Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

kızlarrrrrrrrrr sesimi duyanlar yardım etsin :)
dün durumumdan bahsetmiştim haziran ilk tüp denenmemdan sonra normalde 28 günde bi gelen adetim 25 günde bi gelmeye başladı bu arada geçen ay normal yolla kimyasal gebelik tattım :) yani tüp denemesinden bir ay sonra değerim 87 den 0 a düştü 2 günde,bu ayda hala gelmedi,gelse dondurulmuş tedavisine gitcem.. bu kadar hormonları saçmalayan olmuşmuydu merak ettim :)

Cnm belirtilerimiz ayniydi senden bebis haberi kesin bekliyordum zaten hadi gözün Aydın en guzel Bayram hediyesini aldın:) bende bayramda geziyorum herkes önümde donüyor herseyi yedirtiyorlar bu hamilelik cok keyifli bsymis ins Rabbim tamamına erdirir artık kese ve kalp atimini bekleme zamani ben keseyi gördüm bide kalp atışını duysam rahatliycam:)

Cm bend ilk tup beek denemesinde negatif gördüm 1 ay ara verdim adetim 27 gunde bir olurken 40 gunde geldi ...malesef oluyor düzensizlisme ama bı önemi yok adet olunca gidersin

minik gelin bişey sormak istiyorum canım,durumumuz hemen hemen aynı seninle ilkinde tutmaması çok zor gözüyle bakıyodu doktorum ama ben çok dikaatsiz davrandım nasip olmadı,2 ay oldu bu ay dondurulmuşlarla başlıyorum ama 2 tane istiyorum çünkü 3. gün embriyoları ama doktorum zayıf olduğum için 1 tane iyi diyo anlamadım ya kafam çok karışık,2 tane istiyorum HEM BELKİ İKİZ OLUR RABBİM OL DERSE DOĞURURUM BELKİ KOYUNLAR BİLE 8 TANE DOĞURUYO :)

minik gelin bende sol kasığında batmalar oluyo sende de varmı cnm öle şeyler
Cnm benim hiç agrim sızım kalmadi batmada olmuyor hatta unutuyorum hamile oldugumu ins sorun yoktur nediyim..iki gun sonra tup bebek doktoruma gitcem bakalım neyapiyor benim kuzu:)

Cnmm benimse ilkinde tutmama sebebi yoktu ve iki tane embriyo konulmuştu doktor %80 hamile kalçan dedi ve ben 5 gun hiç kalmadım yataktan ama tutmadı..
Busefer ilk iki gun dikat ertemi sonra gezmeye başladım ilkinde yanımda kalan vardı bana baktı busefer kimşeyede istemedim 4. Gunu dışarı çıktım gezdim nebilim olacağı varsa Hoplasanda zıplasanda ouyor eğer yatma ile olsaydı ilkinde tutardı benim...
Bizde sorun eşimde hiç sperm yoktu amlyt ile buldular durumumuz zor olduğu icin iki embriyo koydu doktor teki tuttu digeri tutmadı acaba diyorum tek koysaydı ve o tutmayan denk gelseydi ...iyiki iki tane kondu diyorum..yine doktorun insiyatifine kalmis ısrar et bence..ayrıca zayif ve kısa boylular daha iyi taşıyor ikiz bebisi :)

ay çok sağol canım ya içime su serptin,evet 2 tane koyması için uğraşıcam hem dondurulmuş hemde 3. gün embriyosu riske atamam,maddi manevi yıprandık Artık yüzümüzü güldürsün Rabbim ya

ay çok sağol canım ya içime su serptin,evet 2 tane koyması için uğraşıcam hem dondurulmuş hemde 3. gün embriyosu riske atamam,maddi manevi yıprandık Artık yüzümüzü güldürsün Rabbim ya

Israr edersen koyar cnm hem senin esinde azospermi imiş öle okudum diger topikte..
Sonuçta spermi zor buluyoruz bidaha bulacağımız ne malum sen iki diyip ısrar et kesin :)

Israr edersen koyar cnm hem senin esinde azospermi imiş öle okudum diger topikte..
Sonuçta spermi zor buluyoruz bidaha bulacağımız ne malum sen iki diyip ısrar et kesin :)

bu doktorlar zaten halden hiç anlamıyo kiiiii,sen miniciksin nerene taşıcan 2 taneyi diyo ben öğretmenim eylül sezonu başlamadan şu sıkıntılı dönemi atlatmak istiyorum biran evvel hastalansam süper olcak .sana 3 tane 3. gün donmuş emb. transfer edildi dimi canım? ama tek bebişkon var .hayırlısı işte doktorların dediği değil Allahın dediği oluyo........

kızlar değerim katladı allaha sukurler olsun. HAMİLEYİM...:)))

ALLAH sıradaki arkadaşlarıma nasip etsin inş.

5n1k bişi sorcam,senin problem neydi bide bu ilk dond. denemen dimi tek emb. transferi mi??

bewnmi hikayem uzun biraz ama kısaca yazıyım. eşim azospermi hastası. 3. denemem ve ilk dondurulmuş transferim. iki embriyo transfer edildi. geçen hamileliğim 13. haftada düşükle sonuçlandı kesilmeyen kanamadan dolayı. pıhtılaşma problemım fılan yok nedenı hala bellı değil.

allahım bu yavruma omur versın inşallah...

seninde hikayen dramatikmiş artık mükafatını gör inşallah,bu kez evine bebeğinle girmek nasip olur hamile duası geçer biliosun bol bol dua etmeyi unutma bizeeeeeeeeeeeeeee

benim kafam karıştı hanımlar burda bazılarımız çift enbriyo transferi istiyor tek koyuyor doktoru benim doktorum ise 3 tane 1.kalite olan dondurulmuş enbriyoyyu koyucanı söyledi

ay ben ikizleri 3 ay zor taşıdım doğuramadım düşürdüm bu seferde üçüz olursa yine kaybederim ((((( ne yapsamki doktorumada güveniyorum offf kafam karıştı.

kızlar değerim katladı allaha sukurler olsun. HAMİLEYİM...:)))

ALLAH sıradaki arkadaşlarıma nasip etsin inş.

Canım ohhhh...ne kadar sevindim....
tey tey tey......42::

günledir bi<im temmuz topiğinde hep negatiften moralim bozulmuştu,moral oldu bana....
tebrikler güzel annemiz....
çok sevindim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…