Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Bu arada KiZlar bugun 14. Gunum kan degerim 833 olmuş cok Akif bu cuma keseyi görmeye gitcez ins görürüz ...doktor tek olabilir dedi biraz üzüldüm ins ikiz görürüm :)
Canım bunlar ne güzel mesajlar, yazan sen olunca gözlerim dolu dolu oldu :) Merak edip mesajlarını aratıyım demiştim ki hamileymişsin çok ama çok sevindim Allahım sağlıklı bi hamilelik yaşatsın inşallah. Darısı isteyen bütün arkadaşlara olsun. Çok ama çok sevindim. Rabbimin mucizesi, inşallah hayırlısı ile o mucizeyi kucağınada alırsın canım benim

Son düzenleme:
C bnm Allah razı olsun çok sukur hamileyim ins Rabbim sorunsuz sekilde sonuna getirir ..biraz tedirgin biraz korkuyorum .alah kimsenin kucağını boş bırakmasın

arkadaşlar malesef benim negatif
kısmet değilmiş
diğer bekleyen arkadaşlara bol şans diliyorum

idrar testmi yaptın onun sonucuna güvenilmez cnm bnm

C bnm Allah razı olsun çok sukur hamileyim ins Rabbim sorunsuz sekilde sonuna getirir ..biraz tedirgin biraz korkuyorum .alah kimsenin kucağını boş bırakmasın

idrar testmi yaptın onun sonucuna güvenilmez cnm bnm

kan testi yaptırdım
sonuç kesin
bakalım 6 tane dondurulmuş embriyom daha var
tekrar denerim nasipse.

kan testi yaptırdım
sonuç kesin
bakalım 6 tane dondurulmuş embriyom daha var
tekrar denerim nasipse.

Hakında hayirlisi cnm bnm cok üzüldüm inan fazla duygusalim bu aralar negatif kelimesi beni cok üzüyor.
Cok sukur dondurulmus embriyon varmış gercekten normal tup bebekken daha kolay ..sana tavsiyem en fazla iki ay ara ver..rahim hamilelik icin kendini tam hazırlamışken bidaha dene derim..
Tabi deneme gücünü kendinde hissediyorsan sonrada yapsanız olur...üzülme tamammi cok şanslısın dondurulmus embriyosu herkesin olmaz

ben de üzüldüm, ama elden bişey gelmiyor
Allaha hep dua ettim sağlıksız olacaksa hiç tutmasın diye
daha önceki gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kalmıştım
bunda da vardır bir hayır diyorum
en azından bu sfer daha az üzüleceğim
kendimi teselli ediyorum işte
sizlere gönülden sağlıklı gebelikler diliyorum
Allah isteyen herkese versin
bir süre burada olmayacağım
annemlerin yanına gitmeye karar verdim
inşallah iyi haberlerinizi dönünce duyarım

selamm...
şimdiye kadar temmuzda tedavi görenler topiğindeydim ama artık ilave olarak dondurulmuşlarla tedavi göreceklerde alanıma girmeye başladı çünkü progesteronum yüksek çıktığı için transferim bir sonraki aya ertelendi (eylül) ve 4 dondurulmuş yumoşumu içim kıyılarak dondurttum (üşürler diye üzülüyorum yavrularımmm daha anne kucağı görmeden anamm kıyamam yaa ) neysem, bu dondurulmuş konusunda pek tecrübem olmadığı için size bir danışayım dedim bilen varsa bilgilendirebilir mi; şimdi benim 4 yavrum donduruldu, yaş ve ilk denemeden dolayı 1 transfer yapılacak, bu durumda kaç tane çözüyorlar? 1 den fazla ise transferden sonra kalan hala sağlıklı ise onu tekrar donduruyorlar mı yoksa yok mu ediliyor

Cnm benim 12 tane dondurulmus embriyom vardı iki tüpe böldüler 6+6 diye dondurdular
Bu transferinde 6 tanesi çözüldü mecburen hepside sağlıklı idi 2 transfer edildi 4 tanesi sağlıklı olmasına rağmen atıldı...dondurulmusu bidaha dondurmuyorlar yani en azından benimki öyle oldu..keske 4+4+4 diye dondursaydım ..neyse kısmet hamile kalsa donmusum kalmasın bsy olmaz cnm /)

Merhabalar,

Bilen bilir, en son ikiz hamilelilğim vardı ve 7. haftada düşükle sonuçlandı iki ay sonra da eşimden boşandım.. yani çocuk hayallerim bitti artık...
Elimde kullanmadığım ilaçlar var, isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim. Evde yer kaplıyor atmaya da kıyamıyorum, birinin işine yarasın istiyorum.

