Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

benim 3 embiriyom vardı açılırken 1i bozuldu 2tane kaldı.canım aşamalar kolay sadece estroderm bant yapıştırıyorsun elevit vitamin ve aspirin içiyorsun hergün 15.gün crinone jel kullanıyosun prednol ve tedrodox içiyosun 17.gün transfer oluyor yani benim böyle oldu

2 sini koydular mı?tuttu mu? benimde 3 tane var blastositmiş inşallah çözülürken sıkıntı olmaz...eğer 3 üde sağlam olursa şansım artıyor...bakalım adet olmayı bekliyorum çok heyecanlıyım inş olur...sen hangi merkezde yaptırdın?

arkadaşalr benim 3 emriyom var...çözülürken kayıp oluyor mu merak ediyorum...birde dondurulmuş tedavisinde hasta olduktn sonra ilaçlara başlanıyor ama daha sonraki süreci anlatırmısınzı?

çözülürken kayıplar olabiliyorr.inşallah olmaz tabi..
ben crionone jel,estrofem hap,folbiol kullanıyorum...başka bir ilaç yok transferden sonra değişik birşey yok yani taze emb.ile yapılan transferde nasıl süreç işlediyse aynı...

bnm transferim adetimin 14.günü yapıldı biraz erken sanki değil mi?? rahimin kalınlaşma durumuna göre karar veriyoruz dediler..uygun kalınlığa geldi dediler. ama 14.gün transferi olanda hiç duymadım dahaççbu yüzden biraz hatta bayaa tedirginimm ben..

hııı ....dediğin gibi banada öyle dediler zaten rahim belirli bir kalınlığa gelince transfer edecez dediler...demdekki normal...yoksa etmezlerdi içini rahat tut..

cnaım kaç tane koydular...doktor tutmama sebebi ile ilgili bişey dedimi?

pikocu 22 sinde transfermi var yoksa kontrolmu???21 dede benim kontrol var inşallah güzel şeyler duyarız allah hepimizin yolunu açık etsin inşallah

ranacım özelde mesaj astamıyorum belli sayıyımı tamamlamam gerekiomuş neymiş...merak ettim seni ne aşamadasın ???

ben dondurulmuşlarla deneyeceğim bakalım hasta olmayı bekliyorum...ben geçen sene ilk tüp bebek denemesi kimyasal gebelik ile sonuçlandı ondan sonra ağır bir enfeksiyon...şimdide tam 1 sene sonra tekrar denemeye karar verdik bakalım benim tüplerde sıkıntı var...inş.tutar...3 tane dondurulmş var eğer bir aksilik olmazsa 3 ünü koyacaklar...öyle işte..sen nerede başladın

nasılsın ? Nasıl gidiyor?

nasılsın ? Nasıl gidiyor?

valla bende bilsem cvp verecem amaa :)) sürekli kendimi dinliyorum, kasığım ağrıdı yasasın...gazım yok neden...aa sanki başım mı dönüyor şeklindeyim sürekli..
şu an tuttu hissediyorum deyip 10 dk.sonra yok bu sefer olmadı diyorumm sanırım kafayı yemek üzereyim:))

ay inşallah olur canım ya dinleme sende kendini,başka şeyler yap film filan izle çık gez arkadaşlarınla buluş ne biliyim:))sayılı gün çabuk geçer inşallah tutundular onlar :)

canım kontrol var...ama heralde transferim pek uzamaz...dualarınızı bekliyorum....

ne kullanıyorsun su an??benimde 21 inde kontrol var estrofem günde 3 e çıktık inşallah herşey yolunda gider,inan transfer olsun beklemeyi bile özledim:)allah yardımcımız olsun,belki ğeşpeşe transferlerimiz olur senle ne dersin:)))

canım ben kadıköy acıbademdeyim.ilk denemem aralıktaydı 2011...ilk denememde tuttu,ama 8 haftalıkken bebeğimi kaybettim ,ocak sonu subat başı gibiydi...nisanda dondurulmuş tedavisi aldım,enfeksiyon nedeni ile bu aya bıraktık bakalım,bu ay da tedaviye başladım ...allah yardımcımız olsun,geçtiğmiz kasımdan beri uğraşıorum yani aklım hep orda...inşalah bi problem olmazda bu ay hepimizin hamiş haberlerini alırız:))))))))çok istiorum bunu çokkkkkkkkk

Bülent bey mi doktorun? geçen hafta ordaydım Bülent beyin benim durumum ile ilgili düşüncelerini almaya gittim...acıbademi çok beğendim...eğer ist.olsam oraya giderdim dedim..bakalım bende dondurulmuş deneyeceğim haziran başı gibi transfer olur diye düşünülüyor...çok dua et...

sen bebeği neden kaybettin??? bi de bülent bey diye bahsettiğiniz eğer adanadan geçen doktorsa ki kesin odur..çok iyi biri burda hastaları o ist.a gitti diye hep ist.a gidiyorlar artık

canım ben estraform 3 adt ve corasprin elevit vitamin kullanıyorum ...inşlh peşpeşe hamiş oluruz..ya ben çok taktım kafayı sıyrıcam yakında..............

kızlar bugün doktora gittik Çarşamba transfer edicem dedi rabbim herkese içinde bizede nasip etsin inşallah 1 tane blas embryo dualarınızı eksik etmeyi doktorum mustafa bahçeci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…