kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum. hayırlara vesile olsun inşallah...
bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim
şimdi yarınki değeri bekliyorum inşallah iki katına çıkar...
sevgiyle kalın..[/COLOR
AY ÇOK SEVİNDİM aLLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
Cnm belirtilerimiz ayniydi senden bebis haberi kesin bekliyordum zaten hadi gözün Aydın en guzel Bayram hediyesini aldın:) bende bayramda geziyorum herkes önümde donüyor herseyi yedirtiyorlar bu hamilelik cok keyifli bsymis ins Rabbim tamamına erdirir artık kese ve kalp atimini bekleme zamani ben keseyi gördüm bide kalp atışını duysam rahatliycam:)kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum. hayırlara vesile olsun inşallah...
bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim
şimdi yarınki değeri bekliyorum inşallah iki katına çıkar...
sevgiyle kalın..
Cm bend ilk tup beek denemesinde negatif gördüm 1 ay ara verdim adetim 27 gunde bir olurken 40 gunde geldi ...malesef oluyor düzensizlisme ama bı önemi yok adet olunca gidersinkızlarrrrrrrrrr sesimi duyanlar yardım etsin :)
dün durumumdan bahsetmiştim haziran ilk tüp denenmemdan sonra normalde 28 günde bi gelen adetim 25 günde bi gelmeye başladı bu arada geçen ay normal yolla kimyasal gebelik tattım :) yani tüp denemesinden bir ay sonra değerim 87 den 0 a düştü 2 günde,bu ayda hala gelmedi,gelse dondurulmuş tedavisine gitcem.. bu kadar hormonları saçmalayan olmuşmuydu merak ettim :)
minik gelin bende sol kasığında batmalar oluyo sende de varmı cnm öle şeyler
pembesu tebrik ederim canım seninde 2. denemen değil mi dondurulmuş embriyo mu bide kaç transfer edildi? ay kusura bakma bende dondurulmuşlara başlıyorum ama çok karışık kafam ...
Cnm benim hiç agrim sızım kalmadi batmada olmuyor hatta unutuyorum hamile oldugumu ins sorun yoktur nediyim..iki gun sonra tup bebek doktoruma gitcem bakalım neyapiyor benim kuzu:)minik gelin bende sol kasığında batmalar oluyo sende de varmı cnm öle şeyler
minik gelin bişey sormak istiyorum canım,durumumuz hemen hemen aynı seninle ilkinde tutmaması çok zor gözüyle bakıyodu doktorum ama ben çok dikaatsiz davrandım nasip olmadı,2 ay oldu bu ay dondurulmuşlarla başlıyorum ama 2 tane istiyorum çünkü 3. gün embriyoları ama doktorum zayıf olduğum için 1 tane iyi diyo anlamadım ya kafam çok karışık,2 tane istiyorum HEM BELKİ İKİZ OLUR RABBİM OL DERSE DOĞURURUM BELKİ KOYUNLAR BİLE 8 TANE DOĞURUYO :)
Cnm benim hiç agrim sızım kalmadi batmada olmuyor hatta unutuyorum hamile oldugumu ins sorun yoktur nediyim..iki gun sonra tup bebek doktoruma gitcem bakalım neyapiyor benim kuzu:)
Cnmm benimse ilkinde tutmama sebebi yoktu ve iki tane embriyo konulmuştu doktor %80 hamile kalçan dedi ve ben 5 gun hiç kalmadım yataktan ama tutmadı..
Busefer ilk iki gun dikat ertemi sonra gezmeye başladım ilkinde yanımda kalan vardı bana baktı busefer kimşeyede istemedim 4. Gunu dışarı çıktım gezdim nebilim olacağı varsa Hoplasanda zıplasanda ouyor eğer yatma ile olsaydı ilkinde tutardı benim...
Bizde sorun eşimde hiç sperm yoktu amlyt ile buldular durumumuz zor olduğu icin iki embriyo koydu doktor teki tuttu digeri tutmadı acaba diyorum tek koysaydı ve o tutmayan denk gelseydi ...iyiki iki tane kondu diyorum..yine doktorun insiyatifine kalmis ısrar et bence..ayrıca zayif ve kısa boylular daha iyi taşıyor ikiz bebisi :)
ay çok sağol canım ya içime su serptin,evet 2 tane koyması için uğraşıcam hem dondurulmuş hemde 3. gün embriyosu riske atamam,maddi manevi yıprandık Artık yüzümüzü güldürsün Rabbim ya
Israr edersen koyar cnm hem senin esinde azospermi imiş öle okudum diger topikte..
Sonuçta spermi zor buluyoruz bidaha bulacağımız ne malum sen iki diyip ısrar et kesin :)
kızlar değerim katladı allaha sukurler olsun. HAMİLEYİM...:)))
ALLAH sıradaki arkadaşlarıma nasip etsin inş.
5n1k bişi sorcam,senin problem neydi bide bu ilk dond. denemen dimi tek emb. transferi mi??
çok tebrik ederim. darısı bize olsun inşallah.
bewnmi hikayem uzun biraz ama kısaca yazıyım. eşim azospermi hastası. 3. denemem ve ilk dondurulmuş transferim. iki embriyo transfer edildi. geçen hamileliğim 13. haftada düşükle sonuçlandı kesilmeyen kanamadan dolayı. pıhtılaşma problemım fılan yok nedenı hala bellı değil.
allahım bu yavruma omur versın inşallah...