7 tane clexane iğne
11 adet crinone jel
7 adet estraderm bant
7 paket ovuylasyon testi (2 şerden 14 adet)
progestan yumuşak kapsül 200 mg
3 kutu progynex ampul
1 folidose tablet
1 kutu coraspin
prednol tablet

umarım birilerinin işine yarar...
bu arada ulaşmak isteyene mail adesimi vericem çünki kk ya girmiyorum.
cigdembasaran@hotmail.com

ben seni hiç tanımıyorum. uzunca bir süredir bu dertle mücadele eden biri olarak ve 13 haftalık bebeğini kaybeden biri olarak neler cekmıs olabılıcegını az cok tahmın edebılıyorm. ve sana sunu sormak ıstıyrm: böylesini sancılı bır donemde neden hayatında bu kadar buyuk bır karar aldın arkadasım!!!

çok üzüldüm. ve lütfen sakın ve sıhhatlı dusunene kadar baska kararlar alma.....

hayat senin ama cok ama cok zor zamanlar ınsan bırak kocasından vazgecmeyı hayatından vazgceıcek duruma gelıyor. keske aynı hatayı baskaları yapmana ızın vermeselerdı.....

Dusuk yaptığın ve boşandığın icin üzüldüm cnm..konu ne bilmiyorum ama tup bebek sonrasi bosaniorsan fazlasıyla sabretmişsin demek..hakkında hayirlisi olsun ins barısirsiniz esinizle

Dusuk yaptığın ve boşandığın icin üzüldüm cnm..konu ne bilmiyorum ama tup bebek sonrasi bosaniorsan fazlasıyla sabretmişsin demek..hakkında hayirlisi olsun ins barısirsiniz esinizle

sağolun kızlar... geç kalmış bir karar dı benimkisi bir yıl önce de boşanmak istemiştim ama terapiste gitmiştik düzeltmeye çalıştık... olmadı... hiç pişman değilim, kendime kızıyorum istemediğim bir evlilikten neden çocuk sahibi olmak için o kadar mücadele ettim diye...

Hayirlisi cnm eğer üzülmüyor hatta bu kararı geç aldığını düşünüyorsan en güzelini yapmışsın boşanmakla..sonuçta kimse boşanmak icin evlenmez ama yurumuyorsada yapacak bsy yok..ins cok guzel bı hayat yasarsın guzel seyler çıkar karsına

öyle tabide canım hani bide ileride tekrar bebiş düşündüğümde lazım olur ya o açıdan (ay sanki birini becerdimde )
inşallah benim bebişleri 2+2 dondurmuşlardır yazık yavrularıma yaa

meraba kızlar gelecek ay dondurulmuş tedavisine başlayacagım öncesinde adet düzensizliği için doğum kontrol kullanıyorum ve kasıklarım çok ağrıyor benim sorunumu yaşayanlar varmı ne yapabilirim

slm arkadaşlar...

Dondurulmuş için bugün gittim doktora başladık inşallah. ilk estrofemi yuttum.Allahım yar yardımcımız olsun. Fakat benim kistim var 2,5. doktor önemli değil dedi. Allah nasip etti ise olacak inşallah.

fiyonk benimde progesteron hormonum yükseldiği için ertelenecekti ama 5. günde tranfser yaptılar o da tutmadı ne yazıkki. benim anlamadığım niye dondurup sonraki aya erteliyorlar embriyodaki progesteron degeri mi düşüyo yoksa kanımızdaki değer mi düşüyo bişey anlamdım. benim de dondurulmuşum var. galiba hepsi çözülüyo iyi olanlar transfer ediliyo kalanlar bi daha dondurulmuyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…