Cok üzüldüm cokkkkısmet demekten başka diyecek bsy bulamıyorum ins diger denemede sımsıkı tutunacak sana ...
Bende cok korkuyorum beni bırakacak diye habire wc deyim 3 gun kahve leke geldi cok az bugun hiç gelmedi ..ins bsy olmaz elimizden geleni yapıyoruz olmasada hayirlisi olursada hayirlisi
böyle düşünme cnm bnm sen istermiydin böyle olsun..
Kaynananın vicdanına kalmis eğer azıcık insansa su anda dahada sana iyi davranır...
Hem boşver onu sen kendini iyi hiset kaynanalara zor yaranılir onun icin o sana iyi yada kötü nsl davranırsa davransın bide onu dert edip kendini iyicene uzme değmez
arkadaşlar herşeyin başı moral iyi düşünce. benim ilk transferim taze embriyolarla olmuştu.o 12 günlük zamanda kendime o kadar dikkat ettiğim halde olmadı. ilk bhgc değerim yüksekti ço sevinmiştim.2.tahlilimin sonucunu eşim almıştı hastaneden. ben tam evden okula gitmek için çıkarken geldi yüzü bembeyazdı.olmamıştı,tutmamıştı. o anda yasadığım üzüntüyü anlatamam ve hemen evden cıkmam gerekiyordu işe yetişmem için. o okul yolunda nasıl ağlaya ağlaya gittiğimi ,sınıfa kıpkırmızı ,şişmiş gözlerle girdiğimi anlatamam...
ama hemen diğer ay 2. transferim dondurulmuş embriyolarla oldu ve şu an allaha milyonlarca kere şükürler olsun 2 yaşında ikiz kızlarım var. o zamanlarda ,zaman hiç geçmeyecekmiş,o iğneler,ilaçlar hiç bitmeyecekmiş gibi geliyordu.
size tavsiye edebileğim tek şey sabırlı olun ve bol bol dua edin...herşeyin gönlünüzce olması dileğimle....
Allahım inşallah herşeyi yoluna koyar en hayırlısına nasip eder de doktor müdahalesine gerek kalmaz,,ben hala gelmeyen reglyimi bekliyorum,2 tane konulsun hatta ikiz annesi olıyım diye dua ediyorum.Biri tutsun biri gitsin demedim,diyemedim.hakkımızda hayırlısı canım
Gulooz cnm bana 2 tane konuldu teki tuttu hayırlısını istedim ama gönlüm hep ikizden yanaydı bikerede kurtulmak istedim :) cok sukur tek olsun benim olsun .. 3 tanesinin tutması zor cnm tabi yine Allah bilir ins gönlünden gecen olur..
Pembesu cnm ben dun gittim tup bebek doktoruma 5+6 günlüktu alttan muayene olduğumdan kese bebek kalp atisi hepsini gördük göbekten baksa kalp atisi gorunmezdi...
Senin dogum tarihine bakarsam aramızda 6 gun var .. Ben bugun 6+0 haftalığım oZaman sen 5+1 haftalısindoktorun doğru söylüyor son Bat tarihine gore hesapliyor transferine gore deil..Bu arada 3 gündür adet agrisi var kalçam ağrıyordu bugun baya hafifledi dun ve bugun sabah crinone jelden sonra akinti geldi koyu kivamli içindede kahve leke vardi doktor normal dedi ama korkuyorum sende oldumu
kızlar cuma günü donmuş embriyo trasferim var. inşallah bu yazımı okuyan arkadaşlarım dua bekliyorum. "Allahım Moonligt'a hayırlı evlat nasip et bu tedavisinde" diye dua edin arkadaşlar. Allah hepinizden razı olsun.
canım rabbim çifter çifter evlat versinnnnnnnnnnnnnn tez vakitte inşallah sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlarla ödüllendirsin seni aminnnnnnnn
Kasıma bsy kalmadı kuzum bu sefer Olcak insmerhaba arkadaşlar
ben döndüm tatilden
pembesu çok üzüldüm, elden bişi gelmiyor
hayırlısı buymuş canım, üzlme desem de boş
ben bu sefer sağlıklı devam etmetecekse hiç tutmasın diye dua etmiştim
Allah da öyle nasip etti benim için.
ama sakın umudunu kaybetme, bak ben kasımda tekrar deniycem, beraber başlarız inşallah ne dersin
minik gelin senin tekmiş
maşallah, keseyi ve kalp atışını da görmüşsün
Allah sağlıkla devamını nasip etsin
diğer arkadaşlara da bol şans diliyorum
Cnm kullandığın ilaçlar çift çizgi çıkmasını sağlamazmerhaba benim bu 4. denemem di 23 ünde 3 tane blast 5. gün transferi yapıldı donmuşlardan bugün 7. gün sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı eşim belki yanlıştır daha sevinmeyelim diyor ayın 1 inde test günüm geçen defada blasttı 9. gün yapmıştım evde çıkammıştı kan testimde negatifti bu defa daha erken çıktı sizce doğrumudur ilaçların etkisi olurmu acaba estrofem ve crinone jel kullanıyorum sadece
merhaba arkadaşlar
ben döndüm tatilden
pembesu çok üzüldüm, elden bişi gelmiyor
hayırlısı buymuş canım, üzlme desem de boş
ben bu sefer sağlıklı devam etmetecekse hiç tutmasın diye dua etmiştim
Allah da öyle nasip etti benim için.
ama sakın umudunu kaybetme, bak ben kasımda tekrar deniycem, beraber başlarız inşallah ne dersin
cnm evet tutupta düşmesi daha yıkıcı bu 2. oldu bende galiba nedeni emriyonun sağlıklı olmaması yani kromozom bozukluğu emriyo 5 .güne kadar gidiyor ama sağlıklı değil o yüzden tutunmuyor ve bu durumun tedaviside yok pgt yöntemi var sadece ve ben 2 yıl ara vereyim diyorum ama bakalım zaman ne gösterecek daha 25 yaşındayım ama 5 yıldır evliyim inşş kendiliğinden sağlıklı bir evladım olur ama tedavisiz zor görünüyor.
ayın 26sında gerçekleşen 1.5 saatlik kanamayla gebeliğim sona erdi malesef. üzgünüm.
Daha foruma gelmek istemiyorum bu kötü haberlerden dolayı cok üzüldüm nedesem boş