Dondurulmuşlarla Şansını Deneyecekler

canım benim enfeksiyon aynen dediğin gibi ateş ağrı çok fenaydı...belden aşağısı tutmadı resmen...benim enfeksiyon değerim çok yükselmişti o nedenle tedavi ve toparlanmam uzun sürdü.psikolojim bozuldu...benim tüpler enf.olmuş dediler...seninkisi çok farklı bence...inşallah transferin olur ve güzel sonuçlar alırsın...

ay canım yaa çok geçmiş olsun,atlatmışsın ama sonunda,bence herşeyin zamanı var bebeklerimiz bize belli bir zamanda gelecekler biz ne yaparsak yapalım vakitleri belli,buda erteleme için bahane sanırım...umarım uzun sürmez ve inşallah en kısa zamanda hamiş haberlerimizi alırız:))))benimde bu ara psikolojim pek iyi değil..

nerde tedavi görüyorsun?

kafam birşeye takıldı kızlarr...bnm cuma günü dondurulmuş emb.transferim olacak perş.günü arayıp çözülüp çözülmediğini bildirecekler...
bundan önceki normal tedavimde bizim transfer günümüzde bir bayan dondr. emb.için gelmişti hatta giyindi falan lab.dan gelip çözülmedi dediler...
şimdi o gün mü çözülmesi doğru olan 1 gün önce mi çok aklım takıldı (

kızlar yarın dr gittem regl oldum ...dondurulmuşlarla başlıycaz...bakalım ne olacak....bol dua istiyorummmmmmmm

kızlar yarın dr gittem regl oldum ...dondurulmuşlarla başlıycaz...bakalım ne olacak....bol dua istiyorummmmmmmm

canım bende regl olmayı bekliyorum bugün olmam lazımdı omadım herhalde yarın öbürgün olurum,gecikme olmasın bu ay .............inşallah sende güzel bir tedavi süreci geçirir hayırlı haberlerini burdan bizlerle paylaşırsın

tuanamasal transfer günü çözerler embriyoları.sabah çözülür öğlen transfer olur...bu arada merkez seçimini çok güzel yapmışsın bende orda yaptırdım

Son düzenleme:
benimde bugün transferim oldu önce dr kontrol etti sonrada çözdürdü bebişlerimizi 1buçuk saat sonrada transfer oldu Allahım hepimize sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah

teşkrlr canım....başladım ben ..umarım her şey yolunda gider....sanad boooollllll şans...hamiş olursam tabiki paylaşırım.....çünkü burda çok rahatım...herkes aynı şeyleri yaşadığımız için rahat oluyo birbirimizi anlıyoruz....

merhaba ben de dondurulmuş transferi bekliyorum.

07.04.2012 tarihindeki kontrolün nasıl geçti? Transfer için gün verdiler mi?

Ne tavsiyelerde bulundular?

Aydınlatırsan sevinirim......

benimde bugün transferim oldu önce dr kontrol etti sonrada çözdürdü bebişlerimizi 1buçuk saat sonrada transfer oldu allahım hepimize sağlıklı hamilelik nasip eder inşallah

merhaba; hayırlı olsun inşallah bebişlerine kavuşursun.

Kaç embriyo transfer edildi acaba. Transfer sonrası ne gibi önerilerde bulunuldu sana.

Allah tamamına erdirsin. Kendine dikkat et......

kızlar bende clima forte akıntı yapıyor sizler için nasıldı bu arada 18 mayıs günü merkezde olcaz 6 gün sonrada transfer olur dedi hemşire bakalım hayırlısı

cancazım çok saol inşallah olur...2tane transfer edildi dr um normal hayatına dön hiç bir zararı yok dedi...

arkadaşalr benim 3 emriyom var...çözülürken kayıp oluyor mu merak ediyorum...birde dondurulmuş tedavisinde hasta olduktn sonra ilaçlara başlanıyor ama daha sonraki süreci anlatırmısınzı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…