Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
çok şükür bugun o guzel haberi ben vrdim size..
sırayla sizdende bu haberin aynısından istiyorum..
28 senelik ömrümün en güzel gunu 9 agustos..
kelime bulamıyorum ne diycegimi bilemiyorummmm ..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
cok yoruldum rabbim biliyor 3.deneme okdr gözümde buyumustukii...
telefonlarımız susmuyor herkes çok mutluuu
rabbim bu duyguyu herkese yasatsın kimse mahrum kalmasınnn hep dua etcemm hep..
istemsiz aglıyorum hala ...cok şukur binlerce kez şukur..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
kızlar allah razı olsun hepinizden dualarla ayaktayız çok inanıyorum hiç birimiz birbirimizi görmedik ama hep dua ettik birbirimize..
hergun sonucu belli olacak arkadaşları heycanla bekledim dua ettim ins guzel haberle gelirler diye..
ilk trasnferimden çok faklıydı hisediyordum belirtiler vardıı heppp ama işte insan korkuyor ya yoksa diye..
hayallerimi gerceklestircem minik kıyafetler alcam hamile kyafetleri cocuk odası eşyası bunlar benim için ulaşması zor olan şeylerdi..şimdi tam içindeyim bunların..inşşş rabbim sonunuda hayır getirir saglıklı sıhatli evlatlar nasip eder..benim için yeni bir hayat bugunden itibaren başladı..rabbim hepinize yaşatsın inş..daha detaylı yazmak istiyorum ama tıkanıyorum yazarken aglıyorumm..allah hepnizden razı olsun
allah razı olsun cnm bnm rabbim herkese yaşatsın inş:)pembesu ve minikgelin
çok tebrik ederim. bizde başlayacağız Allah nasip ederse. umut oldunuz.
inşallah Allahım bizede bu sevinci yaşamayı nasip eder.
gercekten bizi bizden başkası anlamaz.. çogu kişi hamile kaldım diye üzülür ama bilmezki biz dogal yolla hamile olmayı bırak tüp bebekle olsun yeterki olsun derdindeyiz..canım benim ben de duygulandım burda
bizi bizden iyi kimse anlayamıyor
aynı şeyleri yaşamamış biri sevincimizi de anlayamaz üzüntümüzü de
zamanı gelince veriyor Allahım
şükretmek, sabretmek ve beklemek
Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin bebeğinin
çok mutlu oldum senin için
gözün aydın. allah tamammına erdirsin. arka arkaya güzel haberler alıyoruz allah artırsın. çok sevindm gerçekten. darısı başımıza.
bu kaçıncı tedavindi minikgelin? ve problemin neydi?
allah razı olsun cnm bnm rabbim herkese yaşatsın inş:)
gercekten bizi bizden başkası anlamaz.. çogu kişi hamile kaldım diye üzülür ama bilmezki biz dogal yolla hamile olmayı bırak tüp bebekle olsun yeterki olsun derdindeyiz..
sıra sende bu haberi vermeye:)
amin cnm bnm inş..
cnm ilkini iki ay önce yaptıdım olmadı..
embriyolarım vardı donduruldu
bu ikinci demeyi dondurulmuşlarla yaptım..
eşim azospermi yani sperm yok.. amlyt oldu çok şükür sperm çıktı..
bende bi sorun yoktuu ilkinde olmadı kısmet deilmiş inş ikincisini rabbim tamamına erdırır
inşallah canım, ben de güzel haber vermek için sabırsızlanıyorum
minik gelin değerin çok güzel, tek embriyo transfer edildi di mi?
