Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

merhaba, benimde aynen seninki gibi oldu önce ağrı sonra kanamam oldu. biyokimyasal gebelik diyorlar doktorlar. Kısmet değilmiş canım bu benim ikinci denememdi, çok soğuk kanlıydım aslında çok birşey beklememiştim dondurulmuşlardan düşük riskinin yüksek olduğunu zaten söylemişlerdi.ama sonucum geldiğinde de çok mutlu olmuştum. şimdi kalan 3 tane daha dondurulmuşum var. onları da denicem 3. de 2 tane koyacaklar belki bu sefer tutar... senin var mı dondurulmuşun?

selam kızlar...
hepinize Allah kolaylık versin... dondurulmuşlar büyük bir ümit rabbim boş çıkarmasın...
hayırlı sonuçlar versin inşaallah...
bu arada 3. denemede 2 embriyo koyduklarından emin misiniz? öyleyse çok iyi...

Canim benimde ikinci denememdi ama nasip degilmis..benimde 3 tane dondurulmusum..inss bu son denemen olur insss canim hersey gonlunce olsun

elbette hatırladım arkadaşım. teşekkürler inşallah tutacak. sürekli dua ediyorum. kendim ve sizler için...

4 ekim 12.40 gibi transferim gerçekleşti. şükürler olsun stres yapmadım herşey yolundaydı.
artık beklemedeyim...
bebeklerimle konuşuyor onları seviyor okşuyorum. allah ıma dua ediyorum.
Rabbim inşallah isteyen tüm kadınlara anne olma şerefine erdirsin. allah ım bebişlerimizi koru bize sıkı sıkı tutunsunlar bizi hiç bırakmasınlar. allah ım kendi nezdi ilahinden sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün hayırlı varisler nasip et. şayet sen varislerin en hayırlısısın...

avarecan hani sigarayı bırakıcam içmiycem diyordumya hafta sonu arkadaşlarla beraberdik ondan önce memleketten misafirlerimiz geldi ben hep kalabalıkla beraber çayla kahveyle paso içtim sen de kaçamak yapıyormusun?
ah canım ya yapmazmıyım:))valla kabahatimiz büyük bizim ama napim ya transfer kasıma kalınca şu irademi tutamadım günde 5 tane falan içiyorum yine ama ay sonuna doğru yine azaltıcam bu arada evdeki hesap çarşıya uyarsa dedin ya valla aynen benim öle oldu işte.bu ay bekliyordum transferi kasıma kaldı.inşallah senin hayırlısyla herşey yolunda gider ve transferin olur canımcım.sen ynede transferin olacakmış gibi bırak şu sigarayı.

aaaaaaaa harika cnm :)) Ne büyük mutluluk , bekleyiş içindesin umarım su gibi akıp geçer zaman hamiş olduğun haberlerinide alırız :))

Kızlar selam bir kaç gündür giremedim siteye!umarım hepiniz iyisinizdir,transferini bekleyen tüm arkadaşlarıma allah hayırlısını nasip etsin hamiş kalan arkadaşlarımada allah kucaklarına almayı nasip etsin.

merhaba,3. denemeden sonra 2 embriyo koyulabiliyor internet sitelerinden bu konu hakkında bilgi edinebilirsin. Hatta 35 yaş üstünde direk 2 embriyo konuluyor.

Son düzenleme:
vardır mutlaka bunda bir hayır sakn canını sıkıp üzüme sonuç güzel olsunda varsın 1 ay ertelensin hem kafanda soru işareti kalmaz regl probleminle alakalı canım
merhaba arkadaşlar yarın 12 de dondurulmuş transferlerim gerçekleşecek saat 12 den sonra sizlerden dua bekliyorum. bende transfer anında sizlere dua edeceğim. allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun DUA ile...
allah yardımcın olsun beben sana sıkıca tutunsun annesi hayırlı haberlerle gel inş.
kızlar kötü haberlerim var...
bebeğim düştü( tekrar listenin diğer kısmına geçtim...
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm: bu çok zor çok acı bi durum tahmin edebiliyorum şuanki durumunu ama allaha sığın arkadaşım sabırlar dliyorum senin için kendini toplamaya bak rabbim daha fazla aratmasın hayırlısıyla nasip etsin hepimize bi mucize nasip etsin inşallahh
sakın ve sakın düşünme öyle ne mucizeler var bilirsin allah inşallah sanada hayırlı bi mucize nasip edecek canımm bol bol dua edelim olucak inşallah

