiyorum muayeneye doğum günümde gidicem umarım şans benden ve hepimizden yana olur hihoyyyt
[
canım öyle belli bi sayı yok hergün oku inşallah dualarımız kabul olur...
şimdi genelde cuma başlayıp cumaya kadar bitiriyoruz senne zaman başladın cumaya yetiştirelim isterim 300 aldım bitirip yardım ederim yine tek seferde fazla alırsam okuyamayabilirim vebalinde kalmak istemem çünkü kendimede 10.000 ihlas başladım gündüz sana gece bana okurum hemen başlıyorumm allah kabul eder inşallah :Saruboceq:
keşke dün gündüz okumuş olsaydım bu kalınlık muhabbetini dr kontrol için gidiyorum sürekli kist enfeksiyon olmuşmu diye malum bulunduğum şehir çok soğuk sormuş olurdum en azından sağlık olsun bakalım nasibimizde varsa bulsun bizi tez elden inşallah
inşallah yasmin ama tereddütlerim var.merkezle alakalı o nedenle evham halindeyim süekli hatta inan bana ertelesemmi dediğim oluyo korkuyorum içim rahat değil yani bunların tek nedeni merkezimle yaşadığım ufak tefek problemler hatta merkezimin bana yaşattığı desem daha doğru olur neyse özelden yazarım canım
aynı stres içindeyim canım bende.ben uzakta olduğum için sadece adetin ilk günü bizi arayın ilaç ismi vericez 15 gün kullanıcaksın transfer için bir günlüğüne geliceksin dediler bu çok anlamsız geldi bana muayene kontrol takip edilmeden nasıl bunu yapabiliyolar senin gibi benimde kafamda cevapsız sorular var yani acaba eksik bişeylermi var ihmalmi var demekten alamıyorum kendimi
bura ve benzeri siteler sayesinde bilinçleniyoruz gitmeme yakın zamanda arayıp konuşmayı düünüorum merak ettiklerimi sormak hakkın sonuçta milyarlar konuşuyosa bu bizim hakkımız her merkezin prosedürü farklı olabilir istersen sor bi canım endişeyle başlamamış olursun
canım inşallah bu neşen böylece devam eder veeeee transferden sonra kat,kat artarr allah gönlüne göre versin:Saruboceq:
çok teşekkürer elbet olur, gönülden yakarışları mevlam hiçbirzaman geri çevirmez inşallah.
Merhaba arkadaşlar,
benim ilaçlarım devam ediyor.perşembe günü adetimin 12. günü, kontrole gideceğiz. 2. günden beri hergün 3 tane estrofem içtim.bazı arkadaşlar 4 tane veya daha fazla içmişler.ben memorial'da tedavi oluyorum ve hemşire 3 tane demişti.Onun dışında 100 lük coraspirin ve folibol içiyorum. Estrofem denilen ilaçtan 3 tane kaldı yani yarın akşam bitmiş olacak, acaba yeni kutu alacak mıyım, perşembe günü içmemiş olacağım.Yarın hastaneyi arayıp soracağım.Eğer her şey yolunda giderse haftaya transferim olur sanırım.Bakalım...Tedavideki herkese bol şans dilerim.Transferleri yapılan arkadaşların da güzel haberlerini bekliyorum:)
Arkadaşlar dondurulmuş embrioya PGT oluyor mu??
Merhaba arkadaşım, adetinin 12. gününe kadar kaç kere doktoro gittin, adetinin kaçıncı günü transfer olacak bilgi verebilirmisin ?
arkadaşlar bugün 10. günüm ve test yaptırdım sonuç: 1.00 yani yok yok yok bebeklerim yok inanamıyorum...
çok üzgünüm...
varmış gibi geliyordu oysa...ben onlarla hep konuştum hiçbirine kıyamadım... tutsunlar diye yalvardım gecelerce dua ettim allah ıma. beni bırakmayın tutunun annenize dedim olmadı olmadı. hiç tutmamışlar oysa değil mi?. sonucu görüyorsunuz asıl test günüm yarındı ama umutlanacak bir durum yok değilmi? iki gün sonra tekrarla dedi hakan bey (hakan yaralı) cuma tekrar ara dedi. ama yok işte. ben ne yapayım şimdi. içimde tarifsiz bir boşluk. herşey çok güzeldi oysa. kanamam dahi yok. ama bebeklerimde yok. o küçücük yavrularımı tutamadım içimde nasıl bir acı allah ım. biliyorum ki hepsinin bir nedeni var biliyorum ki nasip değilmiş.. ama bu kelimeler dahi içime oturuyor. canım çok yanıyor arkadaşlar.ağlamamı durduramıyorum çok inandım çok hayal kurdum olmadı
olmadı.....................
saol fatmanur canım benim.
benimde kendi ailem hariç hiç bilen yok. patlama noktasındayım...
ya birşey soracağım tutunmadı da adetim neden gelmedi? ben cyclo progynova ilacını hala kullanıyorum galiba rahimi kalınlaştırmak için verildi ondan dolayı mı kanamam olmadı acaba? of be!... duşa girecem sonra yatarım biraz, konuşacak sizden başka kimsm yok
bir tanecik kızım olsa diyordum adıını gülsümay koyacaktım kıvırcık sarı saçları olacaktı babası gibi bakıp benim gibi gülecekti. olmadı...............
Üzücü bir durum olmuş.arkadaşlar bugün 10. günüm ve test yaptırdım sonuç: 1.00 yani yok yok yok bebeklerim yok inanamıyorum...
çok üzgünüm...
varmış gibi geliyordu oysa...ben onlarla hep konuştum hiçbirine kıyamadım... tutsunlar diye yalvardım gecelerce dua ettim allah ıma. beni bırakmayın tutunun annenize dedim olmadı olmadı. hiç tutmamışlar oysa değil mi?. sonucu görüyorsunuz asıl test günüm yarındı ama umutlanacak bir durum yok değilmi? iki gün sonra tekrarla dedi hakan bey (hakan yaralı) cuma tekrar ara dedi. ama yok işte. ben ne yapayım şimdi. içimde tarifsiz bir boşluk. herşey çok güzeldi oysa. kanamam dahi yok. ama bebeklerimde yok. o küçücük yavrularımı tutamadım içimde nasıl bir acı allah ım. biliyorum ki hepsinin bir nedeni var biliyorum ki nasip değilmiş.. ama bu kelimeler dahi içime oturuyor. canım çok yanıyor arkadaşlar.ağlamamı durduramıyorum çok inandım çok hayal kurdum olmadı
olmadı.....................