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin İnşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
allah razı olsun cnm bnm ins sninde güzle haberini alcaz az kaldı:)
canım bendeki ilaç listesinde gebelik testi pozitif ise ilaçlara devam ediliyor yazıyor
merhaba....okadar heyecanlıyımki mutlaka birileri ile paylaşmam gerektiğini düşünerek yazıyorum.bu sayfalarda çok gezindim kafamdaki her soru işareti için cevapları hep bu sayfalarda aradım.sonuçta burda yalnız olmadığımı biliyorum.ve birçok sorumada sizlerden cevap buldum.şimdide yaşadıklarımı paylaşarak benim gibi cevap arayanlara yardımcı olmayı umuyorum.ben 39 yaşındayım ve 6. denememde nihayet bugün o güzel haberi aldık.hala ayaklarım yere basmıyor.bunun için çok dua ettim. ve şimdide ne kadar şükretsem az..bu artık son dediğimiz noktada pozitifi gördük.yıllardır ertelenen transferler,negatifler ,kimyasallar,defalarca çekilen filmler,histereskopiler,artık yorulduğumuz noktada müjdemizi aldık ve inşallah kucağımıza almakta nasip olur.bende pco var.aynı zamanda kanallarımdan biri kapalıydı.ve transfer öncesi birtürlü yeterli kalınlığa ulaşmayan bir rahim duvarına sahibim.bunlar bende olanlar. birde eşimin bulunuğu bir boyut var.ondada sperm azlığı morfolojik bozukluklar ve hareketsiz spermler mevcut. kısacası bizde infertilite anlamında yok yok..13 yılda ertelenenler hariç 6 transfer yapıldı. ilk 2 tanesinde kimyasal gebelik ve düşükle sonuçlandı.fakat tamamen merkezden kaynaklıydı.ohssye rağmen yapılan transferlerde bu sonuç kaçınılmazdı.sonra memorial hst de güvenç beye gittim ve ona çok inandım güvendim.2 defa orda negatif denememiz oldu.sonra güvenç bey bahçeciye geçince bende peşinden orada tedaviye başladım.bahçecide ilk denememizde 46 yumurta toplandı.ve 25 tanesi döllendi.bunlardanda sadece 10 tane iyi kaliteli embriyo kaldı.ilkinde 2 tane transfer edip diğer 8 taneyi dondurmuşlardı.2. yani son denememde sadece rahimin durumunu takip amaçlı tedaviye başlamıştık.duruma göre yeni bir histereskopi yapılacaktı.ama rahim duvarım bu defa öncekilere göre ilaçlara daha iyi yanıt verdi.bu defa extradan tebokan diye bir ilaç kullandım.bol bol yürüyüş yaptım kan akışını hızlandırmak için sürekli hareket halindeydim.çok çok iyi olmasada en azından7,5 la tansferim yapıldı.bu defa kendime söz vermiştim daha önce yaptıklarımın hiçbirini yapmadım.transfer günü bile hstde 1 saat yattım sonra eve geldik derbi maçını izlemek için misafir ağırladık.transferden sonra normal hayatımda ne yapıyorsam aynen devam ettim. sadece ağır kaldırmadım ve uzanmadım.temizlik dahil evin düzenini hiç değiştirmedim.ve bu süreci ailelerimizden hiçkimseye söylemedik.kimsenin haberi olmayınca hergün arayıp sana durumunu hatırlatanda olmuyor.kafa olarak çok rahat bir dönem geçirdim.ama bol bol dua ettim inandım.özel hst lerde dünya para verip yaptırdığım kan testleri hep negatif çıktı.bu defa devlette yaptıracağım dedim ve sıra randevu falan önemsemeden gidip testimi yaptırdım.ve şimdi inanamıyorum değerimi 115 olarak görünce sayfayı kapatıp kapatıp tekrar açtım.eşiminde benimde hala ayaklarımız havada geziyoruz.allah isteyen herkese ama herkese nasip etsin.kucağıma aldığımda inanırım herhalde..ben 13 yıl sonra inşallah mucizeme kavuşacağım.darısı sonuç bekleyenlere
Veeeeeeee hamilyimmmmmmmmmmmmmmm degerim 130 KiZlar kendime geleyim yanınıza gelcem geri:))
Cnm bana tup bebek merkezi devam et ilaçlara dedi yarın kan testi vercem iki kat çıkarsa sorun yok 10 gun sonrasında randevu vercek o sıra ilaçları kulancaz sonrada neler kullanıp kullanmayanımızın soyluycek..ikinci testi yaptınmi cnm ben korkuyorum ins iki kat artar 10 gun sonrada keseyi görürsem rahatliycamminikgelin tebrik ederim cnm çok sevindim çalıştığım için nete giremiyorum gündüz ancak akşamları giriyorum bende yarın 2. tahlili verecem inşş artar birde ilaçlara devam mı edeceğiz bilgisi olan ben ilaçları kesmedim tüp bebekten de beni kimse aramadı.
kızlar ikiniz de canıgönülden tebrik ederim. çok ama çokk sevindim. bu ay okadar beereketli ki deneyipte negatif alanı nerdeyse duymadım......allah tamamına erdirsin inşallah.
Âmin cnm bnm Rabbim tamamına erdirdirir ins Ramazan bolluk ayı derler ya cidden öyle negatif alan cok az kisi var keske onlarda pozitif olsaydı
bugün benimde transferim olucakk. okadar heyecanmlıyım ki gözüme uyku girmiyor.. rabbim yar ve yardımcımız olsun.
çok heycanlıyım inşallah ben de sizlere hamileyim diye haber vericem.
Hayırlı olsun inş.. darısı isteyen herkesin başına hayırlı şekilde... Allah cümleten hayırlı şekilde kucaklara bebişleri almayı nasip etsin inşaAllah....
İnşallah bir aksilik çıkmadan Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsinslm kızlsr bu sabah test yaptırdım 135 çıktı sonucum rabbime şükürler olsun rabbim herkese versin inşşş