Cok üzüldüm cokkk kısmet demekten başka diyecek bsy bulamıyorum ins diger denemede sımsıkı tutunacak sana ...
Bende cok korkuyorum beni bırakacak diye habire wc deyim 3 gun kahve leke geldi cok az bugun hiç gelmedi ..ins bsy olmaz elimizden geleni yapıyoruz olmasada hayirlisi olursada hayirlisi
böyle düşünme cnm bnm sen istermiydin böyle olsun..
Kaynananın vicdanına kalmis eğer azıcık insansa su anda dahada sana iyi davranır...
Hem boşver onu sen kendini iyi hiset kaynanalara zor yaranılir onun icin o sana iyi yada kötü nsl davranırsa davransın bide onu dert edip kendini iyicene uzme değmez
sağol cnm benim nasıl oldu anlamadım değerler yükselirken neden düşmeye başlar ki
inşş senin bebeğin senin bırakmayacak kahverengi akıntı jelden de oluyor cnm üzülme ...
seninle birlikte aldığımız bu yolun sonunu ne yazıkki beraber bitirmek kısmet olmadı senin bebeğine dua ediyorum inşş hiçbirşey olmaz gerçekten zor bir durum
doğru söylüyorsun daha öncede düşük yapmıştım sanki oğlu döllüyorda ben tutamıyom gibi laf sokuyor bana kaynana ALLAH büyük ben kendimi dinlendiricem bu ara psikolojik olarak hazır olsamda yine tadavi olurmuyum bilmiyorum
birde kasıklarımda ödem oluşmuş ilaçların yan etkisinden vucut su toplamış ilaçlara hemen tepi veriyor vucudum en ufacık ağrı kesicide bile nasıl bir bünyem varsa çok nazik tüp bebek ilaçlarıda beni başkasını mahvettiğinden daha fazla mahvediyor ne yapcam bilmiyorum çünkü çoçuğum olmuyor ve kullanmak zorundayım..