Daha foruma gelmek istemiyorum bu kötü haberlerden dolayı cok üzüldüm nedesem boş
ayın 26sında gerçekleşen 1.5 saatlik kanamayla gebeliğim sona erdi malesef. üzgünüm.
kızlar emriyolarımı cuma günü taşıdık yeni merkeze...kontrole 3 günüm kaldı (2 Haziran)...bakalım heyecan başladı... inşallah transfer olup güzel sonuçlar alır güzel bir 9 ay geçirir güzel bebkelerimizi kucağımıza alırız:)
Merhaba kızlar iki hafta kadar önce yumurtaları toplandı ve ertesi gün merkezden arayıp 24tane yumurtanın dollendigini ve donduracaklarini söylediler 1. Gün embriyosu dondurulan var mı?:44:
ayın 26sında gerçekleşen 1.5 saatlik kanamayla gebeliğim sona erdi malesef. üzgünüm.
Merhaba kızlar iki hafta kadar önce yumurtaları toplandı ve ertesi gün merkezden arayıp 24tane yumurtanın dollendigini ve donduracaklarini söylediler 1. Gün embriyosu dondurulan var mı?:44:
canim,benim yumurtalari opu oldugu gün spermle birlestirip dondurmuslar.
seni opu nun ertesi günü aramislar donduracaklarini söylemisler, ama ne zaman?ayni gün mü yada 3.güne götürüp mü?
onu söylediler mi?
donmuslarla basariya ulasan arkadaslar,
tedaviye hazirlanirken ne yediniz ne ictiniz(extra) yazarmisiniz bir lütfen??tesekkürler..
ananas yemenn iyi olduğunu burdan okumuştum ama ben fındık fıstık ceviz yedim halende yiyorum bebek için çok faydalıymış bu 4. denememdi daha öncekilerde de dikkat ettim 2 sinde yattım bunda yatamadım bile hatta transferden sonra yemek yemeye gittik 2. gün 3. gün yemekli misafirim vardı ama oldu çok şükür allahım devamını nasip ederse 7. gün idrarda çıktı 8. gün dahada koyu çıktı 9. günde 505 11.gün 1081 çıktı 5. gün embryosuydu 3 tane kotuldu dr çoğul gebelik olabilir dedi ama bekliyoruz artık 15 gün sonra ultrasona çağırdı hayırlısı
hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bence kesin üçüzzzzz
sağol allah dileyen herkese nasip etsin eşimde 3 diyor ama bence 2 sağlıklı olsunlarda daha önce 1 boş gebelik geçirdim korkuyorum bu defada
Canım Allah insana taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş.
İnşallah sana da vermeyecek..
İnşallah ikizdir.
sağol allah dileyen herkese nasip etsin eşimde 3 diyor ama bence 2 sağlıklı olsunlarda daha önce 1 boş gebelik geçirdim korkuyorum bu defada