Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

Ay sesimi duyduğun için çok sağol cnm :)) ee o zaman benim bayrama gelecek transferim :)) ewde yatıp uyurum artık oh işde yok harikaymış.
Bu rahim yaralama işlemini yaptıran yok herhalde :sm_confused:

Son düzenleme:
arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanan varmı ( kist için ) doğum kontrol hapı bittikten kaç gün sonra adet olunuyor. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

inşallah canım ya inşallah bu son tedavimizdir.
canım hayırlı olsun transferin güzel güzel dinlen kafana takmamaya çalış inşallah güzel haberlerini alıcaz test tarihin 16 ekim diye yazıyorum canım listeye.
canım hiç kafana takma çok sıkıldım bunaldık karıkoca eşim hazır 9 gün tatil var değerlendirelim dedi dersin şehir dışında vardır elbet bir akraba gidebileceğin yoksa istanbula gel canım bekleriz.
clexana da estrofem olobilir canım prospektüsünü okudun mu çünki estrofem adetin ilk günü başlanıyor.
canım hayırlı olsun galiba bende bugün başladım tedaviye bugün regli oldum akşam ilacımı içicem peşpeşe transfer olucaz inşallah yanlız ben hesapladım senin transfer cumartesi gününe geliyor benim kide pazar gününe benim merkezimde de 18. günü transfer ediliyor ama ben çalışıyorum cumartesi gününe ve hatta cuma gününe aldırabilirmiyim transferi onu merak ediyorum çünki muhakkak pazartesi iş başı yapmam gerekli heralde ara kontrole 12. gün falan gidicem bakalım.
arkadaşlar doğum kontrol hapı kullanan varmı ( kist için ) doğum kontrol hapı bittikten kaç gün sonra adet olunuyor. Bilgisi olan varsa lütfen cevap versin.

bünyeye göre değişir canım ama 2-3 bilemedin 4 gün içinde regli olman lazım.

yakın zamanda hamile kalan arkadaşlarımız

aral ------------- hamiş tebrikler. :teytey::teytey::teytey:

dondurulmuş transferi bekleyenler.

1- sweetwitch--------------- bir ay sonra :Saruboceq:

2- avarecan-------------------kasım transfer :Saruboceq:

3- gülsumay-----------------4 ekim beklemede 16 ekim sonuç :Saruboceq:

4- fatmanur------------------22-23 ekim transfer :Saruboceq:

5- pera80--------------------- çok yakında :Saruboceq:

6- 30temmuz--------------- çok yakında. :Saruboceq:

7- asozlem------------------- yakında :Saruboceq:

8- ses82-----------------------eylül-ekim :Saruboceq:

9- bukim --------------------- 25 eylül beklemede 7 ekim sonuç :Saruboceq:

10- melyedes-----------------21 eylül beklemede 3 ekim sonuç :Saruboceq:

11- s.tugba--------------------- kasım transfer :Saruboceq:

12- özlem210808------------ekim-kasım :Saruboceq:

13- pozitif-----------------------ekim-kasım :Saruboceq:

14- boniibon-------------------en geç ocak :Saruboceq:

15- ada ege------------------- regli bekliyor. :Saruboceq:

16- nnur-------------------------7-10 ekim transfer :Saruboceq:

17- ruyalar---------------------kasım transfer :Saruboceq:

18- zenur ----------------------ekim- kasım gibi :Saruboceq:

19- kybele82------------------15 ekim transfer :Saruboceq:

20- herzamanpozitif---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

21- özlemyalçınkaya-------çok yakında yeniden :Saruboceq:

22- mavi mercan-------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

23- tupbayby------------------çok yakında yeniden :Saruboceq:

24- gözdemmmmm---------çok yakında yeniden :Saruboceq:

25- yojimbo--------------------15 gün sonra transfer :Saruboceq:

26- maytap--------------------çok yakında :Saruboceq:

27- zenur-----------------------çok yakında :Saruboceq:

28- delimai1-------------------çok yakında :Saruboceq:

29- yasmin07----------------23-ekim transfer :Saruboceq:

dondurulmuş transferi olan arkadaşlar adetin kaçıncı günü transfer oldunuz normalde benim pazara geliyor 18. günü ben 16. transfer istesem çokmu erkene almış oluyorum en kötü ihtimal cumartesi olsun bari siz nedersiniz. 16. günü cuma 17. günü cumartesi 18. günü pazara denk geliyor
ve benim pazartesi işbaşı yapmam lazım cuma günü olsa transfer süper olur bakalım yarın doktorumla görüşecem ne diyecek.

28 Eylül ilk adetim doktor 17-18 Ekim gibi dedi çok gecdegil mı sizce normalde 28 günde bir adet oluyorum. Gunde4 tane estrafem kullanıyorum birde suprefact siz ne kullaniyosunuz?

