Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Senin transferin nezman cnm belli oldumu:)

Hg cnm gördüm seni Temmuz torpilinde arada yazıyorum oraya bende:)
Kısaca anlatayım sana adetin 2. Gunu gidiyorsun doktora
Estrofem ,folik asit, coaspirin veriyor haftada 1 en fazla 2 kez kontrole çağırıyor toplamda 4 kez falan doktora gidiyorsun
Adetin 17-22 günleri arasında transfer yapıyorlar ama genelde 20. Gun yapıyorlar...
Mesela benimse 20 gun olacaktı 3. Gun embriyosu dondurmustuk çözünse kaliteli idi hepsi doktor 5. Güne kdr bekleyip en iyilerini koyalım dedi hem dışarıda bı embriyo nekdr cok yasarsa rahime tutunma orani okdr yükselir dedi...tmm dedik adetimin 22. Gunu transfer oldu...rahim kalınlığı 9-12 mm olunca transfer oluyor..bu degerler altında ise embriyo tutulamıyor bu degerlerin cok üstündeyse rahim Ozamanda tutulamıyor onun icin ideal kalınlık önemli...

dondurulmus embriyolar iyi bir merkezde çözürlerse embriyonun kalitesi en fazla %5-10 düşermiş..Dondurulmus embriyonun tek dezavantajı bu oda cok dusuk bı oran zaten..
Avantajı cok var en önemlisi rahime opu yapılmadığından asiri derece hormon iğneleri kullanıp hormon yuklenmediginden dinlenmiş oluyor rahim böylece embriyo daha kolay tutunuyor en önemli avantajı bu ondan doktorlar dahayuksek şans orani verirler...
Hepsinden öte Rabbim nasip edecekse hersey boş...
İlk transferimdede hersey 4-4 lüktu doktorlar kesin hamile kalacaksın dedi ama olmadı... Suandada hersey yolunda ..Rabbim ol dediyse olur... Akısına bırakmak lazım bu transferde onu daha iyi anladım

canım çok teşekkür ederim,verdiğin bilgilere...

canım şöyle...
dondurulmuşlarla şansın %15-35 arası daha fazla doktorum öyle bilgi verdi.
sebebi:üzerinden 1 ay gibi bir süre geçiyor ve vücut hormanlardan arındığından ve dinlendiğinden embriyoyu rahimin tutma oranı çok artıyormuş...
aynı şekilde sıcak embriyodan sa dondurulup çözülen embriyo da rahme çok daha sıkı tutunabiliyormuş...
başarı oranı da buna bağlı artıyor tabii...

cnm bnm sağol bilgin için çok sevindim inşş bu sefer olur rabbim bizede verir ALLAH düşmanımı bile bunla sınamasın amin.....:KK43:

Allah yardımcınız olsun inş.. Benimde transfer olacak. haftaya doktora gidiyorum. şimdi de diş kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım. acil gitmek zorunda kaldım. birşey olur mu arkadaşlar? doktoruma da söyleyemedim. soramadım. acil çıkınca. hayırlısı olsun diyrm artık. bugün böyle acayip moralim bozuldu. diş de çıkınca üzüldüm. ağlamamak için zor tuttum kendimi.. doktorla konuşurken ağlamayım diye bekledim.. inş. diğer dişlerimde birşey yoktur. diğerlerinde de çürükler başlamış. hamilelik gibi bir durum olunca idare edeceğiz. sizlerin öyle oldu mu? birşey olur mu acaba? cevaplarınızı bekliyorum...

allah yardımcınız olsun inş.. Benimde transfer olacak. Haftaya doktora gidiyorum. şimdi de diş kanal tedavisi yaptırmak zorunda kaldım. Acil gitmek zorunda kaldım. Birşey olur mu arkadaşlar? Doktoruma da söyleyemedim. Soramadım. Acil çıkınca. Hayırlısı olsun diyrm artık. Bugün böyle acayip moralim bozuldu. Diş de çıkınca üzüldüm. Ağlamamak için zor tuttum kendimi.. Doktorla konuşurken ağlamayım diye bekledim.. Inş. Diğer dişlerimde birşey yoktur. Diğerlerinde de çürükler başlamış. Hamilelik gibi bir durum olunca idare edeceğiz. Sizlerin öyle oldu mu? Birşey olur mu acaba? Cevaplarınızı bekliyorum...

ben birşey olacağını sanmıyorum ama yinede doktoruna sor ama bence sorun değil

minik gelin durumlar nasıl ben yarın 10 saatlik yola çıkacam inşş birşey olmaz araba kullanmak zarar verirmi sence
Bsy olmaz cnm transferin hemen aynı gunu yola çıkıyor millet ...yavaş yavaş dinlene dinlene git...arka koltukta yat yastık al yanına arada kalk öle öle biter yol:)
Bende hafif adet agrisi var arada oluyo arada geçiyor
Bugun acaip su gibi akıntım var sabah uyandırdı uykumdan adet oluyorum sandim o derece wc ye gittim iç çamaşırım ipislak pencereye silinde bolca jel geldi...
İlk transferimde bukdr olmadı jeli şıkardim hafiften islaklik olurdu anlamazdim bile..bugun hem sabah uyandırdı beni hemde evde dolaşırken bile geldi su gibi akinti iyiye yormak istiorum :KK43:((

Son düzenleme:
bsy olmaz cnm transferin hemen aynı gunu yola çıkıyor millet ...yavaş yavaş dinlene dinlene git...arka koltukta yat yastık al yanına arada kalk öle öle biter yol:)
bende hafif adet agrisi var arada oluyo arada geçiyor
bugun acaip su gibi akıntım var sabah uyandırdı uykumdan adet oluyorum sandim o derece wc ye gittim iç çamaşırım ipislak pencereye silinde bolca jel geldi...
Ilk transferimde bukdr olmadı jeli şıkardim hafiften islaklik olurdu anlamazdim bile..bugun hem sabah uyandırdı beni hemde evde dolaşırken bile geldi su gibi akinti iyiye yormak istiorum :KK43:((

bende şuan ağrı yok ilk 3-4 gün oldu şimdi yok cnm ama bendede o ıslaklı oluyo wc ye gidiyorum jel akıyo resmen bende adet oldum sanıyorum ama değil inşş ikimizde hamile kalırız cnm ya .

bende şuan ağrı yok ilk 3-4 gün oldu şimdi yok cnm ama bendede o ıslaklı oluyo wc ye gidiyorum jel akıyo resmen bende adet oldum sanıyorum ama değil inşş ikimizde hamile kalırız cnm ya .
İns cnm ins hamis oluruz zamana geçmiyor :KK43:
Bende artık dışarı çıkmaya başlıycam zaten evdede surkeli yatmiyirum
Bugun duş alcam dayanamıyorum artık koktum:)
Yarın arkadasıma kalmaya giderim Heralde :)
Böle evde durdukca insan stres oluor:)
Minik gelin estrofeme devam ediyonmusun tatlım ben hala kullanıyorum

Evt cnm estrofem(gunde 3 kez) ,folikasit(1 kez), critonel jel(1kez), protestan fitil (2kez) ,hibor igne (1 kez)test gunüne kdr kullan dedi pozitifse hangilerinin devam edeceğini soyluycekmis

o zaman paztesinden buyana tutmuş olması lazım dimi arkadaşım inşş tutmuştur.

canım eğer tutmuşsa 5 ve 6.gün rahme yerleşme oluyor,o yüzden senin tutmuşsa bugün ve yarın rahme yerleşme olur...

X