benim kafam karıştı hanımlar burda bazılarımız çift enbriyo transferi istiyor tek koyuyor doktoru benim doktorum ise 3 tane 1.kalite olan dondurulmuş enbriyoyyu koyucanı söyledi
ay ben ikizleri 3 ay zor taşıdım doğuramadım düşürdüm bu seferde üçüz olursa yine kaybederim((((( ne yapsamki doktorumada güveniyorum offf kafam karıştı.
senin hangi üp bebek merkeziydi canım?
keşke benimki de kabul etse...
asla kabul etmiyor,bence sevinmelisin..
cnm nasıl sevineyim daha önce 4 hamileliğimde düşük ve erken doğumla sonuçlandı
bunlardan 2 tanesi ikiz bebekti 3 aylıkken düştüler
ya şimdi 3 enbriyoda tutunursa yine kaybederim ben tek istiyorum((
tabi hakkımda hayırlısı belkide tek enbriyom sağlıklı çözünür nasip bakalım ne olucak
cnm nasıl sevineyim daha önce 4 hamileliğimde düşük ve erken doğumla sonuçlandı
bunlardan 2 tanesi ikiz bebekti 3 aylıkken düştüler
ya şimdi 3 enbriyoda tutunursa yine kaybederim ben tek istiyorum((
tabi hakkımda hayırlısı belkide tek enbriyom sağlıklı çözünür nasip bakalım ne olucak
canım hiç niyetini bozma...
hep olumlu düşün..
bak ben 43 yaşımdayım,2.tüp bebek denemem,bir evladımı aldırmak zorunda kaldım benim sağlık problemlerim nedeniyle...
Yine de sonsuz umutluyum,iançlıyım,rahatım...
vesvese,kuruntu yok bitanem...
dua oku,yasin,meryem ya da salatı tefriciye,bu dualar seni rahatlatacaktır,namaz kıl,Allah'a sığın çok rahatlatıyor bitanem bunlar...
sen de ben de hamile kalacağız Allah'ın izniyle bitanem...
KiZlar tek çift embriyo diye konuşmuşsunuz
Bn iki tane koydurdum isteyerek hemde ikiz istiyordum dün tup bebek doktoruma muayene oldum ben üzüldüm ikiz olmadığına doktorumda eğer ikiz olacağından kesin emin olsam in ol iki embriyo koymadım çoğul gebelik herzaman cok risklidir en iyisi tek gebeliktir dedi..
Ama diyorum iki embriyo koydu teki tuttu digeri tutmadı...ya tek embriyo koymalarda ve o tutmayanı koymalardi yine hamile kalamadım..
Mantiklisi 2 tane koymak bence tabi kısmette varsa tek te koysan tutar
hamile kalmaktan korkuyorum artık
keşke bişeyler olsada hamile kalınca 9 ay uyutsalar beni doğum sancısıyla uyansam((
Canım benim doktorum ne dedi biliyor musun?
Bu iş moral ve motivasyon ve inançla olur dedi...
Lütfen o duaları oku,bak nasıl rahatlayacaksın bitanem..
Vesvese,kuruntuları at içinden..
Evladını kucağına aldığın anı düşün sadece...
son hamileliğimde okadar emindimki doğacaklarına anlatamam galiba rabbimin ol demesi gerekli
inşallah bu sefer ol demiştir.
senin hangi üp bebek merkeziydi canım?
keşke benimki de kabul etse...
asla kabul etmiyor,bence sevinmelisin..
Arkadaşlar, arife günü transferim oldu. 3 tane transfer edildi. doktorum embriyoların iyi dedi. 3 de tutarsa bir tanesi alırız. iki kalır dedi. ben transfer günü bunları konuştuğum için şok üstüne birşey diyemedim. hayırlısı olsun. daha hamile olduğumu bile öğrenemedim ama insan korkuyor. üçüz olup ikiye düşürenler zor durum diyorlar. arkadaşlar dua edin. inşaAllah böyle bir durumla karşı karşıya kalmam. iki veya bir tane tutarda sağlıklı hamilelik geçiririm. Rabbim büyük.. hayırlısı olsun günaha girmekten korusun. inşaAllah.. Rabbim kimseye kaldıramayağı yük vermesin.. Allaha emanet olun. Sizlere kaç tane transfer edildi kaç tanesi tutmuştu? cevaplarınızı bekliyorum...
Gulooz cnm bana 2 tane konuldu teki tuttu hayırlısını istedim ama gönlüm hep ikizden yanaydı bikerede kurtulmak istedim :) cok sukur tek olsun benim olsun .. 3 tanesinin tutması zor cnm tabi yine Allah bilir ins gönlünden gecen olur..
Pembesu cnm ben dun gittim tup bebek doktoruma 5+6 günlüktu alttan muayene olduğumdan kese bebek kalp atisi hepsini gördük göbekten baksa kalp atisi gorunmezdi...
Senin dogum tarihine bakarsam aramızda 6 gun var .. Ben bugun 6+0 haftalığım oZaman sen 5+1 haftalısindoktorun doğru söylüyor son Bat tarihine gore hesapliyor transferine gore deil..Bu arada 3 gündür adet agrisi var kalçam ağrıyordu bugun baya hafifledi dun ve bugun sabah crinone jelden sonra akinti geldi koyu kivamli içindede kahve leke vardi doktor normal dedi ama korkuyorum sende oldumu
cnm malesef benim mutluluğum buraya kadarmış ben ikinci testi yaptırınca tamam katladı diye bir daha yaptırmadım değerler bi yere kadar yükselip düşmüş cnm malesef 2 gün öncede ben çaıştığım hastanedeki doktora gözüktüm 6 mm kese var dedi ama ben görememiştim keseyi nedense bana söyleyemedi. sonra bugün kanamam geldi .tekrar baktırdım kese yok dedi bhcg yaptırdım 3 çıktı anlayacağın bugün benim için çok kötü bir gün oldu ağlamaktan gözüm şişti.
böle durumlarda sözler anlamını yitiriyor ama sana yakışan güçlü olmak pes etmeden tekrar denemek ayrıca çok fazla arkadaşımız var bu durumu yaşayıp doğal yolla hamile kalan
umarım en kısa zamanda mucize merkezinden gelir bebişin.
baştan negatif çıksaydı ve değerler artmasayıdı kimseye söylemeyecektim kaynanamların bile bana davranışı değişmişti. o kadar iyi davranıyorlardıki hasrettim öyle davranmalarına ama artık öğrendiklerinde ben daha kötü oluyorum nasıl söyleyecem onu bile bilmiyorum
Cok üzüldüm cokkkcnm malesef benim mutluluğum buraya kadarmış ben ikinci testi yaptırınca tamam katladı diye bir daha yaptırmadım değerler bi yere kadar yükselip düşmüş cnm malesef 2 gün öncede ben çaıştığım hastanedeki doktora gözüktüm 6 mm kese var dedi ama ben görememiştim keseyi nedense bana söyleyemedi. sonra bugün kanamam geldi .tekrar baktırdım kese yok dedi bhcg yaptırdım 3 çıktı anlayacağın bugün benim için çok kötü bir gün oldu ağlamaktan gözüm şişti.
baştan negatif çıksaydı ve değerler artmasayıdı kimseye söylemeyecektim kaynanamların bile bana davranışı değişmişti. o kadar iyi davranıyorlardıki hasrettim öyle davranmalarına ama artık öğrendiklerinde ben daha kötü oluyorum nasıl söyleyecem onu bile bilmiyorum