Canım bunlar ne güzel mesajlar, yazan sen olunca gözlerim dolu dolu oldu :) Merak edip mesajlarını aratıyım demiştim ki hamileymişsin çok ama çok sevindimBu arada KiZlar bugun 14. Gunum kan degerim 833 olmuş cok Akif bu cuma keseyi görmeye gitcez ins görürüz ...doktor tek olabilir dedi biraz üzüldüm ins ikiz görürüm :)
Evet onu uğur getirsin diye yaptım....
asozlem ne yaptı acaba???
C bnm Allah razı olsun çok sukur hamileyim ins Rabbim sorunsuz sekilde sonuna getirir ..biraz tedirgin biraz korkuyorum .alah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanım bunlar ne güzel mesajlar, yazan sen olunca gözlerim dolu dolu oldu :) Merak edip mesajlarını aratıyım demiştim ki hamileymişsin çok ama çok sevindimAllahım sağlıklı bi hamilelik yaşatsın inşallah. Darısı isteyen bütün arkadaşlara olsun. Çok ama çok sevindim. Rabbimin mucizesi, inşallah hayırlısı ile o mucizeyi kucağınada alırsın canım benim
arkadaşlar malesef benim negatif
kısmet değilmiş
diğer bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum
C bnm Allah razı olsun çok sukur hamileyim ins Rabbim sorunsuz sekilde sonuna getirir ..biraz tedirgin biraz korkuyorum .alah kimsenin kucağını boş bırakmasın
idrar testmi yaptın onun sonucuna güvenilmez cnm bnm
kan testi yaptırdım
sonuç kesin
bakalım 6 tane dondurulmuş embriyom daha var
tekrar denerim nasipse.
Hakında hayirlisi cnm bnm cok üzüldüm inan fazla duygusalim bu aralar negatif kelimesi beni cok üzüyor.
Cok sukur dondurulmus embriyon varmış gercekten normal tup bebekken daha kolay ..sana tavsiyem en fazla iki ay ara ver..rahim hamilelik icin kendini tam hazırlamışken bidaha dene derim..
Tabi deneme gücünü kendinde hissediyorsan sonrada yapsanız olur...üzülme tamammi cok şanslısın dondurulmus embriyosu herkesin olmaz
selamm...
şimdiye kadar temmuzda tedavi görenler topiğindeydim ama artık ilave olarak dondurulmuşlarla tedavi göreceklerde alanıma girmeye başladı çünkü progesteronum yüksek çıktığı için transferim bir sonraki aya ertelendi (eylül) ve 4 dondurulmuş yumoşumu içim kıyılarak dondurttum (üşürler diye üzülüyorum yavrularımmm daha anne kucağı görmeden anamm kıyamam yaa) neysem, bu dondurulmuş konusunda pek tecrübem olmadığı için size bir danışayım dedim bilen varsa bilgilendirebilir mi; şimdi benim 4 yavrum donduruldu, yaş ve ilk denemeden dolayı 1 transfer yapılacak, bu durumda kaç tane çözüyorlar? 1 den fazla ise transferden sonra kalan hala sağlıklı ise onu tekrar donduruyorlar mı yoksa yok mu ediliyor
Dusuk yaptığın ve boşandığın icin üzüldüm cnm..konu ne bilmiyorum ama tup bebek sonrasi bosaniorsan fazlasıyla sabretmişsin demek..hakkında hayirlisi olsun ins barısirsiniz esinizleMerhabalar,
Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.
7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet
umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com
ben seni hiç tanımıyorum. uzunca bir süredir bu dertle mücadele eden biri olarak ve 13 haftalık bebeğini kaybeden biri olarak neler cekmıs olabılıcegını az cok tahmın edebılıyorm. ve sana sunu sormak ıstıyrm: böylesini sancılı bır donemde neden hayatında bu kadar buyuk bır karar aldın arkadasım!!!
çok üzüldüm. ve lütfen sakın ve sıhhatlı dusunene kadar baska kararlar alma.....
hayat senin ama cok ama cok zor zamanlar ınsan bırak kocasından vazgecmeyı hayatından vazgceıcek duruma gelıyor. keske aynı hatayı baskaları yapmana ızın vermeselerdı.....
Dusuk yaptığın ve boşandığın icin üzüldüm cnm..konu ne bilmiyorum ama tup bebek sonrasi bosaniorsan fazlasıyla sabretmişsin demek..hakkında hayirlisi olsun ins barısirsiniz esinizle
sağolun kızlar... geç kalmış bir karar dı benimkisi bir yıl önce de boşanmak istemiştim ama terapiste gitmiştik düzeltmeye çalıştık... olmadı... hiç pişman değilim, kendime kızıyorum istemediğim bir evlilikten neden çocuk sahibi olmak için o kadar mücadele ettim diye...
Cnm benim 12 tane dondurulmus embriyom vardı iki tüpe böldüler 6+6 diye dondurdular
Bu transferinde 6 tanesi çözüldü mecburen hepside sağlıklı idi 2 transfer edildi 4 tanesi sağlıklı olmasına rağmen atıldı...dondurulmusu bidaha dondurmuyorlar yani en azından benimki öyle oldu..keske 4+4+4 diye dondursaydım ..neyse kısmet hamile kalsa donmusum kalmasın bsy olmaz cnm /)
selamm...
şimdiye kadar temmuzda tedavi görenler topiğindeydim ama artık ilave olarak dondurulmuşlarla tedavi göreceklerde alanıma girmeye başladı çünkü progesteronum yüksek çıktığı için transferim bir sonraki aya ertelendi (eylül) ve 4 dondurulmuş yumoşumu içim kıyılarak dondurttum (üşürler diye üzülüyorum yavrularımmm daha anne kucağı görmeden anamm kıyamam yaa) neysem, bu dondurulmuş konusunda pek tecrübem olmadığı için size bir danışayım dedim bilen varsa bilgilendirebilir mi; şimdi benim 4 yavrum donduruldu, yaş ve ilk denemeden dolayı 1 transfer yapılacak, bu durumda kaç tane çözüyorlar? 1 den fazla ise transferden sonra kalan hala sağlıklı ise onu tekrar donduruyorlar mı yoksa yok mu ediliyor