Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Daha foruma gelmek istemiyorum bu kötü haberlerden dolayı cok üzüldüm nedesem boş

ayın 26sında gerçekleşen 1.5 saatlik kanamayla gebeliğim sona erdi malesef. üzgünüm.

rabbim tekrar bu acıyı göstermesin

sakın pes etmeyin defalarca deneyip hiç hamile kalamayan arkadaşlarımızda var lütfen formda olun birbirimize destek olmaya devam edelim(((

Merhaba kızlar iki hafta kadar önce yumurtaları toplandı ve ertesi gün merkezden arayıp 24tane yumurtanın dollendigini ve donduracaklarini söylediler 1. Gün embriyosu dondurulan var mı?:44:

merhaba canım donmuş emriyolar başka bir merkeze taşıma olanagımız varmı gerçekten nasıl oluyor ne yapmamız lazım başka yere götürebilmek için ve sen hangi merkezde dondurup hangi merkeze taşıdın ögrenebilirmiyim canım.

Merhaba kızlar iki hafta kadar önce yumurtaları toplandı ve ertesi gün merkezden arayıp 24tane yumurtanın dollendigini ve donduracaklarini söylediler 1. Gün embriyosu dondurulan var mı?:44:

canım dilemim diye bir arkadaş vardı, onun 1.gün embriyosu 6 tane dondurulmuştu, var yani onunla bir konuş istersen:44:

canim,benim yumurtalari opu oldugu gün spermle birlestirip dondurmuslar.
seni opu nun ertesi günü aramislar donduracaklarini söylemisler, ama ne zaman?ayni gün mü yada 3.güne götürüp mü?
onu söylediler mi?

canım bazı merkezlerde ilk gün donduruyorlar çözdürüleceği zaman da hemen transfer etmeyip bir kaç gün izleyip morula yada blastotist evresine geldiğinde transferini yapıyorlar,bazı uzmanlara göre çok sağlıklı ve daha iyi bir yöntem,hakkımızda hayırlısı biliyosun rabbim ol desin yeter benim 3. gün donduruldu en az bir gün daha çözüldükten sonra izlenecek bozulanlar bana veda edecek son 1 haftam:26::26:

canım bazı merkezlerde ilk gün donduruyorlar çözdürüleceği zaman da hemen transfer etmeyip bir kaç gün izleyip morula yada blastotist evresine geldiğinde transferini yapıyorlar,bazı uzmanlara göre çok sağlıklı ve daha iyi bir yöntem,hakkımızda hayırlısı biliyosun rabbim ol desin yeter benim 3. gün donduruldu en az bir gün daha çözüldükten sonra izlenecek bozulanlar bana veda edecek son 1 haftam:26::26:

Hamilelik olmayan arakadaşlara Allah yardım etsin inş. benimde 10. gün gebelik testi 6.9 çıktı. sonra bugün 14. günde gittim. değerim sıfır olmuş. olmadı.. ilaçlarımı bıraktım. yarında orobüsle yola çıkacağım. inş. adet filan olmam. korkuyorum batıracam her yeri diye.. baya üzüldük. tatildende birşey anlamadım. anlamadan okula başlayacam hayırlısı olsun diyoruz.. aralık ayında bir daha başlayacağız kısmet.. Allah isteyen herkese en hayırlısnı en sağlıklısını versin inş..

canim,benim yumurtalari opu oldugu gün spermle birlestirip dondurmuslar.
seni opu nun ertesi günü aramislar donduracaklarini söylemisler, ama ne zaman?ayni gün mü yada 3.güne götürüp mü?
onu söylediler mi?

Yok canım bişey demediler sadece donduruyoruz dediler hemsireye sormustum onlar grup grup ayırıyorlar takip edip duruma göre donduruyorlar merak etme dedi ama yinede kafama takıldı işte :44:

Son düzenleme:
donmuslarla basariya ulasan arkadaslar,
tedaviye hazirlanirken ne yediniz ne ictiniz(extra) yazarmisiniz bir lütfen??tesekkürler..

Canım benimde negatif çıktı da. ben normal şeyler yemiştim. özellikle yenecek şeyler varsa bende yiyeyim.. hayırlısı olsun. benimde arkadaşlar. transfer günüm 17. gün oldu. daha adet olmadı. sizlerin kaçıncı gün adet olmuştunuz? cevaplarınızı bekliyorum..

ananas yemenn iyi olduğunu burdan okumuştum ama ben fındık fıstık ceviz yedim halende yiyorum bebek için çok faydalıymış bu 4. denememdi daha öncekilerde de dikkat ettim 2 sinde yattım bunda yatamadım bile hatta transferden sonra yemek yemeye gittik 2. gün 3. gün yemekli misafirim vardı ama oldu çok şükür allahım devamını nasip ederse 7. gün idrarda çıktı 8. gün dahada koyu çıktı 9. günde 505 11.gün 1081 çıktı 5. gün embryosuydu 3 tane kotuldu dr çoğul gebelik olabilir dedi ama bekliyoruz artık 15 gün sonra ultrasona çağırdı hayırlısı

hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin bence kesin üçüzzzzz

Kızlar transferden önce ne yenir diye sormuşsunuz, ben bol bol ananas yemiştim, günde 1 dilim olmak üzere. Bİr de ceviz badem kuru incir ve kuru kayısı. Bİlmiyorum bir etkisi olmuşmudur ama bebeğim 12. günde 1204 hcg ile tutunmuştu bana. Allah sizlere de nasip etsin. Sağlıklı beslenmek çok önemli, sizler sağlıklı olun ki bebeğinizde size sıkı sıkı tutunsun. Bir de ben transferden sonra 4 gün evden çıkmamaıştım. Sabahtan akşama yatmamıştım evde ama kafa dinlemiştim evde, mutlu olmaya çalışmıştım. Bir de bol su mutlaka, en az 2,5-3 litre.

sağol allah dileyen herkese nasip etsin eşimde 3 diyor ama bence 2 sağlıklı olsunlarda daha önce 1 boş gebelik geçirdim korkuyorum bu defada

Canım Allah insana taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş.
İnşallah sana da vermeyecek..
İnşallah ikizdir.

Canım Allah insana taşıyamayacağından fazla yük vermezmiş.
İnşallah sana da vermeyecek..
İnşallah ikizdir.

canları sağ olsun sağlıkla kucağıma alayımda isterse 3 olsun mutlaka bi yardım eden olur annem kaynanam inşallah iyidirler bebişlerim çok sağol iyi dileklern için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…