Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fiyonk benimde progesteron hormonum yükseldiği için ertelenecekti ama 5. günde tranfser yaptılar o da tutmadı ne yazıkki. benim anlamadığım niye dondurup sonraki aya erteliyorlar embriyodaki progesteron degeri mi düşüyo yoksa kanımızdaki değer mi düşüyo bişey anlamdım. benim de dondurulmuşum var. galiba hepsi çözülüyo iyi olanlar transfer ediliyo kalanlar bi daha dondurulmuyo..
kızlar ikigündür özellikle duru sıvı geliyor ara ara bişey geldiğini hissediyorum bi bakıyorum ıslaklık..sizde böyle şeyler oldu mu?? bugün bnm 5. günüm...
Ay hadi guzel haberlerle gel cnm bekliyorum:)Bugün transferim 10. günü yarın 11. gün kan testi yaptırıcam aslında testime 2 gün var daha ama merak ediyorum eğer varsa bebek çıkar inşallah...
Cnm akıntım var halsizlik ayakta fazla durunca oluyor ..karın agrim iki gündür hiç yok..suanda akinti var Okdr..yarın keseyi görmeye gitcem ins görürüm bayramdan sonra da kalp atışı duyulur da icim biraz rahat eder..minikgelin durumlar nasıl benim akıntım , halsizlik ,ve baze karın ağrım oluyor şu 3 ayı atlatsaydık iyiydik .sende durumlar nasıl cnm
kızlar ikigündür özellikle duru sıvı geliyor ara ara bişey geldiğini hissediyorum bi bakıyorum ıslaklık..sizde böyle şeyler oldu mu?? bugün bnm 5. günüm...
1.20 negatif..........
1.20 negatif..........
Cok üzüldüm cnm bnm ins diger denemende kavuşacaksın meleğine
Teşekkür ederim üzülme geçti gitti Allah bir kapıyı kapatır birini açar vardır her şeyde bir hayır
Eşimi kandırırsam bende kasımda sıfırdan başlamayı düşünüyorumaynen yasemin, ben de toparlandım
kasımda tekrar dondurulmuşlarla deniycem inşallah
ama önce güzel bir tatil yapıcam :)
Teşekkür ederim üzülme geçti gitti Allah bir kapıyı kapatır birini açar vardır her şeyde bir hayır
aynen yasemin, ben de toparlandım
kasımda tekrar dondurulmuşlarla deniycem inşallah
ama önce güzel bir tatil yapıcam :)
Eşimi kandırırsam bende kasımda sıfırdan başlamayı düşünüyorum
1 senede 3. tüp bebek denmesi olacak ama önce spor yapıp kilo vericem
İnşallah bu sefer olur
kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum. hayırlara vesile olsun inşallah...
bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim
şimdi yarınki değeri bekliyorum inşallah iki katına çıkar...
sevgiyle kalın..
1.20 negatif..........
kızlarrrr hepinizin bayramını kutluyorum. hayırlara vesile olsun inşallah...
bize öyle oldu!!! ayın 10'unda transfer olmuştum 19 'unda yani dün test yaptırdıkk 43.14 çıktı.. sanırım hamileyim
şimdi yarınki değeri bekliyorum inşallah iki katına çıkar...
sevgiyle kalın..