Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

bnm transferim adetimin 14.günü yapıldı biraz erken sanki değil mi?? rahimin kalınlaşma durumuna göre karar veriyoruz dediler..uygun kalınlığa geldi dediler. ama 14.gün transferi olanda hiç duymadım dahaççbu yüzden biraz hatta bayaa tedirginimm ben..

merhaba,
benm de 16.gün yapildi.ben de tedirginim.rahim kalinligin kacti senin 14.gün?

çok hakim değilim konuya ama sanırım iyi bir değer. hamilesin .. :KK9: doktorunla konuştun mu?

haberlerini bekliyorum. :KK49:
doktor iyi dedi iki gundur lekelenmem var korkuyorum hayirlisi artik pozitifle bitmiyorki hemen bir sonraki olayi sorun ediyorsun.
canim ikimizde ayniyiz bak goreceksin seninde pozitif olcak benim iki taneydi sende iki tane koydur mutlaka

doktor iyi dedi iki gundur lekelenmem var korkuyorum hayirlisi artik pozitifle bitmiyorki hemen bir sonraki olayi sorun ediyorsun.
canim ikimizde ayniyiz bak goreceksin seninde pozitif olcak benim iki taneydi sende iki tane koydur mutlaka

canım benim sen kalbini ferah tut.yerleşme kanamasıdır o. kendine dikkat et.

ilkinde dr bi 5 kilo ver demişti verememiştim. şimdi vermeye çalışıyorum. vermeden tekrar denemeyi dşnmüyorum. sende kabızlık oldu mu ilkinde ya da şimdi?

canım benim sen kalbini ferah tut.yerleşme kanamasıdır o. kendine dikkat et.

ilkinde dr bi 5 kilo ver demişti verememiştim. şimdi vermeye çalışıyorum. vermeden tekrar denemeyi dşnmüyorum. sende kabızlık oldu mu ilkinde ya da şimdi?

ilkinde ohss vrdi canim fena ishaldim e2 degerim cok yukselmis buda rahmin uyumunu bozmus olabilir demisti dr.gecen ay hergun gunde iki defa hayit cayi ictim o toparliyor regl duzenini.hergun kuru kayisi yiyorum ve bolsu cok sikintim olmadi o konuda

ilkinde ohss vrdi canim fena ishaldim e2 degerim cok yukselmis buda rahmin uyumunu bozmus olabilir demisti dr.gecen ay hergun gunde iki defa hayit cayi ictim o toparliyor regl duzenini.hergun kuru kayisi yiyorum ve bolsu cok sikintim olmadi o konuda

ben çok fena kabızlık çektim ilkinde. doktorun verdiği ilaç kuru kayısı bol su hiç bişey etki etmedi.:KK50: çok fenaydım.

hayıt ben de içiyorum o zamandan beri günde 1 kez ama. ona rağmen 40 gnden aşağı dşmüyor adet düzenim.

f
ben çok fena kabızlık çektim ilkinde. doktorun verdiği ilaç kuru kayısı bol su hiç bişey etki etmedi.:KK50: çok fenaydım.

hayıt ben de içiyorum o zamandan beri günde 1 kez ama. ona rağmen 40 gnden aşağı dşmüyor adet düzenim.
tup bebek ilaclari kabizlik yapiyor malesef demek seni cok etkilemis benide tam tersi etkilemisti.hayitida gunde 2 kullansan daha etkili olur bence zaten yan etkisi yok gibi birsey

donmuslarla basariya ulasan arkadaslar,
tedaviye hazirlanirken ne yediniz ne ictiniz(extra) yazarmisiniz bir lütfen??tesekkürler..

Cnm folic acid, b12,balık hapı, osteocare (kalsiyum magnezyum cınko karısık hap) kullandım. Seker yok ama varsa dengelemek icin gunde 1 tarcın kaynayıp ictim. Ama transferden 1 hafta obce bu tarcını kestimm.. Kasılma yapar cunku.

Sakin olmak icin melisa ictim arada, onu da transferden bir hafta once kestim.