Benim tedavi yine ertelendi beni listeden çıkarabilirsiniz.Bir öncekinde yumurta oluştu dedi kesti tedaviyi doktor,şimdide endometrıum istenilen kalınlıkta değil dedi yine kesti,Temmuzun ortasından bu yana ilaç almaktan yoruldum artık bende 15 tatile erteledim yola devam eden arkadaşlara başarılar allah herşeyi gönlünüze göre versin:))

Ay sesimi duyduğun için çok sağol cnm :)) ee o zaman benim bayrama gelecek transferim :)) ewde yatıp uyurum artık oh işde yok harikaymış.
Bu rahim yaralama işlemini yaptıran yok herhalde :sm_confused:

ben yaptırmıştım canım... bunu galiba memorialde deniyorlar.. çünkü başka kimse bunu pek duymamış...adetin 21. günü yapılıyor. daha sonrada adetin 2. günü gidiyorsun ve sana folbiol, coraspin ve estrafem veriyor... bi daha adetin 14. günü gel diyor rahim duvarı istenilen kalınlığa ulaşmış mı diye.. daha sonra 4 gün toplamadan sonra kullandığın ilaçları da kullanıp 5. gün transfer oluyor...
hakkında hayırlısı olsun canım..

fatmanurcum transferi bir ikigün öne çekme şansının olduğunu sanmıyorym canım.çünkü rahim kalınlığı çok önemli.eğer istenilen kalınığa geldiyese zaten doktorun transferi gerçekleştirelim diyecektir.ama gelmediyse beklemek zorunda kalabilirsin.bunu düşünüp stres yapma kendine.inşallah istedğiğin gibi seni zorda bırakmadan gelişir tedavi sürecin.

canım rahim kalınlaşmasına yardımcı olması için ilaç kullanmamışmıydın.ilaca rağmenmi istenilen kalınlığa ulaşmadı.hakkında hayırlısı olsun.üst ütse yaşamak yıpratıcı olmuştur tabi.allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin canım

canım belki bir gün erken olması farketmiyodur seninde çok ters zamana gelmiş benim gibi:) inşallah cumartesi olur doktorun sorun çıkmaz derde rahatlarsın sende.zaten iki gün dinlenmen yeterli sanırım.bu arada davetin için teşekkürler çok incesin!bayramda bişeyler yapıcaz artık sağolasın canım.doktorla ne zaman konuşacaksın haber ver olur mu?

ortalama bir hafta içinde adet görürsün haplar 21 gün devam ediyor ve kadınların ortalama 28 günde bir adeti geldiği için üç aşağı beş yukarı bir haftada adetin gelmesi bekleniyor canım.

28 Eylül ilk adetim doktor 17-18 Ekim gibi dedi çok gecdegil mı sizce normalde 28 günde bir adet oluyorum. Gunde4 tane estrafem kullanıyorum birde suprefact siz ne kullaniyosunuz?
aslında bize göre biraz geç 20 ve 21. günü demiş ama öne alır bence daha zaman var diye tahmini 17-18 demiş olabilir ben bu topikte en geç 18 gün olarak okudum hep veya daha kısası 16. günde transfer olanlarda var bildiğim kadarıyla.
evet rahim kalınlığı çok önemli aslında şu tarihte transfer diyorum ama kontrolde belli olacak belki ertelenecek kim bilebilirki herşey yolunda giderse cumartesi günü transferim olur yani aynı günde transfer olucaz Allah nasip ederse.

hayırlısı olsun vardır bundada bir hayır sıkma sakın canını.
başka topikten bir arkadaşında rahim kalınlığı istenildiği gibi gitmiyordu bi iğne verdiler iki gün içinde istenilen kalınlığa ulaştı hamile şimdi ama kısmet işte senin için böylesi hayırlıymış canım seni listeden silmiycem.:umursamaz:

Ya kızlar migrenim tuttu ve dünden beri malesef ilaç kullanıyorum umarım bu süre içinde bir sorun yaratmaz bana((

aslında doktoru bugün aramam lazım sabah ve öğlenden sonra çok yoğun oluyorlar akşam 5 gibi falan arıyacam ama bu benim 3. donmuş transferi olunca ne yapmam gerekeni çok iyi biliyorum aramama bile gerek yok aslında kullanıcağın ilaçlar belli dün estrofeme başladım 14. gün gidicem muayeneye cumartesi de transfer olur aksilik çıkmazsa yanlız cumartesi transfer olsam pazar günü dinlenmek yeterli gelirmi acaba ya gerçi bundan öncekilerde 3 gün dinlendim de ne oldu olacağı varsa dinlenmeden de oluyor.

yeterli olur tabiki canımertesi gün işe başlayanlar bile var olacağı varsa öle yada böyle tutuyor herşeyin hayırlısı olsun.yinede doktorunla konuştuğunda buraya yaz transfer zamanını merak ettim bende:)

Ya kızlar migrenim tuttu ve dünden beri malesef ilaç kullanıyorum umarım bu süre içinde bir sorun yaratmaz bana((

canım minoset ve parolun dışında ilaç almamaya çalış
bende migren hastasıyım 15 yıllık hemde müzmin hastayım yani çok şükür bu ara iyiyim
ama zorda kaldığımda 2 tane parolu içip yatıp oyuyordum geçiyordu.

ya keşke o işe yarasaydı iki tane alıp rahat etseydim ama
malesef olmuyor birde bir gün sürse iyi iki gündür fenalardaydım.migrex diye kuvvetli bir ilaç var dün ve bugün onu aldım şu an daha iyi hissediyorum kendimi.inşallah bundan sonra tekrarlamaz transfere az kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…