Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Bugün transferim 10. günü yarın 11. gün kan testi yaptırıcam aslında testime 2 gün var daha ama merak ediyorum eğer varsa bebek çıkar inşallah...:emir_bebek::emir_bebek:

minikgelin durumlar nasıl benim akıntım , halsizlik ,ve baze karın ağrım oluyor şu 3 ayı atlatsaydık iyiydik .sende durumlar nasıl cnm

kızlar ikigündür özellikle duru sıvı geliyor ara ara bişey geldiğini hissediyorum bi bakıyorum ıslaklık..sizde böyle şeyler oldu mu?? bugün bnm 5. günüm...

fiyonk benimde progesteron hormonum yükseldiği için ertelenecekti ama 5. günde tranfser yaptılar o da tutmadı ne yazıkki. benim anlamadığım niye dondurup sonraki aya erteliyorlar embriyodaki progesteron degeri mi düşüyo yoksa kanımızdaki değer mi düşüyo bişey anlamdım. benim de dondurulmuşum var. galiba hepsi çözülüyo iyi olanlar transfer ediliyo kalanlar bi daha dondurulmuyo..

ertelenecek olmasına rağmen neden transfer yaptılar ki? sorgulamadın mı?
progesteron neye göre artıyor bilmiyorum ama benim tedavi esnasında kontrolde en son 1.42 iken hoca bu yarına 1.5'u geçer dedi (1.5 üzeri olması tutunma olasılığını azaltıyormuş) o yüzden erteledi, yani anladığım kadarı ile ya adet döngüsü içinde gün be gün artan bişey yada ilaçların etkisi ile hergün arttı net bilmiyorum ama tedavi aşamasında ertesi gün dahada artacağını beklediğine göre hoca bu herhangi bir etkenle artan bişey (ya adet gününün ilerlemesiyle yada dediğim gibi ilaçların etkisi onu bilmiyorum) dondurulmuşlar konusunda da bi kaç yerden okuduğum ve anladığım kadarı ile çözülen embriyo bölünmeye devam ediyor ise 5. gününde tekrar dondurulabiliyormuş, nette bunu araştırırken farklı sitelerde okudum ama bu gerçek mi yada her merzez uyguluyor mu bilmiyorum.

Bugün transferim 10. günü yarın 11. gün kan testi yaptırıcam aslında testime 2 gün var daha ama merak ediyorum eğer varsa bebek çıkar inşallah...:emir_bebek::emir_bebek:
Ay hadi guzel haberlerle gel cnm bekliyorum:)

minikgelin durumlar nasıl benim akıntım , halsizlik ,ve baze karın ağrım oluyor şu 3 ayı atlatsaydık iyiydik .sende durumlar nasıl cnm
Cnm akıntım var halsizlik ayakta fazla durunca oluyor ..karın agrim iki gündür hiç yok..suanda akinti var Okdr..yarın keseyi görmeye gitcem ins görürüm bayramdan sonra da kalp atışı duyulur da icim biraz rahat eder..
kızlar ikigündür özellikle duru sıvı geliyor ara ara bişey geldiğini hissediyorum bi bakıyorum ıslaklık..sizde böyle şeyler oldu mu?? bugün bnm 5. günüm...

evt cnm benim cok geliyordu ve özellikle 5. Günden itibaren çoğalmıştı :)

Ben de bugün dondurulmuşlarla tedviye başladım. Minikgelin ve pembesu tebrik ederim sizi. Bekleme aşamanızda hep takip etmiştim sizleri. Güzel haberlerinizi alınca inanın çok sevindim. Benim için umut oldunuz. İnşallah bizlerde bu sefer seviniriz.

aynen yasemin, ben de toparlandım
kasımda tekrar dondurulmuşlarla deniycem inşallah
ama önce güzel bir tatil yapıcam :)
Eşimi kandırırsam bende kasımda sıfırdan başlamayı düşünüyorum
1 senede 3. tüp bebek denmesi olacak ama önce spor yapıp kilo vericem :21::21:

İnşallah bu sefer olur :emir_bebek::emir_bebek:

Teşekkür ederim üzülme geçti gitti Allah bir kapıyı kapatır birini açar vardır her şeyde bir hayır :KK34::KK34:

aynen yasemin, ben de toparlandım
kasımda tekrar dondurulmuşlarla deniycem inşallah
ama önce güzel bir tatil yapıcam :)

Eşimi kandırırsam bende kasımda sıfırdan başlamayı düşünüyorum
1 senede 3. tüp bebek denmesi olacak ama önce spor yapıp kilo vericem :21::21:

İnşallah bu sefer olur :emir_bebek::emir_bebek:

kızlar bole yazmanıza cok ssevindim.. bende eger bu seferde olmassa kasımda bidaha deniycektim..onun öncesinde tatile gitcektim..yani siizn gibi yacaktım..kasımda aşk başkadır derler ya sizin içinde kasımda bebiş başkadır olcak:)

kızlar merhaba,aranıza yeni katıdım bir süredir sizi takip ediyorum tatilden döndüm bi bakim dedim o da ne minik gelin pembesu hamişşşşşşşşşş gözlerim doldu Rabbim kucağınıza almak nasip etsin. durumum minik gelinle aynı,haziran ilk tüp bebek denemen negatif ama haketmiştim herşey o kadar mükemmelken transferden sonra çok bilinçsiz davrandım hatta eşimle deliler gibi tartıştım kapıları falan kırdım,,ne cesaret ama o kadar hormon bi yerden çıkacak..neyse 7 tane buz bebişim var bu ayki adetimle başlamak istiyorum 2 gün içinde regl oucam sizce tedavi için erken mi? 2 ay oldu negatiften sonra
:emir_bebek:

kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum. hayırlara vesile olsun inşallah...

bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim:KK16:

şimdi yarınki değeri bekliyorum inşallah iki katına çıkar...

sevgiyle kalın..

bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim:KK16:

sevgiyle kalın..

İnşaAllah çıkar canım. Bende 10 gün sonra testimi yaptıracağım. hayırlı şekilde pozitif çıkar inşaAllah... Rabbim isteyen herkese hayırlısını versin inşALLAH...

sevgiyle kalın..

ayyyyyyyy çok sevindim cnm korkma artar inşş benimde 35 çıkmıştı 9. gün arttı sonra :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

X