Cnm folic acid, b12,balık hapı, osteocare (kalsiyum magnezyum cınko karısık hap) kullandım. Seker yok ama varsa dengelemek icin gunde 1 tarcın kaynayıp ictim. Ama transferden 1 hafta obce bu tarcını kestimm.. Kasılma yapar cunku.

merhaba canım, hayırlı olsun hamileliğin. beni hatırladınmı. geçen yıl burası bayğı aktifti odönemden.. sana sorum olucaktı bu b12, osteocare dr. tavsiyesiz mi kullandın ben de kendim alıp kullansammı acaba diyordum.bide tarçını çubuk tarçınımı kaynattıp içtin canım. çok soru sordum k. bakma...

merhaba canım, hayırlı olsun hamileliğin. beni hatırladınmı. geçen yıl burası bayğı aktifti odönemden.. sana sorum olucaktı bu b12, osteocare dr. tavsiyesiz mi kullandın ben de kendim alıp kullansammı acaba diyordum.bide tarçını çubuk tarçınımı kaynattıp içtin canım. çok soru sordum k. bakma...

Cnm hatırlamaz mıyım. Cok tesekkurler su ezan vakti dilerim Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu ilacları murat berksoy sayesinde kullandım ama herkese veriyor. Bir test yapmadı vermek için. Aa bir de ferro demir hapı kullandımmn. Cok onemli o da. Bir de resveratrol diye bir antioksidan kullandım solgarın. Balık hapıyla gebelikten once bunu kullanmak onemli.

Ya bunları transferden 3 ay once baskadık. Transferden 1hafta once resveratrol, osteocare ve ferroyu bıraktım. . Balık hapını gebeligi ogrendiğim hafta kestik cunku fazla a vitamini ilk aylar tehlikeli. Folic, b12 kullanmaya devam ettik. 3. Ay sonunda folic ve b12 bırakılıyor.

Tarcını cubuk içtim evet fazla abartmamaya dikkat et haftada 3 yemekten obce icsen yetebilir. Ama transferden once kesin brak.

Umarım yardımcı olabilirimm

Cnm hatırlamaz mıyım. Cok tesekkurler su ezan vakti dilerim Rabbim sizlere de en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu ilacları murat berksoy sayesinde kullandım ama herkese veriyor. Bir test yapmadı vermek için. Aa bir de ferro demir hapı kullandımmn. Cok onemli o da. Bir de resveratrol diye bir antioksidan kullandım solgarın. Balık hapıyla gebelikten once bunu kullanmak onemli.

Ya bunları transferden 3 ay once baskadık. Transferden 1hafta once resveratrol, osteocare ve ferroyu bıraktım. . Balık hapını gebeligi ogrendiğim hafta kestik cunku fazla a vitamini ilk aylar tehlikeli. Folic, b12 kullanmaya devam ettik. 3. Ay sonunda folic ve b12 bırakılıyor.

Tarcını cubuk içtim evet fazla abartmamaya dikkat et haftada 3 yemekten obce icsen yetebilir. Ama transferden once kesin brak.

Umarım yardımcı olabilirimm

çok yardımcı oldun canım Allah razı olsun bilgiler için. bende 4. tedaviye başlıycam ama henüz tarih kesinleşmedi onun öncesinde arayışyatım canım senin yazınıda görünce sormak istedim folic asit kullanıyordum ama bıraktım tekrar alıyım; bunun ile birlikte balık hapı alıyım ilk olarak. inşlhh bende hayırlısıyla bu sefer elim boş dönmem arkadaşım..

çok yardımcı oldun canım Allah razı olsun bilgiler için. bende 4. tedaviye başlıycam ama henüz tarih kesinleşmedi onun öncesinde arayışyatım canım senin yazınıda görünce sormak istedim folic asit kullanıyordum ama bıraktım tekrar alıyım; bunun ile birlikte balık hapı alıyım ilk olarak. inşlhh bende hayırlısıyla bu sefer elim boş dönmem arkadaşım..