KIZLAAAAAAAAAAAAAAAR !!! birşey duydum hemen paylaşmak istedim sizlerle
10.000 İHLAS okuyanın her muradı nail olurmuş nettende baktım araştırdım doğruluk payı var bilginiz olsun..abdestli okunanı daha makbulmüş başlamayı düşünüyorum yarın kısmet olursa
öpüyorum allaha emanet olun canlarım

bu arada transferi yaklaşan arkadaşlar için bilenleriniz varsa tefriciye okuyabiliriz toplu halde 4444
hoşçakalın hanımlar çok öpüldünüzzz

doğru söylüyorsun canım bundada bi hayır var ama şimdi kafama takılan şey bayrama denk gelmesi ben transferimi olduğumda bayram da gelmiş oluyor benim dinlenmem gerek bayramın telaşına karışmamam gerek birazcık ama akrabalar tanıdıklar eş dost kimse bilmiyor tedavi gördüğümü.nasıl yapıcam bilmem.hayırlısı diyorum ve herşeyi zamana bırakıyorum bende.o gün geldiğinde mutlaka bi çare bulunacak sanırım:))

Amin cnm inş bunu tüm kalbimle hepimiz için diliyorum :Saruboceq:

arkadaşlar ben dün dr agttim..lucrin verdi...4tane donmuşum var...folibol zinco ve elevit verdi bide...lucrini adetin 2.gününe kadar kullan dedi..adetin 2.günü tekrar çağırdı...bide adetin 1.günü clexana başla dedi.ekim sonu gibi transfer olur dedi...donmuş tedavisinde lucrin kullanan varmı...rahim kalınlaştrcı ilaç vermedi...adetin 2.günü verecek galiba..

hmm :S
bilmelerinide istemiyosun doğal olarak benim gibi il dışında yaptırmış olsaydın transfer olduğun yerde kal derdim ama takma kafana bunlarla meşgul olma mutlaka bi çözüm yolu bulunur yeterki başka aksilikler çıkmasın olmadı gel bana ben bakarım saa Şenizakrabacıklarınada bayram tatiline çıktığını sölersin
transferden sonra sadece dinlenmeye bak gelen giden ziyaretler filan bidahaki bayrama kalsın nasılsa bidahaki bayramı çifte kutlıcan inşalah:Saruboceq:

mrb arkadaşlar.sayfanın başlarında yazmıştım bende dondurlmuşlarla bugün başladım tedaviye.
tuğba cım nasılsın.ben başladım darısı sana.
tubaby sende yanılmıyorsam temmuzda denemiştin seninle aynı sayfadaydık temmuzda deneyenler sayfasında.ordan hatırlıyorum sonucunun negatif olduğunu.bende aynı kaderi paylaşmıştım.inşallah bu sayfa bize uğurlu gelir.hepimiz hayırlısyla evlatlarımızı kucağımıza alırız.
maytap bugün adetimin 2.günü doktor bana sadece bant verdi rahmin kalınlaşmasına yardımcı olması için.birde elevit ve coraspin kullanacğım.lucrinden falan bahsetmedi.ama herkein tedavi şekli farklı oluyor.farklı protokollerdir belki.benim tarnsfer adetin 18.günü olacak inşallah.

Hatırladım cnm benim :)) inş uğurlu gelir hepimize
Ama bana şu dondurulmuşu anlatın yaa çok sıkıldım herkes birşey diyor tedavi süreci nasıl ilerliyor cnm
bende ekim in 18 in de hastaneye gidicem rahim yaralama işlemi yapılacak sonrasında ekim 28 de reglinin 2. günü gidicem
2. günü gittiğimde hangi ialçlar verilecek ne zaman transfer olacak lütfen anlatın ( kimse sesimi duymuyor mu yaa mafoldumben

canım her merkezin verdiği ilaç aynı olmayabiliyor.mesela maytapa lucrin vermişler ama bana sadece bant verdi doktorum.ilk tedavidede kullanmıştım.ama bu sefer oldukça erken başladım bandı kullanmaya.bunun nedenide rahmin uygun kalınlığa ulaşmasını sağlamak.sonuç olarak dondurulmuş tedavisinde çok az ilaç kullanıyorsun.ilk seferde kullandığımız iğneler yok mesela.sadece tutunmaya ve rahmin kalınlığına yardımcı ilaçlar kullanıyorsun.adetin 2.günü başlanıyor.üstelik kontrol amaçlı sık sık gitmenede gerek kalmıyor.ben birde 21 ekimde gideceğim.yani transferden önce yalnızca 2 kez gitmiş olacağım.adetin 18.günüde transfer olacak inşallah.kısacası dondurlmuş tedavisi çok yorucu bir tedavi değil.maddi olarakta sadece transfer ücretini ödüyorsun merkeze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…