Aminn inşallahh! Canım inşallahh!

merhaba kızlar bende tup bebek yontemyle hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı malesef eylulde.sımıd 2 dondurulmusum var 5.gun embırysu aralıkda onları denıcem kısmetse bu konuda tecrubesızm aklıma takılan sımdı benım 5.gun embrıyosu donduruldu cozulunce hemen koyucaklrmı gene 5.gun emrıyosu olarakmı kabul edılck kafam cok karısık

merhaba kızlar bende tup bebek yontemyle hamıle kaldım fakat kımyasal gebelıkle sonuclandı malesef eylulde.sımıd 2 dondurulmusum var 5.gun embırysu aralıkda onları denıcem kısmetse bu konuda tecrubesızm aklıma takılan sımdı benım 5.gun embrıyosu donduruldu cozulunce hemen koyucaklrmı gene 5.gun emrıyosu olarakmı kabul edılck kafam cok karısık

öncelikle geçmiş olsun rabbim bidaha göstermesin
soruna gelince her merkez farklı uyguluyor bunu bazı merkezler çözündükten sonra bikaçgün bekliyor benim merkezim çözündükten sonra canlı oldukları anlaşılınca 3 saat sonra transfer etti en iyi bilgiyi kendi merkezinden alırsın
hakkında hayırlısı olsun

ya arkadaşlar bi sorum olucakti? dondurulmuş embriyolarımı merkezimden alıp başka merkezde transfer yaptırabilirmiyim? sizce sağlıklı olurmu lütfen bana yardımcı olun ya kafam karmakarışık.. aynı merkezde yaptırmak istemiyorum. tam teşekkülü araştırılmak istiyorum. biryerlerde sorun olduğunu hissediyodum. ve geçengün merkezimden bu günekadar yapılan tüm test sonuçlarımı istedim. gerçi pek taraftar olmadılar ama ben ısrar ettim. sonuçlara bakılınca iyi olmadığını anladım, yani e2 değerim 3000 lerde iken bana trasnsferimi yaptılar:KK43:( şimdi kendim değerlendiriyorum. ve oyüzden aynı merkz. yapttırmak istemiyorum ama geride dondurulmuşlarım var.. ne yapabilirim arkadaşlar...

arkadaşım lütfen mesajım sana ulaşırsa cevap yazar mısın üyeyim ama anlamıyorum öğrenmeye çalışıyorum yazışamıyorum kişilerle.dondurulmuş emriyolarını tedavi olduğun yer sana verebiliyor onlara bağlı ama transfer yaptıracağın yer çok uzaksa tavsiye edişmiyormuş.siz hangi aşamadasınız şimdi.

ilk denememi ege üniv.5ay önce yaptım. sonuç negatif. 4tane dondurulmuş embiryom var ve şuanda tedavideyim. inşallah15gün içinde transferim gerçekleşecek. Benim durumumda yokmu kimse.

ben bu konuda biliyorum ben de tedavi oldum ama yazdığım mesaj size geliyor mu bilmiyorum anlamıyorum bu işten fazla öğrenmeye çalışıyorum mesajım ulaşırsa yazacağım bu konuyla ilgili size

arkadaşlar merhaba ben ilk denememde ohss olduğum için transferim ertelendi 2 ay dinlendim ve şimdi ilk tüp bebişimi dondurulmuş embriyo transferi ile olucam inşallah.
adetin 3. günü gittik ve cyclo-progynova isimli bir ilaca başladık sabah 1 akşam 1 şeklinde. 9. gün kontrlümde 6.1 mm idi endometrium kalınlığı. ilacı sabah 2 akşam 2 şeklinde arttırdık ve gebelik testine kadar böyle içecekmişim.
bir sonraki kontrolüm 14. günümde o zaman da transfer belli olur dedi doktorum 17 yada 19. gün olabilir dedi.
benim sorum progestan takviyesini ne şekilde kullandınız?
benim rahim duvarım çok inceydi o yüzden 1 doz yerine 2 doz ile başlamıştık şimdi de 4 e çıkardık hapı. doktorum fitil vericem diyor ama ben iğne nin daha etkili olacağını düşünüyorum. sizler ne kullandınız merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim.

arkadaşım lütfen mesajım sana ulaşırsa cevap yazar mısın üyeyim ama anlamıyorum öğrenmeye çalışıyorum yazışamıyorum kişilerle.dondurulmuş emriyolarını tedavi olduğun yer sana verebiliyor onlara bağlı ama transfer yaptıracağın yer çok uzaksa tavsiye edişmiyormuş.siz hangi aşamadasınız şimdi.

canım şimdi gördüm yazını k.bakma..evet veriliyor yani ebriyolar taşınabiliyor ama uzun ve riskli işlem oyüzeden çok düşündük ve esk merkezde denemeye karar verdik.. hayırlısı artık inşlhh. sen hangi aşamadın canım

X